|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Getuigenissen van bezoekers over onze mediums
mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
       
  Paranormale hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door mediums Daghoroscoop Stier door mediums Daghoroscoop Tweelingen door mediums Daghoroscoop Kreeft door mediums
Daghoroscoop Leeuw door mediums Daghoroscoop Maagd door mediums Daghoroscoop Weegschaal door mediums Daghoroscoop Schorpioen door mediums
Daghoroscoop Boogschutter door mediums Daghoroscoop Steenbok door mediums Daghoroscoop Waterman door mediums Daghoroscoop Vissen door mediums

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Mediums.nl-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

Getuigenissen van onze bezoekers


Wat vinden onze bezoekers van onze mediums?

Elke dag geven onze mediums inzicht en hulp in de meest diverse levensvragen. Hieronder kan u getuigenissen lezen over mediums door onze bezoekers.

Onze mediums appreciëren het enorm wanneer u een getuigenis over uw consult plaatst.Kies een medium:  

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Beste Gazali, Ik vind je geweldig Ervaar jouw consulten als een enorme steun. Na een gesprek met jou kan ik er weer tegen aan. Voel me ontzettend thuis bij jou, je bent een mooi mens met een pure ziel met een bijzondere gave je bent een absolute aanrader.

Groetjes tot bels Natalie.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van Natalie voor medium Gazali     Getuigenis van Natalie op 18 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Desteny

medium Desteny


Lieve Desteny wat waren je woorden mooi het klopte precies wat je allemaal zei en dat kon ik ook voelen omdat ik ook helderziend ben, maar je kon mij zoveel meer vertellen en hoop dat alles gauw zal uitkomen. je geef een mens ook rust waardoor je ook ontspannend wordt ik denk dat er veel gaat veranderen straks en de goede kant op, ik denk nog altijd aan wat je zei. David ster dat zeg jou wel genoeg ik ga jou weer over een paar weken bellen zoals beloofd, en ik hoop dat ik haar gauw hoor en dat we weer samen zijn met een mooie toekomst, tot heel gauw weer en ik heb bedankt hoor daar boven en ook een mooi gebed voor jou gedaan want je heb een bijzondere gave mee gekregen, een hele dikke knuffel liefs Dave.

Bel of e-mail met medium DestenyGetuigenis van Dave voor medium Desteny     Getuigenis van Dave op 17 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Tjitske

medium Tjitske


Tjitske is heel eerlijk, en haar ingaves zijn bij mij uitgekomen. Soms is het niet leuk om te horen, maar dat is de waarheid niet altijd helaas. Bedankt, Tjitske.

Bel of e-mail met medium TjitskeGetuigenis van Che voor medium Tjitske     Getuigenis van Che op 17 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Louisa

medium Louisa


Werkelijk waar een topper. Ik spreek haar al jaren en bijna alles wat zij voorspeld heeft is uitgekomen. Geen vraag is te gek. Ik vraag altijd aan haar, zie je nog iets/ of mag je nog iets meegeven wat ik niet gevraagd heeft en dan komt ze net de meest gekke dingen die altijd uitkomen. Ze krijgt niet altijd deze boodschap, maar als die er is is het altijd bijzonder.

Bel of e-mail met medium LouisaGetuigenis van K.W. voor medium Louisa     Getuigenis van K.W. op 17 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Mina

medium Mina


Hi mina,super bedankt.je had gelijk.

Bel of e-mail met medium MinaGetuigenis van Gieta voor medium Mina     Getuigenis van Gieta op 17 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Asteria

medium Asteria


Lieve Asteria, ik ben je dankbaar voor de vele gesprekken die ik inmiddels met je gevoerd heb. Je hebt geduld met mij en je bent eerlijk, want je zegt het als het er niet goed uitziet, maar gelukkig heb je onlangs een hele verandering zien liggen. Ik wil vaak opgeven en soms weet ik gewoon niet meer wat te doen, maar als ik jou gesproken heb, kan ik weer door. Wat ik mooi vind, is dat ik soms een vraag in mijn hoofd heb en jij al een antwoord geeft. Ik zeg ook vaak dat je mijn gedachten kan lezen. Veel liefs <3.

Bel of e-mail met medium AsteriaGetuigenis van E voor medium Asteria     Getuigenis van E op 17 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Tess

medium Tess


Lieve Tess, 2 voorspellingen zijn uitgekomen. Ik geloofde er niet meer in, en toch bleef je volhouden. Nu nog het allerbelangrijkste die je voorspeld hebt. Ben benieuwd, je bent een kanjer dikke zoen.

Bel of e-mail met medium TessGetuigenis van Martine voor medium Tess     Getuigenis van Martine op 16 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Laila

medium Laila


Wauw kon gedetailleerd beschrijven wat ze zag en kwam ook uit gek genoeg.

Bel of e-mail met medium LailaGetuigenis van aa voor medium Laila     Getuigenis van aa op 16 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Yellow

medium Yellow


Lieve Yellow, jij bent mn steun en toeverlaat. Soms bel ik je zo vaak, maar het is nooit teveel. Bedankt voor je geduld. Jij ziet heel goed in jouw beelden hoe het gaat verlopen. Er zijn al zoveel dingen uitgekomen en zo gegaan zoals je zei. Ik heb vaak willen opgeven, maar jij helpt me om door te zetten. Ik vind je lief dat weet je en bedankt dat je er bent.

Bel of e-mail met medium YellowGetuigenis van E voor medium Yellow     Getuigenis van E op 16 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Sophia

medium Sophia


Sophia heeft mij al vaker dingen voorspeld die dan ook daadwerkelijk uitkomen meestal komt het de volgende dagen al uit. Ik vindt haar geweldig goed en ook super lief. Dankjewel lieve Sophia. Ik bel je gauw terug want de verbinding viel net weg. Groetjes K.

Bel of e-mail met medium SophiaGetuigenis van Karima voor medium Sophia     Getuigenis van Karima op 16 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Thaiis

medium Thaiis


God ik zou wel uren met jou kunnen praten alles klopt komt altijd uit, tijd is altijd een vraagteken dat is gewoon zo maar je bent geweldig de tijd was om anders waren we nu nog bezig maar bel je zeker terug. Ik was nog vergeten te zeggen dat mijn dochter een dochter heeft gekregen zoals je zei, bedankt en bel je zeker terug.

Bel of e-mail met medium ThaiisGetuigenis van Sonia voor medium Thaiis     Getuigenis van Sonia op 16 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Salina

medium Salina


Salina

Salina je hebt mijn echt geholpen. Het was wel confronterend, maar heeft me toch inzichten gegeven in bepaalde patronen Hiermee kan ik terug stappen vooruit zetten. Het is steeds heerlijk om met jou te praten. Wat je voorspelt komt ook uit.

Liefs k.

Bel of e-mail met medium SalinaGetuigenis van K voor medium Salina     Getuigenis van K op 15 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Marya

medium Marya


Ik bel Marya al geruime tijd en ze is een grote steun. Sinds mijn gesprekken met haar durf ik stappen te nemen waar ik tot voor kort niet aan zou kunnen denken. Naast haar coaching put ik heel veel kracht uit haar voorspellingen die altijd uitkomen. Ze is een schat en we bidden voor elkaar dat onze harte wensen uit mogen komen.

Bel of e-mail met medium MaryaGetuigenis van Anoniem voor medium Marya     Getuigenis van Anoniem op 15 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Sara

medium Sara


Lieve Sara, je kent me inmiddels goed omdat ik je zo vaak bel, al ben je echt lastig te bereiken. Het wordt eens tijd voor een getuigenis.
Eerste wat je vroeg gisteren is hij weer naar het buitenland? Ik werd er misselijk van, maar heb hem meteen na ons gesprek gebeld. Je had gelijk. Hij zit er al sinds maandag. Uiteraard ben ik er niet blij mee maar probeer wel goed te luisteren naar wat je hebt gezegd en dat dit geen vlucht van mij is. Ik probeer er vertrouwen in te houden. Je bent echt goed en bedankt voor de fijne gesprekken.

Bel of e-mail met medium SaraGetuigenis van E voor medium Sara     Getuigenis van E op 15 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Dirk

medium Dirk


Hartelijk dank voor je reading dirk, Het waren doordenkertjes. Dannie.

Bel of e-mail met medium DirkGetuigenis van Dannie voor medium Dirk     Getuigenis van Dannie op 15 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Sonja

medium Sonja


Sonja, je bent super goed. Jouw voorspelling is uitgekomen. Ik heb de job. Je zag het zo duidelijk. Ik had nog twijfels maar jij wist het voor 99 procent. Zo knap.

Bel of e-mail met medium SonjaGetuigenis van anoniem voor medium Sonja     Getuigenis van anoniem op 14 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Lola

medium Lola


Lieverd, ik was net te laat met opwaarderen en je was met pauze. Ik heb je niet meer netjes kunnen bedanken, dus bij deze. Heel erg bedankt en heel veel liefs. De dame met wat vragen over de man die is terug gekomen, mijn intuitie en de vriendin. Hopelijk weet je wie ik ben.

Bel of e-mail met medium LolaGetuigenis van Anoniem voor medium Lola     Getuigenis van Anoniem op 14 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Thaiis

medium Thaiis


Lieve Thaiis, en toen was de verbinding verbroken.
Heel hartelijk dank voor de geweldige Reading. U bent een kei in uw vak. Liefs, Odette.

Bel of e-mail met medium ThaiisGetuigenis van Odette voor medium Thaiis     Getuigenis van Odette op 14 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Dennis

medium Dennis


FANTASTISCH ben je. Dingen die je niet kon weten, heb je gezegd. Zo goed aangevoeld. Ben benieuwd naar je voorspellingen. Liefs, Naj.

Bel of e-mail met medium DennisGetuigenis van Naj voor medium Dennis     Getuigenis van Naj op 13 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Laila

medium Laila


Dankjewel Laila voor je duidelijke antwoorden.
Herkende veel.

Groetjes,
Karin.

Bel of e-mail met medium LailaGetuigenis van Karin voor medium Laila     Getuigenis van Karin op 13 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Ik bel Gazali al jaren x op x komen zijn voorspellingen uit het is een kanjer in zijn vak heb dit x weer het volste vertrouwen
dank voor alles.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van Anne voor medium Gazali     Getuigenis van Anne op 13 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Dennis

medium Dennis


In een woord Geweldig. Ik heb wel meerdere mediums gesproken, maar Dennis slaat de spijker op zijn kop. Dennis heeft mij dingen gezegd die ik nog nooit gehoord hebt van een medium en dat ook echt gebeurd is. Dennis moet je echt een keer gebeld hebben. Bel je gauw weer.

Bel of e-mail met medium DennisGetuigenis van Rachel voor medium Dennis     Getuigenis van Rachel op 13 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Laila

medium Laila


Goed ingevoeld door laila. Dankjewel voor het gesprek.

Bel of e-mail met medium LailaGetuigenis van I voor medium Laila     Getuigenis van I op 13 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Dennis

medium Dennis


Thank you Dennis for your support and understanding. I wish with all my heart for a pure, loving outcome. Wonderful how you warmly give gentle insight and extra spiritual help. It is much appreciated.

Bel of e-mail met medium DennisGetuigenis van Anxious English Speaker voor medium Dennis     Getuigenis van Anxious English Speaker op 12 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olivia

medium Olivia


Olivia heeft me afgelopen juli een gebeurtenis op werkgebied voorspeld, die nu precies zo aan het uitkomen is. Super, dankjewel.

Bel of e-mail met medium OliviaGetuigenis van anoniem voor medium Olivia     Getuigenis van anoniem op 11 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Louisa

medium Louisa


Lieve Louisa ,
Bedankt voor het fijne gesprek, je hebt mij terug in mijn kracht gezet. Dit merk ik in mijn dagelijks leven dat ik niet meer angstig ben.

Ook zag je een nieuwe woning voor ons waar wij in het voorjaar van 2022 de sleutel van krijgen.
Ontzettend bedankt voor alles.

Liefs Lie.

Bel of e-mail met medium LouisaGetuigenis van Lie voor medium Louisa     Getuigenis van Lie op 11 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anna

medium Anna


Sorry mijn credits waren op. Maar ontzettend bedankt voor de bevestiging.

Bel of e-mail met medium AnnaGetuigenis van E voor medium Anna     Getuigenis van E op 11 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gypsy

medium Gypsy


Echt een parel op de lijn. Als je opheldering en duidelijkheid zoekt bel Gypsy.

Bel of e-mail met medium GypsyGetuigenis van Sinti voor medium Gypsy     Getuigenis van Sinti op 11 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Nona-Yo

medium Nona-Yo


Wat een super leuke meid met heel veel geduld want ik stel steeds de zelfde vraag, en voorspellingen komen echt uit zelfs op het genoemde tijdsbestek soms precies op de dag dankjewel nona yo je bent geweldig .

Bel of e-mail met medium Nona-YoGetuigenis van M voor medium Nona-Yo     Getuigenis van M op 10 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Louisa

medium Louisa


Lieve Louis. Wouw wat zien jou ogen het weer goed je zei in december tegen mij dat ik snel mij vriendin in het buitenland zal zien en ja hoor afgelopen weekend waren wij naar een lange tijd weer samen je zag ook dat het financieel beter met mij zal gaan dit is nu ook uit gekomen. Ik ben zo blij met jou alles wat je ziet kom op dit moment uit en wat ik zo mooi vind is dat ik mij altijd positief voelt, jij kan echt mij in m'n kracht zetten je bent een heel bijzonder medium dank voor al jou mooie en eerlijke gesprekken je hoort mij weer.

Bel of e-mail met medium LouisaGetuigenis van Wicky voor medium Louisa     Getuigenis van Wicky op 10 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Marja

medium Marja


Lieve Marja,

Dank je wel voor je wijsheid en je geduld.
Ik kan me voorstellen dat je me soms door elkaar zou willen schudden, maar stapje voor stapje kom ik er zeker.
En dat is o.a. dankzij jou en je manier van begeleiden:
Vastberaden, liefdevol en accuraat.
Dank je wel en dat er nog enorm veel wijsheid zich al tekenend aan jou mag openbaren.
Liefs, Lies.

Bel of e-mail met medium MarjaGetuigenis van Lies voor medium Marja     Getuigenis van Lies op 10 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Ruby

medium Ruby


Nogmaals bedankt Ruby ,
Je hebt me niet alleen geweldig inzicht gegeven maar ook moed door duidelijke feiten naar boven te halen. Ook al is de waarheid vaak hard. Ik kan nu eindelijk verder. Ben je ontzettend dankbaar. Groetjes Marlies.

Bel of e-mail met medium RubyGetuigenis van Marlies voor medium Ruby     Getuigenis van Marlies op 10 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Ruby

medium Ruby


Zeker een aanrader .
Ze heeft me wel laten verschieten maar bleek wel de waarheid te zijn echt bedankt Ruby .

Bel of e-mail met medium RubyGetuigenis van Peer voor medium Ruby     Getuigenis van Peer op 9 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Bertt

medium Bertt


Dank je Bertt voor je duidelijkheid en eerlijkheid over J. Ik moet het even laten bezinken allemaal, zit in tweestrijd wat te doen. Ik kom bij je terug over een paar weken. Liefs, Nicole.

Bel of e-mail met medium BerttGetuigenis van Nicole voor medium Bertt     Getuigenis van Nicole op 9 januari 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Dennis

medium Dennis


Ik heb je zojuist aan de lijn gehad, en je heb heel goed kunnen zien dat mijn ex me gepijnigd heeft zonder dat jou te hebben verteld., en okk jouw voorspellingen zijn heel mooi ik kijk er naar uit.

Bel of e-mail met medium DennisGetuigenis van CHAYENE voor medium Dennis     Getuigenis van CHAYENE op 9 januari 2022 - waardering van 5.
Lees de getuigenissen van onze leden over onze mediums en laat u overtuigen
Hieronder kan u een waardering geven voor 1 van onze mediums:

                 
 
 
 
 


 

12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365

MicroBel | Privacy | Sitemap | Klacht | Alg. voorwaarden | Zelf medium? | Consulenten Copyright © 2006 - mediums.nl. Alle rechten voorbehouden.


mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
Getuigenissen van bezoekers over onze mediumsTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 mediums.nl NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  mediums RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie mediums.nl mobiel.Mediums.nl


FACEBOOKPAGINA
  Mediums Facebook Mediums FB
 

Mediums.nl
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde mediums Paranormaal begaafd
  online mediums Online mediums
  Zelf medium worden Zelf medium worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door mediums Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

mediums
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel medium
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende mediums Helderziende mediums
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online mediums online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende mediums
  Bronnen mediums Bronnen mediums

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET mediums
  Telefoonconsult met mediums Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met mediums Consultatie via e-mail
  Fotoreading met mediums Fotoreading met mediums
  Goedkoper bellen met mediums Goedkoop bellen met mediums

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door mediums Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door mediums Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door mediums Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door mediums Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door mediums Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door mediums Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door mediums Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door mediums Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door mediums Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door mediums Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door mediums Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door mediums Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door mediums Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen