Helderruikend: bellen en chatten met mediums

HELDERRUIKEND

Een helderruikend medium is misschien een raar begrip, maar sommige mediums krijgen geurprikkels tijdens een consult met u. Wat een helderruikend medium ruikt zijn niet de normale geuren die algemeen aanwezig zijn, maar energieën die in duidelijke geur omgezet worden. Zo krijgt een helderruikend medium veel door over degene met wie hij of zij in gesprek is.

HELDERRUIKENDHELDERRUIKEND

Een helderruikend medium staat tijdens een telefoonconsult of mailconsult open voor allerlei informatie zoals geuren die dan binnenkomt.

Eigenlijk is een helderruikend medium een ontvanger / medium en tijdens een consult zal een helderruikend medium dan ook alle binnengekomen informatie omzetten en overdragen aan degene die consulteert.

Een helderruikend medium ruikt iets wat een ander niet kan ruiken (waar de energie van wat er geroken wordt vandaan komt is niet altijd bekend). Het lichaam straalt energie uit wat opgevangen kan worden door een helderruikend medium. Maar niet alleen het lichaam of delen van het lichaam zenden energie uit, alles zend energie uit. Een helderruikend medium gaat verder dan het waarnemen van louter fysieke geuren; ze vangen de subtiele energie op die alles omringt. Of het nu afkomstig is van het fysieke lichaam, objecten, of de atmosfeer zelf, de helderruikend medium biedt een diepgaande verbinding met de energetische stromen die de realiteit doordringen. Hierdoor kunnen zij waardevolle inzichten verschaffen en een unieke dimensie toevoegen aan spirituele consulten, waar geuren fungeren als de stille boodschappers van het onbekende.DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Bel goedkoper met mediums, e-mail met paranormale mediums, geniet van tal van ledenvoordelen.

mediums HELDERRUIKENDHELDERRUIKEND

Een medium die helderruikend is, ruikt vaak meerdere mogelijkheden die aanwezig zijn in het paranormaal ruiken en kan deze informatie omzetten in voor u nuttige en verstaanbare uitleg.

Een helderruikend medium, ook wel bekend als een helderolfactorisch medium, beschikt over het unieke vermogen om subtiele geuren en aroma's waar te nemen die voor anderen onzichtbaar zijn. Tijdens een belconsult of mailadvies fungeert deze bijzondere ziener als een ontvanger van energetische informatie, waarbij geuren een belangrijk kanaal vormen voor boodschappen uit het onzichtbare rijk.

In feite fungeert een helderruikend medium als een levend medium, waarbij de geuren die ze oppikken dienen als boodschappers van de ongeziene wereld. Gedurende een consult zal de helderruikend medium deze unieke informatie interpreteren en omzetten om zo een betekenisvolle boodschap over te brengen aan de persoon die om advies vraagt. Het is belangrijk op te merken dat de oorsprong van deze geuren niet altijd direct te traceren is, en de energie die ze dragen kan afkomstig zijn van diverse bronnen. Aarzel niet om een helderruikend medium te raadplegen, onze helderruikende mediums waarmee u in contact komt zijn ervaren, betrouwbaar, direct en geven u persoonlijk advies: zij kunnen de energie en waarnemingen van overledenen ruiken en deze informatie voor u vertalen.FACEBOOK HELDERRUIKEND

Deel je kennis en de inhoud van deze pagina over helderruikend. Deel deze pagina op facebook. Zo help je onze mediums en kan je uw dankbaarheid tonen.

LAATSTE GETUIGENIS OVER MEDIUM ANOUK

Anouk, je hebt gelijk gehad! Na al die tijd heeft hij weer contact gezocht en zijn er goede gesprekken geweest. Ongelofelijk jij hebt al die tijd gezegd dat wij weer in een relatie zouden komen. Ik bel je snel om alles te vertellen. Mijn dank is groot. Je bent de beste!

TOP