telefoonconsult Medium GAZALI

2454 MEDIUM GAZALI IS BESCHIKBAAR

Betrouwbaar medium Gazali staat klaar voor u, verkrijg directe antwoorden en paranormale inzichten. Bel nu met medium Gazali, er zijn nu geen wachtenden voor u.

VRIJmedium Gazali

PIN 2454 MEDIUM GAZALI

telefoonconsult  mediums
Hallo mijn naam is Gazali, en ik ben 44 jaar een medium met meer dan 20 jaar ervaring van kinds af aan heb ik een gave voelde ik dingen aan. Daarnaast heb ik me verdiept en verder ontwikkeld in sjamanisme, mediumschap en coaching. Ik kan u helpen met al uw levens vragen. Liefde gerelateerde vragen, verslavingen, om te gaan met angsten en teleurstellingen, geestelijke klachten, om het zelfvertrouwen terug te krijgen, en u volledig in uw kracht terug te zetten. In dien gewenst leg ik ook de kaarten en pendel, het liefst werk met mijn gidsen. U bent altijd welkom.
Medium - Sjamaan - Kaartleggen - Nederlands

MEDIUM GAZALI - MEDIUM

MEDIUM GAZALI - MEDIUM

Een medium zoals medium Gazali communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium Gazali en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium Gazali en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium Gazali is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

MEDIUM GAZALI - SJAMAAN

Een Sjamaan zoals medium Gazali is een ziener die de connectie legt tussen de geestenwereld en onze wereld. Op deze manier kan medium Gazali voorspellingen doen en onverwachte gebeurtenissen in jouw leven terug onder controle brengen.

 MEDIUM GAZALI AGENDA JUNI MEDIUM GAZALI

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA MEDIUM GAZALI

DAG

medium Gazali heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Gazali heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Gazali, mailconsults met mediums, stel medium Gazali in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Gazali, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM GAZALI

Geeft sinds 11 november 2016 paranormaal telefoonconsult op deze website.

MEDIUM

Medium Gazali gebruikt als
persoonlijke pincode 2454

SJAMAAN

Gazali gaf laatste telefoonconsult op
15 juni 2024 om 19u09

glazen bol  medium Gazali Nederland

9 JAAR ERVARING

Gazali is al 9 jaar actief op mediums.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Gazali is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

Gazali is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.78 out of 5
567 getuigenissen

GAZALI MEDIUM GAZALI

Hallo mijn naam is Gazali, en ik ben 44 jaar een medium met meer dan 20 jaar ervaring van kinds af aan heb ik een gave voelde ik dingen aan.

Daarnaast heb ik me verdiept en verder ontwikkeld in sjamanisme, mediumschap en coaching. Ik kan u helpen met al uw levens vragen.

Liefde gerelateerde vragen, verslavingen, om te gaan met angsten en teleurstellingen, geestelijke klachten, om het zelfvertrouwen terug te krijgen, en u volledig in uw kracht terug te zetten. In dien gewenst leg ik ook de kaarten en pendel, het liefst werk met mijn gidsen.

U bent altijd welkom.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM GAZALI

TOP