|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Getuigenissen van bezoekers over onze mediums
mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
       
  Paranormale hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door mediums Daghoroscoop Stier door mediums Daghoroscoop Tweelingen door mediums Daghoroscoop Kreeft door mediums
Daghoroscoop Leeuw door mediums Daghoroscoop Maagd door mediums Daghoroscoop Weegschaal door mediums Daghoroscoop Schorpioen door mediums
Daghoroscoop Boogschutter door mediums Daghoroscoop Steenbok door mediums Daghoroscoop Waterman door mediums Daghoroscoop Vissen door mediums

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Mediums.nl-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

Getuigenissen van onze bezoekers


Wat vinden onze bezoekers van onze mediums?

Elke dag geven onze mediums inzicht en hulp in de meest diverse levensvragen. Hieronder kan u getuigenissen lezen over mediums door onze bezoekers.

Onze mediums appreciëren het enorm wanneer u een getuigenis over uw consult plaatst.Kies een medium:  

Getuigenissen van medium Exena

medium Exena


Dankjewel voor je zeer uitgebreide uitleg, ik heb er veel aan. Het gesprek werd onderbroken en toen was je helaas meteen in gesprek. Ik bel je zeker nog eens terug.

Bel of e-mail met medium ExenaGetuigenis van Snapt nu meer voor medium Exena     Getuigenis van Snapt nu meer op 11 augustus 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Desteny

medium Desteny


Desteny is een hele lieve, eerlijke dame met humor. 2 voorspellingen zijn uitgekomen inmiddels en ik wacht op de rest. Ze weet me altijd gerust te stellen en aan het lachen te maken. Een topper. Liefs R,.

Bel of e-mail met medium DestenyGetuigenis van R voor medium Desteny     Getuigenis van R op 11 augustus 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Desteny

medium Desteny


Ik bel Destiny regelmatig, een hele leuke, fijne vrouw met humor. Je weet me altijd gerust te stellen met bepaalde dingen. heb je zojuist aan de telefoon gehad om te vertellen dat 1 voorspelling uit is gekomen en dat is dat ik heel snel weer werk zou vinden. Er is ook een voorspelling uitgekomen dat ik M zou zien. Liefs, R.

Bel of e-mail met medium DestenyGetuigenis van R. voor medium Desteny     Getuigenis van R. op 11 augustus 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium John

medium John


He is a kind and amazingly accurate. Totally recommend to anyone in need of clarirty delivered in a gentle, thoughtful way. A big thank John for the ongoing and valued support. Amazing.

Bel of e-mail met medium JohnGetuigenis van W voor medium John     Getuigenis van W op 11 augustus 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Tabitha

medium Tabitha


Hallo Tabitha, ik wilde je nog bedanken voor je reading. Ik bel je gauw een keer. Je nieuwe politievriendin Natasja.

Bel of e-mail met medium TabithaGetuigenis van Natasja voor medium Tabitha     Getuigenis van Natasja op 11 augustus 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Exena

medium Exena


DANKJEWEL. Je bent zo goed en ook zo goed in je uitleg.

Liefs,
Karin.

Bel of e-mail met medium ExenaGetuigenis van Karin voor medium Exena     Getuigenis van Karin op 11 augustus 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Dinah

medium Dinah


De verbinding viel weg en toen was je in gesprek. Dat heeft ook zo moeten zijn denk ik. Dankjewel voor het gesprek, ik ben benieuwd en laat het je weten.

Bel of e-mail met medium DinahGetuigenis van Van het liedje voor medium Dinah     Getuigenis van Van het liedje op 11 augustus 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Babbetje

medium Babbetje


Babbteje is een heel vlot en goed medium. Je bent heel zuiver en inlevend. Fijn je gesproken te hebben, want dit helpt me weer op de rails.

Bel of e-mail met medium BabbetjeGetuigenis van Anoniem voor medium Babbetje     Getuigenis van Anoniem op 10 augustus 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Zoya

medium Zoya


Nog een kleine correctie ivm de waardering van het aantal sterren ipv 3 zeer zeker 5 sterren van mij. Spreek je snel weer Zoya.

Bel of e-mail met medium ZoyaGetuigenis van L. voor medium Zoya     Getuigenis van L. op 10 augustus 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Romyna

medium Romyna


Hierbij laat ik wederom een welverdiende getuigenis achter voor Romyna. Zij weet hoe ontzettend moeilijk ik het gehad heb de afgelopen tijd en nog steeds heb ik het wel eens moeilijk. Maar met haar eeuwige geduld, begrip, adviezen en juiste inzichten sleept zij mij er iedere x doorheen. En haar voorspellingen komen dan ook uit, vroeg of laat. Voor mij is Romyna echt de beste, en ze is ook nog eens ontzettend lief. Hartelijk dank weer en tot heel snel. Liefs FF ;-) .

Bel of e-mail met medium RomynaGetuigenis van FF voor medium Romyna     Getuigenis van FF op 10 augustus 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Adora

medium Adora


Lieve vrouw Adora, ik stuur mijn dank voor de mooie reading op 9 augustus. Je voelde alles aan, en ik vertelde jou niets. Je sprak persoonlijke punten uit van mijn moedertje, het is waar het is niet eerlijk gegaan. Maar geloof in je woorden omdat je zoveel punten raak had. Jij bent een topper op deze lijn, 5 sterren zeker waard.

Bel of e-mail met medium AdoraGetuigenis van Annie voor medium Adora     Getuigenis van Annie op 10 augustus 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Sonja

medium Sonja


Sonja je bent kort maar krachtig. Eerlijk bovendien. Het ligt nog in de kaarten net als wat een ander medium heeft voorspeld ivm thuiswerken. Dan moet het goedkomen.

Bel of e-mail met medium SonjaGetuigenis van Min voor medium Sonja     Getuigenis van Min op 10 augustus 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Zoya

medium Zoya


Zoya heeft al een aantal dingen gezegd die al uitgekomen zijn. Vriendelijke vrouw met rustige stem. Houdt je niet onnodig aan de lijn. Ik zal jouw raad opvolgen om het wat los te laten en mijn gedachten wat te verzetten. Dank je wel Zoya en ik spreek je binnenkort weer.

Bel of e-mail met medium ZoyaGetuigenis van L. voor medium Zoya     Getuigenis van L. op 10 augustus 2020 - waardering van 3.

Getuigenissen van medium Moni

medium Moni


Lieve Moni, we waren in gesprek en de verbinding viel weg. Dank voor je verhaal. De tijd zal het leren wat de uitkomst van jouw waarnemingen en gevoel is. Ik laat het je zeer zeker weten. Dank je wel.

Bel of e-mail met medium MoniGetuigenis van loes voor medium Moni     Getuigenis van loes op 10 augustus 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Annick

medium Annick


Net gebeld, nagel op de kop.
Ik kon eerst alleen niet die internationale dame plaatsen waarmee hij iets af te handelen heeft, maar na ophangen besefte ik me dan zijn ex een Engelse achternaam heeft, dus het moet zeker over haar gaan.

Bel of e-mail met medium AnnickGetuigenis van Esmeralda voor medium Annick     Getuigenis van Esmeralda op 9 augustus 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Jos

medium Jos


Jos ik las de reviews en heb jou ook gebeld, razendsnel antwoord en voorspelling dat we snel contact zouden hebben. En inderdaad je had gelijk. Wow ik weet niet hoe je het doet maar het komt uit. Vandaag jou weer gebeld, je zei dat we elkaar gingen zien komende week, ik ben benieuwd of dit ook weer gaat uitkomen, en weer was je zo snel met je voorspelling. Thanks.

Bel of e-mail met medium JosGetuigenis van Frank voor medium Jos     Getuigenis van Frank op 8 augustus 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Sissy

medium Sissy


Vanochtend heb ik voor het eerst Sissy gesproken en voor ik iets kon vertellen kwam er een waterval aan informatie en dit klopte helemaal. Zij heeft mij een heel gelukkig gevoel gegeven voor de toekomst met mijn grote liefde en mijn (klein)kinderen.

Bel of e-mail met medium SissyGetuigenis van gelukkige vrouw voor medium Sissy     Getuigenis van gelukkige vrouw op 8 augustus 2020 - waardering van 4.

Getuigenissen van medium Shania

medium Shania


Beste Shania, je bent een lieve vrouw om mee te praten. Ik moet mij geen zorgen maken, bedankt en tot bels.
Inge.

Bel of e-mail met medium ShaniaGetuigenis van Inge voor medium Shania     Getuigenis van Inge op 8 augustus 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Marco

medium Marco


Dankjewel. Direct to the point, rustig vriendelijk. Vol afwachting hopend dat je voorspelling uitkomt. Inge.

Bel of e-mail met medium MarcoGetuigenis van Inge voor medium Marco     Getuigenis van Inge op 7 augustus 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Yoshua

medium Yoshua


Yoshua, het gaat toch goedkomen, op de een of andere manier is er nog iemand, een man, bij betrokken en die schopt herrie. De rest gaat gewoon zoals gepland en ik moet ook mijn verstand blijven gebruiken.

Bel of e-mail met medium YoshuaGetuigenis van Maria voor medium Yoshua     Getuigenis van Maria op 7 augustus 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Beau

medium Beau


Hierbij wil ik graag een top beoordeling geven voor een van de beste mediums op de lijn. Ik heb Beau al vaak gesproken en is echt goed en helder in de inzichten die hij geeft. Tot nu toe had je het steeds aan het juiste eind. En dankzij jou is een hele moeilijke periode draagbaar geworden. Bedankt en tot snel.

Bel of e-mail met medium BeauGetuigenis van Marij voor medium Beau     Getuigenis van Marij op 7 augustus 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Moni

medium Moni


Ik heb je net aan de lijn gehad en je laten praten. Ik moest niet veel uitleggen. Je schetste mijn situatie zoals die is.
xxx.

Bel of e-mail met medium MoniGetuigenis van anoniem voor medium Moni     Getuigenis van anoniem op 7 augustus 2020 - waardering van 3.

Getuigenissen van medium Desteny

medium Desteny


Een hele lieve, warme en oprechte dame. Heb een fijne en verhelderende reading gehad. Over een liefde, waar ik open voor sta. De tijd zal t leren. En ze zei uit t niets dat ik andere werk ga krijgen. En dat ik al lang met tegen zin aan t werk ga. Terwijl ik niks gezegd heb. En over mijn vader gehad, die er helaas niet meer is. Ze wist zo te vertellen wat er aan de hand was met hem. En over mijn moeder, dat we haar de rijd moeten geven om alles te verwerken. Ik kan haar zeker aanraden. En ik zal haar zeker vaker bellen. Lieve warme groet, Suzanne.

Bel of e-mail met medium DestenyGetuigenis van Suzanne voor medium Desteny     Getuigenis van Suzanne op 6 augustus 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Noura

medium Noura


Ik ken jou nog maar even, de dingen die je mij zegde en nog zegt en de manier waarop ik het moest doen is allemaal waarheid.
Je voorspelt niet alleen goed, het is ook de hulp van jou manier waarop jij het doet en zegt. Dat alles op de juiste plaats valt, en dat het zo zal zijn, en is.
De manier hoe jij werkt voor en met mensen is zeldzaam, en met een heel groot hart.
Dankje x I.

Bel of e-mail met medium NouraGetuigenis van Onrustig bellertje voor medium Noura     Getuigenis van Onrustig bellertje op 5 augustus 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Yoshua

medium Yoshua


Hartelijk dank voor je bevestigingen lieve Joshua.

Hou je op de hoogte.

Was een hele mooie reading en vooral wat je vertelde over de ontwikkelingen, supermooi.
Als ik zeg duiven dan weet je denk ik wel wie ik ben, prachtig.

Bedankt nogmaals.

Een super happy vrouw.

Bel of e-mail met medium YoshuaGetuigenis van Happy girl voor medium Yoshua     Getuigenis van Happy girl op 5 augustus 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Joke

medium Joke


Dag Joke ik heb jou net gebeld. Bedankt voor de mooie voorspelling. Je laatste zin heeft me goed gedaan.
Ik bel jou nog. Grtjs Rita.

Bel of e-mail met medium JokeGetuigenis van rita voor medium Joke     Getuigenis van rita op 4 augustus 2020 - waardering van 3.

Getuigenissen van medium Amber

medium Amber


lieve amber
je bent een topper op deze lijn en ik wil dat graag delen met iedereen .

Dank lieve amber.

Bel of e-mail met medium AmberGetuigenis van ano voor medium Amber     Getuigenis van ano op 4 augustus 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Beau

medium Beau


Deze man is een genot om mee te praten en hij weet nog dingen ook.

Heel erg bedankt voor de interessante gesprekken, adviezen en inzichten.
Bovendien had je nog gelijk ook, met mijn huizen is alles helemaal goed gekomen.

.

