telefoonconsult medium NIAMH

2417MEDIUM NIAMH IS OFFLINE

Betrouwbaar medium Niamh is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Niamh, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Niamh komt pas later online.

MEDIUM NIAMH - MEDIUM

MEDIUM NIAMH - MEDIUM

Een medium zoals medium Niamh communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium Niamh en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium Niamh en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium Niamh is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

MEDIUM NIAMH - INTUITIEF

Wil je inzicht krijgen in de dingen die je bezig houden of waar je het moeilijk mee hebt? Laat je dan begeleiden door medium Niamh.

Intuïtie is niet hetzelfde als instinct of gevoel, dat hoewel correct, wordt beïnvloed door het denken. Een intuïtief medium heeft een directe ingeving als gevolg van een waarneming of inzicht, in tegenstelling tot andere mensen die waarnemen en op basis van kennis gaan nadenken en tot besluiten of beslissingen komen. Biologen situeren intuïtie vooral in onze rechtse hersenhelft en het bewuste nadenken in onze linkse hersenhelft.

Intuïtiviteit moet je ontwikkelen, het is een aangeleerde manier van automatische en onbewuste verwerking van informatie. Het is een complexe vaardigheid, zoals autorijden, die aanvankelijk veel inspanning en concentratie vraagt, maar naarmate men meer ervaring heeft, makkelijker wordt.

Dit verklaart waarom de intuïtie van een ontwikkeld medium, dwz ouder, meer ervaren, meer belezen medium zoals medium Niamh... juister is.

Bel nu met medium Niamh! Door het hoogontwikkeld intuïtief vermogen ontvang je extra inzicht in je eigen persoonlijke situatie, in je relaties met anderen en in al de problemen die je zorgen baren.

Een intuïtie wordt dikwijls een ingeving genoemd. Onze mediums die intuïtief zijn, beheersen een vorm van direct weten zonder dat zij er moeten over nadenken. Zij nemen feiten waar of hebben inzichten die ze niet uit vroegere kennis kunnen afleiden, medium Niamh is zo een medium met deze bijzondere intuïtieve gave.

 MEDIUM NIAMH AGENDA MAART MEDIUM NIAMH

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA MEDIUM NIAMH

DAG

medium Niamh heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Niamh heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Niamh, mailconsults met mediums, stel medium Niamh in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Niamh, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM NIAMH

Geeft sinds 2 mei 2016 paranormaal advies op deze website.

MEDIUM

Medium Niamh gebruikt als
persoonlijke pincode 2417

INTUITIEF

Niamh gaf laatste consult op
29 februari 2024 om 17u21

glazen bol  medium Niamh Nederland

9 JAAR ERVARING

Niamh is al 9 jaar actief op mediums.nl

VAAK ONLINE

Medium Niamh is vaak online, dus normaal te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP MEDIUM

Niamh is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.83 out of 5
127 getuigenissen

NIAMH MEDIUM NIAMH

Hallo, ik ben intuïtief medium Niamh, bovendien heldervoelend en helderwetend.

Mijn specialisme is raad en inzicht op relationeel en spiritueel vlak en karmische relaties.

Nood aan een luisterend oor, ben ik er om jullie bij te staan met positieve energie.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM NIAMH

TOP