Gidscontact - contact met gidsen: bellen en chatten met mediums

GIDSCONTACT - CONTACT MET GIDSEN

Mediums komen in contact met spirituele gidsen, ook wel bekend als beschermengelen, zielenbegeleiders of spirituele mentoren.

GIDSCONTACT - CONTACT MET GIDSENGIDSCONTACT - CONTACT MET GIDSEN

Gidsen of gidscontacten worden verondersteld entiteiten te zijn die niet fysiek aanwezig zijn, maar wel mediums begeleiden, ondersteunen en adviseren.

Via gidsen kunnen mediums spirituele begeleiding bieden bij jouw levensvragen en levenspad. Mediums geven zo inzichten over persoonlijke groei, levensdoelen en de uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd.

Gidsen worden gezien als beschermers die over individuen waken en hen helpen bij het navigeren door moeilijke situaties. Gidsen bieden een gevoel van veiligheid en geruststelling, vooral in tijden van angst of gevaar.

Gidsen helpen mediums bij het ontwikkelen en vertrouwen op hun intuïtie. Gidsen geven subtiele aanwijzingen, innerlijke stemmen of gevoelens van richting, die mediums dan weer helpen bij het geven van advies en het maken van keuzes.

Gidsen hebben ook helende energieën die ze overbrengen om fysieke, emotionele en spirituele genezing te bevorderen. Helen kan door middel van meditatie, visualisatie of andere energetische technieken.

Een gids is een entiteit, een energie of ziel zonder lichaam. Wanneer een ziel onze aardse leerschool volledig heeft doorlopen, kan die ziel ervoor kiezen om hoofdgids van iemand te worden. Die ziel gaat een andere ziel begeleiden in de persoonlijke groei.

Je hoofdgids begeleidt jou dus in je persoonlijke groei, wat zeker niet de gemakkelijkste taak is. Laat een medium je begeleiden zodat je positieve beïnvloeding mag ontvangen van jouw gidsen.DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Bel goedkoper met mediums, e-mail met paranormale mediums, geniet van tal van ledenvoordelen.

mediums GIDSCONTACT - CONTACT MET GIDSENGIDSCONTACT - CONTACT MET GIDSEN

Gidsen worden vaak gezien als helpers die mensen door moeilijke tijden van rouw en verlies kunnen begeleiden: ze bieden troost, een luisterend oor en helpen bij het vinden van hoop en betekenis in tijden van verdriet.

Gidsen worden beschouwd als entiteiten die verbonden zijn met een hoger bewustzijn of universele wijsheid. Door contact te maken met hun gidsen, kunnen mediums een dieper begrip krijgen van het universum, het leven en hun eigen spirituele essentie.

Mediums ervaren gidscontact als een diepe en betekenisvolle spirituele verbinding.
Gidsen zijn de superhelden van onze mediums: in plaats van een cape dragen ze liefde en wijsheid om onze mediums te helpen. Deze gidsen zijn er om onze mediums en u te beschermen en ons te helpen als we ons verdrietig, bang of verward voelen. Gidsen fluisteren zachte gedachten in onze hoofden die ons vertellen wat het beste is om te doen, zoals een vriend die ons goede raad geeft.

Soms, als we rustig zijn en goed luisteren, kunnen we hun stemmen in ons hart horen. Het voelt alsof er een warme gloed van binnen is die ons geruststelt en ons laat weten dat we niet alleen zijn.

We kunnen via mediums aan gidsen ook vragen om ons te helpen als we verdrietig zijn of als we iets moeilijks moeten doen. Dit noemt men een medium met gidscontact. Deze gidsen sturen ons dan positieve energieën om ons beter te laten voelen en ons aan te moedigen om door te gaan. Gidsen zijn als onze beste vrienden die altijd bij ons zijn, ook al kunnen we ze niet zien. Ze zijn er om ons te beschermen, ons te helpen en ons te laten zien dat we altijd geliefd zijn. Contact met een gids is een heel fijne ervaring.FACEBOOK GIDSCONTACT - CONTACT MET GIDSEN

Deel je kennis en de inhoud van deze pagina over gidscontact. Deel deze pagina op facebook. Zo help je onze mediums en kan je uw dankbaarheid tonen.

LAATSTE GETUIGENIS OVER MEDIUM SAMANTHA FREYA

Beste Samantha Freya, Ik heb jou daarnet gesproken en alles wat je vertelde klopte als een bus. Je kon gelijk zien dat ik gezondheidsklachten heb momenteel. Ik hoop dat de rest wat je voorspelde ook zsm uitkomt. Nog bedankt!

TOP