telefoonconsult medium MERLIJN

2787MEDIUM MERLIJN IS OFFLINE VOOR TELEFOONCONSULT

Betrouwbaar medium Merlijn is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Merlijn, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Merlijn komt pas later online.

MEDIUM MERLIJN - MEDIUM

MEDIUM MERLIJN - MEDIUM

Een medium zoals medium Merlijn communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium Merlijn en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium Merlijn en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium Merlijn is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

MEDIUM MERLIJN - HELDERVOELEND

Door een heldervoelende geholpen worden. Een heldervoelende zoals medium Merlijn voelt jouw energie (omgevingen, gevoelens, emoties), dit kan een spirituele indruk zijn, aanwezigheid van mensen of dieren. Een heldervoelende is vaak ook hooggevoelig.

Een heldervoelende kan door het verscherpte zintuig van het voelen anderen beter helpen bij bijvoorbeeld het benoemen en loslaten van emoties, gevoelens en blokkades.

Zit jij ook met onverwerkte gevoelens of blokkades? Start dan nu een consult met medium Merlijn.

 MEDIUM MERLIJN AGENDA APRIL MEDIUM MERLIJN

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA MEDIUM MERLIJN

DAG

medium Merlijn heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Merlijn heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Merlijn, mailconsults met mediums, stel medium Merlijn in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Merlijn, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM MERLIJN

Geeft sinds 9 oktober 2022 paranormaal telefoonconsult op deze website.

MEDIUM

Medium Merlijn gebruikt als
persoonlijke pincode 2787

HELDERVOELEND

Merlijn gaf laatste telefoonconsult op
12 april 2024 om 09u12

glazen bol  medium Merlijn Nederland

3 JAAR ERVARING

Merlijn is al 3 jaar actief op mediums.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Merlijn is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

Merlijn is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.93 out of 5
44 getuigenissen

MERLIJN MEDIUM MERLIJN

Welkom! Ik ben medium Merlijn en heb heldervoelende en herderziende waarnemingen waarmee ik mensen help en ondersteun met hun persoonlijke en zakelijke vragen.

Met een paar vragen en door goed naar u te luisteren heb ik snel een helder inzicht in uw situatie. Ik heb loepzuivere gidsen.

U krijgt van mij praktische en direct toepasbare inzichten en oplossingen. Ik heb veel kennis opgedaan over pleasegedrag en narcisme.

Kortom: In ons gesprek bent u belangrijk. We nemen samen een kijkje op uw situatie en toekomst.

Om u goed te kunnen helpen heb ik uw voornaam en geboortedatum nodig alsook uw duidelijke vraag. Bel me, het zal u direct goed doen.

Vriendelijke groet, Merlijn.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM MERLIJN

TOP