|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Getuigenissen van bezoekers over onze mediums
mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
       
  Paranormale hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door mediums Daghoroscoop Stier door mediums Daghoroscoop Tweelingen door mediums Daghoroscoop Kreeft door mediums
Daghoroscoop Leeuw door mediums Daghoroscoop Maagd door mediums Daghoroscoop Weegschaal door mediums Daghoroscoop Schorpioen door mediums
Daghoroscoop Boogschutter door mediums Daghoroscoop Steenbok door mediums Daghoroscoop Waterman door mediums Daghoroscoop Vissen door mediums

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Mediums.nl-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

Getuigenissen van onze bezoekers


Wat vinden onze bezoekers van onze mediums?

Elke dag geven onze mediums inzicht en hulp in de meest diverse levensvragen. Hieronder kan u getuigenissen lezen over mediums door onze bezoekers.

Onze mediums appreciëren het enorm wanneer u een getuigenis over uw consult plaatst.Kies een medium:  

Getuigenissen van medium Laila

medium Laila


Dankjewel Laila alles wat je tot nu voorspeld heb is uit gekomen nu de rest nog.

Bel of e-mail met medium LailaGetuigenis van L voor medium Laila     Getuigenis van L op 25 mei 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium SherlockOryn

medium SherlockOryn


SherlockOryn, na ons lange gesprek gisterenavond vroeg je of ik een getuigenis wilde schrijven. Als je zoveel te horen hebt gekregen hetgeen ook nog klopt waar begin je dan.
De persoonsbeschrijving van mijn (letterlijk en figuurlijk) grote liefde en het innerlijke gevecht waar hij in zit klopt helemaal. Je vertelde dat er binnen 2 mnd een definitieve breuk komt met zijn ex en waarschijnlijk ook zijn dochter (beide narcisten). IK hoop dat de positieve voorspelling uitkomt. Je begon spontaan over mijn oudste kleindochter die al 16 jaar geen contact meer mag hebben met haar vader en vertelde dat ze binnen 4 weken bij haar vader voor de deur staat. Dan denk je,hoe is dit mogelijk, ik heb dit niet eens aangekaart. Spontaan kreeg je contact met mijn vader en je wist te vertellen dat hij een potlood achter zijn oor had. (was timmerman/scheepsbeschieter en meubelmaker) Ik ben na een nacht "slapen" nog steeds verbijsterd van alles wat ik gehoord heb van je. Ik laat nu alles bezinken en wacht op alles wat je mij hebt voorspeld. Met een gewoon dankjewel doe ik je te kort, heb hier geen woorden voor. Wij spreken elkaar zeker weer.

Bel of e-mail met medium SherlockOrynGetuigenis van Ineke voor medium SherlockOryn     Getuigenis van Ineke op 25 mei 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Chantal

medium Chantal


Lieve Chantal. En weer zag je het goed, me belasting is gewoon uitbetaald en nu de rest. Ik heb veel vertrouwen in jou. Vele sterren voor jou.

Bel of e-mail met medium ChantalGetuigenis van Gooise meisje voor medium Chantal     Getuigenis van Gooise meisje op 24 mei 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Nona-Yo

medium Nona-Yo


Wow, wat een superfijn gesprek heb ik met je gehad.
Een vlotte en ervaren dame met een ijzersterk intuitie.
Hele heldere en to the point advies en denkt zelfs met je mee. Nona-yo ook leg je uit wat je doet wanneer er stiltes vallen. Super bedankt voor je advies. En tot gauw.

Bel of e-mail met medium Nona-YoGetuigenis van Aminata voor medium Nona-Yo     Getuigenis van Aminata op 24 mei 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Rashieda

medium Rashieda


toppertje. weet meteen de pijnpunten aan te geven en een eerlijk oplosssing aan te geven.

Bel of e-mail met medium RashiedaGetuigenis van Mirella voor medium Rashieda     Getuigenis van Mirella op 24 mei 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Donna

medium Donna


Hey lieve Donna,
Je had gelijk hij heeft me gebeld en gezegd dat hij me mist en ook vroeg hij of ik een vriendje heb hahah. In de exacte woorden. Ik spreek je snel.
Liefs S.

Bel of e-mail met medium DonnaGetuigenis van Shilpa voor medium Donna     Getuigenis van Shilpa op 23 mei 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Marja

medium Marja


Pure zuiverheid
Dankbaar
Liefs vanuit mijn hart naar jou.

Bel of e-mail met medium MarjaGetuigenis van Lucinda voor medium Marja     Getuigenis van Lucinda op 23 mei 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Amera

medium Amera


Bedankt Amera wat je zei klopte en ik en mijn allerliefste worden herenigd. Nogmaals dank.

Bel of e-mail met medium AmeraGetuigenis van Sinti voor medium Amera     Getuigenis van Sinti op 23 mei 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Odette

medium Odette


Lieve Odette,
Graag wilde ik nog toevoegen dat je veel meer dan die 5 sterren waard bent. Ik ben je keer op keer erg dankbaar op zowel prive als zakelijk gebied. Heb de afgelopen jaar veel op persoonlijke vlak mogen ontwikkelen. Ik ben uitermate tevreden met de manier waarop je je readings houdt. Tot de volgende x en bedankt voor vandaag.
Liefs, FP.

Bel of e-mail met medium OdetteGetuigenis van FP voor medium Odette     Getuigenis van FP op 22 mei 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Mierke

medium Mierke


Beste Mierke,
Ik zal je goede raad opvolgen en ik ga dan daar vertrekken zoals je zei, je weet wat ik bedoel want je sprak ook van mijn vader, je zal wel weten wie ik ben. Ik bel je zeker nog terug hoor, het was een aangenaam gesprek, bedankt voor je steun, groetjes Inge.

Bel of e-mail met medium MierkeGetuigenis van Inge voor medium Mierke     Getuigenis van Inge op 22 mei 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Isha

medium Isha


Terwijl we bellen komt alles al uit dit is de tweede keer.
Zo trots isha.

Bel of e-mail met medium IshaGetuigenis van Joukje voor medium Isha     Getuigenis van Joukje op 21 mei 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Laila

medium Laila


Lieve Laila

Jeetje wat een mooie reading.
En zo kloppend.

Dankjewel en tot gauw XXX Liefs.

Bel of e-mail met medium LailaGetuigenis van M voor medium Laila     Getuigenis van M op 21 mei 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Karlien

medium Karlien


Lieve Karlien,
Bijna dagelijks bel ik je even om te overleggen over nieuwe zakelijke of persoonlijke vraagstukken.Ik word altijd blij van je. Datgene wat je me terugkoppelt helpt om betere beslissingen te nemen. Dank je wel.

Bel of e-mail met medium KarlienGetuigenis van Anoniem voor medium Karlien     Getuigenis van Anoniem op 21 mei 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Sara

medium Sara


SARAAA jij hebt gewoon letterlijk alles goed. Jij zegt gewoon wat is gebeurd en wat gaat gebeuren, alles klopt. Je bent de beste.
Loveyou.

Bel of e-mail met medium SaraGetuigenis van Anoniem voor medium Sara     Getuigenis van Anoniem op 20 mei 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Lili

medium Lili


Het was een heel fijn gesprek.
Dankuwel Xx.

Bel of e-mail met medium LiliGetuigenis van Christa voor medium Lili     Getuigenis van Christa op 20 mei 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anny

medium Anny


Anny je bent de beste en liefste medium die er bestaat. Zuiver en eerlijk. Je hebt mij zo verschrikkelijk goed geholpen. Daarnaast komen de voorspellingen keer op keer uit.
Dank daarvoor. Je zou vaker op de lijn moeten komen. de beste.
Liefs en knuffel N.

Bel of e-mail met medium AnnyGetuigenis van N voor medium Anny     Getuigenis van N op 20 mei 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Louisa

medium Louisa


Louise erg bedankt voor jou inzichten wat mij kracht en vooruitzichten biedt. Je bent oprecht en lief en meedenkend. Dankjewel, Anna.

Bel of e-mail met medium LouisaGetuigenis van Anna voor medium Louisa     Getuigenis van Anna op 19 mei 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Sid

medium Sid


Dag Sid,
Wat was het fijn u te spreken. Ik laat alles even bezinken maar zal u zeker weer eens bellen. Dank voor het fijne gesprek. Ik vond het enorm waardevol. Groetjes E.

Bel of e-mail met medium SidGetuigenis van E. voor medium Sid     Getuigenis van E. op 19 mei 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Nina

medium Nina


Mijn steun en toeverlaat voor al jaren. Je ziet alles zo goed en geeft goede adviezen. Ik verwacht dat alles deze keer ook weer zo gaat als je zei en het eerste deel klopte al ook al wilde ik het niet geloven dat er een andere man zou komen.
Een positief, lief en meedenkend persoon. Zeker bellen.

Bel of e-mail met medium NinaGetuigenis van Reshma voor medium Nina     Getuigenis van Reshma op 18 mei 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Mierke

medium Mierke


Lieve Mierke. Ik kan je niet genoeg bedanken wat je voor mij allemaal hebt gedaan. Ik spreek je al enkele jaren, een grote steun in mijn proces. Je bent de beste op deze lijn. Alles klopt wat je zegt. En alles komt uiteindelijk uit.

Bel of e-mail met medium MierkeGetuigenis van Julie voor medium Mierke     Getuigenis van Julie op 18 mei 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Louisa

medium Louisa


Lieve Louisa,
Ik ben onder de indruk wat jij allemaal kan zien.
Je zag dat ik een baan ging krijgen in 'n hoog gebouw met verdiepingen. Dat ik het naar mijn zin ga hebben en dat ik leuke collega's zou krijgen.
Jij was de enige die zei dat ik met mijn Twin een ontmoeting zou hebben in de natuur ipv restaurant.
Alles is uitgekomen.
Je bent 'n topper.

Bel of e-mail met medium LouisaGetuigenis van Angel voor medium Louisa     Getuigenis van Angel op 18 mei 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Laila

medium Laila


Dank aan Laila voor het prachtige consult. Ze kon het verleden met precisie duiden. Dat heeft mij heel veel rust gebracht. Ook in het heden duidde ze zaken die haarfijn klopten. Zeker een aanrader.

Bel of e-mail met medium LailaGetuigenis van Angelina voor medium Laila     Getuigenis van Angelina op 18 mei 2022 - waardering van 4.

Getuigenissen van medium KC

medium KC


Dank voor het fijne en heldere telefoongesprek van zonet. Ik ga eraan werken KC. Je sloeg de spijker op de kop, dank.

Bel of e-mail met medium KCGetuigenis van an voor medium KC     Getuigenis van an op 18 mei 2022 - waardering van 1.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Beste Gazali, U reading over mijn liefdesleven, wow alles klopte, ook over mijn werk bracht u alles goed in kaart.
U ben eerlijk, zuiver en ik ben ontzettend goed geadviseerd.
Liefs van Stef.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van Stef voor medium Gazali     Getuigenis van Stef op 18 mei 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Karlien

medium Karlien


Hallo Karlien,

Fijn dat je zo goed kon luisteren naar mijn verhaal. Ik heb al ruim 8 jaar mijn zoon niet gezien. Door wat je mij doorgaf kan ik daar nu beter mee omgaan. Heel fijn. Dank je wel.
Vriendelijke groet, Ruud.

Bel of e-mail met medium KarlienGetuigenis van Ruud voor medium Karlien     Getuigenis van Ruud op 18 mei 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Rashieda

medium Rashieda


Vanaf het begin van ons gesprek een geduldig en zeer goed medium. Bijzonder lieve vrouw. Aanrader.

Bel of e-mail met medium RashiedaGetuigenis van Momique voor medium Rashieda     Getuigenis van Momique op 17 mei 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Sabina

medium Sabina


Super bedankt voor het gesprek en hulp. Na het gesprek voelde ik me rustiger en dichter bij mezelf. Fijne dag en nogmaals heel erg bedankt. Lfs x.

Bel of e-mail met medium SabinaGetuigenis van J. voor medium Sabina     Getuigenis van J. op 17 mei 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Jos

medium Jos


Een echte aanwinst op deze site.
Paar keer al uitgekomen wat je zei en zelfs op de dag dat het gaat uitkomen. Ik mag je elke dag bellen je antwoordt altijd op mijn vragen, je bent echt mijn steun.
Ben zo benieuwd of de andere voorspellingen deze week gaan uitkomen. Je hoort me zeker nog dank u voor alles tot nu toe.

Bel of e-mail met medium JosGetuigenis van Anneke voor medium Jos     Getuigenis van Anneke op 17 mei 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Marie

medium Marie


Marie u heeft het zoals altijd goed gezien. U zei dat mijn zoon gaat luisteren naar zijn moeder. Het ging om zijn financiele situatie in de toekomst. Werken en studeren. En inderdaad net op tijd volgt hij de raad op. Dank u wel. U bent gewoon zo goed.

Bel of e-mail met medium MarieGetuigenis van Ilse voor medium Marie     Getuigenis van Ilse op 16 mei 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Malie

medium Malie


Zo jammer dat de telefoon afsloeg want ik wilde jou nog zo graag bedanken voor deze fijne verduidelijking. Je bent zo een oprechte vrouw. Je bent echt top.

Bel of e-mail met medium MalieGetuigenis van Dominique voor medium Malie     Getuigenis van Dominique op 15 mei 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Lieve Olga,
Bedankt voor al je inzet, je motivatie, je expertise, je vele werk, je goede, altijd leuke en gezellige babbels, luisteren naar de leuke chaos waarin ik mij dan weer bevind. Bedankt voor wie je bent, voor alles wat je doet, altijd recht uit het hart, elke dag ben je er, Olga je bent een warm, liefdevol, eerlijk, prettig mens met het hart op de juiste plaats.
Liefs NY.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van NY voor medium Olga     Getuigenis van NY op 15 mei 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Desteny

medium Desteny


Bedankt voor het fijne gesprek, het voelt goed nu nog hopen dat het allemaal snel gaat gebeuren. Je bent een warm liefdevol mens met veel goede adviezen. Tot snel S.

Bel of e-mail met medium DestenyGetuigenis van S voor medium Desteny     Getuigenis van S op 15 mei 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Louisa

medium Louisa


Lieve lieve Louisa, wauw, wauw, wauw.
Wat ben jij goed zeg. Alles klopt precies.
Wat een lieve engel ben je. Prachtig zoals je alles verteld.

Tot gauw. XXXX Liefs.

Bel of e-mail met medium LouisaGetuigenis van Mar voor medium Louisa     Getuigenis van Mar op 15 mei 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Monique

medium Monique


Hoi Monique ,ik heb je afgelopen Donderdag gesproken over een persoon en je zei dat het contact Zaterdag zou komen.
Het is ook gebeurd zoals je voorspeld hebt,
je tijdsbepaling is heel goed.
Dank je wel lieve Monique Het is uitgekomen,
hij stond echt voor de deur vandaag.
Anoniempje.

Bel of e-mail met medium MoniqueGetuigenis van Anoniem voor medium Monique     Getuigenis van Anoniem op 14 mei 2022 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Karlien

medium Karlien


Beste Karlien,
De gesprekken met jou versnellen mijn bewustzijn.
Er komen steeds meer mensen en bedrijven op mijn pad die mijn hulp willen.
Door de gesprekken met jou blijf ik dicht bij mezelf.
Door de gesprekken met jou ben ik succesvoller geworden.
Karlien, je helpt mensen echt.
Dank.
R.

Bel of e-mail met medium KarlienGetuigenis van R voor medium Karlien     Getuigenis van R op 14 mei 2022 - waardering van 5.
Lees de getuigenissen van onze leden over onze mediums en laat u overtuigen
Hieronder kan u een waardering geven voor 1 van onze mediums:

                 
 
 
 
 


 

12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379

MicroBel | Privacy | Sitemap | Klacht | Alg. voorwaarden | Zelf medium? | Consulenten Copyright © 2006 - mediums.nl. Alle rechten voorbehouden.


mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
Getuigenissen van bezoekers over onze mediumsTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 mediums.nl NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  mediums RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie mediums.nl mobiel.Mediums.nl


FACEBOOKPAGINA
  Mediums Facebook Mediums FB
 

Mediums.nl
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde mediums Paranormaal begaafd
  online mediums Online mediums
  Zelf medium worden Zelf medium worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door mediums Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

mediums
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel medium
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende mediums Helderziende mediums
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online mediums online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende mediums
  Bronnen mediums Bronnen mediums

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET mediums
  Telefoonconsult met mediums Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met mediums Consultatie via e-mail
  Fotoreading met mediums Fotoreading met mediums
  Goedkoper bellen met mediums Goedkoop bellen met mediums

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door mediums Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door mediums Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door mediums Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door mediums Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door mediums Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door mediums Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door mediums Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door mediums Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door mediums Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door mediums Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door mediums Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door mediums Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door mediums Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen