telefoonconsult Medium TERRA

2922 MEDIUM TERRA IS NU IN GESPREK

Betrouwbaar medium Terra geeft op dit ogenblik een paranormaal telefoonconsult. Bel daarom op een later tijdstip met medium Terra, momenteel is dit medium in gesprek. Medium Terra is zodadelijk terug beschikbaar.

BEZET medium Terra

PIN 2922 MEDIUM TERRA

telefoonconsult  medium Terra
Ik ben medium Terra, kaartlegster en heldervoelende. Ieder van ons is zoekend naar antwoorden en oplossingen. Ik help met liefde en begrip, graag mee in jullie zoektocht. Met behulp van mijn inzicht en gevoel, wil ik graag antwoorden geven op jullie specifieke vragen. Verder in ons gesprek zijn jullie het belangrijkste en sta je altijd in het middelpunt. Laten we samen kijken naar jou toekomst en op zoek gaan voor een oplossing. Blijf positief alles komt op de gepaste tijd goed. We van nu af in oplossingen denken en afstappen van problemen. Lieve, warme groeten Terra.
Medium - Heldervoelend - Invoelend - Nederlands

MEDIUM TERRA - MEDIUM

MEDIUM TERRA - MEDIUM

Een medium zoals medium Terra communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium Terra en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium Terra en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium Terra is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

MEDIUM TERRA - HELDERVOELEND

Door een heldervoelende geholpen worden. Een heldervoelende zoals medium Terra voelt jouw energie (omgevingen, gevoelens, emoties), dit kan een spirituele indruk zijn, aanwezigheid van mensen of dieren. Een heldervoelende is vaak ook hooggevoelig.

Een heldervoelende kan door het verscherpte zintuig van het voelen anderen beter helpen bij bijvoorbeeld het benoemen en loslaten van emoties, gevoelens en blokkades.

Zit jij ook met onverwerkte gevoelens of blokkades? Start dan nu een consult met medium Terra.

 MEDIUM TERRA AGENDA JULI MEDIUM TERRA

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA MEDIUM TERRA

DAG

medium Terra heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Terra heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Terra, mailconsults met mediums, stel medium Terra in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Terra, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM TERRA

Geeft sinds 16 mei 2024 paranormaal telefoonconsult op deze website.

MEDIUM

Medium Terra gebruikt als
persoonlijke pincode 2922

HELDERVOELEND

Terra gaf laatste telefoonconsult op
19 juli 2024 om 07u07

glazen bol  medium Terra Nederland

1 JAAR ERVARING

Terra is al 1 jaar actief op mediums.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Terra is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

Terra is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.73 out of 5
15 getuigenissen

TERRA MEDIUM TERRA

Ik ben medium Terra, kaartlegster en heldervoelende.

Ieder van ons is zoekend naar antwoorden en oplossingen. Ik help met liefde en begrip, graag mee in jullie zoektocht.

Met behulp van mijn inzicht en gevoel, wil ik graag antwoorden geven op jullie specifieke vragen. Verder in ons gesprek zijn jullie het belangrijkste en sta je altijd in het middelpunt.

Laten we samen kijken naar jou toekomst en op zoek gaan voor een oplossing. Blijf positief alles komt op de gepaste tijd goed.

We van nu af in oplossingen denken en afstappen van problemen.

Lieve, warme groeten Terra.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM TERRA

TOP