|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Getuigenissen van bezoekers over onze mediums
mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
       
  Paranormale hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door mediums Daghoroscoop Stier door mediums Daghoroscoop Tweelingen door mediums Daghoroscoop Kreeft door mediums
Daghoroscoop Leeuw door mediums Daghoroscoop Maagd door mediums Daghoroscoop Weegschaal door mediums Daghoroscoop Schorpioen door mediums
Daghoroscoop Boogschutter door mediums Daghoroscoop Steenbok door mediums Daghoroscoop Waterman door mediums Daghoroscoop Vissen door mediums

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Mediums.nl-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

Getuigenissen van onze bezoekers


Wat vinden onze bezoekers van onze mediums?

Elke dag geven onze mediums inzicht en hulp in de meest diverse levensvragen. Hieronder kan u getuigenissen lezen over mediums door onze bezoekers.

Onze mediums appreciëren het enorm wanneer u een getuigenis over uw consult plaatst.Kies een medium:  

Getuigenissen van medium Cassandra

medium Cassandra


lieve cassandra wat een topper jij ben. jij was de enigste medium op deze lijn die door kreeg waar ik mee bezig was mijn geheim . jij weet wat ik bedoeld, nou cassandra je heb het goed gezien het is op de goede weg om mij geheim uit te voeren.mensen zij is de topper ziet alles zeer goed en is een eerlijk en warm mens, een grote aanrader dikke kus van loes je ben super zeker wat mij betref ga zo door ik spreek je snel warme groet en vertel je alles over ons geheim.

Bel of e-mail met medium CassandraGetuigenis van loes voor medium Cassandra     Getuigenis van loes op 18 oktober 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Meine

medium Meine


Van harte bedankt Meine voor de verlichting van mijn pijn. Ik vertrouw erop dat het nu beter wordt. Jij bent altijd zo behulpzaam.
Liefs, Iwona.

Bel of e-mail met medium MeineGetuigenis van Iwona voor medium Meine     Getuigenis van Iwona op 17 oktober 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Chantal

medium Chantal


Dank je wel Chantal. Je bent altijd vlot en duidelijk met je uitleg van de kaartlegging. Je verhaal is helder, je bent optimistisch en is het heerlijk om met je te praten. Je hebt mij weer moed gegeven. Ik houd je op de hoogte over de uitkomst van jouw voorspellingen.

Bel of e-mail met medium ChantalGetuigenis van Thea voor medium Chantal     Getuigenis van Thea op 17 oktober 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Sissy

medium Sissy


Lieve sissy, dank je voor je ondersteuning en je ware woorden. je had helemaal gelijk over wat je zei. want het is namelijk zo gebeurt zoals je melde en dit heeft me behoed voor veel ellende .thx.

Bel of e-mail met medium SissyGetuigenis van L voor medium Sissy     Getuigenis van L op 16 oktober 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Marco

medium Marco


top.
eddy.

Bel of e-mail met medium MarcoGetuigenis van EDUARD voor medium Marco     Getuigenis van EDUARD op 16 oktober 2018 - waardering van 3.

Getuigenissen van medium Shar

medium Shar


Hoi Shar, ik heb je de laatste tijd geregeld gebeld. en ik merk dat je bijna altijd goed zit met wat je door krijgt. bedankt hiervoor.

Bel of e-mail met medium SharGetuigenis van Henny voor medium Shar     Getuigenis van Henny op 16 oktober 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Belle

medium Belle


Lieve Belle,

Mijn vertrouwen in jou klopte als een bus.
Overduidelijk 1 van de toppers van deze lijn.
Chapeau.

Lieve groetjes van,

Puk.

Bel of e-mail met medium BelleGetuigenis van Puk voor medium Belle     Getuigenis van Puk op 16 oktober 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Victory

medium Victory


victory is een hele goeie kaartlegger. zij legt de kaarten goed uit tot aan je levens boom. buiten dat is zij een meduim die je op recht verder help. bedankt hier voor en mensen bel haar zij is eerlijk en oprecht en duidelijk, een grote fan uit nederland.

Bel of e-mail met medium VictoryGetuigenis van loes voor medium Victory     Getuigenis van loes op 15 oktober 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Ashraya

medium Ashraya


Lieve Ashrays, wat had ik jou vanmorgen hard nodig en wat ben ik je dankbaar dat je mij zo fijn geholpen hebt. Met jouw liefde en licht heb jij mij de inzichten gegeven die voor bedoeld zijn. ik was het vertrouwen in mijzelf en de liefde even volledig kwijt. maar door jouw mooie healing & reading heb ik het weer terug gekregen. Ik vertrouw weer op mijn eigen spiritualiteit/intuitie en de liefde tussen mij en mijn tweelingziel. Het is een moeilijk pad maar door jou heb ik meer moed en zet ik weer door. Veel dank . Mo.

Bel of e-mail met medium AshrayaGetuigenis van Mo voor medium Ashraya     Getuigenis van Mo op 15 oktober 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Luna

medium Luna


Lieve Luna,

Ik heb je een aantal keren gebeld over mijn werk. Je wist mij precies te vertellen hoe de zaak ging verlopen en dat ik vertrouwen er in moest houden dat het opgelost zou worden. Dat is gebeurd en ik ben je heel erg dankbaar voor je steun, luisterd oor en mij adviezen kon geven. Zal je zeker nog bellen. je bent voor mij een topper en je weet iemand op zijn gemak te stellen. Ben erg blij met jou. Liefs xxx.

Bel of e-mail met medium LunaGetuigenis van Anoniem voor medium Luna     Getuigenis van Anoniem op 14 oktober 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Maddy

medium Maddy


Hallo Maddy,

Je hebt mij in het verleden een paar jaar terug zo ontzettend goed geholpen met vele dingen en je voorspellingen waren ook behoorlijk raak.
Binnenkort laat ik mij weer horen. Bedankt dat je altijd voor me klaar staat wanneer ik het moeilijk heb.

Groet,

Gert.

Bel of e-mail met medium MaddyGetuigenis van Anoniem voor medium Maddy     Getuigenis van Anoniem op 14 oktober 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Sabine

medium Sabine


Lieve Sabine, alles wat je hebt voorspelt is uitgekomen. Je bent eerlijk en oprecht en een hele grote steun voor me. Als ik het moeilijk had of even er geen vertrouwen meer in had. Jij bleef zeggen dat alles goed zou komen. Ik spreek je weer ik wilde even laten weten dat je echt topper bent. Ik raad iedereen aan om jou te bellen. Dikke kus en knuffels.

Bel of e-mail met medium SabineGetuigenis van Anoniem voor medium Sabine     Getuigenis van Anoniem op 14 oktober 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gunter

medium Gunter


Dag lieverd. Ben super blij, ben nu opgelucht. Mijn gebeden zijn gehoord. Nog super dank voor de laatste reading. U bent een gezegend mens. En ik bel u gauw graag weer ok. Wie goed doet, die goed ontmoet. Zo ook voor u. Heel veel liefs en warmte van ons. Groetjes San b.

Bel of e-mail met medium GunterGetuigenis van San.b voor medium Gunter     Getuigenis van San.b op 14 oktober 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Remon

medium Remon


Bedankt voor je goede adviezen en de inzichten die je mij keer op keer geeft. Je bent een hele fijne persoon om mee te praten. Ik houd je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Bel of e-mail met medium RemonGetuigenis van Eigenwijsje voor medium Remon     Getuigenis van Eigenwijsje op 14 oktober 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Remon

medium Remon


Bedankt voor je goede adviezen en de inzichten die je mij keer op keer geeft. Je bent een hele fijne persoon om mee te praten.
Ik houd je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Bel of e-mail met medium RemonGetuigenis van Eigenwijsje voor medium Remon     Getuigenis van Eigenwijsje op 14 oktober 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Xandra

medium Xandra


Zeer goed Medium kan niet anders zeggen weet heel goed waar ze over praat en kan je geruststellen. Ze legt het perfect uit. Ook haar voorspelling op relatie gebied is uitgekomen.

Bel of e-mail met medium XandraGetuigenis van A voor medium Xandra     Getuigenis van A op 14 oktober 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Roos

medium Roos


Roos je bent geweldig. Alle voorspellingen van de afgelopen tijd zijn uitgekomen. Vorige week sprak ik jou toen ik mij zorgen maakte over iets. Je was heel specifiek en het is tijdens het moment van gesprek zo gegaan zoals je voorspelde. Dank je wel, ik bel je gauw.

Bel of e-mail met medium RoosGetuigenis van Hortence voor medium Roos     Getuigenis van Hortence op 14 oktober 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Remon

medium Remon


Remon,
Bedankt voor je goede adviezen en de inzichten die je mij keer op keer geeft. Je bent een hele fijne persoon om mee te praten.
Ik houd je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Bel of e-mail met medium RemonGetuigenis van Eigenwijsje voor medium Remon     Getuigenis van Eigenwijsje op 13 oktober 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Celine

medium Celine


Celine is goed, snel en ontzettend lief en duidelijk. TOP. Dankjewel en een heel fijn weekend voor jou. xx Karin.

Bel of e-mail met medium CelineGetuigenis van Karin voor medium Celine     Getuigenis van Karin op 12 oktober 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Shania

medium Shania


Lieve Shania ,
Super , Top . WoW bedankt voor je voorspellingen ze zijn allemaal uitgekomen . Je bent spontaan , lief en af en toe lekker lachen . Bedankt voor alles en voor je mooie inzichten .
Liefs ,
Walter .

Bel of e-mail met medium ShaniaGetuigenis van Walter voor medium Shania     Getuigenis van Walter op 12 oktober 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Bonny

medium Bonny


Lieve Bonny, bedankt voor de voorspelling op mijn vraag. snel en duidelijk gezien. Ook voelde u dingen tussendoor komen, wat zeer verrassend was.

Bel of e-mail met medium BonnyGetuigenis van Anoniem voor medium Bonny     Getuigenis van Anoniem op 12 oktober 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Kristal

medium Kristal


1 wordt geweldig. Geweldig lief leuk mens.alles wat ze zegt klopt en komt uit. Bel je zeker vaker. Dank je wel. Liefs .

Bel of e-mail met medium KristalGetuigenis van Anoniem voor medium Kristal     Getuigenis van Anoniem op 12 oktober 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Lies

medium Lies


Dankjewel voor je inzichten. Bevestiging dat ik gewoon mijn gevoel moet volgen, geduldig moet zijn en vertrouwen houden. Soms zo moeilijk. En ja je had helemaal gelijk, er gebeurt op dit moment ook een hoop met mij. Soort van rollercoaster. Top consult en fijne gesprekspartner.

Bel of e-mail met medium LiesGetuigenis van Anoniem voor medium Lies     Getuigenis van Anoniem op 11 oktober 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Zo blij dat je terug bent.

Dank je voor alles. Ik bel je gauw weer.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van Lot voor medium Olga     Getuigenis van Lot op 11 oktober 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Paloma

medium Paloma


Lieve Paloma,

Wat ben ik blij en opgelucht dat ik je gesproken heb. Ik noemde alleen de naam van hem en alles wat je zei herkende ik. Ik ben opgelucht dat ik de bevestiging heb gekregen en ik ga mijn best doen om je advies op te volgen.
Je bent een aanwinst op deze lijn, ik bel je zeker nog eens.

Bel of e-mail met medium PalomaGetuigenis van M voor medium Paloma     Getuigenis van M op 11 oktober 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Stijn

medium Stijn


Stijn weet haarfijn situaties uit de doeken te halen. Heel aangenaam gesprek altijd. Hele fijne respectvolle redenering.

Bel of e-mail met medium StijnGetuigenis van Kaat voor medium Stijn     Getuigenis van Kaat op 10 oktober 2018 - waardering van 1.

Getuigenissen van medium Sophia

medium Sophia


Beste Sophia, wat een fijn consult was dit weer. Zo prettig je even te spreken. Belde voor een relatie vraag, ik blijf vertrouwen op mijn gevoel; de kaarten lagen er mooi bij en ook nog eens de bevestiging. 'JA'. Mooi ook dat je gelijk iets zag liggen op werkvlak maar dat we het daar in eerste instantie niet over gehad hebben omdat ik met een andere vraag belde. Uiteindelijk kwam het toch ter sprake, en ja het klopt helemaal. Bijzonder. Dankjewel.

Bel of e-mail met medium SophiaGetuigenis van Anoniem voor medium Sophia     Getuigenis van Anoniem op 10 oktober 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Tancy

medium Tancy


Lieve Tancy, Bedankt voor je zeer verhelderend en behulpzaam reading. Ik bel je zeker weer terug.

Bel of e-mail met medium TancyGetuigenis van Noor voor medium Tancy     Getuigenis van Noor op 10 oktober 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Karlien

medium Karlien


Mijn steun en toeverlaat in goede en slechte tijden. Voor mij inmiddels een lieve goede vriendin een tweede moeder. altijd weet ze mij te kalmeren en eerlijk en oprecht. Heel veel liefs van mij.

Bel of e-mail met medium KarlienGetuigenis van T voor medium Karlien     Getuigenis van T op 9 oktober 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Fennie

medium Fennie


Ik mag zeggen dat in de gesprekken met Fennie heb gehad een hele mooi gevoel aan over heb gehouden. Wat nog belangrijker is dat de handvaten die ze gegeven heeft herkenbaar werden en daardoor in de praktijk gebracht worden. Geef deze dame je vertrouwen, dan mag je dezelfde mooie momenten ervaren en handvaten toegereikt krijgen. TOP MEDIUM. dank U voor de mooie gesprekken en uitkijkend naar de komende.

Bel of e-mail met medium FennieGetuigenis van Armand voor medium Fennie     Getuigenis van Armand op 9 oktober 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


tot nu toe klopt het wat je heb gezegd. paar dagen geleden zei je wat over me partner en hij zei precies hetzelfde.gewoon even rustig aan doen.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van anouska voor medium Gazali     Getuigenis van anouska op 9 oktober 2018 - waardering van 4.

Getuigenissen van medium Nina

medium Nina


Dankuwel Nina,u bentzo goed. U stelt de juiste vragen . Ik geloof in wat u zegt. je voorspelde in augustus zo rake dingen. X.

Bel of e-mail met medium NinaGetuigenis van Ruben voor medium Nina     Getuigenis van Ruben op 9 oktober 2018 - waardering van 4.

Getuigenissen van medium Bredy

medium Bredy


Bredy weet de puzzelstukjes precies te plaatsen. je gevoel is zo sterk. je opent iedere keer mijn ogen. Heel erg bedankt en ik bel je snel weer.

Bel of e-mail met medium BredyGetuigenis van B voor medium Bredy     Getuigenis van B op 9 oktober 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium An

medium An


Ik ga opnieuw aan de slag met de tips van An omtrent diverse situaties. Het geeft moed om verder te gaan, en ik kan dit medium ook van harte aanbevelen.

Bel of e-mail met medium AnGetuigenis van Anoniem voor medium An     Getuigenis van Anoniem op 9 oktober 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium An

medium An


An is een zeer positief ingestelde vrouw. en haar aanvoelen was zuiver en correct.
Ze legde de vinger direct op de juiste plaats. Zeer overtuigend, juiste inschatting. Toffe dame om raad aan te vragen.

Bel of e-mail met medium AnGetuigenis van xje voor medium An     Getuigenis van xje op 9 oktober 2018 - waardering van 5.
Lees de getuigenissen van onze leden over onze mediums en laat u overtuigen
Hieronder kan u een waardering geven voor 1 van onze mediums:

                 
 
 
 
 


 

12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239

MicroBel | Privacy | Sitemap | Klacht | Alg. voorwaarden | Zelf medium? | Consulenten Copyright © 2006 - mediums.nl. Alle rechten voorbehouden.


mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
Getuigenissen van bezoekers over onze mediumsTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 mediums.nl NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  mediums RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie mediums.nl mobiel.Mediums.nl


PARAGNOSTEN
  Toekomst door paragnost Paragnost
 

Mediums.nl
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde mediums Paranormaal begaafd
  online mediums Online mediums
  Zelf medium worden Zelf medium worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door mediums Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

mediums
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel medium
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende mediums Helderziende mediums
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online mediums online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende mediums
  Bronnen mediums Bronnen mediums

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET mediums
  Telefoonconsult met mediums Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met mediums Consultatie via e-mail
  Fotoreading met mediums Fotoreading met mediums
  Goedkoper bellen met mediums Goedkoop bellen met mediums

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door mediums Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door mediums Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door mediums Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door mediums Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door mediums Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door mediums Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door mediums Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door mediums Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door mediums Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door mediums Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door mediums Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door mediums Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door mediums Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen