|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Getuigenissen van bezoekers over onze mediums
mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
       
  Paranormale hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door mediums Daghoroscoop Stier door mediums Daghoroscoop Tweelingen door mediums Daghoroscoop Kreeft door mediums
Daghoroscoop Leeuw door mediums Daghoroscoop Maagd door mediums Daghoroscoop Weegschaal door mediums Daghoroscoop Schorpioen door mediums
Daghoroscoop Boogschutter door mediums Daghoroscoop Steenbok door mediums Daghoroscoop Waterman door mediums Daghoroscoop Vissen door mediums

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Mediums.nl-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

Getuigenissen van onze bezoekers


Wat vinden onze bezoekers van onze mediums?

Elke dag geven onze mediums inzicht en hulp in de meest diverse levensvragen. Hieronder kan u getuigenissen lezen over mediums door onze bezoekers.

Onze mediums appreciëren het enorm wanneer u een getuigenis over uw consult plaatst.Kies een medium:  

Getuigenissen van medium Olivia

medium Olivia


Wat een super fijne reading heb ik van u gekregen. Veel geleerd, alles wat u vertelde klopte. Voor de toekomst geloof ik zeker dat alles uitkomt. Echt een aanrader om te bellen.

Heel erg bedankt. Liefs L .

Bel of e-mail met medium OliviaGetuigenis van Anoniem voor medium Olivia     Getuigenis van Anoniem op 28 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Marie

medium Marie


Marie u bent een betrouwbaar medium. Een topper op deze lijn. U geeft veel vertrouwen in deze tijd. Ik ga u zeker weer bellen.

Bel of e-mail met medium MarieGetuigenis van Anoniem voor medium Marie     Getuigenis van Anoniem op 28 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Dirk

medium Dirk


Hai dirk, ik had met jou een gesprek en het deed werkelijk deugd om iemand te horen die best wel op de hoogte was van het probleem waar ik mee zit. Heb aandachtig geluisterd, en achteraf beseft dat je heel juist zat. Je raad maakt me minder onzeker over mijn toekomst.

Bel of e-mail met medium DirkGetuigenis van Rammetje voor medium Dirk     Getuigenis van Rammetje op 28 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Sarina

medium Sarina


Lieve Sarina, ik heb je 2 keer gesproken. Je hebt mij veel uitleg gegeven over de foto waar we met z'n 3tjes staan. Ik ben heel, heel blij met de blokkades die je hebt verwijderd. Na ons gesprek heb ik een uur voor me zitten staren en jouw stem steeds gehoord wat je te vertellen had. Een ander was mij helaas voor, daarom jouw niet meer kunnen spreken en bedanken voor je gesprek.

Ik ben echt onder de indruk van je reading. Het is nu de 2 weken afwachten bij mij en daarna de rest.

Heel erg bedankt voor je gesprek uit het diepste van mijn hart.

XXX.

Bel of e-mail met medium SarinaGetuigenis van lus voor medium Sarina     Getuigenis van lus op 27 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Anouk, wat ik in jou apprecieer is dat je me niet langer aan de lijn probeert te houden dan nodig en antwoord op mijn vraag zonder daar andere dingen bij te betrekken. Kort maar krachtig en tools waar ik wat mee kan. Scherp dat je me ook duidelijk maakte dat ik soms verkeerd reageer en andere reacties daardoor krijg dan wat ik initieel hoopte. Ik heb dat in praktijk omgezet en dat levert alleen maar positiviteit op en meer openheid van mijn partner. Bedankt om mij in dit proces te helpen meekijken op de juiste manier en altijd juist. Tot hoors.

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van Anoniem voor medium Anouk     Getuigenis van Anoniem op 27 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Lyndi

medium Lyndi


Lyndi zegt gelijk wat er speelt. Moet niet lang nadenken. Zalig als je niet veel moet zeggen en dat de uitleg zo duidelijk is. Ze is een parel op deze lijn.

Bel of e-mail met medium LyndiGetuigenis van Anoniem voor medium Lyndi     Getuigenis van Anoniem op 27 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Han

medium Han


Han wat zie je dingen toch scherp. Bizar gewoon. Je pikt de juiste emotie en energie op en bent heel concreet en consistent. Dank je voor je inzichten heel waardevol.

Bel of e-mail met medium HanGetuigenis van Anoniem voor medium Han     Getuigenis van Anoniem op 26 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Odette

medium Odette


Wat een prachtige vrouw is dit, heel empathisch, ze verteld wat ze ziet in chronologische volgorde. Ook de dingen die niet leuk gaan verlopen verteld ze je. Maar dat vind ik heel fijn, je weet waar je aan toe bent. Kortom, pracht medium die met zaken komt waar je echt iets aan hebt en geloof me, ik heb er heel veel gebeld, Odette springt er met kop en schouders bovenuit.

Bel of e-mail met medium OdetteGetuigenis van T voor medium Odette     Getuigenis van T op 26 maart 2020 - waardering van 1.

Getuigenissen van medium Sasa

medium Sasa


Sasa kan situaties goed beschrijven, invoelen en vooruit kijken. Zeer de moeite waard om te bellen. A.

Bel of e-mail met medium SasaGetuigenis van A. voor medium Sasa     Getuigenis van A. op 26 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Roy

medium Roy


Dank voor je eerlijke advies, Roy. Ik kan weer opgelucht verder.

Bel of e-mail met medium RoyGetuigenis van Viv voor medium Roy     Getuigenis van Viv op 26 maart 2020 - waardering van 4.

Getuigenissen van medium Dirk

medium Dirk


Ik heb 3 maal al gebeld naar dirk, en iedere keer kwam zijn voorspelling uit. Flo.

Bel of e-mail met medium DirkGetuigenis van Flo voor medium Dirk     Getuigenis van Flo op 26 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Sid

medium Sid


Waar moet ik beginnen lieve meneer Sid. Ik heb u nu al een paar keer gebeld en vannacht (over enen of zo was het) belde ik u zelfs helemaal in tranen op zoals u waarschijnlijk nog weet. Was compleet overstuur vanwege iets wat eerder was voorgevallen op de avond. En al na ons 1e gesprek wist u mij wonderbaarlijk te kalmeren en zelfs aan het lachen te maken. Vanwege beltegoed dat al op was heb ik u toen niet eens fatsoenlijk kunnen bedanken dus belde ik u nog eens kort op. Maar ook deze keer was het gesprek naar mijn gevoel veel te vlug afgelopen dus bij deze mijn hartgrondige dank dat ik dankzij u wel rustig kon gaan slapen. U zette me terug in mijn eigen kracht en zei dat ik gewoon moest vertrouwen op die goede afloop die u ook al eerder had gezien. En dat ik mij daarbij door niets of niemand moest laten beinvloeden of onder druk zetten. Prachtig hoe u dat wist te brengen. Zo diplomatiek maar toch kwam de boodschap meer dan duidelijk over bij mij. Ik mag niemand laten beslissen over mijn leven hoe goed bedoeld dan ook. Ik heb het nu echt begrepen hoor. Dus super hartelijk bedankt voor uw geruststelling en troost. Was echt geweldig lief.

Judy.

Bel of e-mail met medium SidGetuigenis van Judy voor medium Sid     Getuigenis van Judy op 25 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Indy

medium Indy


Lieve Indy, ik wil je graag bedanken voor ons gesprek het heeft me goed gedaan. Je bent een lief en oprecht Medium die gewoon zegt wat ze ziet. Wat je me vertelde klopte gewoon en stelde me gerust. Ik zal je nog zeker bellen. Liefs, S.

Bel of e-mail met medium IndyGetuigenis van S voor medium Indy     Getuigenis van S op 25 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Adora

medium Adora


Mooie lieve Adora. Weet jij dat je het lichtpunt bent in deze zware donkere tijd waar we in zitten. Dank je wel dat je me op weg hebt willen helpen door middel van mediteren. En hoe ik dat moet doen. Je hebt me een enorme rust gegeven. Dank je wel, tot snel Tim.

Bel of e-mail met medium AdoraGetuigenis van Tim voor medium Adora     Getuigenis van Tim op 25 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Soraya

medium Soraya


Zeer fijn persoon, geeft heel duidelijk antwoord. Bel je zeker nog eens. Die van de corona afstand.

Bel of e-mail met medium SorayaGetuigenis van Sonia voor medium Soraya     Getuigenis van Sonia op 25 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Desteny

medium Desteny


Ik bel regelmatig met Desteny met vragen. En ik moet zeggen dat niet lang nadat ik haar om raad heb gevraagd een bevestiging in de vorm van bv een telefoontje of bezoekje krijg. Zij is absoluut een topper die haar vak verstaat.

Bel of e-mail met medium DestenyGetuigenis van Ingrid voor medium Desteny     Getuigenis van Ingrid op 25 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Dirk

medium Dirk


Goeie conversatie gehad, en je weet wel veel. Wat je me vroeg om alles dubbel te checken klopte, er zaten fouten in, dankuwel daarvoor.

Bel of e-mail met medium DirkGetuigenis van Marianne voor medium Dirk     Getuigenis van Marianne op 25 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Lynne

medium Lynne


Behoord tot de besten op de lijn. Bedankt voor je inzichten, je kan echt heel goed invoelen. Je bent een fijn iemand om mee te praten.

Bel of e-mail met medium LynneGetuigenis van Anoniem voor medium Lynne     Getuigenis van Anoniem op 24 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Danie

medium Danie


Danie, dank je wel lieverd.
Heel veel liefs en hoop je vrijdag te spreken met beter nieuws, you are an Angel.

Your fan.

.

Bel of e-mail met medium DanieGetuigenis van R voor medium Danie     Getuigenis van R op 24 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Lieve Olga, al zoveel jaren spreken wij elkaar dag en dag uit we bespreken zo'n beetje alles. Voor mij en voor vele anderen die jou bellen ben jij een lichtpuntje, een hulpje, een steun, een uitlaatklep, een (chef) van al het goede wat je 1 ieder verteld. Een warm liefdevol persoon met het hart op de juiste plaats voor iedereen, zuiver en eerlijk. Je weet zoveel, zoveel kennis en met gevoel, jou inzicht is helpend. Dankjewel daarvoor ik hoop dat bij mij ook het juiste goed gaat komen daar waar ik al zolang op wacht liefs NY.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van NY voor medium Olga     Getuigenis van NY op 23 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Soraya

medium Soraya


Vanavond voor de eerste keer met je gesproken, verrassend goed ingevoeld over mijn situatie. Je kon alles helder benoemen, ben benieuwd of je voorspelling uitkomt over de hereniging waar ik aan twijfel. Laat het je weten. Groetjes vd HSP er.

Bel of e-mail met medium SorayaGetuigenis van anoniem voor medium Soraya     Getuigenis van anoniem op 22 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Marie

medium Marie


Marie, ik spreek u regelmatig en keer op keer komen de voorspellingen uit. Het kan soms even duren maar het gebeurt. Verder bent u een lieve dame die echt oprecht is en engel is met de inzichten.

Bel of e-mail met medium MarieGetuigenis van M voor medium Marie     Getuigenis van M op 22 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Marie

medium Marie


Dankjewel dat je er vandaag voor me was, had ik even nodig.
XXX

Bel of e-mail met medium MarieGetuigenis van A voor medium Marie     Getuigenis van A op 22 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium John

medium John


John, mijn favoriete medium.
Bel u al jaren en tot nu toe alle voorspellingen uitgekomen. Soms duurt het even, maar het gebeurt. Een topper bent u, John.

Dank u. God bless u.

Bel of e-mail met medium JohnGetuigenis van Sonja voor medium John     Getuigenis van Sonja op 22 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Noura

medium Noura


Je hebt gelijk lieve Noura en je bent fijn om mee te praten. Dankjewel.

Bel of e-mail met medium NouraGetuigenis van Sinti voor medium Noura     Getuigenis van Sinti op 21 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Cassandra

medium Cassandra


Ontzettend hartelijke vrouw. Open, eerlijk en betrokken. Bijzonder hoe goed ze situaties kan invoelen en vooruit kan kijken. Zeer de moeite waard om te bellen. Dank voor het mooie gesprek. A.

Bel of e-mail met medium CassandraGetuigenis van A. voor medium Cassandra     Getuigenis van A. op 21 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Desteny

medium Desteny


Ben zo blij met je hulp en voorspellingen. Dikke kus van ons bedankt voor de energie.