Bel of e-mail met medium BeauGetuigenis van Nienke voor medium Beau     Getuigenis van Nienke op 4 augustus 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Romyna

medium Romyna


Romyna, mijn steun en toeverlaat. Zonder haar zou ik het niet geweten hebben de afgelopen dagen. WEER heb je gelijk en WEER zijn er voorspellingen van jou uitgekomen, terwijl ik de hoop echt begon op te geven. Je blijft hoe dan ook bij jouw bevindingen en inzichten. Je bent een KEI, in verachilkende opzichten. Mijn dank is dan ook enorm. Jij weet als geen ander hoe moeilijk ik het heb gehad de afgelopen dagen en vandaag kon ik je dan eindelijk dat goede nieuws brengen. Ik zal nooit meer twijfelen aan jou. Romyna is werkelijk een topper en echt de moeite waard om te contacteren. Tot heel snel weer. Liefs, FF.

Bel of e-mail met medium RomynaGetuigenis van FF voor medium Romyna     Getuigenis van FF op 4 augustus 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Chantal

medium Chantal


Chantal je had het heel goed gezien was inderdaad zo er uit bij de kaakchirurg.
Nu nog het andere hoop dat het snel komt vaste beller van je loes.

Bel of e-mail met medium ChantalGetuigenis van loes zanoni voor medium Chantal     Getuigenis van loes zanoni op 4 augustus 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Karlien

medium Karlien


Karlien fijn dat ik mijn verdriet en pijn over de kinderen kwijt kon NB midden in de nacht. Ik voel me wat rustiger. Dank voor de tips. Ook voor jou veel liefs.

Bel of e-mail met medium KarlienGetuigenis van Mama voor medium Karlien     Getuigenis van Mama op 4 augustus 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Yoshua

medium Yoshua


Een eerlijke en zuivere persoonlijkheid, stelt je op je gemak en geeft eerlijk en betrouwbaar advies. Goede en duidelijke inzichten. Bedankt voor uw tijd en mooie zuivere energie. Ik kom zeker bij u terug. dank u voor uw raad. Ik kan er zeker wat mee en kan het zeker plaatsen.

Bel of e-mail met medium YoshuaGetuigenis van Mona voor medium Yoshua     Getuigenis van Mona op 3 augustus 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Desteny

medium Desteny


Desteny is vol blijven houden dat er weer contact zou komen en vandaag is het uitgekomen. Desteny weet wie ik bedoel. Zij is een heerlijke nuchtere vrouw met veel gevoel voor humor en de waarheid.

Bel of e-mail met medium DestenyGetuigenis van jarige dame voor medium Desteny     Getuigenis van jarige dame op 2 augustus 2020 - waardering van 4.

Getuigenissen van medium Meine

medium Meine


Meine is snel en duidelijk met antwoorden, fijn om mee te praten, verder heel vriendelijk .

Bel of e-mail met medium MeineGetuigenis van Anoniem voor medium Meine     Getuigenis van Anoniem op 2 augustus 2020 - waardering van 4.

Getuigenissen van medium Yoshua

medium Yoshua


Dank je wel, kort maar krachtig en goed.
Maria of (D).

Bel of e-mail met medium YoshuaGetuigenis van Maria voor medium Yoshua     Getuigenis van Maria op 2 augustus 2020 - waardering van 5.
Lees de getuigenissen van onze leden over onze mediums en laat u overtuigen
Hieronder kan u een waardering geven voor 1 van onze mediums:

                 
 
 
 
 


 

12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308

MicroBel | Privacy | Sitemap | Klacht | Alg. voorwaarden | Zelf medium? | Consulenten Copyright © 2006 - mediums.nl. Alle rechten voorbehouden.


mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
Getuigenissen van bezoekers over onze mediumsTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 mediums.nl NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  mediums RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie mediums.nl mobiel.Mediums.nl


FACEBOOKPAGINA
  Mediums Facebook Mediums FB
 

Mediums.nl
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde mediums Paranormaal begaafd
  online mediums Online mediums
  Zelf medium worden Zelf medium worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door mediums Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

mediums
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel medium
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende mediums Helderziende mediums
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online mediums online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende mediums
  Bronnen mediums Bronnen mediums

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET mediums
  Telefoonconsult met mediums Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met mediums Consultatie via e-mail
  Fotoreading met mediums Fotoreading met mediums
  Goedkoper bellen met mediums Goedkoop bellen met mediums

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door mediums Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door mediums Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door mediums Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door mediums Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door mediums Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door mediums Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door mediums Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door mediums Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door mediums Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door mediums Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door mediums Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door mediums Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door mediums Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen