|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Getuigenissen van bezoekers over onze mediums
mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
       
  Paranormale hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door mediums Daghoroscoop Stier door mediums Daghoroscoop Tweelingen door mediums Daghoroscoop Kreeft door mediums
Daghoroscoop Leeuw door mediums Daghoroscoop Maagd door mediums Daghoroscoop Weegschaal door mediums Daghoroscoop Schorpioen door mediums
Daghoroscoop Boogschutter door mediums Daghoroscoop Steenbok door mediums Daghoroscoop Waterman door mediums Daghoroscoop Vissen door mediums

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Mediums.nl-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

Getuigenissen van onze bezoekers


Wat vinden onze bezoekers van onze mediums?

Elke dag geven onze mediums inzicht en hulp in de meest diverse levensvragen. Hieronder kan u getuigenissen lezen over mediums door onze bezoekers.

Onze mediums appreciëren het enorm wanneer u een getuigenis over uw consult plaatst.Kies een medium:  

Getuigenissen van medium Joke

medium Joke


Deze engel is echt een topper.
Zoveel al geholpen, zoveel al voor ons gedaan, zoveel al uitgekomen.
Diepe buiging lieve Joke.

Bel of e-mail met medium JokeGetuigenis van M.H. voor medium Joke     Getuigenis van M.H. op 17 september 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Emerald

medium Emerald


Lieve Emerald, zojuist met jou gesproken.
Je vertelde zoveel rake dingen TOP.
Je bent een echt een lieverd en rustig, je luistert goed.
Daar wil ik je nog een keer voor bedanken.

Liefs Daphne xx .

Bel of e-mail met medium EmeraldGetuigenis van Daphne voor medium Emerald     Getuigenis van Daphne op 17 september 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Isha

medium Isha


Lieve Isha ik heb enorme bewondering voor jouw als persoon en capaciteiten waar ik dankbaar voor ben er gebruik van te mogen maken. Ik voel me begrepen en gehoord en je gaat gelijk krijgen dat weet ik zeker. Je hoort nog van me. Liefs M.

Bel of e-mail met medium IshaGetuigenis van Manuela voor medium Isha     Getuigenis van Manuela op 17 september 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anitta

medium Anitta


DANKJEWEL Anitta.
De inzichten/bevestigingen helpen mij enorm. Heel fijn. xx Karin.

Bel of e-mail met medium AnittaGetuigenis van Karin voor medium Anitta     Getuigenis van Karin op 17 september 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Hoi Anouk, soms is het eng (haha) hoe juist je alles ziet en kan vertellen. Wat ik moeilijk kon geloven daar heb je nu ook gelijk gekregen. Thx voor alle fijne gesprekken.

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van Anoniem voor medium Anouk     Getuigenis van Anoniem op 16 september 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Niamh

medium Niamh


Beste Niamh,
Ik heb je nu in totaal 3x gesproken. Gisteren voor het laatst (klassenavond). Je bent een heel fijn medium en een goede. Gisteren is het trouwens goed gegaan. Hij stond ineens achter me. Heb hem totaal genegeerd. Dankjewel voor je gesprekken. Bel zeker nog terug.
xx Karin.

Bel of e-mail met medium NiamhGetuigenis van Karin voor medium Niamh     Getuigenis van Karin op 16 september 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Wilt de u de waarheid horen van iemand die niet om de pot heen draait. En dat uw voorspellingen uitkomen, bel Gazali.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van super tevreden klant voor medium Gazali     Getuigenis van super tevreden klant op 16 september 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Beau

medium Beau


Hoi Beau, ik wil hierbij graag een recensie voor je schrijven zodat anderen weten hoe goed je bent.
Ik bel je nu al meer dan een jaar en je hebt mij geholpen door alle diepe dalen heen te komen. Tot nu toe heb je alle dingen die je zag en voelde helemaal bij het juiste eind gehad. Ik heb zeker vertrouwen in dat de rest ook goed gaat komen. Ik bel je snel weer voor een steuntje in de rug. Liefs M.

Bel of e-mail met medium BeauGetuigenis van Mareille voor medium Beau     Getuigenis van Mareille op 16 september 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Julia

medium Julia


Heb je vanmiddag eindelijks aan de telefoon gehad.
Kippenvel. Je wist het exact te benoemen hoe het in elkaar zit.
Ben benieuwd of hij ooit nog contact op neemt.
Xx.

Bel of e-mail met medium JuliaGetuigenis van Schorpioen voor medium Julia     Getuigenis van Schorpioen op 16 september 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium SherlockOryn

medium SherlockOryn


Dit consult was geweldig. Heel veel inzichten en veel bijzondere en ook zeer ware dingen gehoord. Een man met het hart op de juiste plek,.een hart voor mensen. Niet gek dat zo iemand dan zo'n Goddelijke gave heeft gekregen. Blij dat ik met hem heb gesproken en bel zeker terug om verslag uit te brengen.

Lieve groet,

Sannie.

Bel of e-mail met medium SherlockOrynGetuigenis van Sannie voor medium SherlockOryn     Getuigenis van Sannie op 16 september 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium SherlockOryn

medium SherlockOryn


Lieve Sherlock, jou zonet gesproken. Je hebt ook zo een fijne stem, humor, spontaan en oprecht.
Dankje wel nogmaals je bent een TOPPER.

Lieve groet Daphne .

Bel of e-mail met medium SherlockOrynGetuigenis van Daphne voor medium SherlockOryn     Getuigenis van Daphne op 15 september 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Julia

medium Julia


Heb je vanmiddag eindelijks aan de telefoon gehad.
Kippenvel. Je wist het exact te benoemen hoe het in elkaar zit.
Ben benieuwd of hij ooit nog contact op neemt.
Xx.

Bel of e-mail met medium JuliaGetuigenis van Schorpioen voor medium Julia     Getuigenis van Schorpioen op 15 september 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Nellekke

medium Nellekke


Dear Nellekke, I am happy that I found you, for me you are one of the best mediums ever, I am sorry that our conversation was cut abruptly due to a technical issue, I will call you again soon for sure. Your Italian customer Maria.

Bel of e-mail met medium NellekkeGetuigenis van Maria voor medium Nellekke     Getuigenis van Maria op 15 september 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Nellekke

medium Nellekke


Lieve Nelleke even weer een extra bedankje voor jou.
Je bent echt een schat. Xxx Daphne.

Bel of e-mail met medium NellekkeGetuigenis van Daphne voor medium Nellekke     Getuigenis van Daphne op 15 september 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anitta

medium Anitta


Anitta is een lieve rustige dame die echt contact maakt en dat ervaar je. Ze ziet de dingen juist en voorspellingen komen uit.

Dankjewel Anitta.

Bel of e-mail met medium AnittaGetuigenis van Sandra voor medium Anitta     Getuigenis van Sandra op 15 september 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anitta

medium Anitta


Anitta is een lieve rustige dame die echt contact maakt en dat ervaar je. Ze ziet de dingen juist en voorspellingen komen uit.

Dankjewel Anitta.

Bel of e-mail met medium AnittaGetuigenis van Sandra voor medium Anitta     Getuigenis van Sandra op 15 september 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Johannes

medium Johannes


Bedankt lieve Johannes dat u contact kon leggen met m'n overleden vader ik ben dankbaar dat mijn vragen hierdoor beantwoord zijn.
Vilja.

Bel of e-mail met medium JohannesGetuigenis van Vilja voor medium Johannes     Getuigenis van Vilja op 15 september 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Julia

medium Julia


Lieve Julia, ik wil je bedanken voor de mooie en rake inzichten die je mij hebt gegeven. Ga zoals aangegeven aan de slag met jouw adviezen en meer mijn kwetsbare kant laten zien. Bel je weer over een tijdje en hopelijk met het positieve nieuws dat er een ontmoeting heeft plaats gevonden met ?het zacht eitje? Liefs.

Bel of e-mail met medium JuliaGetuigenis van De expressieveling voor medium Julia     Getuigenis van De expressieveling op 14 september 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Joke

medium Joke


Het lijkt alsof de steel van de roos knapt maar dit is niet zo. Hij veert terug. Jullie komen terug samen. Je hebt het altijd gezien en gaf me steun. Elke keer zit je raak met je voorspellingen lieve Joke. Dankjewel.

Bel of e-mail met medium JokeGetuigenis van S voor medium Joke     Getuigenis van S op 14 september 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Biba

medium Biba


Ik zou u contacteren als uw voorspelling uitgekomen was en dat is inderdaad gelukt. Hij heeft binnen 2 dagen een berichtje gestuurd en hij was inderdaad druk. Bedankt voor de Reading.

Bel of e-mail met medium BibaGetuigenis van Vanessa voor medium Biba     Getuigenis van Vanessa op 14 september 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Mari Elena

medium Mari Elena


Omdat je helaas op de dag niet aanwezig bent wil ik je op deze manier bedanken voor je juiste inzichten. Je hebt mij enorm geholpen om door te zetten en te bereiken waar ik nu ben. Heb net de bevestiging binnen gekregen. Kon niet wachten om dit met je te delen. Ik bel je uiteraard nog om dit te vieren. Dank, dank dank. Tot snel topper.

Bel of e-mail met medium Mari ElenaGetuigenis van Anoniem voor medium Mari Elena     Getuigenis van Anoniem op 14 september 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Chantal

medium Chantal


Goede kaartlegster, haalt gelijk de juiste informatie naar boven. knap. Ziet alles en voorspelling zijn in het verlengde van wat er aan de hand is en kon ze niet weten. Dus heb ik goede hoop.

lieve groet, San.

Bel of e-mail met medium ChantalGetuigenis van San voor medium Chantal     Getuigenis van San op 14 september 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Louisa

medium Louisa


Heel fijn gesprek weer louisa, dankjewel.

Ik bel je veel op het moment maar er speelt ook gigantisch veel. Heel bijzonder dat al jouw voorspellingen uitkomen. Je ziet het direct, wauw. Wat de mensen doen en gaan zeggen het komt uit. Ben blij met je support in deze tijd. Ben je erkentelijk. Liefs Edine.

Bel of e-mail met medium LouisaGetuigenis van Edine voor medium Louisa     Getuigenis van Edine op 14 september 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Louisa

medium Louisa


Top, topper topst Louisa. Dankjewel voor je inzichten en zuiverheid. Je voorspellingen kloppen ook steeds. Dit zegt mij dat er een echt zuivere verbinding is. Liefs Sandra.

Bel of e-mail met medium LouisaGetuigenis van Sandra voor medium Louisa     Getuigenis van Sandra op 14 september 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Louisa

medium Louisa


Zo ontzettend blij dat ik Louisa heb ontdekt op de lijn. Alles is duidelijk en helder en komt ook zo uit zoals ze zegt is gebleken. Zuiver krachtig en in verbinding is ze. Dat is waarmee je te maken krijgt als je Louisa belt. Liefs Sandra.

Bel of e-mail met medium LouisaGetuigenis van Sandra voor medium Louisa     Getuigenis van Sandra op 14 september 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Lola

medium Lola


Lieve lo alles wat je heb gezegd is uitgekomen we zijn weer bij elkaar hij is weer terug in de tijds bestek die jij zij ben blij dat ik jou gevonden heb tot snel.

Bel of e-mail met medium LolaGetuigenis van Melissa voor medium Lola     Getuigenis van Melissa op 13 september 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anitta

medium Anitta


Dankjewel Anitta voor het fijne gesprek en dat je blijft bij wat je ziet.
En hoe je dingen zegt maakt ook het verschil.
Dat is zo waardevol. Daar kunnen anderen nog iets van leren.

Dankjewel en een fijne mooie dag gewenst.

Groetjes, Karin.

Bel of e-mail met medium AnittaGetuigenis van Karin voor medium Anitta     Getuigenis van Karin op 13 september 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Louisa

medium Louisa


Beste Louisa, Bedankt voor de mooie en heldere reading. Zeer kloppend allemaal. Echt een aanrader.
Groeten, Mim.

Bel of e-mail met medium LouisaGetuigenis van Mim voor medium Louisa     Getuigenis van Mim op 13 september 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Marja

medium Marja


Zojuist een ontzettend leuk consult gehad met Marja. Wat bijzonder zeg, die tekeningen en wat ze te vertellen hebben. Daarnaast heeft Marja een prettige stem waar wijsheid en bewustzijn vanuit gaat. Ik ga haar zeker weer eens bellen en vind haar een echte aanrader. Tot snel weer horens Marja.
Liefs, Sandra.

Bel of e-mail met medium MarjaGetuigenis van Sandra voor medium Marja     Getuigenis van Sandra op 13 september 2021 - waardering van 2.

Getuigenissen van medium Negilia

medium Negilia


Het consult was prettig en de vooruitzichten positief. Ik heb vertrouwen in dat wat jij zag in de kaarten.

Bel of e-mail met medium NegiliaGetuigenis van Anon voor medium Negilia     Getuigenis van Anon op 12 september 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Cassandra

medium Cassandra


Lieve Cassandra, jij bent echt geweldig.
Zowel wat betreft een situatie omschrijven als je voorspellingen.
Dankjewel. Liefs P.

Bel of e-mail met medium CassandraGetuigenis van P voor medium Cassandra     Getuigenis van P op 12 september 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Negilia

medium Negilia


Goed consult en interessant met die winti-ratels. Bijzonder. Ik bel zeker weer als de andere gidsen er ook weer zijn. Liefs Margit.

Bel of e-mail met medium NegiliaGetuigenis van Margit voor medium Negilia     Getuigenis van Margit op 12 september 2021 - waardering van 1.

Getuigenissen van medium Julia

medium Julia


Lieve Julia, mijn te goed was op. Bij deze wil ik je nog heel erg bedanken.

Groetjes, Cindy.

Bel of e-mail met medium JuliaGetuigenis van Cindy voor medium Julia     Getuigenis van Cindy op 12 september 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Negilia

medium Negilia


Negilia wist al snel de juiste energie op te pikken en in te voelen op de andere persoon. Ze ziet wat er speelt en de interactie tussen personen. Het klopt volledig. Een aanwinst op de lijn.

Groet, S.

Bel of e-mail met medium NegiliaGetuigenis van S. voor medium Negilia     Getuigenis van S. op 12 september 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Ysis

medium Ysis


Goede middag, u bent heel prettig betrouwbaar etc. Bijna alles was goed voorspeld alleen een ding hoop dat dat nog goed kom dat is mogen blijven. U weet wat ik bedoel.

Bel of e-mail met medium YsisGetuigenis van M voor medium Ysis     Getuigenis van M op 11 september 2021 - waardering van 5.
Lees de getuigenissen van onze leden over onze mediums en laat u overtuigen
Hieronder kan u een waardering geven voor 1 van onze mediums:

                 
 
 
 
 


 

12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351

MicroBel | Privacy | Sitemap | Klacht | Alg. voorwaarden | Zelf medium? | Consulenten Copyright © 2006 - mediums.nl. Alle rechten voorbehouden.


mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
Getuigenissen van bezoekers over onze mediumsTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 mediums.nl NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  mediums RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie mediums.nl mobiel.Mediums.nl


FACEBOOKPAGINA
  Mediums Facebook Mediums FB
 

Mediums.nl
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde mediums Paranormaal begaafd
  online mediums Online mediums
  Zelf medium worden Zelf medium worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door mediums Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

mediums
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel medium
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende mediums Helderziende mediums
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online mediums online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende mediums
  Bronnen mediums Bronnen mediums

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET mediums
  Telefoonconsult met mediums Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met mediums Consultatie via e-mail
  Fotoreading met mediums Fotoreading met mediums
  Goedkoper bellen met mediums Goedkoop bellen met mediums

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door mediums Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door mediums Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door mediums Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door mediums Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door mediums Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door mediums Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door mediums Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door mediums Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door mediums Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door mediums Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door mediums Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door mediums Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door mediums Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen