|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Getuigenissen van bezoekers over onze mediums
mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
       
  Paranormale hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door mediums Daghoroscoop Stier door mediums Daghoroscoop Tweelingen door mediums Daghoroscoop Kreeft door mediums
Daghoroscoop Leeuw door mediums Daghoroscoop Maagd door mediums Daghoroscoop Weegschaal door mediums Daghoroscoop Schorpioen door mediums
Daghoroscoop Boogschutter door mediums Daghoroscoop Steenbok door mediums Daghoroscoop Waterman door mediums Daghoroscoop Vissen door mediums

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Mediums.nl-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

Getuigenissen van onze bezoekers


Wat vinden onze bezoekers van onze mediums?

Elke dag geven onze mediums inzicht en hulp in de meest diverse levensvragen. Hieronder kan u getuigenissen lezen over mediums door onze bezoekers.

Onze mediums appreciëren het enorm wanneer u een getuigenis over uw consult plaatst.Kies een medium:  

Getuigenissen van medium Sammy

medium Sammy


Langs deze weg wil ik je al laten weten dat ik idd geslaagd ben voor mijn examen zoals je voorspeld had. Je bent echt zo goed en je hebt mij enorm geholpen. Dank je . Ik bel je zeker als je online bent . Dank je

Bel of e-mail met medium SammyGetuigenis van Sonia voor medium Sammy     Getuigenis van Sonia op 8 december 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Louisa

medium Louisa


Beste Louisa,

Ik heb je nu meerdere keren gesproken. Zoals algemene vragen betrekking van verhuizing tot aan de mannelijke energie. Onze narcist zal ik maar zeggen. Mop hoe je het doet, ja dat weet ik niet... maar je hebt altijd gelijk gehad. Contactherstel met de manspersoon en dat ik in hetzelfde stadsdeel zou blijven wonen.

Je hebt een prachtige gave die je met anderen deelt. Ik moet ook altijd om je lachen hoe je soms dingen zegt.. zo lekker jezelf. Maar dat maakt jou als persoon zo leuk!

Je bent eerlijk, recht voor zijn raap!! Maar lievet dat dan iemand in sprookjes laten geloven.

Je hoort van me terug! Je weet wel hoe, wat. Waar en wanneer. Groetjes uit Amsterdam.

Bel of e-mail met medium LouisaGetuigenis van Carmen voor medium Louisa     Getuigenis van Carmen op 8 december 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Jane

medium Jane


Jane, ik was erg blij met wat jij mij kon vertellen. Je bent Top, eerlijk en zo betrokken. Een echte aanrader, liefs Kate.

Bel of e-mail met medium JaneGetuigenis van Kate voor medium Jane     Getuigenis van Kate op 8 december 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Jos

medium Jos


Hey Jos, er zijn 2 voorspellingen uitgekomen….dank je wel M

Bel of e-mail met medium JosGetuigenis van Martine voor medium Jos     Getuigenis van Martine op 8 december 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Veerke

medium Veerke


Lieve Veerke,
Dank je wel voor ons fijne gesprek van gisteravond , ik voelde me gehoord en begrepen je bent een hele lieve dame.
De voorspelling en de uitkomst over de nieuwe man in mijn leven moet ik nog even wachten als hij is uitgekomen zal ik hier zeker een nieuwe getuigenis plaatsen.
Liefs Esther

Bel of e-mail met medium VeerkeGetuigenis van Esther voor medium Veerke     Getuigenis van Esther op 8 december 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Kaatje

medium Kaatje


Bedankt Kaatje, was heel duidelijk.

Bel of e-mail met medium KaatjeGetuigenis van anoniem voor medium Kaatje     Getuigenis van anoniem op 7 december 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gerrit Pieter

medium Gerrit Pieter


Vandaag een consult gehad van Pieter. Super leuk mens met geweldige energie. Had mij een leuk stip mee. Super bedankt.

Gr, A

Bel of e-mail met medium Gerrit PieterGetuigenis van A voor medium Gerrit Pieter     Getuigenis van A op 7 december 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Lara

medium Lara


Bedankt Lara!

Bel of e-mail met medium LaraGetuigenis van Waterman voor medium Lara     Getuigenis van Waterman op 7 december 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Louisa

medium Louisa


Vorige keer had je ook helemaal gelijk, zal me nu benieuwen of je dit keer ook weer gelijk hebt.
Enne, bedankt voor het lachen.
De Friezin

Bel of e-mail met medium LouisaGetuigenis van Ingrid voor medium Louisa     Getuigenis van Ingrid op 6 december 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Kaatje

medium Kaatje


Hartelijk dank voor het fijne gesprek! Je bent een lieve, warme vrouw, en je ziet en voelt het heel goed aan dankzij je bijzondere gave. Dat geeft me weer hoop en moed, en kan ik weer vooruit!

Bel of e-mail met medium KaatjeGetuigenis van An voor medium Kaatje     Getuigenis van An op 6 december 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Lieve Lieve Olga,

Als ik met jou praat of heb gesproken voel ik mij altijd een stukje beter, je helpt mij, steunt mij en begrijpt mij als geen ander, bij jou kun je altijd terecht niks is jou teveel we kunnen over alles praten en lachen, Olga bij jou voel ik mij op mijn gemak, bij jou kan ik mijn hart luchten, jij bent iemand die zo zuiver dingen naar voren kan halen, kan zien, kan voelen en kan vertellen, ik heb respect voor alles wat jij doet, elke dag weer en elke dag weer opnieuw, je bent iemand die heel veel tijd en energie in de mensen steekt je doet je best deze mensen te begrijpen en te helpen waar je kan, ik voel mij altijd fijn bij jou, jou gesprekken zijn mijn zoveel waard! Lieve Olga je bent een kanjer! je bent gewoon de beste die er bestaat, daar bestaan er geen twee van.
Liefs NY

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van NY voor medium Olga     Getuigenis van NY op 6 december 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Laila

medium Laila


laila is echt een meerwaarde op de lijn, prachtvrouw met vele inzichten je komt veel verder qua oplossingen en antwoorden toppertje

Bel of e-mail met medium LailaGetuigenis van f voor medium Laila     Getuigenis van f op 6 december 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Sarah

medium Sarah


Lieve lieve Sarah, bedankt voor je legging. Wat een lange gesprek en bedankt voor je geduld. Ik viel weg zonder waarschuwing en kon geen afscheid nemen. Ik laat je weten mocht er beweging in komen
Xx

Bel of e-mail met medium SarahGetuigenis van Schrift voor medium Sarah     Getuigenis van Schrift op 5 december 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Sarah

medium Sarah


Lieve lieve Sarah, bedankt voor je legging. Wat een lange gesprek en bedankt voor je geduld. Ik viel weg zonder waarschuwing en kon geen afscheid nemen. Ik laat je weten mocht er beweging in komen
Xx.

Bel of e-mail met medium SarahGetuigenis van Schrift voor medium Sarah     Getuigenis van Schrift op 5 december 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Adele

medium Adele


Adele

Veel liefs,
Vitta

Bel of e-mail met medium AdeleGetuigenis van Vitta voor medium Adele     Getuigenis van Vitta op 5 december 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Veerke

medium Veerke


Wat een mooie en heldere reading.!! Recht voor de raap met de antwoorden en. Veel helderheid verschaft in een xomplexe situatie. Dank je wel voor dit cadeau !!

Bel of e-mail met medium VeerkeGetuigenis van ANONIEM voor medium Veerke     Getuigenis van ANONIEM op 5 december 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Louisa

medium Louisa


Hoi Louisa,

Ik kijk er niet meer van op, maar ben weer aangenaam verrast. Je hebt gelijk gekregen. Je vertelde dat je mij met nieuw jaar zag uitgaan met een groep. Ik ben eergisteren uitgenodigd door een vriendin om met haar, haar vriend en een aantal anderen samen uit te gaan met nieuwjaar.

Groetjes uit Rotterdam

Bel of e-mail met medium LouisaGetuigenis van X voor medium Louisa     Getuigenis van X op 5 december 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Arwen

medium Arwen


Bedankt Arwen, was weer fijn u te spreken!

Bel of e-mail met medium ArwenGetuigenis van Kreeft voor medium Arwen     Getuigenis van Kreeft op 4 december 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Mierke

medium Mierke


Beste Mierke,
Dank je voor het gesprek gister. Het heeft mij inzicht gegeven en de twijfel is weg. Ik ga m’n best doen op het sollicitatiegesprek en ik hou je op de hoogte.

De sollicitant.

Bel of e-mail met medium MierkeGetuigenis van De sollicitant voor medium Mierke     Getuigenis van De sollicitant op 4 december 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Stephanie

medium Stephanie


Hele duidelijke uitleg en herkenbaar. Ik heb u voor het eerst gesproken en ben eigenlijk wel verbaasd. Alles wat u zei klopte wel en de toekomst zien we wel. Voor nu ben ik wel klaar mee en hoef de benefits niet. Bedankt!

Bel of e-mail met medium StephanieGetuigenis van Lichten aan voor medium Stephanie     Getuigenis van Lichten aan op 3 december 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Lobke

medium Lobke


Dank je wel Lobke, kwam weer uit wat je zei

Bel of e-mail met medium LobkeGetuigenis van Anoniem voor medium Lobke     Getuigenis van Anoniem op 2 december 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Sid

medium Sid


Een week geleden consult bij Sid gehad. Zonder enige twijfel, vol vertrouwen in zijn zien schetste Sid toekomstige gebeurtenissen. Qua inzicht in karakters in mijn leven wist hij alles zonder woorden. Sid je hoort mij weer. Dank je wel. Hanneke. Van McS.

Bel of e-mail met medium SidGetuigenis van Hanneke voor medium Sid     Getuigenis van Hanneke op 2 december 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Shar

medium Shar


Shar, bedankt voor je inzichten.. en je bent een fijne vrouw. In 10 minuten tijd voel ik me al stukken beter.
Niet eens door de mooie voorspellingen maar door hoe je het brengt en wat je zegt. Ik voel me begrepen. Dankjewel en ik bel je zeker nog eens terug. X

Bel of e-mail met medium SharGetuigenis van Azar voor medium Shar     Getuigenis van Azar op 1 december 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Louisa

medium Louisa


Bedankt louisa
u heeft het echt goed gezien wat er ging gebeuren
Het is echt uit gekomen
Bel u snel weer
Gr anoniem

Bel of e-mail met medium LouisaGetuigenis van C voor medium Louisa     Getuigenis van C op 1 december 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Dag Anouk, ik wil hier toch een review achterlaten.
Je hebt me fantastisch gesteund in mijn financieel en zakelijk proces en in mijn relationeel leven.
Stap na stap is het allemaal uitgekomen en gelopen zoals je zei.
Vooral de eerlijkheid om ook de negatieve dingen te benoemen en me te begeleiden in het mindere nieuws.
Je was en bent belangrijk in mijn proces om terug op mijn eigen benen te staan.
P.s morgen weer een date zoals je had gezegd.
Tot snel en merci!!

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van Anoniem voor medium Anouk     Getuigenis van Anoniem op 30 november 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Beste Gazali, zo duidelijk dat je bent en hoe je dingen haar fijn uitlegde daar heb ik wat aan. Ik moest wel desondanks mijn situatie(narcist) lachen om je voorbeeld. Ik vind dat je een fijne stem hebt en ook wel geduld. Jammer de credits raakte op. Ik bel je binnenkort terug op.

Mensen bel Gazali, maar niet als je in sprookjes gelooft.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van Carmen voor medium Gazali     Getuigenis van Carmen op 30 november 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Youss

medium Youss


Yous bedankt voor je steun en raad door jou heb ik doorgezet en komt er toch een nieuwe kans.
Wat je zegt klopt altijd en wat je voorspeld komt uit.
Je bent een topper op deze lijn
Grtjs f

Bel of e-mail met medium YoussGetuigenis van Anoniem voor medium Youss     Getuigenis van Anoniem op 30 november 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Laila

medium Laila


Hey lieve schat, fijne reading gehad, dank iig voor je begrip en geruststelling en voor je healingen

Gr.

Happy girl

Bel of e-mail met medium LailaGetuigenis van Happy girl voor medium Laila     Getuigenis van Happy girl op 29 november 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Lana

medium Lana


Thank you schat, was een mooie reading ,
we gaan t zien

Gr.

Happy girl

Bel of e-mail met medium LanaGetuigenis van Happy girl voor medium Lana     Getuigenis van Happy girl op 29 november 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Marieke

medium Marieke


Beste Marieke,
Ik wil u bedanken en iedereen laten weten het zeker de moeite waarde is om u te bellen.

Bel of e-mail met medium MariekeGetuigenis van teken voor medium Marieke     Getuigenis van teken op 29 november 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Lana

medium Lana


Met stip de beste op de lijn omdat zij read op 3d en 5d. Detaillistisch en leest de energie precies zoals het is. Kruipt letterlijk in de huid van de persoon waarover ik belde. Kon zijn (denk) proces helemaal beschrijven zoals het is en welke keuze hij naar mij gaat maken. Ik bel je weer als tijd rijp is. Je hebt heel veel zorgen en stress gedachten bij me weggehaald. Nog afwachten wat hij gaat doen. De 5d dame vs 2d dame lol…. Heerlijk!

Bel of e-mail met medium LanaGetuigenis van Anoniem voor medium Lana     Getuigenis van Anoniem op 29 november 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Lola

medium Lola


Goedenmorgen lola ik heb u eergisteren weer mogen spreken had u al vaker geprobeerd maar zoals altijd was u elke keer in gesprek hahahah en toch blijf ik u proberen want u helpt me altijd zo goed met geduld altijd vrolijk,en u had weer gelijk u blijft toch me favoriet vriendelijke groet nikki

Bel of e-mail met medium LolaGetuigenis van Nikki voor medium Lola     Getuigenis van Nikki op 29 november 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Youss

medium Youss


prachtvrouw die niet alleen de legging legt maar ook de details eruit haalt,onmisbaar op de lijn een toppertje

Bel of e-mail met medium YoussGetuigenis van f voor medium Youss     Getuigenis van f op 29 november 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Trudy

medium Trudy


Beste Trudy, jij hebt mijn ogen geopend toen ik de weg kwijt was.
Door jou kreeg ik mijn kracht weer terug.
Ik ben weer terug in mijn kracht.
Kan weer helder zien.
Ik heb mijn focus weer terug.
Heb mijn lijn met God weer terug!.

Dank je wel mooi mens!

Groet, Rob

Bel of e-mail met medium TrudyGetuigenis van Rob voor medium Trudy     Getuigenis van Rob op 28 november 2023 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Jos

medium Jos


Hallo Jos, jou voorspelling is uitgekomen, nu nog het belangrijkste hartelijk dank M

Bel of e-mail met medium JosGetuigenis van M voor medium Jos     Getuigenis van M op 28 november 2023 - waardering van 5.
Lees de getuigenissen van onze leden over onze mediums en laat u overtuigen
Hieronder kan u een waardering geven voor 1 van onze mediums:

                 
 
 
 
 


 

12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449

MicroBel | Privacy | Sitemap | Klacht | Alg. voorwaarden | Zelf medium? | Consulenten Copyright © 2006 - mediums.nl. Alle rechten voorbehouden.


mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
Getuigenissen van bezoekers over onze mediumsTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 mediums.nl NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  mediums RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie mediums.nl mobiel.Mediums.nl


FACEBOOKPAGINA
  Mediums Facebook Mediums FB
 

Mediums.nl
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde mediums Paranormaal begaafd
  online mediums Online mediums
  Zelf medium worden Zelf medium worden

MIJN TOEKOMST
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door mediums Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

mediums
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel medium
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende mediums Helderziende mediums
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online mediums online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende mediums
  Bronnen mediums Bronnen mediums

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET mediums
  Telefoonconsult met mediums Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met mediums Consultatie via e-mail
  Fotoreading met mediums Fotoreading met mediums
  Goedkoper bellen met mediums Goedkoop bellen met mediums

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door mediums Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door mediums Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door mediums Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door mediums Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door mediums Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door mediums Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door mediums Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door mediums Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door mediums Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door mediums Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door mediums Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door mediums Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door mediums Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen