telefoonconsult Medium SITA

2910 MEDIUM SITA IS NU IN GESPREK

Betrouwbaar medium Sita geeft op dit ogenblik een paranormaal telefoonconsult. Bel daarom op een later tijdstip met medium Sita, momenteel is dit medium in gesprek. Medium Sita is zodadelijk terug beschikbaar.

BEZET medium Sita

PIN 2910 MEDIUM SITA

telefoonconsult  medium Sita
Hallo lieve mensen, ik ben medium Sita. Ik ben een helderziende, heldervoelende paragnost en ben hier om al jullie vragen te beantwoorden. Met behulp van mijn gidsen, engelen, helderziendheid, heldervoelendheid, intuitie en de tarotkaarten, zal ik je graag op een open, eerlijke en oprechte manier helpen met al je vragen. Zit je niet lekker in je vel, heb je relatieproblemen, financiele zaken, nieuwe baan, een vraag over zielenliefde, zwarte en/of witte magie, wil je negatieve energieen verwijderen, blokkades opheffen, een foto reading, of gewoon een luisterend oor of heb je advies nodig, twijfel niet als je het gevoel hebt dat ik je kan helpen, want ik en mijn gidsen staan klaar voor je om te helpen. op een eerlijke en een oprechte manier. veel liefs Sita.
Medium - Heldervoelend - Gidscontact - Nederlands

MEDIUM SITA - MEDIUM

MEDIUM SITA - MEDIUM

Een medium zoals medium Sita communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium Sita en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium Sita en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium Sita is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

MEDIUM SITA - HELDERVOELEND

Door een heldervoelende geholpen worden. Een heldervoelende zoals medium Sita voelt jouw energie (omgevingen, gevoelens, emoties), dit kan een spirituele indruk zijn, aanwezigheid van mensen of dieren. Een heldervoelende is vaak ook hooggevoelig.

Een heldervoelende kan door het verscherpte zintuig van het voelen anderen beter helpen bij bijvoorbeeld het benoemen en loslaten van emoties, gevoelens en blokkades.

Zit jij ook met onverwerkte gevoelens of blokkades? Start dan nu een consult met medium Sita.

 MEDIUM SITA AGENDA JUNI MEDIUM SITA

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA MEDIUM SITA

DAG

medium Sita heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Sita heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Sita, mailconsults met mediums, stel medium Sita in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Sita, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM SITA

Geeft sinds 5 april 2024 paranormaal telefoonconsult op deze website.

MEDIUM

Medium Sita gebruikt als
persoonlijke pincode 2910

HELDERVOELEND

Sita gaf laatste telefoonconsult op
15 juni 2024 om 18u12

glazen bol  medium Sita Nederland

1 JAAR ERVARING

Sita is al 1 jaar actief op mediums.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Sita is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

Sita is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.58 out of 5
100 getuigenissen

SITA MEDIUM SITA

Hallo lieve mensen, ik ben medium Sita.

Ik ben een helderziende, heldervoelende paragnost en ben hier om al jullie vragen te beantwoorden. Met behulp van mijn gidsen, engelen, helderziendheid, heldervoelendheid, intuitie en de tarotkaarten, zal ik je graag op een open, eerlijke en oprechte manier helpen met al je vragen.

Zit je niet lekker in je vel, heb je relatieproblemen, financiele zaken, nieuwe baan, een vraag over zielenliefde, zwarte en/of witte magie, wil je negatieve energieen verwijderen, blokkades opheffen, een foto reading, of gewoon een luisterend oor of heb je advies nodig, twijfel niet als je het gevoel hebt dat ik je kan helpen, want ik en mijn gidsen staan klaar voor je om te helpen. op een eerlijke en een oprechte manier.

veel liefs Sita.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM SITA

TOP