|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Getuigenissen van bezoekers over onze mediums
mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
       
  Paranormale hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door mediums Daghoroscoop Stier door mediums Daghoroscoop Tweelingen door mediums Daghoroscoop Kreeft door mediums
Daghoroscoop Leeuw door mediums Daghoroscoop Maagd door mediums Daghoroscoop Weegschaal door mediums Daghoroscoop Schorpioen door mediums
Daghoroscoop Boogschutter door mediums Daghoroscoop Steenbok door mediums Daghoroscoop Waterman door mediums Daghoroscoop Vissen door mediums

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Mediums.nl-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

Getuigenissen van onze bezoekers


Wat vinden onze bezoekers van onze mediums?

Elke dag geven onze mediums inzicht en hulp in de meest diverse levensvragen. Hieronder kan u getuigenissen lezen over mediums door onze bezoekers.

Onze mediums appreciëren het enorm wanneer u een getuigenis over uw consult plaatst.Kies een medium:  

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Lieve Olga,
Bedankt voor wat je doet, voor wie je bent en nog het meest zonder jou was het moeilijker en veel minder leuk geweest!
Je hebt een hartje van goud je bent een echt steunpilaar voor alles en iedereen.
Je geduld, wijsheid en oprechtheid maakt jou een bijzonder mens, lief en behulpzaam bij jou kan ik altijd terecht jij brengt vaak weer een glimlach op mijn gezicht bij jou is het thuiskomen en praten met iemand die gewoon de beste is.
Ik hoop dat er snelle veranderingen komen voor mij jij sleept mij erdoorheen die steun waardeer ik enorm. Dankjewel dat je er altijd bent!
Liefs klm

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van klm voor medium Olga     Getuigenis van klm op 2 oktober 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Sophia

medium Sophia


Hallo Sophia, bedankt voor ons fijn gesprek vorige week. En inderdaad zoals je voorspelde is mijn zaak zeer positief uitgekomen. Bedankt en tot snel!
Groetjes uit Spanje.

Bel of e-mail met medium SophiaGetuigenis van Roy van Hemert voor medium Sophia     Getuigenis van Roy van Hemert op 2 oktober 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Thaiis

medium Thaiis


Deze afgelopen twee jaar ben jij zo belangrijk voor mij geweest! Dank je voor de fijne gesprekken en jouw wijze raad! Malika

Bel of e-mail met medium ThaiisGetuigenis van M voor medium Thaiis     Getuigenis van M op 2 oktober 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Annick

medium Annick


De verbinding verbrak, wilde je nog bellen, maar je was al offline. Dank je voor jouw luisterend oor en de heldere reading. Liefs M.

Bel of e-mail met medium AnnickGetuigenis van M voor medium Annick     Getuigenis van M op 2 oktober 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Lobke

medium Lobke


Lieve dame. Fijn gesprek gehad.
Ze geeft je een goed gevoel en dat er echt naar je geluisterd word.
Ik bel zeker een keer weer.


Bel of e-mail met medium LobkeGetuigenis van D voor medium Lobke     Getuigenis van D op 1 oktober 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Ellah

medium Ellah


Fijn gesprek met Ellah gehad. Heeft me een zeer positief gevoel gegeven over de toekomst. Wanneer ik de vrouw tegen kom die mij verder helpt als verpleegkundige, laat ik het u weten.
Super bedankt.

Bel of e-mail met medium EllahGetuigenis van Adrienne voor medium Ellah     Getuigenis van Adrienne op 30 september 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Ellah

medium Ellah


Heel erg bedankt voor het duidelijke en fijne gesprek!
Liefs, Karin

Bel of e-mail met medium EllahGetuigenis van Karin voor medium Ellah     Getuigenis van Karin op 30 september 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Dennis

medium Dennis


Lieve Dennis, wat ben jij een eerlijke en oprechte medium. Met hele mooie krachten en zit er echt nooit naast!! Zo wat heb jij mij geholpen zeg!! Jij geeft me de juiste inzichten op alle vlakken. Ik heb jou geregeld gebeld naar je hebt er nooit naast gezeten. Lieve mensen, wil je echt goed, eerlijk en oprecht geholpen worden, dan ben je bij Dennis aan t juiste adres!! Ervaar het zelf.. lieve groeten S.

Bel of e-mail met medium DennisGetuigenis van Suzanne voor medium Dennis     Getuigenis van Suzanne op 29 september 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Isha

medium Isha


Wat is dit een lieve vrouw met veel rust in haar lijf. Ik wist niet wat er zitten Mensen bestonden, zo gauw als ik kan dan neem ik weer contact met u op.

Bel of e-mail met medium IshaGetuigenis van andre voor medium Isha     Getuigenis van andre op 29 september 2022 - waardering van 4.

Getuigenissen van medium Zoe

medium Zoe


Beste Zoe,
Je voorspelling is ivm werk alweer uitgekomen met de juiste tijd!
Groetjes je vaste beller.

Bel of e-mail met medium ZoeGetuigenis van anoniem voor medium Zoe     Getuigenis van anoniem op 29 september 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Isha

medium Isha


Lieve Isha ik heb je net gesproken, u bent een engel. Bedankt ik spreek je snel Groetjes Gina.

Bel of e-mail met medium IshaGetuigenis van Gina voor medium Isha     Getuigenis van Gina op 29 september 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Ellah

medium Ellah


Wowww.. wat is zij goed! Alles klopt gewoon wat ze allemaal zei en ik heb volste vertrouwen dat mijn voorspelling uitkomt.

Bel of e-mail met medium EllahGetuigenis van Resh voor medium Ellah     Getuigenis van Resh op 29 september 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Jos

medium Jos


Hij had gelijk. hij nam contact op na een anderhalve week en heel zijn houding veranderde. ook al leek het onmogelijk, het is gegaan zoals Jos zei.

Bel of e-mail met medium JosGetuigenis van anoniem voor medium Jos     Getuigenis van anoniem op 29 september 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anne

medium Anne


Bedankt voor t gesprek. Bel zeker snel weer. Groetjes D

Bel of e-mail met medium AnneGetuigenis van D voor medium Anne     Getuigenis van D op 28 september 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium KC

medium KC


Hoi KC,
Heb je gisteren weer gesproken vanwege mijn twin. Je voelt alles zo goed aan. Als je je ingevingen doorgeeft dan voel ik echt aan dat het klopt. Je bent meer dan 5sterren waard!!!

Bel of e-mail met medium KCGetuigenis van M voor medium KC     Getuigenis van M op 28 september 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Thaiis

medium Thaiis


Lieve Thaiis, Na ons telefoongesprek heb je me weer moed gegeven. Je inzichten kloppen helemaal en ik hoop dat je voorspellingen ook zo kloppend zullen zijn. Veel liefs.

Bel of e-mail met medium ThaiisGetuigenis van Lucas voor medium Thaiis     Getuigenis van Lucas op 28 september 2022 - waardering van 4.

Getuigenissen van medium Minoe Astrid

medium Minoe Astrid


Lieve Minoe, dank voor de bijzondere reading die ik van jou heb mogen ontvangen vanuit jouw eigenheid. Mooi en bijzonder hoe de dingen tot jou komen!

Bel of e-mail met medium Minoe AstridGetuigenis van anja voor medium Minoe Astrid     Getuigenis van anja op 27 september 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Venus

medium Venus


Lieve Venus,
dank voor je advies, inzicht, geduld en al je hulp . Ik bel je binnenkort nog eens op.


Bel of e-mail met medium VenusGetuigenis van Frits voor medium Venus     Getuigenis van Frits op 27 september 2022 - waardering van 4.

Getuigenissen van medium Alex

medium Alex


hi Alex
vorige week belde ik over mijn vriendin, je zei dat ze voor 1 oktober terug zou komen en het weer met me wil gaan proberen. Helemaal gelijk !!!

Bel of e-mail met medium AlexGetuigenis van Paul voor medium Alex     Getuigenis van Paul op 27 september 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Lieve Olga,
Wat n superfijn gesprek en pak van mijn hart. Je weet wel die vrouw met de rozen balonnen aan de trouwauto hihi...Mijn beltegoed was op, maar wou nog zeggen dat je betrokkenheid en meekijken in de situatie heel warm en steunend voelt. Dank voor wie je bent. Ik bel je nog met een follow up.
Many blessings!

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van Buvana voor medium Olga     Getuigenis van Buvana op 27 september 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olivia

medium Olivia


Dankjewel voor je tijd en duidelijke voorspellingen, als het uitkomt hoor je het van me, liefs Sandy

Bel of e-mail met medium OliviaGetuigenis van Sandy voor medium Olivia     Getuigenis van Sandy op 26 september 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gunter

medium Gunter


Wat heb ik met u een leuk gesprek gehad.
U begon uit uzelf te vertellen waar me vraag over ging en dit klopte meteen.
Ik ben gerustgesteld! Ik hou u op de hoogte en ik ga u vaker bellen.

Liefs amalia x

Bel of e-mail met medium GunterGetuigenis van Amalia voor medium Gunter     Getuigenis van Amalia op 26 september 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gunter

medium Gunter


Hi Gunter
Bedankt ,je weet mij elke keer gerust te stellen .alles wat je zegt komt uit. Soms de zelde dag al. Gr.fatiha

Bel of e-mail met medium GunterGetuigenis van Fatiha voor medium Gunter     Getuigenis van Fatiha op 26 september 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Daisy

medium Daisy


Hallo. Daisy is topvrouw. voelt het gelijk goed aan fijn gesprek en sweet heart os ze xx .ben echt gerustgesteld xx.

Bel of e-mail met medium DaisyGetuigenis van Anja voor medium Daisy     Getuigenis van Anja op 26 september 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Mijn moeder raadde mij aan om jou te bellen, ik was enorm sceptisch achteraf gezien heb ik er veel vertrouwen in gekregen. Gazali is oprecht en betrouwbaar en een goede vriend om mee te bellen. Hij geeft heel veel inzichten en zijn voorspellingen zijn uitgekomen.
Enorm bedankt voor je hulp en zal je zeker weer terug bellen, veel liefst van Michelle.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van Michelle voor medium Gazali     Getuigenis van Michelle op 26 september 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Lieve Olga,
Olga is gewoon de aller leukste gezelligste liefste fijnste medium die er bestaat! Luisteren, uitleggen, begrijpen, begrip hebben, respect hebben, steunen, positiviteit laten zien en voelen, zoveel kennis en ervaring, ze weet bijna alles, bij haar is het altijd vertrouwd alsof je een huiskamer binnen komt, bij haar voel ik mij op mij gemak, bij haar kan ik altijd alles kwijt ze is er altijd voor mij en voor iedereen. Lieve Olga dankjewel ik hoop dat alles snel gaat veranderen voor mij Liefs NY

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van NY voor medium Olga     Getuigenis van NY op 26 september 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Devi

medium Devi


Leuk gesprek gehad met jou en ik bel je zeker weer..
Groetjes Danille

Bel of e-mail met medium DeviGetuigenis van D voor medium Devi     Getuigenis van D op 26 september 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gunter

medium Gunter


The best medium ever. After the last reading, the next day things began to move allready, as allways, most of the times things move fast and sometimes a little later on, but he is very accurate, transparant and sincere. He always helped me to be on the right path and his readings are very special to me. If you only knew how highly i recommend you and have you on a pedestal. You are the most rightious medium ever. Thank you so much for eveything. May all the blessings coming your way and thank you for what your are doing and being there for us. Sending you light and love. We love you dear Gunter. Xxx s.b

Bel of e-mail met medium GunterGetuigenis van S.b voor medium Gunter     Getuigenis van S.b op 25 september 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Olga, heel erg bedankt! Ik hoop dat er vanuit S verandering komt. En wat u zei klopt wel!
Liefs Amalia

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van Amalia voor medium Olga     Getuigenis van Amalia op 25 september 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Lineke

medium Lineke


Lieve vrouw. Kort en krachtig. Ik hoop dat uw voorspellingen uitkomen. Dank u wel Lieve vrouw.

Bel of e-mail met medium LinekeGetuigenis van Lin voor medium Lineke     Getuigenis van Lin op 24 september 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Egon

medium Egon


Een hele lieve man. Kort maar krachtig gesprek mee gehad. Ik ga zeker zijn advies opvolgen en ik hoop dat zijn voorspellingen uitkomen. Nogmaals bedankt meneer.

Bel of e-mail met medium EgonGetuigenis van Linsey voor medium Egon     Getuigenis van Linsey op 24 september 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Marie

medium Marie


Lieve Marie, jou een aantal keer gesproken afgelopen week. Je zat spot on, beide grote voorspellingen zijn uitgekomen, ongelofelijk! Dikke merci

Bel of e-mail met medium MarieGetuigenis van Kim voor medium Marie     Getuigenis van Kim op 23 september 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Destiny

medium Destiny


Een Hele lieve oprechte vrouw. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen. Nogmaals bedankt lieve destiny

Bel of e-mail met medium DestinyGetuigenis van Lin voor medium Destiny     Getuigenis van Lin op 23 september 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Niamh

medium Niamh


Oh Niamh, heb je de afgelopen dagen vaak aan de lijn gehad. Echt super hoe jij alles en iedereen omschrijft. Ook vandaag weer gelijk gehad. Heel veel liefs van mij.

Bel of e-mail met medium NiamhGetuigenis van Cynthia voor medium Niamh     Getuigenis van Cynthia op 23 september 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Dinah

medium Dinah


Voor t eerst gebeld en meteen meer dan een uur gekletst. Ze geeft je echt t gevoel dat er naar je wordt geluisterd. Hopelijk komt t uit. Ik heb er vertrouwen in

Bel of e-mail met medium DinahGetuigenis van D voor medium Dinah     Getuigenis van D op 23 september 2022 - waardering van 5.
Lees de getuigenissen van onze leden over onze mediums en laat u overtuigen
Hieronder kan u een waardering geven voor 1 van onze mediums:

                 
 
 
 
 


 

12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392

MicroBel | Privacy | Sitemap | Klacht | Alg. voorwaarden | Zelf medium? | Consulenten Copyright © 2006 - mediums.nl. Alle rechten voorbehouden.


mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
Getuigenissen van bezoekers over onze mediumsTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 mediums.nl NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  mediums RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie mediums.nl mobiel.Mediums.nl


FACEBOOKPAGINA
  Mediums Facebook Mediums FB
 

Mediums.nl
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde mediums Paranormaal begaafd
  online mediums Online mediums
  Zelf medium worden Zelf medium worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door mediums Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

mediums
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel medium
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende mediums Helderziende mediums
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online mediums online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende mediums
  Bronnen mediums Bronnen mediums

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET mediums
  Telefoonconsult met mediums Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met mediums Consultatie via e-mail
  Fotoreading met mediums Fotoreading met mediums
  Goedkoper bellen met mediums Goedkoop bellen met mediums

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door mediums Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door mediums Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door mediums Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door mediums Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door mediums Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door mediums Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door mediums Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door mediums Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door mediums Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door mediums Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door mediums Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door mediums Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door mediums Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen