getuigenissen paranormale  medium

getuigenissen mediums GETUIGENISSEN OVER ONZE PARANORMALE MEDIUMS

Betrouwbare mediums staan klaar voor u, lees hieronder de getuigenissen. Lees hier wat anderen over onze paranormale mediums schrijven in een getuigenis.

Beste Samantha Freya, Ik heb jou daarnet gesproken en alles wat je vertelde klopte als een bus. Je kon gelijk zien dat ik gezondheidsklachten heb momenteel. Ik hoop dat de rest wat je voorspelde ook zsm uitkomt. Nog bedankt!

Getuigenis van 5   geplaatst door S
getuigenis voor medium Samantha Freya
Deze dame is echt scherp! Zonder vragen te stellen heeft zij een scherpe en heldere weergave van de zaken die spelen gegeven. Kon het eerst niet plaatsen maar na een week of twee viel het muntje! Super knap!

Getuigenis van 5   geplaatst door Anoniem
getuigenis voor medium Jane
Zo blij dat u terug bent!


Getuigenis van 5   geplaatst door S
getuigenis voor medium Niamh
Lieverd.. Je voorspelling is uitgekomen over A!!! Ik heb je beloofd dan een getuigenis te schrijven, bij deze lieve Johannes. Binnenkort bel ik en vertel ik je het over A. Knuffel van Deb.

Getuigenis van 5   geplaatst door Deb
getuigenis voor medium Johannes
Lieve Marie, uw voorspelling dat het goed zou komen met mijn vriend, is uitgekomen. Hartelijk dank. Petra.

Getuigenis van 5   geplaatst door Petra
getuigenis voor medium Marie
Net met Samantha gesproken. Voorspelde precies wat er gaande was! Een aanwinst op de lijn!

Getuigenis van 5   geplaatst door Ha
getuigenis voor medium Samantha Freya
Lieve Sita, ben jij goed in wat jij doet. Je bent echt geweldig, eerlijk en oprecht! Je hebt n blokkade weggehaald en BAM. Wat dacht je, meteen dezelfde dag nog contact. Jij bent meer dan ontelbare sterren waard! Liefs Astrid.

Getuigenis van 5   geplaatst door Astrid
getuigenis voor medium Sita
Lieve Sita, Jouw voorspelling is uitgekomen! Hij herinnert nu delen over wat er in het verleden is gebeurd. Ze zei maanden terug mei/juni zal hij wat dingen herinneren en dat klopt! Dankjewel voor je steun! Je bent altijd begripvol en geduld. Liefs, A

Getuigenis van 5   geplaatst door A
getuigenis voor medium Sita
Totaal onder de indruk. Ze kwam meteen binnen zonder dat ik veel hoefde te zeggen. Ze is echt en echt goed. Ga haar zeker terugbellen. Ze gaat ook snel. Dus je krijgt veel te horen en ze verspilt je tijd niet!

Getuigenis van 5   geplaatst door W
getuigenis voor medium Angelina
Eerste keer dat ik een medium lijn heb gebeld. Was een heel fijn gesprek. Ik bel u terug.

Getuigenis van 5   geplaatst door Tara
getuigenis voor medium Anna
Beste Dina, we hebben een heel leuk gesprek gehad en dingen die u zag waren bijzonder, vooral de zwangerschap van die persoon.

Getuigenis van 5   geplaatst door K
getuigenis voor medium Dina
Dankjewel schat Echt on point!


Getuigenis van 5   geplaatst door R
getuigenis voor medium Safoera
Kon je net niet echt bedanken ,bij deze! Hartelijk dank lieverd , bel je volgende week vrijdag en anders hoor je mij vd week wel weer! Gr. Happy to know you my Angel

Getuigenis van 5   geplaatst door Happy
getuigenis voor medium Sita
Lieve Lobke, Dank je wel nogmaals, zoals ik je ook aan de telefoon zei vandaag, bedankt voor je steun en je rake voorspellingen, die uit kwamen weer.

Getuigenis van 5   geplaatst door M
getuigenis voor medium Lobke
Fijn gesprek goed zuiver en eerlijk dank u wel


Getuigenis van 5   geplaatst door Paula
getuigenis voor medium MathildaNili
Ik sprak jou eergister en je zei dat J zeker weer contact zou gaan opnemen. Vandaag kwam jouw voorspelling uit. Dank je wel Sita, super! Gr Jacq.

Getuigenis van 5   geplaatst door Jacqueline
getuigenis voor medium Sita
Een hele wijze en lieve vrouw. Ze kan niet alleen goed luisteren, maar ze weet ook heel goed je gevoel te beschrijven. Ik zou willen dat ik net zo krachtig als jij zou zijn. Hoop stiekem je eens tegen te komen op een beurs. Liefs Carmen.

Getuigenis van 5   geplaatst door Carmen
getuigenis voor medium Safoera
Je bent zon lieve vrouw! Zo geduldig zo goed geaard met je uitleg. Ik hou mij vast van wat u mij heb mogen meegeven. U hoort mij zeker weer. Liefs Carmen.

Getuigenis van 5   geplaatst door Carmen
getuigenis voor medium Lobke
Hoi Gunter, Dank je wel voor je mooie en goeie inzichten, ongelofelijk. Heel bijzonder Man. Warme groet. J

Getuigenis van 5   geplaatst door jaap
getuigenis voor medium Gunter
Straffe dame, kwam meteen to the point, wist precies waar het over ging, zonder dat ik iets had gezegd.

Getuigenis van 5   geplaatst door Barbara
getuigenis voor medium Lili
Ik schreef twee weken geleden dat Stefaan 100% correct heden en verleden heeft gezien en dat ik het hier zou melden wanneer er ook toekomstgerichte zaken zouden uitkomen. Dat is nu al gebeurd! Stefaan zag dat mijn ex na bijna een jaar weer toenadering zou zoeken (dit was niet mijn vraag, maar dat lag overduidelijk in de kaarten) en hij had daar ook details bij beschreven, en verder zag hij o.a. nog een specifieke situatie gebeuren met een collega. Beide voorspellingen zijn binnen twee weken exact zoals omschreven uitgekomen! Echt niet normaal, supergoed gezien!!

Getuigenis van 5   geplaatst door Topper
getuigenis voor medium Stefaan
Dag Waffa, je bent een lieverd en een fijne vrouw veel dingen wat je zei kon ik plaatsen je bent echt een eerlijk iemand dat voelde ik zelf ook je probeert dingen ook goed uit te leggen! Ik kan niet wachten om je in de toekomst terug te bellen! Dacht wel dat je goed was, je bent vaak bezet! Doe zo verder :) heel veel liefs A. xxxx

Getuigenis van 5   geplaatst door Anoniem
getuigenis voor medium Waffa
Dit was ver weg de beste reading die ik in lange tijd gehad heb. Jeanette is ontzettend eerlijk, met gevoel liet zij mij mijn spiegel zien. Om zo oude patronen door te breken. Je bent een top mens! Veel liefs

Getuigenis van 5   geplaatst door Anna
getuigenis voor medium Jeanette
Ik bel Ilse met enige regelmaat als ik helderheid wil in mijn tweelingziel proces, wat af en toe heel pittig is. Heldere en vlotte antwoorden op mijn vragen, geven duiding en ankerpunten in ons proces. Heel prettig en nuchter medium. Dank je wel Ilse voor je hulp. Edith.

Getuigenis van 5   geplaatst door Edith
getuigenis voor medium Ilse
Bedankt dat je er voor mij bent heb nog wel wat onzekerheden maar jij helpt mij er goed door heen! Heel erg bedankt om er te zijn liefs A.3

Getuigenis van 5   geplaatst door Anoniem
getuigenis voor medium Anais
Yuorah is altijd heel resoluut. Laatst is er weer een voorspelling uitgekomen ivm contact met iemand. Naast megascherpe voorspellingen heeft ze altijd een luisterend oor wanneer het gewoon even tegen zit. Ze heeft altijd duidelijke adviezen die mij er bovenop helpen. Ben zo blij dat ik af en toe op je mag leunen. Merci dat jij er bent!

Getuigenis van 5   geplaatst door Anoniem
getuigenis voor medium Yuorah
Lieve Babs, Je bent een kanjer !! duidelijk en helder advies Bedankt

Getuigenis van 5   geplaatst door Vlaming jaap
getuigenis voor medium Babs
Dank je wel lieve Dina, we hebben ook gelachen om de 2 mannen en de ingewikkelde keuze die eraan komt, Groetjes, Happy

Getuigenis van 5   geplaatst door Happy
getuigenis voor medium Dina
Ik vind Sita echt geweldig. Lief, krachtig en altijd geduldig. Denkt mee, leeft mee en helpt je echt om gecompliceerde zaken op te lossen. Hoe vaak ik je bel in twijfel en 1001 vragen? Je kan in dit proces alles stap voor stap aan mij verduidelijken. Dit proces wordt nu duidelijk voor mij. Naast de healing heb je de reading nodig. En ze kan wat ze doet ook goed het is merkbaar en voelbaar. Ik bel je echt weer over een aantal weken. Ik hoop dat ik het vertrouwen kan vasthouden. Meanwhile moet ik gewoon genieten van mijn ontwaking ). Jo x

Getuigenis van 5   geplaatst door Dankbaar
getuigenis voor medium Sita
Dag Romyna, bedankt voor de gesprekken van de week had jou paar keer gebeld en zoals ik al een vermoeden had en zelf aanvoelde gaat de reis wel door tussen hun. Groetjes A.

Getuigenis van 5   geplaatst door Anoniem
getuigenis voor medium Romyna
Lobke, ik heb je al verschillende malen gebeld. Tot op vandaag zijn al je voorspellingen uitgekomen, echt wow ! Ook al heb ik het moeilijk en zie ik het bos door de bomen niet meer Lobke weet me telkens weer op te monteren en mij terug in mijn krachten te zetten. Je bent veel meer waard dan 5 sterren. Tot gauw

Getuigenis van 5   geplaatst door Karen
getuigenis voor medium Lobke
Dankjewel! Gelijk dezelfde dag bericht!


Getuigenis van 5   geplaatst door Diana
getuigenis voor medium Sita
Net een heel mooi positief gesprek gehad met Stefaan. Super je voelde precies alles aan. Bedankt voor het mooie gesprek. Ik ga je zeker vaker bellen.

Getuigenis van 5   geplaatst door Miriam
getuigenis voor medium Stefaan
Altijd fijn praten met jou. Dank Thaiis. Liefs,An.

Getuigenis van 5   geplaatst door An
getuigenis voor medium Thaiis
Dankjewel Terra, Voor de zuivere inzichten. Heel veel kon jij niet weten, mooi dat je dat allemaal benoemde. Ik zal meer vertrouwen in mezelf. Super bedankt!

Getuigenis van 5   geplaatst door B
getuigenis voor medium Terra
Topper ben je! We hebben elkaar gisteren gezien. Wordt vervolgd. Xx

Getuigenis van 5   geplaatst door Lisa
getuigenis voor medium Anna
Lieve Aurora, Ik bedank jou voor de oprechte en eerlijke reading. Je hebt mij enorm geholpen en ik weet nu wat ik verder kan en moet doen. Ik bel je zeker vaker als ik in de knoop zit met mezelf of iets anders en je krijgt van mij een knuffel een een dikke 10! LIefs Anna

Getuigenis van 5   geplaatst door Anna
getuigenis voor medium Aurora
Jane is super goed! Super lief en snel ik typen alles klopte gewoon, Bedankt voor de chat!

Getuigenis van 5   geplaatst door Anoniem
getuigenis voor medium Jane
Hoi Anna, spot on in tijd. Hoerrra. Ik heb een huis gevonden. In Augustus krijg ik de sleutel. Je zag het beeld als de zonnebloemen bloeien. Klopt als een bus. Ik ben blij ????

Getuigenis van 5   geplaatst door Zonnebloem
getuigenis voor medium Anna
Dag Stefaan, Wat praat ik graag met jou.Je bent heel eerlijk en positief,steekt me telkens een hart onder de riem.We lachen vaak en er is veel begrip voor het diepe verdriet ook. Je bent een topper. Blij met jou! Liefs,An

Getuigenis van 5   geplaatst door An
getuigenis voor medium Stefaan
Merci Eloise!! Liefs,An


Getuigenis van 5   geplaatst door An
getuigenis voor medium Eloise
Channa gaat rood gloeiend staan, een 100procent accuraat. Wat een power heeft deze vrouw! Jeetje ben echt echt van mijn stuk geblazen. Ze heeft het stuk van voorspelling, het invoelen en het stukje advies gelijk erbij. Zonder kaarten niks heeft ze nodig, ze staan direct in contact. Antwoorden krijg je gelijk op vragen. Ik heb er zoveel inzichten en kracht uit kunnen halen uit 1 gesprek en geen langdradig verhalen. Wat een boodschapper. Ze is gelijk mijn favoriet, ik ga haar zeker vaker bellen.

Getuigenis van 5   geplaatst door D
getuigenis voor medium Channa
Lieve Geeta, wat een verademing om met jou te communiceren hier. Je mooie inzichten, lieve woorden, laten mij altijd weer even aarden. De mooie toekomst voorspellen, is iets wat ik vast ga houden. Dat ik hem vandaag om precies 14h00u een berichtje stuurde, heeft zo moeten zijn. Je bent een fijne en lieve vrouw, zegt waar het op staat en draait nergens om heen. Heel erg bedankt voor je steun de afgelopen 2 weken. Ik houd met hem de gesprekken luchtig en het initiatief om zijn mooie reis met mij te delen ook. Ik houd je op de hoogte binnenkort. Liefs, Cam

Getuigenis van 5   geplaatst door C.
getuigenis voor medium Geeta
Dag salina bedankt voor de chat eergisteren was echt top. Hopelijk kom je snel online! X

Getuigenis van 5   geplaatst door Anoniem
getuigenis voor medium Salina
Lieve Astrid, vandaag heb ik jou voor het eerst mogen spreken. Wat een kanjer ben je. Mooie kaartlegging, mooie inzichten heb ik mogen krijgen. Je bevestiging over mijn eigen intuitief gevoel is zo heerlijk. Ik ga zeker het boek kopen om mijn intuïtie verder te ontwikkelen. We spreken elkaar snel weer. Liefs, de dame met mooie energie in der handen.

Getuigenis van 5   geplaatst door Cam
getuigenis voor medium Astrid
Hoi Olivia, ik heb het toch zelf onderzocht. Hij heeft al drie jaar een relatie. Ik ben verdrietig en moet het loslaten. Bedankt voor de gesprekken. De waarheid doet pijn.

Getuigenis van 5   geplaatst door Sanna
getuigenis voor medium Olivia
Bijzondere man geeft je veel inzicht en is recht door zee.

Getuigenis van 5   geplaatst door Nicci
getuigenis voor medium Godfre
Dank je wel Sita! You are the best!


Getuigenis van 5   geplaatst door J-Anne
getuigenis voor medium Sita
Kundig en goed advies gekregen.


Getuigenis van 5   geplaatst door Marieke
getuigenis voor medium Stefaan
Zuiver, goed, geen mooie verhaaltjes... blij en dankbaar Esmee! Ze stuurt je goed aan, je bent er elke dag, ookal is het errug vroeg???? je bent er! Dankjewel. Xx Nomi

Getuigenis van 5   geplaatst door Nomi
getuigenis voor medium Esmee
Lieve Sieta, wauw wat ben jij goed zeg!! Nooit verwacht dat t nog goed zou komen. Jij bent werkelijk goed in wat je doet en doet t recht uit je hart, alles wat je gezegd hebt is uitgekomen. Ook de blokkades allemaal verwijderd door geloof en vertrouwen te hebben in wat en hoe je t doet, zo blij met jou!!! En zoveel engelengeduld.. Ik kan echt alles met jou delen, happy met jou! Een echte aanrader!! I,m still strong because of you.. Liefs Wendy

Getuigenis van 5   geplaatst door Wendy
getuigenis voor medium Sita
Kundig en goed advies gekregen.


Getuigenis van 5   geplaatst door Marieke
getuigenis voor medium Stefaan
Net Lobke aan de lijn gehad, wat zij ziet is ongelooflijk. To the point en ook voorspellingen komen uit. Wil je iemand die er geen doekjes omwindt en je helpt om oplossingen te vinden, bel Lobke. Ik bel ze zeker terug.

Getuigenis van 5   geplaatst door Marieke
getuigenis voor medium Lobke
Super goede medium die accuraat is met haar kaartlegging en het goed weet te vertalen. Dankjewel en zal je zeker weer bellen. Groetjes E

Getuigenis van 5   geplaatst door Sa
getuigenis voor medium Angelina
Lieve Olga, Ik wil gewoon even zeggen hoe ontzettend blij ik ben met dat ik jou elke dag spreek voor al zoveel jaren. Je bent echt heel bijzonder, een warm lief persoon met haar hart op de juiste plaats voor mij en voor iedereen. Bedankt dat jij er altijd bent , bedankt dat jij mij altijd begrijpt en snapt hoe moeilijk soms bepaalde situaties kunnen zijn. Ik zou niet weten wat ik zonder jou zou moeten, als ik jou heb gesproken voel ik mij altijd zoveel beter. Liefs NY

Getuigenis van 5   geplaatst door NY
getuigenis voor medium Olga
Hoi Stefaan, erg fijn en duidelijk consult. Heel mooi wat je ziet . geen vraag te gek Dank je wel

Getuigenis van 5   geplaatst door jaap
getuigenis voor medium Stefaan
1000x dank Ellah om te bevestigen en verwoorden wat ik diep vanbinnen weet en voel. Echt heel veel liefde voor jou. Liefs,An

Getuigenis van 5   geplaatst door An
getuigenis voor medium Ellah
Stefaan een hele lieve man, die duidelijk geeft en alles positief benadert en eerlijk durft te zijn.

Getuigenis van 5   geplaatst door BIBI
getuigenis voor medium Stefaan
Dag lieve Salina, wat fijn om jou te spreken! Je bent een lieve dame, en was een super fijne chat met je! Ik ben zo benieuwd naar de voorspellingen maar ik voel me goed door je energie tot binnenkort. Hopelijk je vaker te zien op de chat, dikke zoen A. X

Getuigenis van 5   geplaatst door Anoniem
getuigenis voor medium Salina
Heel lieve vrouw, wist veel dingen zonder dat ik echt iets moest zeggen. U heeft me ook anders laten kijken op dingen en dat mijn zorgen echt voor niks zijn. Ik bel u zeker nog wel.

Getuigenis van 5   geplaatst door Christina
getuigenis voor medium Aurora
Dankjewel Salina voor jouw treffende woorden


Getuigenis van 5   geplaatst door Myriam
getuigenis voor medium Salina
Lieve Sita, zoals beloofd schrijf ik een lovend bericht voor je. Sinds ik Sita heb ontmoet gaat het met mij stukken beter. Sita kan donkere energieën en vervormingen weghalen. Jarenlang zoek ik antwoorden en consulten. Door vakkundigheid, zuiverheid, en met haar Magic Touch voel me weer gelukkiger, energiek en bevrijd. Sita is begripvol, empatisch, legt geduldig uit als ik veel vragen heb. Ze is een kei in haar vak ien raad haar aan. Van mij krijgt ze voor alles wat ze voor mij heeft gedaan 1000 sterren. Tot over een paar weken. Liefs x

Getuigenis van 5   geplaatst door Yo
getuigenis voor medium Sita
Vorige week weer een consult van Lieve Lola gehad. En “Wauw” alles ging precies zoals ze zei , on spot. Lola heeft neemt geen blad voor dr mond, en zegt gewoon hoe het ervoor staat. Een echte aanrader voor iedereen. Lola hartelijk bedankt, en tot volgende keer.

Getuigenis van 5   geplaatst door Rotterdammer
getuigenis voor medium Lola
We spreken elkaar al enige tijd, goede verbinding die ik met jou heb maar alles wat je weergeeft klopt ook allemaal, dank je wel dat je er altijd voor mij er bent! Dikke knuffel

Getuigenis van 5   geplaatst door Raymond
getuigenis voor medium Johannes
Heel erg bedankt voor alle gedetailleerde informatie. Je hebt mij compleet omver geblazen. Ik heb veel mensen gesproken maar jij steekt er met kop en schouders bovenuit. . Dankjewel!

Getuigenis van 5   geplaatst door B
getuigenis voor medium Johannes
Anouk is zo een vriendelijke vrouw en heel oprecht. Erg zuiver in haar waarnemingen, ongelooflijk sterk en secuur doet ze haar werk! Kan precies vertellen wat er aan de hand is, vaak gewoon zonder kaarten niks verder. Ze weet het gewoon allemaal te vertellen in een korte tijd. Erg bijzonder. Ze stelt mij altijd gerust en is mijn grote steun geworden zo net voor het slapen gaan. Dank je wel Anouk

Getuigenis van 5   geplaatst door D
getuigenis voor medium Anouk
Ik snap niet dat zij niet roodgloeiend staat. Gewoon bam bam bam alles zuiver. Wat een gave heeft ze, ik stond echt versteld.

Getuigenis van 5   geplaatst door D
getuigenis voor medium Tineke
Helaas was de tijd om, maar wat een waardevol en mooi gesprek. Je kwam met veel zaken die je niet kon weten en hebt mij heel veel vertrouwen gegeven in de toekomst. Jij kan met jouw gaves en kwaliteiten nog heel veel mensen gaan helpen, dankjewel!

Getuigenis van 5   geplaatst door Dominique
getuigenis voor medium Stefaan
Dank u, lieve Romyna, voor het mooie consult. Het is ongelooflijk, hoe u alles precies wist te omschrijven, tot in detail. Heel erg bedankt.

Getuigenis van 5   geplaatst door S.
getuigenis voor medium Romyna

paranormale  medium Ray
Ray
Wat een zuivere man. Eerlijk, to the point. Fijne gesprekspartner. Ik ga jou vaker bellen Ray!

Getuigenis van 5   geplaatst door B
getuigenis voor medium Ray
Fijne man! Weet waarover hij praat, geen koetjes en kalfjes verhaal. Komt met duidelijke voorbeelden waarin ik de situatie in kan herkennen. Bedankt Gazali voor je consult.

Getuigenis van 5   geplaatst door Anoniem
getuigenis voor medium Gazali
Lola blijft bij haar waarneming! Dingen die ze zegt kloppen gewoon! Daarnaast is ook nog eens vriendelijk en je kan met der lachen. Lola zet me elke weer in me kracht! Liefs dame van de massages

Getuigenis van 5   geplaatst door Anoniem
getuigenis voor medium Lola
Dank je wel lieve Romyna, er komt zoveel van wat je zegt aktijd uit, dank je wel.

Getuigenis van 5   geplaatst door Anoniem
getuigenis voor medium Romyna
Wow wat een legging! Niet verwacht dat ik zoveel informatie zou krijgen....en alles klopt ook nog. Ik heb niks hoeven te vertellen en zij kwam zelf mee. Geweldig. Ik ben blij dat ik u heb kunnen spreken. Odette u bent heel professioneel en vakkundig. Geen woorden.

Getuigenis van 5   geplaatst door Anoniem
getuigenis voor medium Odette
Ik heb je net gesproken. Je bent een lieve vrouw en je voelde mij goed aan. Alles klopte wat je vertelde Dank je voor de reading en ik laat weten hoe het afloopt

Getuigenis van 5   geplaatst door Nicole
getuigenis voor medium Waffa
Ik ben zeer positief verrast door het consult met Stefaan! Een erg vriendelijke man, ziet precies wat er gaande is zonder dat ik dat hoef te vertellen. Beschrijvingen, karakters en eigenschappen van personen zijn exact treffend en ook mijn eigen gevoelens en gedachten die ik nog niet had gedeeld. Erg helder en duidelijk, en vwb verleden en heden klopt het 100procent Wanneer er ook toekomstgerichte zaken uitkomen zal ik dat ook zeker melden. Maar ik vind je nu al een topper!

Getuigenis van 5   geplaatst door Topper
getuigenis voor medium Stefaan
Lieve Lara Je voorspellingen, komen elke keer weer uit, dank je wel.

Getuigenis van 5   geplaatst door M
getuigenis voor medium Lara
Lieve Elena, Dank je wel, zoals je zei, is uitgekomen

Getuigenis van 5   geplaatst door Ano
getuigenis voor medium Elena
Mooie berichten gekregen van Medium Morgane, ze is heel snel en duidelijk met antwoorden, hoop dat alles zo gaat verlopen !

Getuigenis van 5   geplaatst door F.E.
getuigenis voor medium Morgane
Geen woorden voor, elke voorspelling op korte termijn komt telkens uit.. zelfs de uren die je me doorgeeft dat hij me gaat contacteren of wanneer we mekaar gaan zien. Je behoort echt tot de top van deze site, kijk uit naar de lange termijn voorspellingen maar ben er zeker van dat dit ook weer zal uitkomen. Je bent zeker een favoriet van mij en raad iedereen aan om u te contacteren

Getuigenis van 5   geplaatst door Anneke
getuigenis voor medium Cher
Beste Babs, je bent een kanjer Helder en rustig . Bedankt voor je fijne gesprekken.!

Getuigenis van 5   geplaatst door Jaap
getuigenis voor medium Babs
Ik heb onlangs een sessie gehad met Elena en ik ben diep onder de indruk van haar gave. Tijdens de sessie deed ze een voorspelling die nog dezelfde dag uitkwam, wat mijn verbazing echt overtrof. Ik waardeer haar eerlijkheid. Ik kan Elena aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar spirituele begeleiding en inzicht. Bedankt voor deze ongelooflijke ervaring!.

Getuigenis van 5   geplaatst door B
getuigenis voor medium Elena
Wat een een fijn consult heb ik van jou gehad en wat neem jij (loep)zuiver waar. Heel bijzonder. Je weet het heel duidelijk te brengen en zeer goed afgestemd. Fijn & warm als persoon. Dankjewel en een echte aanrader!

Getuigenis van 5   geplaatst door Jeanet
getuigenis voor medium Vera Ann

paranormale  medium Wen
Wen
Je had gelijk, waar andere twijfelde of nee zagen, hield jij vol dit moet het wel worden, de opdracht is binnen :). Ik bel je nog.

Getuigenis van 5   geplaatst door Mo
getuigenis voor medium Wen

paranormale  medium Ray
Ray
Deze man is een topper Zijn voorspelling komen ook uit , Thanxx

Getuigenis van 5   geplaatst door D
getuigenis voor medium Ray
Martin heeft mij een jaar geleden verteld dat de man waarop ik 6 jaar wachtte allang door is gegaan in een relatie. Ik ben onlangs er achter gekomen dat Martin hoeveel verdriet het deed gelijk had. Vandaag weer gebeld en zonder uitleg heb ik hem gevraagd of er een nieuwe liefde komt. Hij gaf aan dat ik eerst iets moet afsluiten de komende maanden en dan in het najaar komt er een nieuwe liefde en een nieuw begin in mijn leven. Ik geloof Martin. Geen broodje aap verhalen maar de realiteit.

Getuigenis van 5   geplaatst door Y.
getuigenis voor medium Martin
Beste Martin, voor mij altijd een topper! Wat je in het verleden hebt voorspeld was allemaal uitgekomen ongelofelijk. En vandaag woensdag 1 mei een algemene legging bij u gedaan, veel duidelijke informatie in een korte tijd. Ben benieuwd. Super bedankt topper!.

Getuigenis van 5   geplaatst door Anoniem
getuigenis voor medium Martin
Wat een lieve vrouw. Zachte stem. Zonder oordeel of inmenging van eigen mening. Ik hou u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Getuigenis van 5   geplaatst door B
getuigenis voor medium Anitta
Super consult al gehad snel in antwoorden en al 2 voorspellingen uitgekomen, zelfs het uur dat hij zou bellen, ziet alles snel en krijgt alles snel door.. Kijk uit naar de andere uitkomsten maar ben er zeker van dat die ook uitkomen, zeker 5 sterren waard . Je hoort me snel weer als ik weer twijfels heb

Getuigenis van 5   geplaatst door A
getuigenis voor medium Cher
Ik heb net een fantastische reading gehad van Monique met mooie uitkomsten op korte termijn. Ik zal nog een getuigenis achterlaten als het allemaal uitgekomen is en heb daar het volste vertrouwen in. Ik raadt haar zeker aan , echt helemaal top!

Getuigenis van 5   geplaatst door V
getuigenis voor medium Monique
Lieve Lola Ik bel al een tijdje met deze lieve vrouw Ze zegt dingen die zij niet kan weten , Ze zag contact liggen tussen mij en mij ex binnen 4 dagen de 3 dag nam hij contact op. Zij luistert aandacht ook al vraag je 10 keer hetzelfde ze blijft bij haag standpunt ga zo door topper.

Getuigenis van 5   geplaatst door D
getuigenis voor medium Lola
Lieve Elena, Je bent een superlieve vrouw. Je begrijpt mij heel goed en snapt waarom ik bepaalde vragen stel. Je blijft bij wat je ziet. En ook nu kan jij de personen heel goed omschrijven. Fijn dat ik weer inzichten heb en verder kan. Het verleden net heden zie jij goed d.m.v. je gevoel en kaarten. Jouw toekomstvoorspellingen moeten nog uitkomen, omdat je die wat verder ziet staan, maar ik heb er vertrouwen in. Dankjewel!!!

Getuigenis van 5   geplaatst door A
getuigenis voor medium Elena
Lieve Shiloh, wat ben jij top.Je beschrijving van een persoon klopte helemaal! Ik zat met een knagend gevoel en jij hebt mij overtuigd dat los komen uit deze vriendschap voor mij belangrijk is. Mijn tegoed was op en daarom kon ik u niet bedanken. Maar,,. Ik weet zeker dat wij elkaar nog gaan spreken. ) ....oprechte dankbaarheid Peggy

Getuigenis van 5   geplaatst door Peggy
getuigenis voor medium Shiloh
Lieve Olga, Elke dag voelt het zo vertrouwd jouw te spreken. Ik kan met jou over alles praten, niks is raar, gek of vreemd bij jou kan ik oprecht altijd terecht. Mijn gevoel, emoties maar ook met een lach en een traan. Jij bent iemand die er altijd is, altijd luistert en altijd het juiste weet te zeggen. Wat jij allemaal door krijgt, voelt en ziet is werkelijk waar elke dag weer zo bijzonder. Jij blijft mij elke dag weer verbazen, ik ben je ontzettend dankbaar voor de steun en peptalk die jij mij geeft, die ik nu best wel hard nodig heb. Het is thuiskomen in een fijn gesprek wat ik al zoveel jaar met jou deel, thuiskomen met lieve eerlijke woorden en die oprechtheid waardeer ik enorm in jou. Bij jou weet ik waar ik aan toe ben, bij jou voel ik mij prettig. Lieve Olga dank voor alles. Liefs NY

Getuigenis van 5   geplaatst door NY
getuigenis voor medium Olga
Deze vrouw is geweldig! Spot on. Healing to the fullest. Heeft me geholpen in een rotte periode en zag dat ik heel snel een huis zou krijgen. Ik wens haar veel liefde en licht toe!! Vijf sterren. En nu niet allemaal bellen hè -)

Getuigenis van 5   geplaatst door Ra
getuigenis voor medium Louisa
Een super fijn gesprek gehad. Ik voelde me erg onrustig en wist even niet meer waar ik het moest zoeken en Stefaan heeft me enorm gerust gesteld en mooie inzichten kunnen geven. Ik zal zeker nog eens bellen

Getuigenis van 5   geplaatst door Beau
getuigenis voor medium Stefaan
Lola is een sterke dame, en sterk medium die je op een motiverende, goedlachse manier terug naar jezelf brengt, je inner child een plezier doet, mentaal sterker laat worden. Ik kijk er telkens naar uit om een babbeltje te slaan met haar, ik kom er altijd 10x zo sterk uit. Daarinboven zijn haar readings spot on. Ze is echt een aanrader! Iwis

Getuigenis van 5   geplaatst door Iris
getuigenis voor medium Lola
Echt een topper. Begreep de situatie volkomen. Ik hou je nog op de hoogte met mijn allerliefste. Groetjes, Sinti

Getuigenis van 5   geplaatst door Sinti
getuigenis voor medium Vera Ann
Lieve Lobke, ik heb je al enkele keren gesproken en moet vaststellen dat jij heel veel correcte zaken doorkrijgt. Ik ben zo blij met de raad die ik telkens van jou krijg zowel in mijn privé leven als op werk. Ik blijf je zeker bellen, je bent top !

Getuigenis van 5   geplaatst door M
getuigenis voor medium Lobke
Destiny communiceert Heel duidelijk en helder. Aanrader! Ik houd je op de hoogte van de ontwikkelingen hier liefs V.

Getuigenis van 5   geplaatst door V
getuigenis voor medium Destiny

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium, mailconsults met mediums, geniet van tal van ledenvoordelen.


TOP