|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Getuigenissen van bezoekers over onze mediums
mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
       
  Paranormale hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door mediums Daghoroscoop Stier door mediums Daghoroscoop Tweelingen door mediums Daghoroscoop Kreeft door mediums
Daghoroscoop Leeuw door mediums Daghoroscoop Maagd door mediums Daghoroscoop Weegschaal door mediums Daghoroscoop Schorpioen door mediums
Daghoroscoop Boogschutter door mediums Daghoroscoop Steenbok door mediums Daghoroscoop Waterman door mediums Daghoroscoop Vissen door mediums

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Mediums.nl-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

Getuigenissen van onze bezoekers


Wat vinden onze bezoekers van onze mediums?

Elke dag geven onze mediums inzicht en hulp in de meest diverse levensvragen. Hieronder kan u getuigenissen lezen over mediums door onze bezoekers.

Onze mediums appreciëren het enorm wanneer u een getuigenis over uw consult plaatst.Kies een medium:  

Getuigenissen van medium Romeo

medium Romeo


Bedankt lief bijzonder mens

Bel of e-mail met medium RomeoGetuigenis van earlybird voor medium Romeo     Getuigenis van earlybird op 1 december 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Dennis

medium Dennis


Lieve Dennis, ik blijf het zeggen, wanneer ik jou bel, dan ben je er altijd voor mij! Je voelt alles zo haarfijn aan. Ik hoef je niks te zeggen, je hoort mijn stem en je weet meteen wat er speelt. Je zei tegen me er zijn blokkades, die heb jij verwijderd
door de rituelen op een positieve manier uit te voeren. Heb geloof en vertrouwen en je zult zien er gaan deuren voor je open. En nou ik kan je vertellen, ja hoor binnen 1 week, kreeg ik te horen, je krijgt er een functie bij en jaaaa
En een contract!! Eindelijk dat laatste wilde maar niet lukken, ik werd flink gedwarsboomd. Zo zie je maar, waar een wil is is een weg! Heb vertrouwen en blijf positief en heb geloof, dat zijn jou kernwoorden. Nou lieve mensen ik kan je vertellen, meer dan ontelbaar waar!! Met deze lieve man, kan je lachen heeft veel humor maakt me ook altijd weer aan het lachen..
Ik zou zeggen de beste op deze lijn!!
Aarzel niet en je zult het zelf ervaren hoeveel deuren er voor je opengaan!!
Ervaar t zelf lieve mensen
Liefs a happy woman


Bel of e-mail met medium DennisGetuigenis van Suzanne voor medium Dennis     Getuigenis van Suzanne op 1 december 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Alena

medium Alena


Lieve Alena,
Ik heb je nu drie keer mogen spreken en keer op keer weet jij enkel met een naam (meer mag ik niet vertellen) spot om te vertellen wat de situatie is en wat ik kan en mag verwachten. Je geeft liefdevolle maar eerlijk advies en helpt me echt verder. Daarnaast heb je mij advies gegeven dat voor mij letterlijk een wereld van verschil maakt!
Je bent echt een unieke dame en een waardevolle toevoeging hier op de lijn! Wat een prachtige gave en wat een fijne gesprekken!
Dankjewel!

Bel of e-mail met medium AlenaGetuigenis van S voor medium Alena     Getuigenis van S op 30 november 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Caroline

medium Caroline


Live Caroliene ,ik heb net met u gesproken u bent top vrouw en i lief k vond heel mooie gesprek bedankt.

Bel of e-mail met medium CarolineGetuigenis van Gina voor medium Caroline     Getuigenis van Gina op 30 november 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Sara

medium Sara


Lieve Sara, dank je wel voor het heerlijk positieve gesprek. Een aangename verrassing. Ik belde je niet voor de liefde maar je positieve reading over de liefde was erg fijn. Klopte wat je vertelde. Ik houd je op de hoogte. Ik neem zeker weer contact met je op als het weer zwaar wordt. Hoop dat er weer snel contact komt. Lieve groetjes, Dame uit Mokum

Bel of e-mail met medium SaraGetuigenis van Happy Girl voor medium Sara     Getuigenis van Happy Girl op 30 november 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Sharida

medium Sharida


als ik je bel, weet je altijd wie ik ben en waar ik over bel. na dat je zoveel mensen spreek. Het was weer fijn om je weer te spreken en mij weer duidelijke uitleg en bevestiging te geven over rob en mij.
Dankjewel

Bel of e-mail met medium SharidaGetuigenis van e voor medium Sharida     Getuigenis van e op 30 november 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Mari Elena

medium Mari Elena


Ik bel je al tijden als ik weer hulp nodig heb. Je bent super invoelend en oplossingsgericht. Een gevoelsmens met een hele brede kennis. Je weet waar je over praat. Geen mening. Gewoon een heel goed medium. Ook nu heb je mij weer zo goed geholpen dat ik nu maar eens een recensie schrijf en je een compliment maak uit mijn hart. Ik hoop je nog lang te mogen spreken. Paul.

Bel of e-mail met medium Mari ElenaGetuigenis van Paul voor medium Mari Elena     Getuigenis van Paul op 29 november 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Isha

medium Isha


Isha, dank!

Bel of e-mail met medium IshaGetuigenis van sfinx voor medium Isha     Getuigenis van sfinx op 29 november 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Caroline

medium Caroline


Caroline is een hele lieve vrouw en geeft goed helderheid van de situatie! Topvrouw!
Dank u wel!Bel of e-mail met medium CarolineGetuigenis van S voor medium Caroline     Getuigenis van S op 29 november 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Louisa

medium Louisa


Alles wat je zei over wat er gebeurt op mijn werk is uitgekomen. Ik bel je snel weer topper!

Bel of e-mail met medium LouisaGetuigenis van D. voor medium Louisa     Getuigenis van D. op 29 november 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Anouk, de lening voor het huis is goedgekeurd, goed gezien. Dank je voor de wijze raad. Het is gelopen zoals je zei. Ik bel je gauw.

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van Anoniem voor medium Anouk     Getuigenis van Anoniem op 28 november 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Caroline

medium Caroline


Heel lief en fijn gesprek met haar gehad. echt n aanwinst. ze wist mij veel te vertellen wat klopte. ik bel haar vast nog eens terug .

Bel of e-mail met medium CarolineGetuigenis van J voor medium Caroline     Getuigenis van J op 28 november 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Caroline

medium Caroline


Lieve Caroline,
Wat een fijn en motiverend gesprek had ik net met u. Zonder dat ik veel zei wist u de situatie te plaatsen.
Ik hoop echt dat t uitkomt. Laat t zeker weten ook via deze weg. Hartelijk dank.

Bel of e-mail met medium CarolineGetuigenis van A voor medium Caroline     Getuigenis van A op 28 november 2022 - waardering van 3.

Getuigenissen van medium Caroline

medium Caroline


Heel erg bedankt voor het mooie en duidelijke gesprek ! Ik ga u zeker nog eens bellen . U bent een schat van een vrouw . Liefs i

Bel of e-mail met medium CarolineGetuigenis van I voor medium Caroline     Getuigenis van I op 28 november 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Caroline

medium Caroline


Zonder veel te zeggen werd de situatie en de persoon volledig correct beschreven. Meelevend, lief en vriendelijk en heel duidelijk.
Bedankt dat u alles nog bevestigen en mijn gevoel kon omschrijven.
Ik vertrouw erop dat u gelijk heeft.
Ik blijf zeker rechtop staan!!

Lieve groet,

Bel of e-mail met medium CarolineGetuigenis van Leuke naam en mooie vraagstelling voor medium Caroline     Getuigenis van Leuke naam en mooie vraagstelling op 28 november 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Caroline

medium Caroline


Caroline werkt snel en is een wijze vrouw.
Zij kan zich goed inleven en denkt met je mee. Voelt ook heel vertrouwd. Een aanrader.

Bel of e-mail met medium CarolineGetuigenis van Jannie voor medium Caroline     Getuigenis van Jannie op 28 november 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Roma-Tari

medium Roma-Tari


In de achterliggende weken heb ik Roma diverse keren gebeld in een moeilijke periode in mijn leven. Zij bleef altijd positief hoe vervelend de vlag bij mij erbij hing maar haar positieviteit is uitgekomen! Alles is goed!

Bel of e-mail met medium Roma-TariGetuigenis van Ineke voor medium Roma-Tari     Getuigenis van Ineke op 28 november 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Caroline

medium Caroline


Wat een bijzondere ziel. Zonder weinig woorden wist ze waar ik over sprak. Een aanwinst op deze lijn, in liefde Marieke

Bel of e-mail met medium CarolineGetuigenis van Marieke voor medium Caroline     Getuigenis van Marieke op 27 november 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Lady-Ly

medium Lady-Ly


Bedankt voor ons gesprek van zojuist. Ben zo benieuwd naar mijn geschenken voor de komende 3 maanden. I am gonna live my best life!

Bel of e-mail met medium Lady-LyGetuigenis van Anoniem voor medium Lady-Ly     Getuigenis van Anoniem op 27 november 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Yuorah

medium Yuorah


Lieve Yuorah,
Begin dit jaar heb ik je erg vaak gebeld, omdat ik niet lekker in mijn vel zat en ik echt zekerheid nodig had. Jouw voorspellingen zijn uitgekomen en contact is er weer. Je bent altijd kort, maar krachtig en houd me nooit langer dan nodig is aan de lijn.
Dankjewel Yuorah.

Bel of e-mail met medium YuorahGetuigenis van A voor medium Yuorah     Getuigenis van A op 27 november 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Monique

medium Monique


Ik bel je regelmatig en meestal komt het uit als je een tijdstip geeft wanneer we elkaar fysiek ontmoeten net als deze week. Je had gezegd zaterdag zien jullie elkaar en ja hoor gisteren namiddag hebben we samen doorgebracht. Ik bel je spoedig weer voor het vervolg

Bel of e-mail met medium MoniqueGetuigenis van Caroline voor medium Monique     Getuigenis van Caroline op 27 november 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Carola

medium Carola


Hallo Carola. Ik heb u vanavond gesproken over mijn ex S. Ik hoop dat hij het vertrouwen kan terug vinden in mij en wij weer samen komen. De rest wat u over ons vertelde klopte helemaal!
Bedankt.

Liefs amalia

Bel of e-mail met medium CarolaGetuigenis van Amalia voor medium Carola     Getuigenis van Amalia op 27 november 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Antwan

medium Antwan


Wat een fijn gesprek gehad zojuist.
Alles werd op een mooie manier uitgelegd. En wat een fantastische humor. Met humor werd ik gerustgesteld En iets heel moois bevestigd hahaha nou ik verheug me er erg op.
Als zover is, laat ik het je weten.
Lieve groet.

Bel of e-mail met medium AntwanGetuigenis van C voor medium Antwan     Getuigenis van C op 26 november 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Caroline

medium Caroline


Verbluffend goed! Het is ongelofelijk wat Caroline je weet te vertellen. Ik was er even stil van. Ze is echt heel goed, draait er niet omheen, is duidelijk en vriendelijk. Ik raad iedereen aan haar te bellen.

Bel of e-mail met medium CarolineGetuigenis van Leuke naam voor medium Caroline     Getuigenis van Leuke naam op 26 november 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Monique

medium Monique


Monique is al bijna 2 jaar mijn steun telkens weet ze me weer gerust te stellen als ik weer even het niet meer zie zitten .. ze is zo een luisterend oor maar is zo goed in haar voorspelling .. haar gidsen begeleiden haar zo goed, de tijdsaanduiding is zo juist .. je zei hij gaat je een berichtje sturen vandaag en morgen zijn jullie samen wel het klopte .. ga je nog vaak bellen als ik het even niet meer weet dank u voor alles , je bent een topper

Bel of e-mail met medium MoniqueGetuigenis van Anneke voor medium Monique     Getuigenis van Anneke op 26 november 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Jennifer

medium Jennifer


lieve Jen,
hoop dat het goed met u gaat, hoop je snel te kunnen spreken... liefs a

Bel of e-mail met medium JenniferGetuigenis van a voor medium Jennifer     Getuigenis van a op 26 november 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Destiny

medium Destiny


Fijne vrouw die je als een waterval de situatie en de vooruitzichten verteld, in mijn geval een positieve erg fijn voor dat steuntje in de rug!

Bel of e-mail met medium DestinyGetuigenis van G. voor medium Destiny     Getuigenis van G. op 25 november 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Aurora

medium Aurora


Bedankt voor je heldere uitleg. Ik moest niet veel uitleggen aan je. Je hebt mijn leven op tafel gelegd zoals het nu is. Heb je net aan de lijn gehad.
Ik heb hem dan toch intuatief een berichtje gestuurd met het geen ik ineens doorkreeg: blijf in jezelf geloven. je kunt alles bereiken wat je maar wilt

Bel of e-mail met medium AuroraGetuigenis van Anoniem voor medium Aurora     Getuigenis van Anoniem op 25 november 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Esther

medium Esther


Lieve Esther
Heel erg bedankt voor het duidelijk consult. Ik kan alles plaatsen wat je me verteld hebt. Je bent een topper.
Liefs, Nadya

Bel of e-mail met medium EstherGetuigenis van N.E. voor medium Esther     Getuigenis van N.E. op 25 november 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Michelle

medium Michelle


Eerlijk en zuiver medium. Analytisch zeer goed in haar voorspellingen waardoor de adviezen ook duidelijk zijn. Een aanrader.

Bel of e-mail met medium MichelleGetuigenis van Jon voor medium Michelle     Getuigenis van Jon op 24 november 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Lieve Lieve Olga,

Met jou zijn de gesprekken altijd vertrouwd, eerlijk, oprecht, met respect, vol vertrouwen. Jij ziet de dingen zo helder, duidelijk en met zoveel gevoel. Bij jou kun je alles vragen, niks is teveel, je bent er altijd, voor iedereen vooral voor mij.
Je kunt zoveel aanvoelen, het juiste en dat voelt goed.

Ik kan mij geen beter medium wensen dan jij. Liefs NY.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van NY voor medium Olga     Getuigenis van NY op 24 november 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anny

medium Anny


Je gaf enige tijd geleden aan dat ik op moest passen voor een zwarte auto, want het zou lijken op een ongeluk, maar deze zou ik net kunnen ontwijken, want je zag mij of mijn auto geen schade hebben. De man zou wel agressief zijn.
Nou vorige week wist ik precies wat je bedoelde, want een agressieve man in zwarte auto ging over het verdrijvingsvlak voor me rijden, stond vervolgens met slippende banden ineens voor me stil, probeerde me vervolgens de vangrail in te duwen om daarna er als een haas vandoor te gaan. Afgezien van schrik en boosheid, heeft het me verder niets gedaan en kon ik gewoon mijn weg vervolgen. Wederom iets wat is uitgekomen zoals je gezegd hebt!
Je bent een topper en ben benieuwd wanneer het volgende gebeurd wat je hebt voorspeld. Tijd kan je nooit zeggen, maar dat het gebeurd is zeker. Dikke kus

Bel of e-mail met medium AnnyGetuigenis van G voor medium Anny     Getuigenis van G op 24 november 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Merlijn

medium Merlijn


Lieve Merlijn wat ben jij een engel. Zo zuiver en alles klopt. Je hebt me zo ondersteund in mijn proces. Intens dankbaar. Prachtige inzichten en down to earth. Wat een verademing. Ik blijf jou bellen!! Warme groet van Antoinette

Bel of e-mail met medium MerlijnGetuigenis van Antoinette voor medium Merlijn     Getuigenis van Antoinette op 23 november 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Marius

medium Marius


Wat een aanrader is dit! Naast de runestenen voelt Marius ontzettend goed in. Verbazingwekkend wat hij wist te vertellen over mensen waar ik hem niks over had verteld. Hij weet veel en is ook nog eens heel gezellig.

Bel of e-mail met medium MariusGetuigenis van P voor medium Marius     Getuigenis van P op 23 november 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Dirk

medium Dirk


Een pluim voor Dirk. Gaf me toch wel inzichten!
Een dikke merci.

Bel of e-mail met medium DirkGetuigenis van Fien voor medium Dirk     Getuigenis van Fien op 22 november 2022 - waardering van 5.
Lees de getuigenissen van onze leden over onze mediums en laat u overtuigen
Hieronder kan u een waardering geven voor 1 van onze mediums:

                 
 
 
 
 


 

12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399

MicroBel | Privacy | Sitemap | Klacht | Alg. voorwaarden | Zelf medium? | Consulenten Copyright © 2006 - mediums.nl. Alle rechten voorbehouden.


mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
Getuigenissen van bezoekers over onze mediumsTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 mediums.nl NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  mediums RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie mediums.nl mobiel.Mediums.nl


FACEBOOKPAGINA
  Mediums Facebook Mediums FB
 

Mediums.nl
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde mediums Paranormaal begaafd
  online mediums Online mediums
  Zelf medium worden Zelf medium worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door mediums Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

mediums
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel medium
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende mediums Helderziende mediums
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online mediums online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende mediums
  Bronnen mediums Bronnen mediums

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET mediums
  Telefoonconsult met mediums Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met mediums Consultatie via e-mail
  Fotoreading met mediums Fotoreading met mediums
  Goedkoper bellen met mediums Goedkoop bellen met mediums

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door mediums Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door mediums Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door mediums Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door mediums Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door mediums Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door mediums Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door mediums Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door mediums Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door mediums Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door mediums Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door mediums Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door mediums Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door mediums Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen