|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Getuigenissen van bezoekers over onze mediums
mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
       
  Paranormale hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door mediums Daghoroscoop Stier door mediums Daghoroscoop Tweelingen door mediums Daghoroscoop Kreeft door mediums
Daghoroscoop Leeuw door mediums Daghoroscoop Maagd door mediums Daghoroscoop Weegschaal door mediums Daghoroscoop Schorpioen door mediums
Daghoroscoop Boogschutter door mediums Daghoroscoop Steenbok door mediums Daghoroscoop Waterman door mediums Daghoroscoop Vissen door mediums

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Mediums.nl-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

Getuigenissen van onze bezoekers


Wat vinden onze bezoekers van onze mediums?

Elke dag geven onze mediums inzicht en hulp in de meest diverse levensvragen. Hieronder kan u getuigenissen lezen over mediums door onze bezoekers.

Onze mediums appreciëren het enorm wanneer u een getuigenis over uw consult plaatst.Kies een medium:  

Getuigenissen van medium Beau

medium Beau


Beste Beau.
Bedankt voor je zeer accurate voorspellingen. er
Zijn er al een aantal uitgekomen. Je bent heel zuiver. GR.Sandra.

Bel of e-mail met medium BeauGetuigenis van Sandra voor medium Beau     Getuigenis van Sandra op 17 juni 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Qikyra

medium Qikyra


Qikyra heeft veel verteld en alles wat ze zei is op mijn pad gekomen. Ze is eerlijk, recht door zee en zuiver.

Bel of e-mail met medium QikyraGetuigenis van Katinka voor medium Qikyra     Getuigenis van Katinka op 17 juni 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Lucky

medium Lucky


Wow Lucky, je slaat de spijker op zijn kop. Echt een duidelijk topgesprek gehad, zuiver medium ben jij.

Bel of e-mail met medium LuckyGetuigenis van Didi voor medium Lucky     Getuigenis van Didi op 16 juni 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Norah

medium Norah


Lieve Norah,
dank voor je reading. Ik ga mij focussen op mezelf hoe moeilijk het ook is. Je zegt de dingen zoals ze zijn. Ik hoop dat het allemaal uitkomt wat je hebt gezegd.
Ik laat het zeer zeker weten.

Bel of e-mail met medium NorahGetuigenis van L voor medium Norah     Getuigenis van L op 16 juni 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Richard

medium Richard


Dankjewel voor een goed gesprek. Mijn batterij was op.

Bel of e-mail met medium RichardGetuigenis van Ladybug voor medium Richard     Getuigenis van Ladybug op 16 juni 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Monique

medium Monique


Dank je voor de mooie consult. 27 juni Monique, die datum ga ik jou weer bellen. Ik vond het een heel duidelijk positief consult.
Liefs Ayse.

Bel of e-mail met medium MoniqueGetuigenis van Ayse voor medium Monique     Getuigenis van Ayse op 14 juni 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Sid

medium Sid


Hoi Sid. Ik heb je vanavond voor het eerst gesproken. Ik vond het een super fijn gesprek. Je hebt veel rake punten genoemd en hiernaast mij goede tips gegeven hoe nu verder te handelen. Ik hoop dan ook dat je gelijk hebt maar je hebt grote twijfels bij mij weggenomen. Ik laat het zeker weten wanneer er vooruitgang is. Voor nu hartelijk dank en wellicht tot een volgende keer. Warme groet F.

Bel of e-mail met medium SidGetuigenis van F voor medium Sid     Getuigenis van F op 14 juni 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Lieve Gazali, ik heb je heel vaak gebeld, en steeds bleef je hetzelfde zeggen. Het heeft een jaar geduurd, en je voorspelling is aan het uitkomen op dit moment. Ik heb je net nog even gebeld om je te vragen naar het verloop en ook om advies, en de dingen die je net nog gezegd hebt, kloppen precies.

S.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van Sandra voor medium Gazali     Getuigenis van Sandra op 14 juni 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Derya

medium Derya


Lieve Derya, bedankt voor je altijd eerlijke en oprechte adviezen. Je blijft bij wat je ziet en voelt. Hoop dat dingen uitkomen. Liefs, Yvonne .

Bel of e-mail met medium DeryaGetuigenis van Yvonne voor medium Derya     Getuigenis van Yvonne op 13 juni 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Marie

medium Marie


Twee dagen terug Marie gesproken over drie werkplekken. Via de pendel en haar inlevingsvermogen kwam zij tot de conclusie welke er zouden afvallen. Vandaag gehoord welke twee het niet zouden worden. Inderdaad de twee welke Marie al zei en wat haar pendel aan gaf. Kort maar krachtig was het antwoord en het is juist. Super.

Bel of e-mail met medium MarieGetuigenis van Anoniem voor medium Marie     Getuigenis van Anoniem op 13 juni 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Marian

medium Marian


Lieve Marian, ik wilde even laten weten dat ik je echt super vindt. We bellen de laatste tijd heel vaak, inmiddels ben je mijn steun en toeverlaat. Ik kan met elke vraag bij je terecht en je krijgt de dingen zo feilloos binnen. Je voorspellingen komen altijd uit. Los daarvan geef je mij altijd het juiste advies en het duwtje in de rug. Ook daar wil ik je voor bedanken. Ik spreek je gauw weer :). Lieve groet Fatima.

Bel of e-mail met medium MarianGetuigenis van Fatima voor medium Marian     Getuigenis van Fatima op 13 juni 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Tancy

medium Tancy


Lieve Tancy, dank voor je duidelijke consult vanmorgen. Heel blij mee zet me met beide voeten op de grond en geeft me kracht. Dank je wel
Tot snel xx Linda.

Bel of e-mail met medium TancyGetuigenis van Linda voor medium Tancy     Getuigenis van Linda op 13 juni 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Sabine

medium Sabine


Hi Sabine, je hebt weer gelijk. Mijn andere ex met wie ik nu een platonische vtendschappelijke relatie heb moet volgende week naar de mond hygieniste.hij heeft idd een zwak gebit. Ik sprak hem net. Indrukwekkend hoe goed jij de kaarten kunt lezen. Groet en tot gauw.

Bel of e-mail met medium SabineGetuigenis van Rita voor medium Sabine     Getuigenis van Rita op 13 juni 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Monique

medium Monique


Jeetje Monique. wat ben je goed zeg. je voorspellingen zijn zo zuiver en zo raak. ik sta versteld groetjes Sa.xx.

Bel of e-mail met medium MoniqueGetuigenis van Sa. voor medium Monique     Getuigenis van Sa. op 13 juni 2019 - waardering van 4.

Getuigenissen van medium Tancy

medium Tancy


Lieve Tancy
Dank voor je duidelijke consult vanmorgen. heel blij mee zet me met beide voeten op de grond en geeft me kracht. Dank je wel
Tot snel xx linda.

Bel of e-mail met medium TancyGetuigenis van Linda voor medium Tancy     Getuigenis van Linda op 13 juni 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Micha

medium Micha


Micha is echt aan te raden, heb juist een consult per email gedaan en nog geen 5 min later had ik al antwoord. Zo snel en goed en duidelijk. Als het uitkomt laat ik zeker iets weten. Dank je lieve Micha.

Bel of e-mail met medium MichaGetuigenis van Sonia voor medium Micha     Getuigenis van Sonia op 12 juni 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Qikyra

medium Qikyra


Wauw, wat bent u goed. U kreeg bij het gesprek meteen beelden door en kon mij alles vertellen over wie ik ben, met wie ik omga en wat mij staat te wachten. Juist omdat u alles zo gedetailleerd door kreeg, weet ik zeker dat het ook gaat uitkomen. Niemand anders heeft mij de dingen zo exact kunnen zeggen. Echt een topper.

Bel of e-mail met medium QikyraGetuigenis van KW voor medium Qikyra     Getuigenis van KW op 12 juni 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Bertt

medium Bertt


Vanavond sprak ik voor het eerst medium BERTT, nav de getuigenissen die ik over hem heb gelezen, moet ik heel eerlijk zeggen dat hij een aanwinst is op deze lijn. Hij had raakt vlakken wist mij exact te vertellen hoe mijn situatie in elkaar. Ik kreeg het gevoel alsof hij de hele periode v 2,5 jaar die bij mij was precies omschreef. Hij laat mij ook weten waar en wat ik op moet letten. Hij is een TOP MEDIUM ik krijg rust door hem zoveel goeds over hem te vertellen. Bedankt lieve bijzondere Bertt wij spreken elkaar weer lieve grt Joy.

Bel of e-mail met medium BerttGetuigenis van Joy voor medium Bertt     Getuigenis van Joy op 11 juni 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Leandra

medium Leandra


Lieve Leandra je bent oprecht en eerlijk en mijn troost in tijden dat het minder met me gaat. Het voelt alsof ik je al jaren ken. Raad je dan ook bij iedereen aan. Je doet je werk geweldig goed. xxx.

Bel of e-mail met medium LeandraGetuigenis van Jolanda voor medium Leandra     Getuigenis van Jolanda op 11 juni 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Romyna

medium Romyna


Super lieve vrouw. Komt steeds weer uit wat ze zegt.

Bel of e-mail met medium RomynaGetuigenis van Linda voor medium Romyna     Getuigenis van Linda op 11 juni 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Armin

medium Armin


Een fijn gesprek gehad met Armin. Armin komt met duidelijke antwoorden en is warm en begripvol. Hij is eerlijk en invoelend. Voor mij mooie antwoorden gekregen op liefdesgebied. Ben benieuwd of de relatie zich zo gaat ontwikkelen. Ik bel je zeker nog een keer.

Bel of e-mail met medium ArminGetuigenis van S. voor medium Armin     Getuigenis van S. op 11 juni 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gunter

medium Gunter


Hey die Gunter. Bel je regelmatig en je blijft zeggen, hij komt via een omweg. En idd hij komt via een omweg steeds dichterbij. We gaan zelfs een paar dagen naar Spanje om mijn dochter te bezoeken. Bedankt dat je mij altijd door de zware tijden sleept. 5 sterren is te weinig, maar ik kan er helaas niet meer geven.

Bel of e-mail met medium GunterGetuigenis van C voor medium Gunter     Getuigenis van C op 11 juni 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Nina

medium Nina


Ontzettend bedankt, Nina. je wist feilloos te benoemen wat gaande is. Dank je wel lieve Nina. Ik houd je op de hoogte. hartelijke groeten E.

Bel of e-mail met medium NinaGetuigenis van Eddie voor medium Nina     Getuigenis van Eddie op 10 juni 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anne

medium Anne


Thanks Anne for your patience today. This has been such a long and difficult road. Your kindness and support, as ever, is much appreciated. X.

Bel of e-mail met medium AnneGetuigenis van Wendy voor medium Anne     Getuigenis van Wendy op 10 juni 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Richard

medium Richard


Gisteravond laat Richard gebeld en hij begon tijdens het gesprek uit zichzelf een persoon te beschrijven en het klopte exact, een kippenvel moment. Als deze waarnemingen zo precies zijn dan heb ik alle vertrouwen in de toekomstvoorspelling van Richard. Voor deze man zijn 5 sterren te weinig.

Bel of e-mail met medium RichardGetuigenis van Ineke voor medium Richard     Getuigenis van Ineke op 9 juni 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Mari Elena

medium Mari Elena


Twee weken geleden een gesprek gehad met deze zachte en zeer kundige lieve vrouw. Ik had een vraag voor haar. Zij vertelde mij meteen dat deze vraag het topje van de ijsberg was en vertelde mij precies waar ik werkelijk mee zat. Dit klopte. Ik was zo verbaasd dat ik begon te huilen. Toen heeft zij mij zo goed geholpen met oplossingen aan te dragen. Ik moest het wel willen en zelf doen. Ik heb alles opgeschreven en ben er mee aan het werk gegaan. Nu heb ik al zoveel bereikt. Een nieuwe wereld gaat voor mij open.
Mari Elena, je bent goud waard. Duizendmaal dank. XXX Nathalie.

Bel of e-mail met medium Mari ElenaGetuigenis van Nathalie voor medium Mari Elena     Getuigenis van Nathalie op 8 juni 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Paloma

medium Paloma


Ja hoor, je had echt gelijk. Het duurde even, maar hij heeft me inmiddels geappt. Je bent echt goed. Karakter precies beschreven zoals hij is.
Echt zo fijn.

Bel of e-mail met medium PalomaGetuigenis van Merel voor medium Paloma     Getuigenis van Merel op 8 juni 2019 - waardering van 4.

Getuigenissen van medium Beau

medium Beau


Deze man is erg goed in zijn werk. Kan erg goed de situatie en persoon invoelen. Kreeg mij tot rust en gaf mij inzichten in bepaalde vlakken waar ik aan zou moeten werken.
Ik bel zekers terug voor een vervolg.
En ga zo door.

Bel of e-mail met medium BeauGetuigenis van Natascha voor medium Beau     Getuigenis van Natascha op 7 juni 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Sabine

medium Sabine


Hi Sabine,

Ik belde je een paar dagen geleden en je vroeg mij of ik een pakketje of iets had besteld. Ik wist op dat moment niet waarover je het had maar kreeg avonds in brievenbus, wat denk je. Idd, pakketje. Was vergeten dat ik online iets had "besteld" en glad vergeten. Goed gezien van je. Ook goed gesprek die ik net mijn zoon zou voeren is uitgekomen. Bij jou komt alles tot in de details uit. Echt een aanwinst. Bel je gauw weer. Gr Rita.

Bel of e-mail met medium SabineGetuigenis van Rita voor medium Sabine     Getuigenis van Rita op 7 juni 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Yasmin

medium Yasmin


Haii Haii Yasmin, vandaag sprak ik jou in de middag en je vertelde mij over keuze tussen twee mannen, hopelijk weet je nu ongeveer wie ik ben. Ik moet bekennen dat je de energie feilloos had te pakken. Ik was verbaasd en je was zo goed bezig zonder naam door te hebben gegeven. Chapeau, ik ben zeer onder de indruk, ik hou jou op de hoogte over de gang van zaken. Liefs van mij xx.

Bel of e-mail met medium YasminGetuigenis van Keuze tussen 2 mannen voor medium Yasmin     Getuigenis van Keuze tussen 2 mannen op 6 juni 2019 - waardering van 3.

Getuigenissen van medium Beau

medium Beau


Kort en krachtig, voelt heel goed de dingen aan. Een kei.

Bel of e-mail met medium BeauGetuigenis van sonja voor medium Beau     Getuigenis van sonja op 6 juni 2019 - waardering van 3.

Getuigenissen van medium Dijckje

medium Dijckje


Altijd positieve, zuivere readings en momenten, die zei niet kon weten. Kortom een verademing om naar te luisteren kort en krachtig. Grtjes Bo.

Bel of e-mail met medium DijckjeGetuigenis van Bo voor medium Dijckje     Getuigenis van Bo op 6 juni 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Tessa

medium Tessa


Lieve Tessa, zoals jij hebt voorspeld is mijn zoon geslaagd voor z'n rijbewijs. Nu afwachten op de volgende voorspellingen. Spannend.. ik laat het u weten. Bedankt.

Bel of e-mail met medium TessaGetuigenis van Monique voor medium Tessa     Getuigenis van Monique op 6 juni 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Poppy-Jo

medium Poppy-Jo


Poppy Jo
Ik spreek je wel vaker en telkens wordt ik meer en meer bewuster. Je bent zo zuiver zo vriendelijk ik vind jou geweldig goed.

Bel of e-mail met medium Poppy-JoGetuigenis van Mieke voor medium Poppy-Jo     Getuigenis van Mieke op 6 juni 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Lineke

medium Lineke


Mijn waardering op mijn getuigenis van 5-6 moet minimaal 5 sterren zijn. Is zeker iets mis gegaan.

Bel of e-mail met medium LinekeGetuigenis van Ineke voor medium Lineke     Getuigenis van Ineke op 6 juni 2019 - waardering van 5.
Lees de getuigenissen van onze leden over onze mediums en laat u overtuigen
Hieronder kan u een waardering geven voor 1 van onze mediums:

                 
 
 
 
 


 

12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264

MicroBel | Privacy | Sitemap | Klacht | Alg. voorwaarden | Zelf medium? | Consulenten Copyright © 2006 - mediums.nl. Alle rechten voorbehouden.


mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
Getuigenissen van bezoekers over onze mediumsTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 mediums.nl NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  mediums RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie mediums.nl mobiel.Mediums.nl


FACEBOOKPAGINA
  Mediums Facebook Mediums FB
 

Mediums.nl
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde mediums Paranormaal begaafd
  online mediums Online mediums
  Zelf medium worden Zelf medium worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door mediums Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

mediums
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel medium
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende mediums Helderziende mediums
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online mediums online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende mediums
  Bronnen mediums Bronnen mediums

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET mediums
  Telefoonconsult met mediums Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met mediums Consultatie via e-mail
  Fotoreading met mediums Fotoreading met mediums
  Goedkoper bellen met mediums Goedkoop bellen met mediums

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door mediums Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door mediums Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door mediums Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door mediums Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door mediums Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door mediums Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door mediums Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door mediums Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door mediums Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door mediums Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door mediums Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door mediums Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door mediums Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen