Hoogsensitief - hoogsensitiviteit - HSP uitleg: bellen en chatten met mediums

HOOGSENSITIEF - HOOGSENSITIVITEIT - HSP UITLEG

Hoogsensitiviteit bij mediums verwijst naar het vermogen van mediums om spirituele signalen en energieën waar te nemen die buiten het bereik van de gewone zintuigen liggen. Mediums hebben een verhoogde gevoeligheid voor spirituele energieën, emoties en boodschappen van overleden personen of spirituele gidsen.

HOOGSENSITIEF - HOOGSENSITIVITEIT - HSP  UITLEGHOOGSENSITIEF - HOOGSENSITIVITEIT - HSP UITLEG

Op een wetenschappelijk niveau wordt hoogsensitiviteit bij mediums geassocieerd met een verhoogde gevoeligheid in de hersenen, waardoor mediums informatie op een dieper niveau kunnen verwerken. Dit stelt mediums in staat om verbanden te leggen tussen verschillende stukjes informatie en subtielere nuances op te pikken die anderen misschien niet opmerken.

Voor mediums betekent hoogsensitiviteit dat ze in staat zijn om informatie te ontvangen en te interpreteren via hun intuïtie, innerlijke stem of zesde zintuig. Mediums zijn gevoeliger voor de aanwezigheid van spirituele entiteiten, aanwijzingen van overleden geliefden of boodschappen van gidsen.

Hoewel hoogsensitiviteit bij mediums hen in staat stelt om dieper contact te maken met spirituele dimensies, kan het ook uitdagend zijn. De intense aard van hun sensitiviteit kan leiden tot vermoeidheid, overweldiging en emotionele uitdagingen. Daarom is het belangrijk voor mediums om zichzelf te beschermen, grenzen te stellen en technieken te gebruiken om hun energie te beheren en na een consult weer op te laden.

Het begrijpen en beheersen van hoogsensitiviteit is essentieel voor mediums om hun gave effectief te kunnen gebruiken en om balans en welzijn in hun leven te behouden. Onze mediums zullen regelmatig mediteren, zichzelf aarden, en leren hoe ze hun energie kunnen afstemmen en beschermen tijdens spirituele sessies en consultaties.DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Bel goedkoper met mediums, e-mail met paranormale mediums, geniet van tal van ledenvoordelen.

mediums HOOGSENSITIEF - HOOGSENSITIVITEIT - HSP  UITLEGHOOGSENSITIEF - HOOGSENSITIVITEIT - HSP UITLEG

Wat als ik zelf hoogsensitief (HSP) ben?

Hoogsensitief zijn betekent dat je supergevoelig bent voor dingen om je heen, zoals geluiden, geuren en zelfs de stemmingen van mensen om je heen. Het is alsof je een soort superkracht hebt waarmee je dingen opmerkt die anderen misschien niet eens opmerken! Soms kan het cool zijn omdat je dingen voelt en begrijpt op een dieper niveau dan je vrienden.

Maar soms kan het ook een last zijn. Als je hoogsensitief bent, kun je gemakkelijk overweldigd raken door te veel prikkels. Bijvoorbeeld, als er te veel lawaai is of als je in een drukke omgeving bent, kan het je echt van streek maken. Het is alsof je zintuigen supersterk zijn, en soms is dat best vermoeiend.

Sommige mensen zijn gewoon van nature gevoeliger dan anderen. Het betekent dat je misschien meer tijd nodig hebt om jezelf te kalmeren of dat je soms even alleen wilt zijn om tot rust te komen. Het belangrijkste is dat je leert hoe je goed voor jezelf kunt zorgen en hoe je kunt omgaan met al die sterke gevoelens die je hebt.

Hoogsensitiviteit (HSP) kan dus zowel positieve als uitdagende aspecten hebben. Aan de ene kant zijn hoogsensitieve mensen vaak empathisch, creatief en intuïtief: ze hebben een groot inlevingsvermogen en zijn in staat om subtiliteiten in hun omgeving op te merken. Aan de andere kant kunnen hoogsensitieve mensen snel overweldigd raken door te veel stimuli, prikkels en geluiden waardoor ze sneller gestrest of vermoeid raken.FACEBOOK HOOGSENSITIEF - HOOGSENSITIVITEIT - HSP UITLEG

Deel je kennis en de inhoud van deze pagina over hoogsensitief. Deel deze pagina op facebook. Zo help je onze mediums en kan je uw dankbaarheid tonen.

LAATSTE GETUIGENIS OVER MEDIUM SAMANTHA FREYA

Beste Samantha Freya, Ik heb jou daarnet gesproken en alles wat je vertelde klopte als een bus. Je kon gelijk zien dat ik gezondheidsklachten heb momenteel. Ik hoop dat de rest wat je voorspelde ook zsm uitkomt. Nog bedankt!

TOP