|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Getuigenissen van bezoekers over onze mediums
mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
       
  Paranormale hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door mediums Daghoroscoop Stier door mediums Daghoroscoop Tweelingen door mediums Daghoroscoop Kreeft door mediums
Daghoroscoop Leeuw door mediums Daghoroscoop Maagd door mediums Daghoroscoop Weegschaal door mediums Daghoroscoop Schorpioen door mediums
Daghoroscoop Boogschutter door mediums Daghoroscoop Steenbok door mediums Daghoroscoop Waterman door mediums Daghoroscoop Vissen door mediums

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Mediums.nl-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

Getuigenissen van onze bezoekers


Wat vinden onze bezoekers van onze mediums?

Elke dag geven onze mediums inzicht en hulp in de meest diverse levensvragen. Hieronder kan u getuigenissen lezen over mediums door onze bezoekers.

Onze mediums appreciëren het enorm wanneer u een getuigenis over uw consult plaatst.Kies een medium:  

Getuigenissen van medium Isha

medium Isha


Isha wat bent u een lief mens. Heel blij dat ik u gebeld heb. Alles wat u over hem doorkreeg klopte helemaal.
En dat er contact zou komen, wat uitkwam.
Hartelijk dank.
Tot bels weer...

Bel of e-mail met medium IshaGetuigenis van Sonja voor medium Isha     Getuigenis van Sonja op 5 februari 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Marry

medium Marry


Marry is kort maar krachtig. Wat ze heeft verteld is uitgekomen, zowel qua werk als qua liefde.

Bel of e-mail met medium MarryGetuigenis van Viev voor medium Marry     Getuigenis van Viev op 4 februari 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Alena

medium Alena


Lieve Alena,

Ik spreek je de laatste tijd heel vaak, net ook weer en je hebt altijd gelijk!
Heel erg bedankt voor je geduld en je bent super leuk om mee te praten ook! Dankjewel!

Bel of e-mail met medium AlenaGetuigenis van D voor medium Alena     Getuigenis van D op 4 februari 2023 - waardering van 3.

Getuigenissen van medium Lobke

medium Lobke


Lieve Lobke,

Het is gelukkig weer allemaal uitgekomen wat je zag.
Dank ook voor al je steun.Bel of e-mail met medium LobkeGetuigenis van Anoniem voor medium Lobke     Getuigenis van Anoniem op 3 februari 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Odette

medium Odette


Was super gezellig gesprek Odette echt, heel veel gelachen!!! Bedankt voor je eerlijkheid, waardeer ik enorm! Voor mij de beste! TOPPER! X

Bel of e-mail met medium OdetteGetuigenis van Anoniem voor medium Odette     Getuigenis van Anoniem op 3 februari 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Sabina

medium Sabina


Lieve Sabina, pension en vliegticket geboekt naar Altea. Op mijn 50e verjaardag drink ik champagne op een nieuw begin op het strand. Zo spannend. Dank je voor je adviezen en PowerTalk. Ik bel je zeker nog voor de reis voor tips. Liefs x

Bel of e-mail met medium SabinaGetuigenis van Jo voor medium Sabina     Getuigenis van Jo op 2 februari 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Isha

medium Isha


Geweldig mooi mens zo puur recht voor de raap en spatzuiver!!! Alles klopte uit mijn verleden bizar wat ze wist te vertellen dingen die ik al was vergeten. Prachtige toekomst voorspelling gehad voelde aan mijn lichaam dat ze me heeft geraakt en de spanning vloog zo eruit! De beste die ik ooit gesproken heb. Dankjewel, zo dankbaar

Bel of e-mail met medium IshaGetuigenis van Diana voor medium Isha     Getuigenis van Diana op 2 februari 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Daisy

medium Daisy


Geen wazige antwoorden, gewoon to the point. En eerlijk.
Als ik antwoorden wil kom ik zeker bij Daisy terug.


Bel of e-mail met medium DaisyGetuigenis van F. voor medium Daisy     Getuigenis van F. op 2 februari 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Shar

medium Shar


Deze vrouw was echt heel duidelijk.
Ze beschrijft de situatie perfect.
Ik heb er vertrouwen in dat wat ze mij vertelde zal gaan gebeuren.
Dankjewel Char x

Bel of e-mail met medium SharGetuigenis van F. voor medium Shar     Getuigenis van F. op 2 februari 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Nona-Yo

medium Nona-Yo


Dank je wel, Nona Yo, voor je fantastische adviezen. Dankzij jouw advies hebben we een probleem op het werk op tijd en goed kunnen aanpakken. En je voorspellingen t.a.v een vriend van mij zijn ook uitgekomen.

Bel of e-mail met medium Nona-YoGetuigenis van Viv voor medium Nona-Yo     Getuigenis van Viv op 2 februari 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Caroline

medium Caroline


Lieve Caroline,

Wat ben ik blij jou gesproken te hebben vandaag. Je kon me direct vertellen wat er aan de hand is. Door de inzichten die je me hebt gegeven, kan ik nu ook meer voelen hoe ik me echt voel en is het inderdaad niet het juiste moment om veranderingen aan te brengen. Dat komt. Ik ga meer naar buiten en uit mn hoofd en heb vertrouwen in wat er komen gaatop het juiste moment. Je hoort me zeker weer.
Dank je wel, je hebt me enorm geholpen.

Liefs.

Bel of e-mail met medium CarolineGetuigenis van A voor medium Caroline     Getuigenis van A op 2 februari 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Caroline

medium Caroline


Lieve Caroline,
Wat ben ik blij dat ik jou vandaag gesproken heb.
Je wist precies te benoemen hoe ik me op dit moment voel. Bizar, zo goed.
Gelukkig heb je me laten voelen wat ik echt voel door inzichten te geven.

Bel of e-mail met medium CarolineGetuigenis van A voor medium Caroline     Getuigenis van A op 2 februari 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Thaiis

medium Thaiis


Lieve Thaiis, sorry mijn bel minuten waren op, dankje wel dat je naar ons gekeken hebt. Ik krijg altijd zoveel rust bij jou, omdat ik weet dat alles wat je zegt, uitkomt.
Je bent een top medium, die alles tot in detail ziet.
wat Je niet kon weten.

Bel of e-mail met medium ThaiisGetuigenis van J voor medium Thaiis     Getuigenis van J op 2 februari 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Shar

medium Shar


Deze vrouw was echt heel duidelijk.
Ze beschrijft de situatie perfect.
Ik heb er vertrouwen in dat wat ze mij vertelde zal gaan gebeuren.
Dankjewel Char x

Bel of e-mail met medium SharGetuigenis van F. voor medium Shar     Getuigenis van F. op 1 februari 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Lieve Olga,
Jou gesprekken zijn altijd zo fijn! Je bent nog de beste en de liefste, jou kennis en gevoel en wat jij allemaal ziet en weet daar vind je geen 2e van.
Ik hoop dat er nog vele gesprekken mogen komen. Liefs NY

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van NY voor medium Olga     Getuigenis van NY op 1 februari 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Marieke

medium Marieke


Marieke, hoe goed ben jij ik kon veel plaatsen van jou reading weinigen die dit kunnen hele lieve en vriendelijke dame ik bel jou zeker nog terug sasha.

Bel of e-mail met medium MariekeGetuigenis van Sasha voor medium Marieke     Getuigenis van Sasha op 1 februari 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Laila

medium Laila


Zuivere medium, heldere inzichten. Ze voelde zaken goed aan en eerlijke antwoorden. Dank, ik zie het positief tegemoet!

Bel of e-mail met medium LailaGetuigenis van D voor medium Laila     Getuigenis van D op 31 januari 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Jos

medium Jos


Jos had het goed dat het dat huis werd en ook de operatie die zou plaatsvinden had hij voorspeld. knap van je jos. liefs

Bel of e-mail met medium JosGetuigenis van anoniem voor medium Jos     Getuigenis van anoniem op 31 januari 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Lobke

medium Lobke


Lieve mensen wat is Lobke goed, alles wat ze zegt komt uit en wel op het juist tijdstip, Wat ben jij een super vrouw, dank je wel voor alles, je bent top 1000 maal dank.

Bel of e-mail met medium LobkeGetuigenis van maggy voor medium Lobke     Getuigenis van maggy op 31 januari 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Sara

medium Sara


Lieve Sara, ben altijd blij met jou. Vooral als ik het even niet meer weet. Dan heb jij wel een antwoord. Ik hoop echt dat we vooruit gaan en financieel vooruitgang gaan boeken want dan zit hij ook beter in zijn vel. Ik hoop dat je weer gelijk krijg over je voorspellingen. Ik hou je op de hoogte. Dikke kus en bedankt

Bel of e-mail met medium SaraGetuigenis van Anoniem voor medium Sara     Getuigenis van Anoniem op 31 januari 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Romyna

medium Romyna


Romyna er is al veel uitgekomen ik hoop je nog een keer te spreken er over hihi, kom je vaker online aubbb als het mogelijk is voor je liefs A.xxxxx

Bel of e-mail met medium RomynaGetuigenis van Anoniem voor medium Romyna     Getuigenis van Anoniem op 31 januari 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Karen

medium Karen


Mijn krediet was op maar ik ga je zeker weer bellen. Je bent geweldig. Bel je snel weer.

Bel of e-mail met medium KarenGetuigenis van Anoniem voor medium Karen     Getuigenis van Anoniem op 31 januari 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Laila

medium Laila


Laila ik heb je gisteren aan de lijn gehad. Je bent een krachtige vrouw en je ziet heel veel dingen zonder vantevoren gezegd of gezien te hebben. Echt een zuiver medium. En ook een lieve vrouw. Astrid

Bel of e-mail met medium LailaGetuigenis van astrid voor medium Laila     Getuigenis van astrid op 31 januari 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium P Hernani

medium P Hernani


Zeer goede sessie, dank voor uw inzicht en de begeleiding. liefs X

Bel of e-mail met medium P HernaniGetuigenis van bezorgde anon voor medium P Hernani     Getuigenis van bezorgde anon op 31 januari 2023 - waardering van 2.

Getuigenissen van medium Cassandra

medium Cassandra


Cassandra meerdere keren gesproken.
Recentelijk is er iets uitgekomen
Medium Cassandra is een hele aardige dame, een dame waarmee communiceren heel gemoedelijk gaat.

Bel of e-mail met medium CassandraGetuigenis van Paul voor medium Cassandra     Getuigenis van Paul op 30 januari 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Carola

medium Carola


Hi Carola, heb je vandaag weer gesproken. Je blijft rustig in je waarnemingen en brengt het ook zo over. De tijd is geduldig en zo moet ik dat ook zijn. Je zegt en ziet de situatie perfect.
Het is zoals het zal komen.
Dank je wel.
X

Bel of e-mail met medium CarolaGetuigenis van L voor medium Carola     Getuigenis van L op 30 januari 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Mayela

medium Mayela


Ik schrijf niet zo makkelijk revieuws, maar Ik ben superblij met Mayela. Top consulente! Zojuist een consult gehad die me omver heeft geblazen. Op al mijn vragen heb ik een antwoord gekregen.
Ik hou u op de hoogte mbt de ontwikkelingen omtrent de moeilijke man.
Dikke brasa. Xx
Hopelijk herinnert u zich mij nog (meisje dat helemaal gek wordt van alfa man).

Bel of e-mail met medium MayelaGetuigenis van D voor medium Mayela     Getuigenis van D op 30 januari 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Louisa

medium Louisa


Louisa je hebt maar weer eens gelijk gekregen. De huurster is de avond voor de uitdrijving met de noorderzon vertrokken. Alles wat je zegt komt altijd uit. Ongelooflijk. Super gedaan. Een topper. Xxx

Bel of e-mail met medium LouisaGetuigenis van Anoniem voor medium Louisa     Getuigenis van Anoniem op 30 januari 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Alena

medium Alena


Beste Alena,
Ik heb je 3 keer gesproken en 2 keer zijn je voorspellingen al uitgekomen. ik twijfel niet over je volgende voorspelling.

Bel of e-mail met medium AlenaGetuigenis van . voor medium Alena     Getuigenis van . op 30 januari 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Carola

medium Carola


Lieve Carola.
Dankjewel weer. Je bent een topper.

Liefs,Nabila.
Bel of e-mail met medium CarolaGetuigenis van Nabila voor medium Carola     Getuigenis van Nabila op 30 januari 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Alena

medium Alena


Heyyy dat klopte helemaal van die afgelopen 5 jaar en net op dat moment viel mijn tel uit grrr Hopelijk kan ik je zo nog spreken en anders andere keer liefs S

Bel of e-mail met medium AlenaGetuigenis van Sandra voor medium Alena     Getuigenis van Sandra op 30 januari 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Marieke

medium Marieke


Lieve marieke, het is de eerste maal dat ik jou opbel je geeft me een goed gevoel en jou reading was heel mooi je hebt ook veel gezien dat ik kan plaatsen ik zal jou goeie raad zeker volgen en laat jou weten welk resultaat ik heb vele kusjes racqeul

Bel of e-mail met medium MariekeGetuigenis van Racqeul voor medium Marieke     Getuigenis van Racqeul op 29 januari 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Minoe Astrid

medium Minoe Astrid


wat ben jij super, je had het heel goed peter is terug en is ook gebleven .Dikke dank u wel

Bel of e-mail met medium Minoe AstridGetuigenis van maggy voor medium Minoe Astrid     Getuigenis van maggy op 29 januari 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Louisa

medium Louisa


Hoi Louisa, de minuten waren op.
Wauww alles wat u zag klopt als een bus.
Hartelijk dank.
Lieve groetjes.
Sonja.

Bel of e-mail met medium LouisaGetuigenis van Sonja voor medium Louisa     Getuigenis van Sonja op 29 januari 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Ellah

medium Ellah


Lieve Ellah, bedankt voor de al de gesprekken. Ik begin met echt goed te voelen en je hebt mij (vaak in de avond uurtjes) heel fijn er doorheen getrokken. Toch heel erg bedankt! Ik ga echt proberen om in mijn kracht te blijven en hier weer vanuit dit stuk mijn leven weer op te bouwen. En wanneer hij komt dan komt hij. Nu is het mijn tijd. Dikke knuffel! x

Bel of e-mail met medium EllahGetuigenis van J. voor medium Ellah     Getuigenis van J. op 29 januari 2023 - waardering van 5.
Lees de getuigenissen van onze leden over onze mediums en laat u overtuigen
Hieronder kan u een waardering geven voor 1 van onze mediums:

                 
 
 
 
 


 

12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409

MicroBel | Privacy | Sitemap | Klacht | Alg. voorwaarden | Zelf medium? | Consulenten Copyright © 2006 - mediums.nl. Alle rechten voorbehouden.


mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
Getuigenissen van bezoekers over onze mediumsTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 mediums.nl NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  mediums RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie mediums.nl mobiel.Mediums.nl


FACEBOOKPAGINA
  Mediums Facebook Mediums FB
 

Mediums.nl
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde mediums Paranormaal begaafd
  online mediums Online mediums
  Zelf medium worden Zelf medium worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door mediums Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

mediums
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel medium
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende mediums Helderziende mediums
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online mediums online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende mediums
  Bronnen mediums Bronnen mediums

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET mediums
  Telefoonconsult met mediums Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met mediums Consultatie via e-mail
  Fotoreading met mediums Fotoreading met mediums
  Goedkoper bellen met mediums Goedkoop bellen met mediums

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door mediums Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door mediums Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door mediums Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door mediums Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door mediums Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door mediums Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door mediums Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door mediums Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door mediums Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door mediums Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door mediums Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door mediums Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door mediums Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen