|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Getuigenissen van bezoekers over onze mediums
mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
       
  Paranormale hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door mediums Daghoroscoop Stier door mediums Daghoroscoop Tweelingen door mediums Daghoroscoop Kreeft door mediums
Daghoroscoop Leeuw door mediums Daghoroscoop Maagd door mediums Daghoroscoop Weegschaal door mediums Daghoroscoop Schorpioen door mediums
Daghoroscoop Boogschutter door mediums Daghoroscoop Steenbok door mediums Daghoroscoop Waterman door mediums Daghoroscoop Vissen door mediums

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Mediums.nl-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

Getuigenissen van onze bezoekers


Wat vinden onze bezoekers van onze mediums?

Elke dag geven onze mediums inzicht en hulp in de meest diverse levensvragen. Hieronder kan u getuigenissen lezen over mediums door onze bezoekers.

Onze mediums appreciëren het enorm wanneer u een getuigenis over uw consult plaatst.Kies een medium:  

Getuigenissen van medium Evs

medium Evs


Lieve EVS, Dank voor dat fijne gesprek met jou. Wat heb jij een mensenkennis. Er zat heel veel waars in wat je zei terwijl je dat niet kon weten. Ik was boos, toch had je geduld met mij en toen ik had opgehangen besefte ik dat ik helemaal rustig was geworden, door jou. Ik ben echt blij dat ik jou gebeld heb. Superbedankt en zeker tot een volgende keer.

Bel of e-mail met medium EvsGetuigenis van PvdV voor medium Evs     Getuigenis van PvdV op 17 januari 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Sonja

medium Sonja


Sonja inmiddels 3x gesproken. Zo ook vorig jaar juli. Je zag toen al dat er een financiele meevaller zal zijn. Dit klopte ook, eind van 2020 heb ik dit ontvangen. Ook zei je dat er weinig beweging zal komen met mijn geliefde in 2020, dit klopte ook. Ik wou het toen niet geloven, maar je hebt wel gelijk. Er is idd in 2020 geen contact gekomen. Nu heb ik je gisteravond opnieuw gesproken en je zei dat het contact vrij dichtbij zal zijn. Ik heb er volle VERTROUWEN in dat dit ook gebeurt. Mag ook wel na zo'n lange tijd. Thanks Sonja. Ik houd je op de hoogte.

Bel of e-mail met medium SonjaGetuigenis van L. voor medium Sonja     Getuigenis van L. op 17 januari 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium MB Rhais

medium MB Rhais


Je voelt goed aan wat er speelt en geen vraag is jou teveel. Je bent vriendelijk, behulpzaam en houdt mensen niet langer op dan nodig. Je bent een hele wijze en zuivere vrouw. Zeer betrokken ook. Weet iemand echt vooruit te helpen. Je ben een fantastische coach. Ik ga het weer op eigen natuurlijke kracht doen. Dankjewel, Rhais. Merci. Blij dat jij hier bent.

Bel of e-mail met medium MB RhaisGetuigenis van Fani voor medium MB Rhais     Getuigenis van Fani op 17 januari 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Nina

medium Nina


Hoi Nina, sorry ben door mijn belminuten heen. We hadden het over mijn vlam die ik van me af heb geduwd waar ik het nu zo moeilijk mee heb. Bedankt dat je er altijd voor me bent en je luisterend oor. Liefs.

Bel of e-mail met medium NinaGetuigenis van Anoniem voor medium Nina     Getuigenis van Anoniem op 17 januari 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Sonja

medium Sonja


Hier een bericht voor Sonja. Zij heeft voor mij voorspeld dat mijn zoon binnen 2 maanden een woonplek aangeboden zou krijgen wat exact klopt. Ze ziet dingen heel goed en geeft vertrouwen. Ik ben er blij mee en wacht vol goede hoop op de andere voorspellingen. Dank je wel Sonja.

Bel of e-mail met medium SonjaGetuigenis van Reggy voor medium Sonja     Getuigenis van Reggy op 16 januari 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Elena

medium Elena


Ontzettend bedankt voor je uitgebreide mail lieve Elena. Wat fijn dat je bevestigd wat ik zelf ook al voel. Dat lijntje dat wij hebben, de liefde en vriendschap. Het is soms lastig. Een moeilijk proces. Maar ik ga je advies opvolgen. Veel liefs, S.

Bel of e-mail met medium ElenaGetuigenis van S. voor medium Elena     Getuigenis van S. op 16 januari 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Joke

medium Joke


Dank voor uw mooie reading. Ik heb u net gesproken maar de verbinding verbrak voordat ik u kon bedanken. U heeft het helder en visueel verwoord. >wee schepen liggen in de haven. Groetjes G.

Bel of e-mail met medium JokeGetuigenis van Guanita voor medium Joke     Getuigenis van Guanita op 15 januari 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Cassandra

medium Cassandra


Alweer 2 voorspellingen uitgekomen.

Bel of e-mail met medium CassandraGetuigenis van M voor medium Cassandra     Getuigenis van M op 14 januari 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Lisa

medium Lisa


Bedankt voor de geruststelling. Ik hou u zeker op de hoogte.

Bel of e-mail met medium LisaGetuigenis van sinti voor medium Lisa     Getuigenis van sinti op 13 januari 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Cassandra

medium Cassandra


Lieve Cassandra, hartelijk dank voor het fijne gesprek en het goede advies. Ik heb vertrouwen in de toekomst.

Bel of e-mail met medium CassandraGetuigenis van Petra voor medium Cassandra     Getuigenis van Petra op 13 januari 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium An

medium An


Lieve an, bedankt voor je super fijne en vooral geruststellende gesprek, de inzichten en adviezen die je mij heb gegeven. Blij met de antwoorden die je mij heb gegeven liefs.

Bel of e-mail met medium AnGetuigenis van Mel voor medium An     Getuigenis van Mel op 13 januari 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Sophia

medium Sophia


Sophia heeft alweer gelijk. Nog in december een jaarlegging aangevraagd, en ze zag alleen maar positieve mooie gebeurtenissen op mijn pad komen in 2021. De 1e is al uitgekomen, ik heb gister te horen gekregen dat ik een vaste aanstelling krijg. Super gezien Sophia. Nu op naar februari.

Bel of e-mail met medium SophiaGetuigenis van L. voor medium Sophia     Getuigenis van L. op 13 januari 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Sanne

medium Sanne


Wat een lieve dame ben je toch Sanne, geen woorden voor en wat je me kon vertellen was ongeloofelijk. Was net alsof je in m,n hoofd kon kijken, zo raak was dat. Je heb gelijk moet meer op m,n gevoel vertrouwen. Dankjewel je bent een echte Engel. Door jou zie ik het weer zitten.

Liefs Diana xxx.

Bel of e-mail met medium SanneGetuigenis van Diana voor medium Sanne     Getuigenis van Diana op 13 januari 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Hoe je het doet, dat weet niemand. Maar wat je zegt en voorspelt dat komt gewoon tot in detail uit. Je zei een man plaatst een bestelling maar dan ben je in het buitenland. Voila , zit in het buitenland en ja hoor de bestelling is geplaatst door een man. Anouk, je bent loepzuiver in je voorspellingen, niks meer dan respect voor jou. Dankjewel voor de rode draad in mijn leven. Liefs .

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van Anoniem voor medium Anouk     Getuigenis van Anoniem op 13 januari 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Hoe je het doet, dat weet niemand. Maar wat je zegt en voorspelt dat komt gewoon tot in detail uit. Je zei een man plaatst een bestelling maar dan ben je in het buitenland. Voila zit in het buitenland en ja hoor de bestelling is geplaatst door een man. Anouk, je bent loepzuiver in je voorspellingen, niks meer dan respect voor jou. Dankjewel voor de rode draad in mijn leven. Liefs .

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van Anoniem voor medium Anouk     Getuigenis van Anoniem op 12 januari 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Ina

medium Ina


Ina beschrijft alles zoals het is zonder iets te vertellen. 1 woord en je krijgt een ganse uitleg over de situatie. Er zijn geen woorden voor hoe ze het doet. Ik hoop dat je het aan het rechte eind hebt en dat je voorspellingen mogen uitkomen. Dankjewel Ina. Je bent een topper.

Bel of e-mail met medium InaGetuigenis van Conny voor medium Ina     Getuigenis van Conny op 11 januari 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Romyna

medium Romyna


Romnya is er de laatste weken om mij echt even door een moeilijke periode heen te helpen. Bedankt dat je altijd zo snel reageert via de mail. Je bent een topper.

Liefs, S.

Bel of e-mail met medium RomynaGetuigenis van S. voor medium Romyna     Getuigenis van S. op 10 januari 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Joke

medium Joke


Ze was terecht na een half uur. Ze was niet bij iemand maar op straat aan het zwerven dus ze had het erg koud. Nog bedankt .