Bel of e-mail met medium DestenyGetuigenis van Joukje voor medium Desteny     Getuigenis van Joukje op 20 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Sarina

medium Sarina


Wowwww, wat een medium. Zij kan de blokkades weghalen wat er jaren dwarszit om jou op het rechte pad te laten komen. Ik raad iedereen om haar te bellen.

Bel of e-mail met medium SarinaGetuigenis van RR voor medium Sarina     Getuigenis van RR op 20 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Yuorah

medium Yuorah


dank voor de steun in deze rare tijden. Samen tegen CORONA.

Bel of e-mail met medium YuorahGetuigenis van Gerrit voor medium Yuorah     Getuigenis van Gerrit op 20 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Sabrina.P

medium Sabrina.P


Ik heb net Sabrina weer gesproken en dit was sinds 1-1-'20 de eerste keer, zij is een bijzonder en druk bezet medium. Wat zij vertelde klopt met mijn eigen bevindingen van meerdere personen. Wat zij daarna vertelde is zo zuiver en oprecht dat ik weer alle vertrouwen heb en weet dat alles goed komt.

Bel of e-mail met medium Sabrina.PGetuigenis van Ineke voor medium Sabrina.P     Getuigenis van Ineke op 20 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Jayna

medium Jayna


Jana bedankt sorry dat de verbinding weg viel .

Bel of e-mail met medium JaynaGetuigenis van Jouk voor medium Jayna     Getuigenis van Jouk op 20 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Bedankt Gazali voor je reading het was echt heel mooi.

J.P.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van J.P voor medium Gazali     Getuigenis van J.P op 18 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Soraya

medium Soraya


Lieve Soraya, ik had je al een keer eerder mogen spreken een paar weken terug.
Nu had ik je een foto gestuurd en wat jij daar allemaal uithaalde was ongelooflijk goed.
Je kon zo goed de persoon en situatie vertellen, bijzonder.
Ik laat het over me heen komen.

Dank voor het aangename gesprek.

Tot snel.

Bel of e-mail met medium SorayaGetuigenis van Collega voor medium Soraya     Getuigenis van Collega op 18 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Sanne

medium Sanne


Lieve Sanne, via deze weg wil ik naar jou ook even mijn bewondering uitspreken, over hoe lief en positief je altijd blijft. En wat een enorm engelen geduld je hebt. Jij hebt echt oprecht het beste met mensen voor.
En naast dat je een heel erg mooi mens bent, ben je ook heel goed.

Dus dankjewel voor je enorme geduld, positiviteit, inzichten en zoveel meer.

Jij beantwoord mijn emails altijd met veel aandacht en liefde.

Liefs, Karin xx.

Bel of e-mail met medium SanneGetuigenis van Karin voor medium Sanne     Getuigenis van Karin op 18 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Sharida

medium Sharida


Fijn gesprek net.
Bedankt Sharida voor U Positieve energie.
Ik blijf er in geloven.
Mijn gevoel zegt ook hetzelfde.
Groetjes E.

Bel of e-mail met medium SharidaGetuigenis van E voor medium Sharida     Getuigenis van E op 18 maart 2020 - waardering van 5.
Lees de getuigenissen van onze leden over onze mediums en laat u overtuigen
Hieronder kan u een waardering geven voor 1 van onze mediums:

                 
 
 
 
 


 

12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294

MicroBel | Privacy | Sitemap | Klacht | Alg. voorwaarden | Zelf medium? | Consulenten Copyright © 2006 - mediums.nl. Alle rechten voorbehouden.


mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
Getuigenissen van bezoekers over onze mediumsTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 mediums.nl NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  mediums RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie mediums.nl mobiel.Mediums.nl


FACEBOOKPAGINA
  Mediums Facebook Mediums FB
 

Mediums.nl
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde mediums Paranormaal begaafd
  online mediums Online mediums
  Zelf medium worden Zelf medium worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door mediums Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

mediums
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel medium
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende mediums Helderziende mediums
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online mediums online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende mediums
  Bronnen mediums Bronnen mediums

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET mediums
  Telefoonconsult met mediums Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met mediums Consultatie via e-mail
  Fotoreading met mediums Fotoreading met mediums
  Goedkoper bellen met mediums Goedkoop bellen met mediums

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door mediums Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door mediums Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door mediums Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door mediums Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door mediums Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door mediums Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door mediums Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door mediums Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door mediums Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door mediums Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door mediums Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door mediums Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door mediums Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen