|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Getuigenissen medium Gazali
mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
       
  Paranormale hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door mediums Daghoroscoop Stier door mediums Daghoroscoop Tweelingen door mediums Daghoroscoop Kreeft door mediums
Daghoroscoop Leeuw door mediums Daghoroscoop Maagd door mediums Daghoroscoop Weegschaal door mediums Daghoroscoop Schorpioen door mediums
Daghoroscoop Boogschutter door mediums Daghoroscoop Steenbok door mediums Daghoroscoop Waterman door mediums Daghoroscoop Vissen door mediums

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Mediums.nl-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

Getuigenissen van onze bezoekers


Wat vinden onze bezoekers van onze mediums?

Elke dag geven onze mediums inzicht en hulp in de meest diverse levensvragen. Hieronder kan u getuigenissen lezen over mediums door onze bezoekers.

Onze mediums appreciëren het enorm wanneer u een getuigenis over uw consult plaatst.Kies een medium:  

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Dankjewel Gazali voor het fijne gesprek. Jij blijft mij steeds hetzelfde vertellen. Heb vertrouwen dat het goed komt. P.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van Petra voor medium Gazali     Getuigenis van Petra op 19 mei 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Gazali is een meester is zijn vak heel deskundig.
En het is een hele fijne gesprekspartner Het is een kanjer op de lijn.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van Ina voor medium Gazali     Getuigenis van Ina op 14 mei 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Gazali je zat er weer boven op, geen nonsens verhalen gewoon zoals het hoort.
Je hebt het altijd bij het rechte eind, daar wordt ik helemaal blij van.
First class medium.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van Elsje voor medium Gazali     Getuigenis van Elsje op 29 april 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Gazali is een rots in de branding. Dank voor je fantastische hulp.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van A voor medium Gazali     Getuigenis van A op 20 april 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Gazali is heel krachtig. Ik heb je vaker gesproken en toen waren er ook voorspellingen uitgekomen. Vorige week heb ik je gesproken, het was een heel gerust stellend gesprek. En tijdens ons gesprek zag je een man, en je zei dat er weer contact zou komen. Dat is uitgekomen en je andere voorspellingen zullen ook uitkomen daar heb ik mijn volle vertrouwen in. Gazali is zeker een aanrader.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van Sandra voor medium Gazali     Getuigenis van Sandra op 8 april 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Het is net als of je met een engel spreekt,
daarom ben meer dan 10 sterren en 10 punten waard.
Ik bel je de volgende x zeker weer terug.
Groetjes van Loes.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van Loes voor medium Gazali     Getuigenis van Loes op 30 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Bedankt Gazali voor je reading het was echt heel mooi.

J.P.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van J.P voor medium Gazali     Getuigenis van J.P op 18 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Lieve Gazali Ik kan je niet genoeg bedanken voor je voorspellingen, alles wat je door hebt gekregen komt werkelijk waar uit. Ik heb zo veel steun aan je gehad in mijn moeilijke tijd.
Ik zou niet weten hoe ik het moet verwoorden, maar je zal best wel snappen wat ik bedoel.
Lieve groet van Anja.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van Anja voor medium Gazali     Getuigenis van Anja op 12 maart 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


In het verleden hebben wij elkaar gesproken, ik had je beloofd om iets leuks te plaatsen bij deze. Je hebt ontzettend je gelijk gekregen je voorspellingen komen nu stuk voor stuk uit nu geloof ik hoe goed jij bent en dat heb je bewezen.
Ik was er sceptisch over, dat is nu helemaal verdwenen Gazali je bent een aanrader.
Groetjes van een moeilijke klant.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van M voor medium Gazali     Getuigenis van M op 27 februari 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Je bent heel duidelijk en ongelofelijk hoe goed jij kan invoelen wow er is geen betere.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van Sabrine voor medium Gazali     Getuigenis van Sabrine op 16 februari 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Net een top gesprek gehad al mijn vragen zijn beantwoordt dankzij jou voel ik me een stuk rustiger en ziet mijn toekomst er een stuk beter uit heb alle vertrouwen in je voorspellingen en kijk er naar uit
dankjewel topper.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van Wen voor medium Gazali     Getuigenis van Wen op 8 februari 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Gazalli de afgelopen tijd regelmatig gebeld na een relatiebreuk hij was de enigste die heel stellig en vast bij zijn voorspellingen bleef. Overigens hebben vele andere mediums hetzelfde voorspeld maar Gazalli sprak altijd vol overtuiging en dat overtuigde mij dan ook. Nu is er weer contact en hebben we elkaar ook al gezien wat jij dus voorspelde.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van Annelies voor medium Gazali     Getuigenis van Annelies op 27 januari 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Gazali. Is sterk, oprecht en eerlijk.
De afgelopen tijd heb ik heel veel aan hem gehad. Keer op keer zat hij goed, en zijn advies is goud waard. Hij brengt mij telkens weer in balans ik voel me omringd met vreugde en een veilig gevoel dankjewel daarvoor.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van Martina voor medium Gazali     Getuigenis van Martina op 20 januari 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Het is een kanjer van een medium heel deskundig in zijn vak
respect vol en een maatje om mee te praten.
Dank voor alles en tot de volgende x.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van Juul voor medium Gazali     Getuigenis van Juul op 14 januari 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Lieve Gazali, je had weer gelijk. Ik heb je gisteravond huilend opgebeld, je stelde me gerust en zei dat er geen reden was om me zo druk te maken. Je voelde drukte en vermoeidheid. vanmorgen vroeg heb ik een berichtje ontvangen. Hij was net geland, en was 49 uur aan 1 stuk door bezig geweest.Gazali, ik weet niet hoe je het doet, maar ik ben je dankbaar voor je geduld. Tot nu toe heb je altijd gelijk gehad, en het bewijs werd nu heel snel geleverd. Thanks.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van Sandra voor medium Gazali     Getuigenis van Sandra op 11 januari 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Lieve Gazali, bedankt voor dit jaar. Je bent een bijzonder mens met een mooie gave. Je hebt in wat je zag altijd gelijk gehad. We moeten alleen nog even geduld hebben naar dat waar ik op aan het wachten ben. Bedankt dat je altijd naar mij luistert en adviseert.
En vooral voor de persoon die je bent.
Lieve groet een heel gezond 2020 en alle goeds.
( aliens aan de telefoon) dan weet je wie ik ben hihi.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van Anoniem voor medium Gazali     Getuigenis van Anoniem op 30 december 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Fijne feestdagen lieve Gazali, bedank voor de mooie je readings en wijze woorden van het afgelopen jaar. We spreken elkaar snel weer.
Liefs van Ann.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van Ann voor medium Gazali     Getuigenis van Ann op 26 december 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


De afgelopen weken voorspelde Gazali een ontmoeting met mijn ex. Ik ben altijd heel sceptisch gebleven echter heeft vandaag deze ontmoeting plaats mogen vinden. Ook dat we weer een setje zullen worden blijkt nu ook uit te komen inmiddels is er al een datum voor de 2e date.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van An voor medium Gazali     Getuigenis van An op 19 december 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Gazalli heeft een groot empathisch vermogen, ik voelde mij begrepen en kon weer lachen. Is oa een goede gesprekspartner om kennis te delen en om tot nieuwe en betere inzichten te komen. Zeker de moeite waard om nog eens te bellen. Het ga je goed.
.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van Rosanna voor medium Gazali     Getuigenis van Rosanna op 17 december 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Beste Gazali, Je kunt je goed instellen op de energie van een ander,
wist dingen die ik kon bevestigen.
Helaas viel de verbinding weg tijdens het afronden van ons gesprek.
Ik wil je als nog bedanken voor je mooie consult.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van Diana voor medium Gazali     Getuigenis van Diana op 2 december 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Een zeer tevreden klant, dank voor je hulp. Van mij krijg je alle sterren van de hemel.
Liefs Chakeline.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van Chakeline voor medium Gazali     Getuigenis van Chakeline op 29 november 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Super medium. Hij geeft mij heel veel duidelijkheid en rust. Ik bel je zeker nog een keer terug. Dit is echt een medium to the point die eerlijk is. Je kon situaties goed uitleggen. Nu heb ik een beter inzicht en ga ik met een vertrouwde instelling mijn weg tegemoet.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van Shanna voor medium Gazali     Getuigenis van Shanna op 18 november 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Woorden schieten mij tekort. Wat een topper meer dan 10 sterren waard.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van Vanessa voor medium Gazali     Getuigenis van Vanessa op 13 november 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Al paar keer gebeld, wat kan deze man goed invoelen. Tot nu toe is alles uitgekomen. Bravo. Echt de moeite waard.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van C voor medium Gazali     Getuigenis van C op 6 november 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Wij hebben elkaar de afgelopen week gesproken, je voorspelling beginnen te kloppen.
Een paar voorspelingen zijn al uitgekomen nu de rest nog. Ik heb met jou een heel fijn gesprek gehad het was heel inspirerend dank daar voor.
Groetjes van Cindy.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van Cindy voor medium Gazali     Getuigenis van Cindy op 30 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Fijne man om mee te praten. Doet duidelijke uitspraken en ook bij het tweede consult dezelfde voorspelling. Geeft inzicht in de gevoelens en beweegredenen van de ander en tips hoe je je het beste kunt opstellen. Gazali is eerlijk en to the point. Nu afwachten of zijn voorspellingen gaan uitkomen. Dan laat ik het zeker weten.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van Sandra voor medium Gazali     Getuigenis van Sandra op 28 oktober 2019 - waardering van 2.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Dank voor je steun en luisterend oor en advies. Je bent een schat en een engel.
bij deze geef ik je alle sterren van de hemel.
Liefs Natalie.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van Natalie voor medium Gazali     Getuigenis van Natalie op 21 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Gazali is een topper, ik ben altijd wel een beetje sceptisch als het op mediums aankomt. Ik sta elke x verbaast te kijken, wanneer zijn voorspellingen telkens weer uitkomen. Hij kan de situatie heel goed aanvoelen en omschrijven, een verbazingwekkende medium.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van Roos voor medium Gazali     Getuigenis van Roos op 11 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Bedankt Gazali voor je steun en toeverlaat, heb veel aan je gehad in deze moeilijke tijd.
Ondertussen is er ook veel uitgekomen, je bent een uitblinker hier op de lijn.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van Sonja voor medium Gazali     Getuigenis van Sonja op 28 september 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Lieve Gazali, jij bent een van de mediums die er niet om heen draait je bent heel duidelijk geen nonsens verhalen.
En neemt niet meer tijd dan het nodig is. De waarnemingen van boven die je doorkrijgt, kan ik helemaal plaatsen.
Je hoort snel terug van mij.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van B voor medium Gazali     Getuigenis van B op 26 september 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Fantastisch, hopelijk kan ik over n tijdje zeggen dat het klopt .

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van Astrid voor medium Gazali     Getuigenis van Astrid op 7 september 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Lieve Gazali, Ik wil je hartelijk bedanken voor je steun en voor je fijne consult.
We bellen al een tijdje met elkaar, je geeft duidelijke inzichten, je bent werkelijk goed niet omdat je zegt wat iemand graag wilt horen, en daarnaast komen je voorspellingen regelmatig uit.
Dank voor je alles ik bel je snel weer.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van Annemieke voor medium Gazali     Getuigenis van Annemieke op 7 september 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Gazali bleef volhouden dat er contact zou komen en dat wij beide zorgvuldig met de relatie om zouden gaan zodra er weer contact was . Contact is er en ondertussen ook een aantal keren afgesproken . Ook aantal keren de vraag gesteld of er een andere vrouw was dan weet je wel wie ik ben hahah.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van Anneke voor medium Gazali     Getuigenis van Anneke op 6 september 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Wow wow wow alles is gewoon uitgekomen, ik sta helemaal perplex van alles wat je hebt gezegd
het is de waarheid, ik vind het super bijzonder wat je kan.
Eindelijk voel ik me goed bij een medium die geen nonsens verhalen verteld.
Bij jou kan ik altijd terecht, met iedere vraag en je hebt er altijd een antwoord op.
Zodra je op zoek bent naar de juiste medium dan ben je bij hem op het juiste adres Gazali is zeker een aanrader.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van Sonja voor medium Gazali     Getuigenis van Sonja op 30 augustus 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Gazali

medium Gazali


Gewoon altijd ongelooflijk wat jij mag doorkrijgen, je slaat de spijker iedere x op zijn kop.
Als ik twijfel en onzeker ben, dan bel ik je graag. Je bent heel direct en duidelijk
ben altijd heel blij dat ik met je mag spreken. Je bent een fantastische medium.
Liefs Y.

Bel of e-mail met medium GazaliGetuigenis van Anoniem Y voor medium Gazali     Getuigenis van Anoniem Y op 14 augustus 2019 - waardering van 5.
Lees de getuigenissen van onze leden over onze mediums en laat u overtuigen
Hieronder kan u een waardering geven voor 1 van onze mediums:

                 
 
 
 
 


 


MicroBel | Privacy | Sitemap | Klacht | Alg. voorwaarden | Zelf medium? | Consulenten Copyright © 2006 - mediums.nl. Alle rechten voorbehouden.


mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
Getuigenissen medium GazaliTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 mediums.nl NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  mediums RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie mediums.nl mobiel.Mediums.nl


FACEBOOKPAGINA
  Mediums Facebook Mediums FB
 

Mediums.nl
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde mediums Paranormaal begaafd
  online mediums Online mediums
  Zelf medium worden Zelf medium worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door mediums Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

mediums
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel medium
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende mediums Helderziende mediums
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online mediums online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende mediums
  Bronnen mediums Bronnen mediums

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET mediums
  Telefoonconsult met mediums Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met mediums Consultatie via e-mail
  Fotoreading met mediums Fotoreading met mediums
  Goedkoper bellen met mediums Goedkoop bellen met mediums

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door mediums Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door mediums Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door mediums Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door mediums Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door mediums Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door mediums Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door mediums Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door mediums Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door mediums Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door mediums Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door mediums Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door mediums Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door mediums Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen