|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Getuigenissen van bezoekers over onze mediums
mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
       
  Paranormale hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door mediums Daghoroscoop Stier door mediums Daghoroscoop Tweelingen door mediums Daghoroscoop Kreeft door mediums
Daghoroscoop Leeuw door mediums Daghoroscoop Maagd door mediums Daghoroscoop Weegschaal door mediums Daghoroscoop Schorpioen door mediums
Daghoroscoop Boogschutter door mediums Daghoroscoop Steenbok door mediums Daghoroscoop Waterman door mediums Daghoroscoop Vissen door mediums

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Mediums.nl-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

Getuigenissen van onze bezoekers


Wat vinden onze bezoekers van onze mediums?

Elke dag geven onze mediums inzicht en hulp in de meest diverse levensvragen. Hieronder kan u getuigenissen lezen over mediums door onze bezoekers.

Onze mediums appreciëren het enorm wanneer u een getuigenis over uw consult plaatst.Kies een medium:  

Getuigenissen van medium Jayna

medium Jayna


Lieve Jayna, wat ben ik blij, dat ik je heb gesproken. Ik ben je onzettend dankbaar voor het gesprek. Je kon de situatie enorm goed aanvoellen. Het woord ?aanhalen? zal ik nooit meer vergeten. Nogmaals ontzettend bedankt en ik hoop je snel weer te spreken. Hele warme groet, Susan .

Bel of e-mail met medium JaynaGetuigenis van Susan voor medium Jayna     Getuigenis van Susan op 9 december 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Tancy

medium Tancy


Je bent de beste.

Bel of e-mail met medium TancyGetuigenis van S voor medium Tancy     Getuigenis van S op 8 december 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Amber

medium Amber


Mijn dank Amber voor u zeer wijze woorden. Fran.

Bel of e-mail met medium AmberGetuigenis van Fran voor medium Amber     Getuigenis van Fran op 7 december 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anne-Fleur

medium Anne-Fleur


Lieve Anne-Fleur, wat ben je een bijzonder pareltje. Ik vergeet je niet hoor, ik kan de kerst zo wel door. Dankzij jouw helderhorend oor. Merry Christmas en Liefs van het roodborstje.

Bel of e-mail met medium Anne-FleurGetuigenis van Roodborstje voor medium Anne-Fleur     Getuigenis van Roodborstje op 7 december 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Derya

medium Derya


Derya wanneer ben je weer online. wil je graag spreken xx nuray.

Bel of e-mail met medium DeryaGetuigenis van Nuray voor medium Derya     Getuigenis van Nuray op 6 december 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Tina

medium Tina


Tina voelt exact aan wie iemand is en wat er speelt. Zij is iemand met gaven en kan je veel vertellen. Fijn om te praten ik raad haar aan.
Anoniem.

Bel of e-mail met medium TinaGetuigenis van Margot voor medium Tina     Getuigenis van Margot op 6 december 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Shania

medium Shania


Lieve Shania ,
Dank je wel voor je luisterend oor . De tijd is nu niet makkelijk en ik twijfel heel erg of ik het wel goed doe .
Dank je wel voor je woorden en je kracht , het helpt me om nu vereind te blijven staan .
Dank je wel voor alles .
Kaat .

Bel of e-mail met medium ShaniaGetuigenis van Kaat voor medium Shania     Getuigenis van Kaat op 6 december 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Sissie

medium Sissie


Lieve Sissie, wat fijn om met uw te praten. Alles wat u zegt klopt voor 100 %. Vind u fantastische. Wil je een fijn, zuiver en oprecht consult bel.

Bedankt. Liefs .

Bel of e-mail met medium SissieGetuigenis van Anoniem voor medium Sissie     Getuigenis van Anoniem op 5 december 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Bo

medium Bo


Goed gezien, gesprekken over werk en studie die er bij hoort. Nu nog even op het laatste maar niet onbelangrijkste deel van u voorspelling wachten. Maar heb al het vertrouwen daarbij.

Bel of e-mail met medium BoGetuigenis van C voor medium Bo     Getuigenis van C op 5 december 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Lieverd, dank je wel ik viel weg.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van lana voor medium Gazali     Getuigenis van lana op 4 december 2018 - waardering van 3.

Getuigenissen van medium Cor

medium Cor


u bent een heel rustig en prettig persoon om mee te praten. U geeft ook hele goede adviezen die ik zeker na ga komen want ik zie nu al veranderingen na een week u gesproken te hebben. Vanochtend heeft u mijn onrust ook weggehaald en advies gegeven. Heel prettig allemaal en ben nu ook rustig en weet dat ik de goede weg bewandel. Ik dank u voor deze gesprekken en bel u zeker nog een keer.

Bel of e-mail met medium CorGetuigenis van Anoniem voor medium Cor     Getuigenis van Anoniem op 4 december 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Derya

medium Derya


Lieve Derya,
Ben echt weer heel blij dat ik je heb gesproken.
Je ziet de situatie precies zoals ik het aanvoel. heel fijn om jou te spreken en dat je alle details weer bevestigd. het voelt altijd alsof ik een vriendin spreek die me echt t beste gunt. Dank je wel.

Bel of e-mail met medium DeryaGetuigenis van M voor medium Derya     Getuigenis van M op 3 december 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Belle

medium Belle


Dag Belle,

Heb inmiddels 2 lange gesprekken met je gehad.
4 besproken zaken heb je super gezien.
De andere werk ik keihard aan, en zoals je voorspelde, we zijn weer samen, wel heel voorzichtig.
Boek is inderdaad niet dicht zoals jij dat zo mooi omschreef. We hebben nog heel veel hoofdstukken.

Bedankt Kanjer.

Met groet,
Sander.

Bel of e-mail met medium BelleGetuigenis van Sander voor medium Belle     Getuigenis van Sander op 3 december 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Norah

medium Norah


Heb een fijn gesprek gehad met norah. Ze is duidelijk, kwam met onderwerpen aan die nagenoeg allemaal klopten. Ben benieuwd of haar voorspellingen uitkomen.

Groetjes astrid.

Bel of e-mail met medium NorahGetuigenis van astrid voor medium Norah     Getuigenis van astrid op 3 december 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Carola

medium Carola


Gewoon echt een super mens en medium . zeker een aanrader .

Bel of e-mail met medium CarolaGetuigenis van J voor medium Carola     Getuigenis van J op 3 december 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Anouk jij bent echt een topper. Zo ontzettend goed in je werk. Keurige waarnemingen, ze kloppen allemaal. Ik mis je :) bel je als ik terug ben van vakantie xxx.

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van S voor medium Anouk     Getuigenis van S op 3 december 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Liesje

medium Liesje


Dank voor de lieve en duidelijke benadering van mijn vragen. Ook zeer fijn de beredenering van/achter de feiten en van de onduidelijkheden waar ik tegenaan loop. Voel nu meer Rust. Dankjewel voor je oprechte Hulp. Liesje een zeer fijne dag gewenst. Groetjes.

Bel of e-mail met medium LiesjeGetuigenis van Joyce voor medium Liesje     Getuigenis van Joyce op 3 december 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Jos

medium Jos


Dank u wel lieve Jos.
Het was een zeer verhelderend gesprek. Wil u bedanken voor uw tijd en voor mezelf vingers crossed. Ik ga u zeker nog een x bellen. Met hele vriendelijke groeten, S.

Bel of e-mail met medium JosGetuigenis van S. voor medium Jos     Getuigenis van S. op 3 december 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Carola

medium Carola


Carola, dank je. Je bent goed en altijd gefocust. Heel fijn en krijg ik altijd antwoord. Wees trots op je werk.

Bel of e-mail met medium CarolaGetuigenis van Mo voor medium Carola     Getuigenis van Mo op 2 december 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Nina

medium Nina


Ze weet niet alleen de juiste dingen maar is ook nog eens een schat van een vrouw. Dank je wel voor alle leuke en verhelderende gesprekken lieve Nina.

Bel of e-mail met medium NinaGetuigenis van R. voor medium Nina     Getuigenis van R. op 2 december 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Seonah

medium Seonah


Lieve Seonah. Na alle vreugdevolle gesprekken ben ik je ontzettend dankbaar dat je nu ook naar me wilde luisteren. Naar de pijn wat er zit, naar het dilemma waar ik mee zit, naar het onbegrip waar ik mee zit. Ik wil je bedanken dat jij jouw gidsen om raad mocht vragen en dat je mij nu de steun en kracht geeft om verder te gaan. Om er te staan voor mijn kinderen

Dank je wel, lieve Seonah.

Bel of e-mail met medium SeonahGetuigenis van Chantalle voor medium Seonah     Getuigenis van Chantalle op 2 december 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Beste Olga. Je hebt me super goed geholpen en alles wat je voorspelde kwam uit. Ik ga je zeker vaker bellen. Bedankt voor je goede advies.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van Sabrina voor medium Olga     Getuigenis van Sabrina op 2 december 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Sid

medium Sid


Beste meneer Sid. Wat een fijn gesprek hadden wij vannacht. We zaten best op 1 lijn. Heel verhelderend was ons gesprek. En ik vond het heel fijn om u gesproken te hebben en uw inzichten.

Bel of e-mail met medium SidGetuigenis van San voor medium Sid     Getuigenis van San op 2 december 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Meine

medium Meine


Lieve Meine, we kennen elkaar al een enige tijd.
Ik ben echt heel blij hoe je mij steeds helpt, om toch rustig en positief te blijven.
Hoe zwaar en moeilijk het vaak ook is.
Dank je wel voor alles tot nu toe.
Je bent echt een kanjer. En een echte aanrader voor iedereen.
Tot snel weer.
Veel liefs T.

.

Bel of e-mail met medium MeineGetuigenis van Tamara voor medium Meine     Getuigenis van Tamara op 2 december 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Nina

medium Nina


Beste Nina, je had het gelijk bij het rechte eind zonder dat ik iets hoefde te vertellen. Bedankt.

Bel of e-mail met medium NinaGetuigenis van Azar voor medium Nina     Getuigenis van Azar op 1 december 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Poppy-Jo

medium Poppy-Jo


Poppy-Jo, wat ben jij een KANJER seg ongelooflijk. Niet twijfelen ze is geweldig goed. Liefs Annemie.

Bel of e-mail met medium Poppy-JoGetuigenis van Annemie voor medium Poppy-Jo     Getuigenis van Annemie op 1 december 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Anouk je bent een topper. Wat je voorspelt had met de vorige vriend waar ik zo gek van was is uitgekomen dat het niks zou worden. Ik heb het even heel moeilijk gehad, maar heeft nu een plek gekregen. Alvast bedankt voor je geweldige voorspellingen. H.

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van Horia voor medium Anouk     Getuigenis van Horia op 1 december 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Tess Sharity

medium Tess Sharity


Sprakeloos. S P R A K E L O O S na dit consult. Wat is dit een OPRECHTE VRIENDELIJK dame die je tijd niet verspild en BAM de spijker op de kop slaat. Een echte ECHTE aanrader. Ik ga jou zeker weten vaker bellen. Grote knuffel van mij.

Bel of e-mail met medium Tess SharityGetuigenis van Imane voor medium Tess Sharity     Getuigenis van Imane op 30 november 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Athena

medium Athena


Bedankt Athena voor een hele fijne reading en vele mooie vooruitzichten . Jij bent een hele sympathieke en warme medium.

Bel of e-mail met medium AthenaGetuigenis van Magda voor medium Athena     Getuigenis van Magda op 30 november 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Amber

medium Amber


Amber ik praat nu al even met je en je bent een heel lief persoon , maar je zegt ook als het niet gaat daar ben ik ook trots op dat je niet altijd ja zegt en mij ook stuurd heel belangrijk je merkte het ik was veel rustiger vandaag .

Dank je amber ik bel je maar eerst ga ik genieten.

Bel of e-mail met medium AmberGetuigenis van N voor medium Amber     Getuigenis van N op 30 november 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Patrick

medium Patrick


Angst staat voor de deur, vertrouwen doet open en er staat niemand. Deze neem ik mee.

Dank voor uw heldere inzichten en ons fijne duidelijke gesprek over mijn situatie met uw naamgenoot ;-)

.

Bel of e-mail met medium PatrickGetuigenis van R voor medium Patrick     Getuigenis van R op 30 november 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Tess Sharity

medium Tess Sharity


Tess, je bent een schat. Ik praat zo graag met je. Fantastisch ben je. liefs.

Bel of e-mail met medium Tess SharityGetuigenis van E voor medium Tess Sharity     Getuigenis van E op 30 november 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Elizabeth

medium Elizabeth


Heel goed medium. Doe zo verder.

Bel of e-mail met medium ElizabethGetuigenis van Tim voor medium Elizabeth     Getuigenis van Tim op 30 november 2018 - waardering van 4.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Dank je voor alles. Vele groeten. Tim.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van Tim voor medium Olga     Getuigenis van Tim op 30 november 2018 - waardering van 4.

Getuigenissen van medium Maddy

medium Maddy


Ik heb je vanavnd gesproken je ben een aanrader.
Alles wat je vertelde klopte.en bedankt voor het advies en je coaching en reading.
Heb gelijk weer een positieve kijk op het leven.

Bel of e-mail met medium MaddyGetuigenis van Jack voor medium Maddy     Getuigenis van Jack op 30 november 2018 - waardering van 5.
Lees de getuigenissen van onze leden over onze mediums en laat u overtuigen
Hieronder kan u een waardering geven voor 1 van onze mediums:

                 
 
 
 
 


 

12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244

MicroBel | Privacy | Sitemap | Klacht | Alg. voorwaarden | Zelf medium? | Consulenten Copyright © 2006 - mediums.nl. Alle rechten voorbehouden.


mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
Getuigenissen van bezoekers over onze mediumsTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 mediums.nl NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  mediums RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie mediums.nl mobiel.Mediums.nl


FACEBOOKPAGINA
  Mediums Facebook Mediums FB
 

Mediums.nl
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde mediums Paranormaal begaafd
  online mediums Online mediums
  Zelf medium worden Zelf medium worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door mediums Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

mediums
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel medium
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende mediums Helderziende mediums
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online mediums online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende mediums
  Bronnen mediums Bronnen mediums

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET mediums
  Telefoonconsult met mediums Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met mediums Consultatie via e-mail
  Fotoreading met mediums Fotoreading met mediums
  Goedkoper bellen met mediums Goedkoop bellen met mediums

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door mediums Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door mediums Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door mediums Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door mediums Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door mediums Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door mediums Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door mediums Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door mediums Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door mediums Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door mediums Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door mediums Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door mediums Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door mediums Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen