|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Getuigenissen van bezoekers over onze mediums
mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
       
  Paranormale hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door mediums Daghoroscoop Stier door mediums Daghoroscoop Tweelingen door mediums Daghoroscoop Kreeft door mediums
Daghoroscoop Leeuw door mediums Daghoroscoop Maagd door mediums Daghoroscoop Weegschaal door mediums Daghoroscoop Schorpioen door mediums
Daghoroscoop Boogschutter door mediums Daghoroscoop Steenbok door mediums Daghoroscoop Waterman door mediums Daghoroscoop Vissen door mediums

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Mediums.nl-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

Getuigenissen van onze bezoekers


Wat vinden onze bezoekers van onze mediums?

Elke dag geven onze mediums inzicht en hulp in de meest diverse levensvragen. Hieronder kan u getuigenissen lezen over mediums door onze bezoekers.

Onze mediums appreciëren het enorm wanneer u een getuigenis over uw consult plaatst.Kies een medium:  

Getuigenissen van medium Isha

medium Isha


Binnen 48 uur kwam je voorspelling uit. Topper ben je xx.

Bel of e-mail met medium IshaGetuigenis van Anomiem voor medium Isha     Getuigenis van Anomiem op 7 juli 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium SherlockOryn

medium SherlockOryn


Hoi mooi mens .
Heb je net even gesproken voor mij ben je een hele fijne man en een bijzonder medium om mee te praten .
Dank. Dank voor jou mooie gesprekken .

Bel of e-mail met medium SherlockOrynGetuigenis van Anoniem voor medium SherlockOryn     Getuigenis van Anoniem op 6 juli 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Niamh

medium Niamh


Sorry de verbinding verbrak plots. Bedankt voor de geruststelling mbt Facebook en de opmerkingen van zijn nicht. Ik hou je op de hoogte van mijn karmische stuk met haar.

Bel of e-mail met medium NiamhGetuigenis van J voor medium Niamh     Getuigenis van J op 6 juli 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Monique

medium Monique


Is telkens zo juist met de voorspellingen dat ze doet . Telkens komt het uit wanneer de ontmoeting zal plaatsvinden is echt top en een enorme steun. Je gaat me nog heel vaak horen.

Bel of e-mail met medium MoniqueGetuigenis van Anneke voor medium Monique     Getuigenis van Anneke op 6 juli 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Mari Elena

medium Mari Elena


Je had helemaal gelijk. Zoals altijd weer. Blij dat ik je weer gesproken heb en je mij weer even dat zetje hebt gegeven wat ik nodig had. Tot snel maar weer.

Bel of e-mail met medium Mari ElenaGetuigenis van Aa voor medium Mari Elena     Getuigenis van Aa op 5 juli 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Monique

medium Monique


Lieve Monique,
Hij is gekomen exact op de datum die jij voorspeld had.
Hartelijk dank.

Bel of e-mail met medium MoniqueGetuigenis van P voor medium Monique     Getuigenis van P op 5 juli 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Evs

medium Evs


Eve heeft me goed uitgelegd wat ik kan doen. Ze voelt heel eerlijk en oprecht. Dankjewel.

Bel of e-mail met medium EvsGetuigenis van K voor medium Evs     Getuigenis van K op 5 juli 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Tess

medium Tess


Tess, je bent een topper. Maanden had je het over dat ie een huis in het buitenland wilde kopen, dacht eigenlijk: kan t me niet voorstellen.maar langzaamaan begon het daar idd op te lijken. Nu zijn de plannen wel concreet aan t worden.
Hoop dat er echt een verandering bij hem heeft plaatsgevonden en ik ook wat zekerder in de relatie kan staan. Dat vluchtgedrag ben ik nu wel zat. Gisteren zei je iig dat mn statement duidelijk was en me echt wel zelf zou gaan bellen. En ja hoor, 2,5u gebeld.
Jij zegt altijd: zolang ik me geen zorgen maak, moet jij dat ook niet doen.

Bel of e-mail met medium TessGetuigenis van Anoniem voor medium Tess     Getuigenis van Anoniem op 5 juli 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Niamh

medium Niamh


Je hebt gelijk gehad Niamh. Jouw persoonsomschrijvingen gaan zo diep. De manier waarop jij iemand in zijn of haar kracht zet, is bijzonder. Jij verdient veel meer reviews.

Bel of e-mail met medium NiamhGetuigenis van anoniem voor medium Niamh     Getuigenis van anoniem op 5 juli 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Stephanie

medium Stephanie


Lieve Stephanie,

Ik loop je helaas telkens mis of je bent dan net in gesprek.
Ik zou zo graag willen dat je vaker online kwam. Je bent echt geweldig. De dingen die jij uit jezelf zegt zijn treffend. Je bent ook zo vol positieve energie. Hopelijk kan ik je binnenkort weer spreken.

X.

Bel of e-mail met medium StephanieGetuigenis van X voor medium Stephanie     Getuigenis van X op 5 juli 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Tess

medium Tess


Tess heeft mij hoopvol nieuws gegeven over een relatie. Ben benieuwd.

Bel of e-mail met medium TessGetuigenis van Leeuwinnetje voor medium Tess     Getuigenis van Leeuwinnetje op 4 juli 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Mierke

medium Mierke


Ze zag het super goed. Dank je wel .

Bel of e-mail met medium MierkeGetuigenis van Malika voor medium Mierke     Getuigenis van Malika op 3 juli 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Nona-Yo

medium Nona-Yo


Lieve Nona Yo, dankjewel voor alle hulp, geduld en je stelt mij altijd gerust. Groetjes, M.

Bel of e-mail met medium Nona-YoGetuigenis van M voor medium Nona-Yo     Getuigenis van M op 3 juli 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Krisha

medium Krisha


Omringt je met heel veel liefde wijsheid en genegenheid. Ze gaat tot in de kern, waardoor er terug in beweging komt. Super leuk in gesprek.

Bel of e-mail met medium KrishaGetuigenis van BiBi voor medium Krisha     Getuigenis van BiBi op 3 juli 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Emerald

medium Emerald


Bijzondere Reading en Vrouw. Ik bel je zeker weer terug als ik je te pakken kan krijgen voor negatief en positief nieuws. Liefs x.

Bel of e-mail met medium EmeraldGetuigenis van De Lichtwerkster voor medium Emerald     Getuigenis van De Lichtwerkster op 2 juli 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Sharida

medium Sharida


Lieve Sharida,

Je voorspellingen komen keer op keer uit. Je voorspelde ook dat ik rond mijn vakantie (ga over 2 wkn op vakantie) moest opletten voor diefstal. Vannacht is er inderdaad een poging tot inbraak gedaan, gelukkig ging het alarm af en is de man vertrokken! Je bent echt enorm goed en zuiver!

Bel of e-mail met medium SharidaGetuigenis van M. voor medium Sharida     Getuigenis van M. op 2 juli 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Micha

medium Micha


Knap hoor de reading van vandaag. Ik was er wel stil van. Inhoudelijk zat je helemaal on point. Ik heb veel aan je steun. Ik vind je echt een lieve vrouw die begaan is en zich inzet om een positieve resultaat te behalen. Tour d'amour is het. Ik hou je op de hoogte of er contact is geweest. Liefs x.

Bel of e-mail met medium MichaGetuigenis van Joanne voor medium Micha     Getuigenis van Joanne op 1 juli 2022 - waardering van 2.

Getuigenissen van medium Erkan

medium Erkan


Hele goede en lieve man die heel goed is in voorspellingen .en je precies vertelt hoe het zit. Ik raad Erkan zeker aan.

Bel of e-mail met medium ErkanGetuigenis van Mimouna voor medium Erkan     Getuigenis van Mimouna op 1 juli 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Louisa

medium Louisa


Louisa heeft me de afgelopen jaren al zo vaak geholpen met haar inzichten en wat ze doorkrijgt, echt super.
Ze had me een tijdje geleden verteld over een nieuwe baan die ik zou vinden en haar beschrijving kwam precies uit. Top, dank je wel Louisa.

Bel of e-mail met medium LouisaGetuigenis van Irene voor medium Louisa     Getuigenis van Irene op 1 juli 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Nona-Yo

medium Nona-Yo


Dank je voor de fijne reading. Je hebt mij gerust gesteld. Liefs M.

Bel of e-mail met medium Nona-YoGetuigenis van M voor medium Nona-Yo     Getuigenis van M op 30 juni 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Aylin

medium Aylin


Superfijne vrouw die oprecht is. Echt een aanrader.

Bel of e-mail met medium AylinGetuigenis van Yvonne voor medium Aylin     Getuigenis van Yvonne op 30 juni 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Destiny

medium Destiny


Heel erg bedankt. Hele mooie reading gehad, klopte precies. hoop dat de voorspellingen uitkomen. Hele lieve mevrouw. medelevend en straight to the point. Bel zeker nog een keertje terug. Xxx.

Bel of e-mail met medium DestinyGetuigenis van Cindy voor medium Destiny     Getuigenis van Cindy op 30 juni 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Louisa

medium Louisa


Lieve Louise
Weer had je gelijk over dat ik een nieuwe baan zou vinden en dat het salaris iets meer is .
Je had ook gelijk over bas hoe het gesprek zou gaan.
Goeie medium dankjewel en tot bellens.

Bel of e-mail met medium LouisaGetuigenis van S voor medium Louisa     Getuigenis van S op 30 juni 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Nina

medium Nina


Hi Nina, ik sprak je vandaag over een heleboel verschillende zaken. Heel erg bedankt voor je luisterend oor en ik ben ook zo blij dat ik eindelijk rustig vaarwater heb. Wat ik nog 't allerliefts vond dat jij ook zo blij. Thanks for being there.

Bel of e-mail met medium NinaGetuigenis van Anoniem voor medium Nina     Getuigenis van Anoniem op 30 juni 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Aylin

medium Aylin


Echt een Topper.
Weet dingen die alleen ik weet.
Bedankt voor je tijd. Liefst xxx.

Bel of e-mail met medium AylinGetuigenis van Brenda voor medium Aylin     Getuigenis van Brenda op 30 juni 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Micha

medium Micha


Lieve Micha, langs deze weg wil ik je wederom bedanken. Voel mij enorm rustig na je consult. Dank je wel voor je standvastigheid en ook de energie. Ik neem volgende week als je online bent weer contact met je op. Heel veel liefs en bedankt.

Bel of e-mail met medium MichaGetuigenis van Jo voor medium Micha     Getuigenis van Jo op 30 juni 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Dirk

medium Dirk


Hallo Dirk. Ik ben zo blij met jou elke keer zie je het goed en ja precies wat je zei een soort van uitleg. Hoop wat je zag van het een kom het ander. Hoop snel dat alles nu gaat lopen. Vriendin uit Nederland.

Bel of e-mail met medium DirkGetuigenis van Loes voor medium Dirk     Getuigenis van Loes op 30 juni 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Dennis

medium Dennis


Lieve Dennis, wat ben ik blij dat ik jou twee weken geleden, enigszins wanhopig, belde met het verhaal. Nadat ik jou gesproken heb, heb 3 uitnodigingen gehad en vanmorgen getekend. Ongelooflijk wat er allemaal kan gebeuren. Heel veel liefs.

Bel of e-mail met medium DennisGetuigenis van N voor medium Dennis     Getuigenis van N op 30 juni 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Beau

medium Beau


Hoi Beau,
Wat ben je toch goed met je voorspellingen en altijd eerlijk.
Je vertelde me 1,5 jaar geleden over een Monumentaal pand in het centrum en ja hoor het is precies zo gegaan zoals je me toen vertelde. Ik heb het huis.
Dank je wel lieve Beau.

Liefs.

Bel of e-mail met medium BeauGetuigenis van N voor medium Beau     Getuigenis van N op 29 juni 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Malie

medium Malie


Malie ik moet jou zeggen dat jou voorspelling is uitgekomen. Jij zag snelle berichten van me vriend.
Ik vindt jou super goed en ook fijn om mee te praten.
Ik bel jou gauw weer
Lieve groet K.

Bel of e-mail met medium MalieGetuigenis van K voor medium Malie     Getuigenis van K op 28 juni 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Nour

medium Nour


Dank je Nour voor alle fijne gesprekken.

Bel of e-mail met medium NourGetuigenis van M voor medium Nour     Getuigenis van M op 28 juni 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Sabina

medium Sabina


Uiteraard waren 5 sterren bedoeld.
Je verdient en veel meer .

Bel of e-mail met medium SabinaGetuigenis van G voor medium Sabina     Getuigenis van G op 28 juni 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium KC

medium KC


Wat ben jij toch goed. Heb je net aan de lijn gehad. Je hebt niet veel tijd nodig om te vertellen in wat voor situatie iemand zit. Echt supermega goed. Een aanrader.

Bel of e-mail met medium KCGetuigenis van M voor medium KC     Getuigenis van M op 28 juni 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Sabina

medium Sabina


Steeds zo een fijne ondersteuning in een moeilijke periode. Dank u .Sabina, zeer geapprecieerd . X.

Bel of e-mail met medium SabinaGetuigenis van G voor medium Sabina     Getuigenis van G op 28 juni 2022 - waardering van 4.

Getuigenissen van medium Dinah

medium Dinah


Je hebt mij gerust gesteld. Ben blij je gesproken te hebben. Het voelde echt oprecht en zuiver. Nu even afwachten, focussen op mezelf en vertrouwen houden. Bedankt lief mens.

Groetjes Shanna.

Bel of e-mail met medium DinahGetuigenis van Shanna voor medium Dinah     Getuigenis van Shanna op 27 juni 2022 - waardering van 5.
Lees de getuigenissen van onze leden over onze mediums en laat u overtuigen
Hieronder kan u een waardering geven voor 1 van onze mediums:

                 
 
 
 
 


 

12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383

MicroBel | Privacy | Sitemap | Klacht | Alg. voorwaarden | Zelf medium? | Consulenten Copyright © 2006 - mediums.nl. Alle rechten voorbehouden.


mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
Getuigenissen van bezoekers over onze mediumsTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 mediums.nl NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  mediums RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie mediums.nl mobiel.Mediums.nl


FACEBOOKPAGINA
  Mediums Facebook Mediums FB
 

Mediums.nl
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde mediums Paranormaal begaafd
  online mediums Online mediums
  Zelf medium worden Zelf medium worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door mediums Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

mediums
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel medium
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende mediums Helderziende mediums
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online mediums online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende mediums
  Bronnen mediums Bronnen mediums

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET mediums
  Telefoonconsult met mediums Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met mediums Consultatie via e-mail
  Fotoreading met mediums Fotoreading met mediums
  Goedkoper bellen met mediums Goedkoop bellen met mediums

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door mediums Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door mediums Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door mediums Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door mediums Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door mediums Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door mediums Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door mediums Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door mediums Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door mediums Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door mediums Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door mediums Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door mediums Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door mediums Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen