telefoonconsult medium ESMERALDA

2754MEDIUM ESMERALDA IS OFFLINE

Betrouwbaar medium Esmeralda is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Esmeralda, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Esmeralda komt pas later online.

MEDIUM ESMERALDA - MEDIUM

MEDIUM ESMERALDA - MEDIUM

Een medium zoals medium Esmeralda communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium Esmeralda en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium Esmeralda en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium Esmeralda is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

MEDIUM ESMERALDA - CONTACT OVERLEDENEN

Bij het verlies van een dierbare komen er vaak allerlei vragen over de dood naar boven in zo’n periode of je wou die persoon nog een vraag stellen. Heb je ook vragen aan medium Esmeralda over de dood of over een dierbare die je aan de dood verloren bent? Blijf dan niet langer met deze vragen in u hoofd zitten maar bel nu met medium Esmeralda.

Ben je in de rouw door het verlies van een dierbare? Laat medium Esmeralda je helpen met je rouw te verwerken.

Rouw kan in veel verschillende situaties voorkomen, de meest voorkomende is de rouw bij het overlijden van een dierbare. Maar iemand kan bijvoorbeeld ook in de rouw zijn door een scheiding of ziekte. Ben jij ook in de rouw? Laat medium Esmeralda je dan steunen en adviseren hoe met rouw om te gaan.

 MEDIUM ESMERALDA AGENDA MAART MEDIUM ESMERALDA

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA MEDIUM ESMERALDA

DAG

medium Esmeralda heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Esmeralda heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Esmeralda, mailconsults met mediums, stel medium Esmeralda in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Esmeralda, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM ESMERALDA

Geeft sinds 11 februari 2022 paranormaal advies op deze website.

MEDIUM

Medium Esmeralda gebruikt als
persoonlijke pincode 2754

CONTACT OVERLEDENEN

Esmeralda gaf laatste consult op
19 februari 2022 om 20u28

glazen bol  medium Esmeralda Nederland

3 JAAR ERVARING

Esmeralda is al 3 jaar actief op mediums.nl

ZELDEN ONLINE

Medium Esmeralda is heel zelden online.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP MEDIUM

Esmeralda is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.54 out of 5
13 getuigenissen

ESMERALDA MEDIUM ESMERALDA

Mijn naam is Esmeralda, ik ben heldervoelend en helderwetend Medium.

Soms leg ik contact met overledenen, wanneer zij zich aandienen. Tevens kan ik met behulp van de tarotkaarten een kijkje nemen in je verleden, heden en toekomst.

Bel me en samen komen we er wel uit.

In licht en Liefde Esmeralda.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM ESMERALDA

TOP