Bel of e-mail met medium JokeGetuigenis van K voor medium Joke     Getuigenis van K op 9 januari 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Destiny

medium Destiny


Hele mooie reading top.

Bel of e-mail met medium DestinyGetuigenis van Anny voor medium Destiny     Getuigenis van Anny op 8 januari 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Monique

medium Monique


Monique is een lieverd, en heeft dingen voorspeld die uitgekomen zijn, wat was ik blij zeg. En elke keer als Monique wat voorspeld komt het uit. Nu nog het allerbelangrijkste in mijn leven, maar ook is voorspeld dat het goed komt. Heb er alle vertrouwen in. Monique is mijn rots in de branding. Altijd vrolijk en een fijne rustige stem.
Tot de volgende keer x Nicolien.

Bel of e-mail met medium MoniqueGetuigenis van Nicolien voor medium Monique     Getuigenis van Nicolien op 8 januari 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Gazali is de beste op de lijn wil je een oprecht en eerlijk antwoord dan moet je bij hem zijn. Zijn voorspellingen kloppen tot nu toe.

Groetjes van Natalie.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van Natalie voor medium Gazali     Getuigenis van Natalie op 7 januari 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium MathildaNili

medium MathildaNili


Mathilda jij hebt me ontzettend geholpen alles wat je vertelde is uitgekomen. Jij hebt me heel gelukkig gemaakt.

Bel of e-mail met medium MathildaNiliGetuigenis van Cees voor medium MathildaNili     Getuigenis van Cees op 7 januari 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Romyna

medium Romyna


Ik ben erg over Romyna te spreken. Heel duidelijk in haar antwoorden en snel (via email). Ontzettend bedankt.

Karin xx.

Bel of e-mail met medium RomynaGetuigenis van Karin voor medium Romyna     Getuigenis van Karin op 7 januari 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Lena

medium Lena


Lena nu een paar keer gesproken en ik vind haar zo goed en lief. En het is kloppend wat ze zegt. Het was nu een jaar geleden, en ze herkende me nog. Sorry Lena mijn beltegoed was op. Je bent top.

Bel of e-mail met medium LenaGetuigenis van Carolien voor medium Lena     Getuigenis van Carolien op 7 januari 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Ina

medium Ina


Lieve Ina, je beschrijving van de situatie en personen klopt helemaal. Ik ben erg benieuwd wanneer het gesprek plaatsvindt en kan me iig goed wapenen aan de hand van je tips. Ik laat je zeker weten hoe het loopt.

Bel of e-mail met medium InaGetuigenis van S voor medium Ina     Getuigenis van S op 6 januari 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Ina

medium Ina


Lieve Ina,

Je beschrijving van de situatie en personen klopt helemaal. Ik ben erg benieuwd wanneer het gesprek plaatsvindt en kan me iig goed wapenen aan de hand van je tips. Ik laat je zeker weten hoe het loopt.

Bel of e-mail met medium InaGetuigenis van S voor medium Ina     Getuigenis van S op 6 januari 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Destiny

medium Destiny


Lieve Destiny, ik heb je gisteren een uurtje aan de lijn gehad en amai wat een TOP vrouw ben je. U heeft me enorm goed consult gegeven WAAUW en zonder iets te zeggen, wist u dingen te vertellen. U kan ook goed luisteren en oordeelt niet. U bent een zuiver en oprecht medium. Zeer aangenaam om mee te praten. Ik ben zeer tevreden en ga u zeker nog terug bellen. Deze vrouw is een echte aanrader en topper. Bedankt nogmaals. Sonja.

Bel of e-mail met medium DestinyGetuigenis van Sonja voor medium Destiny     Getuigenis van Sonja op 6 januari 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Evs

medium Evs


Dankje voor je Reading, is me veel duidelijk geworden over de chemie, tussen mij en mijn ex k. De innerlijke stukken van mij en mijn ontwikkeling in dit proces, veel duidelijkheid gekregen in accepteren en loslaten. Jeroen.

Bel of e-mail met medium EvsGetuigenis van Jeroen voor medium Evs     Getuigenis van Jeroen op 6 januari 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Joke

medium Joke


Joke, dank je wel. Zoals je zei is G weer terug.
Je viel weg en daarna was je meteen weer in gesprek, ik bel vast nog eens een keer. Hele fijne avond nog.

Bel of e-mail met medium JokeGetuigenis van Nienke voor medium Joke     Getuigenis van Nienke op 5 januari 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Lili

medium Lili


Dankjewel Lili, voor jouw fijne reading. Niet langdradig, maar lekker to the point. Na ons gesprek kwam er, na vele maanden, een soort rust in mij. Een einde aan de wanhoop. Je ziet voelt meteen wat er speelt. Je kon mij laten weten dat het over een paar weken beter zou gaan en over een half jaar stukke beter. Dat is realistisch en kan ik plaatsen. Ik heb nu houvast en heb een rots vast vertrouwen in deze voorspelling. Ik verheug me op de toekomst.
Ik wens je een gelukkig, gezegend en gezond 2021 toe. Liefs, Steffie .

Bel of e-mail met medium LiliGetuigenis van Steffie voor medium Lili     Getuigenis van Steffie op 5 januari 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Sophia

medium Sophia


Wat een fijn gesprek was het met jou. Je hebt me geraakt met je begrip, warmte en enorme betrokkenheid. Je hebt de twijfels over mezelf weg genomen en je hebt me vertrouwen gegeven in mezelf en de toekomst. Ik ben op de goede weg. Het komt goed met mij.
Dankjewel lieve Sophia. Je bent een engel op aarde. Dikke knuffel voor jou.

Bel of e-mail met medium SophiaGetuigenis van Steffie voor medium Sophia     Getuigenis van Steffie op 5 januari 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium John

medium John


Heel erg bedankt John voor het fijne gesprek dat ik met jou gehad heb. Je hebt mij een heel goed advies gegeven. Ik ga er zeker over nadenken. Er zijn ook al voorspellingen van je uit gekomen. Dankjewel voor alles. P.

Bel of e-mail met medium JohnGetuigenis van Petra voor medium John     Getuigenis van Petra op 5 januari 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Desteny

medium Desteny


Lieve Desteny, nogmaals dank voor de gesprekken. Ik spreek je al een enige tijd over de liefde en ook op het gebied van werk. Deze mevrouw is recht door zee, eerlijk en houd je niet onnodig aan de lijn. Liefs, S.

Bel of e-mail met medium DestenyGetuigenis van ST voor medium Desteny     Getuigenis van ST op 5 januari 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Mari Elena

medium Mari Elena


Ik spreek je inmiddels al een jaar en alles wat je zegt komt uit. Je bent zo positief en je probeert mij iedere keer een positief gevoel te geven en dat lukt je uiteraard. Ik ben blij je te hebben ontmoet, dankjewel xxx.

Bel of e-mail met medium Mari ElenaGetuigenis van Z. voor medium Mari Elena     Getuigenis van Z. op 4 januari 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Bertt

medium Bertt


Dank je wel. Zo fijn gesprek.
Eerlijkheid. Geen valse belofde
Nu gewoon door gaan.
Wat verleden had je gelijk in.
Liefs Suzanne .

Bel of e-mail met medium BerttGetuigenis van Suzanne voor medium Bertt     Getuigenis van Suzanne op 4 januari 2021 - waardering van 5.
Lees de getuigenissen van onze leden over onze mediums en laat u overtuigen
Hieronder kan u een waardering geven voor 1 van onze mediums:

                 
 
 
 
 


 

12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325

MicroBel | Privacy | Sitemap | Klacht | Alg. voorwaarden | Zelf medium? | Consulenten Copyright © 2006 - mediums.nl. Alle rechten voorbehouden.


mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
Getuigenissen van bezoekers over onze mediumsTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 mediums.nl NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  mediums RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie mediums.nl mobiel.Mediums.nl


FACEBOOKPAGINA
  Mediums Facebook Mediums FB
 

Mediums.nl
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde mediums Paranormaal begaafd
  online mediums Online mediums
  Zelf medium worden Zelf medium worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door mediums Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

mediums
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel medium
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende mediums Helderziende mediums
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online mediums online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende mediums
  Bronnen mediums Bronnen mediums

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET mediums
  Telefoonconsult met mediums Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met mediums Consultatie via e-mail
  Fotoreading met mediums Fotoreading met mediums
  Goedkoper bellen met mediums Goedkoop bellen met mediums

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door mediums Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door mediums Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door mediums Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door mediums Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door mediums Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door mediums Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door mediums Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door mediums Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door mediums Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door mediums Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door mediums Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door mediums Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door mediums Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen