Ascendant: bellen en chatten met mediums

ASCENDANT

Laat jouw ascendant berekenen door een van onze mediums!

ASCENDANTASCENDANT

Met een ascendant bedoelen we het sterrenbeeld dat op het moment van jouw geboorte aan de oostelijke horizon stond. Een ascendant word ook wel het rijzende teken' genoemd. Je ascendant geeft je inzicht in jouw persoonlijkheid.

De ascendant is een belangrijk element in de astrologie dat verwijst naar het teken van de dierenriem dat aan de oostelijke horizon opkomt op het moment van iemands geboorte. Het vertegenwoordigt het uiterlijke zelf, de manier waarop we onszelf aan de wereld laten zien en hoe anderen ons vaak voor het eerst waarnemen. De invloed van de ascendant is krachtig omdat het de lens is waardoor we de buitenwereld bekijken en de manier waarop we reageren op verschillende situaties.

Elk astrologisch teken heeft specifieke eigenschappen en kenmerken, en deze worden verder verfijnd door de ascendant. Het bepaalt de eerste indruk die we maken en onze algehele uitstraling. Bijvoorbeeld, een persoon met een ascendant in Ram kan vaak gezien worden als energiek, assertief en avontuurlijk. Het begrijpen van je ascendant kan inzicht bieden in je natuurlijke neigingen en gedragingen, evenals hoe je omgaat met nieuwe ervaringen en mensen. Ben je benieuwd wat jouw ascendant is? Wacht dan niet langer en laat jouw ascendant berekenen door een van onze mediums. Ze staan niet alleen klaar om jouw ascendant te berekenen, maar ook om jou te helpen met je levensvragen.DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Bel goedkoper met mediums, e-mail met paranormale mediums, geniet van tal van ledenvoordelen.

mediums ASCENDANTASCENDANT

Ontdek via een ascendant berekening hoe jouw persoonlijkheid en sterrenbeeld is. Leer doormiddel van je ascendant je persoonlijkheid beter begrijpen en zo je valkuilen in je leven te ontdekken. Een ascendant berekening kan ook jou veel verheldering brengen over jouw persoonlijkheid. 

Jouw ascendant is het teken van de dierenriem dat opkomt aan de oostelijke horizon op het moment van jouw geboorte, of beter gezegd: de kruising van de oostelijke horizon met de zon. Door de beweging van de aardas verandert dit teken ongeveer elke twee uur. Binnen 24 uur wordt de hele dierenriem doorlopen. Daarom is niet alleen jouw exacte geboorteplaats, maar ook jouw geboortetijdstip nodig om jouw persoonlijke Ascendant te berekenen.

De invloed van de ascendant strekt zich uit tot verschillende levensgebieden, waaronder carrière, relaties en persoonlijke ontwikkeling. Het kan de manier waarop je jezelf uitdrukt en hoe je communicatieve vaardigheden ontwikkelt beïnvloeden. Bovendien kan het invloed hebben op je carrièrekeuzes en de manier waarop je samenwerkt met anderen in professionele omgevingen. In relaties kan de ascendant een rol spelen bij de aantrekkingskracht tot bepaalde persoonlijkheden en het soort partnerschap dat je zoekt.

Het verkennen van je ascendant kan een waardevol instrument zijn voor zelfontdekking en persoonlijke groei. Door bewust te zijn van de invloed van je ascendant, kun je effectiever werken aan het begrijpen van jezelf en het cultiveren van positieve eigenschappen. Astrologie, inclusief de ascendant, biedt een interessant perspectief op de verschillende facetten van iemands persoonlijkheid en kan dienen als een leidraad voor het benutten van je potentieel in verschillende aspecten van het leven.FACEBOOK ASCENDANT

Deel je kennis en de inhoud van deze pagina over ascendant. Deel deze pagina op facebook. Zo help je onze mediums en kan je uw dankbaarheid tonen.

LAATSTE GETUIGENIS OVER MEDIUM ANOUK

Anouk, je hebt gelijk gehad! Na al die tijd heeft hij weer contact gezocht en zijn er goede gesprekken geweest. Ongelofelijk jij hebt al die tijd gezegd dat wij weer in een relatie zouden komen. Ik bel je snel om alles te vertellen. Mijn dank is groot. Je bent de beste!

TOP