telefoonconsult medium DAISY

2683MEDIUM DAISY IS OFFLINE

Betrouwbaar medium Daisy is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Daisy, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Daisy komt pas later online.

MEDIUM DAISY - HELDERVOELEND

MEDIUM DAISY - HELDERVOELEND

Door een heldervoelende geholpen worden. Een heldervoelende zoals medium Daisy voelt jouw energie (omgevingen, gevoelens, emoties), dit kan een spirituele indruk zijn, aanwezigheid van mensen of dieren. Een heldervoelende is vaak ook hooggevoelig.

Een heldervoelende kan door het verscherpte zintuig van het voelen anderen beter helpen bij bijvoorbeeld het benoemen en loslaten van emoties, gevoelens en blokkades.

Zit jij ook met onverwerkte gevoelens of blokkades? Start dan nu een consult met medium Daisy.

MEDIUM DAISY - KAARTLEGGEN

Kaartleggen is een methode die medium Daisy kan gebruiken bij het voorspellen van uw toekomst. Er bestaan verschillende methodes bij het kaartleggen en er zijn dan ook verschillende soorten kaarten. Kaartleggen is al een eeuwenoud volksgebruik. Er is dan ook altijd al behoefte geweest bij mensen om een blik in de toekomst te kunnen werpen. Kaartleggen bij mediums.nl gaat als volgt: u stelt aan medium Daisy die u hebt opgebeld een persoonlijk vraag, waarna deze persoon voor u de kaarten zal leggen.

Kaartleggen is best ingewikkeld aangezien elke kaart een ander symbool heeft dat ook vaak op meerdere manieren geïnterpreteerd kan worden. Ook de legmethode en de positie van de kaarten is bij kaartleggen van belang. U kunt er in elk geval op vertrouwen dat medium Daisy beschikt over heel veel ervaring op dit gebied en u specifieke en directe antwoorden op uw vragen kan geven.

Wilt u ook meer weten over wat er de komende tijd op uw pad komt? Heeft u specifieke vragen over uw relatie, uw gezondheid of uw werksituatie? Aarzel dan niet langer en bel met medium Daisy. Je stelt een specifieke vraag en vervolgens legt medium Daisy de kaarten speciaal voor jou. Op deze manier krijgt u specifieke en directe antwoorden op uw persoonlijke vragen en situatie.

 MEDIUM DAISY AGENDA MAART MEDIUM DAISY

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA MEDIUM DAISY

DAG

medium Daisy heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Daisy heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Daisy, mailconsults met mediums, stel medium Daisy in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Daisy, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM DAISY

Geeft sinds 3 oktober 2020 paranormaal advies op deze website.

HELDERVOELEND

Medium Daisy gebruikt als
persoonlijke pincode 2683

KAARTLEGGEN

Daisy gaf laatste consult op
19 februari 2024 om 18u39

glazen bol  medium Daisy Nederland

5 JAAR ERVARING

Daisy is al 5 jaar actief op mediums.nl

AF EN TOE ONLINE

Medium Daisy is maar af en toe online, u kan best een belverzoek indienen.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP MEDIUM

Daisy is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.83 out of 5
42 getuigenissen

DAISY MEDIUM DAISY

Mijn naam is Daisy en ik ben heldervoelend medium, tevens doe ik aan kaartlegging met inzicht en ter bevestiging gebruik ik de pendel om mijn antwoord te bekrachtigen.

Ik ben een luisterend oor en geregeld voel ik de aanwezigheid van een dierbare.

Samen met mijn gidsen wil ik jou graag verder op weg helpen door antwoorden en inzichten op jouw vragen te geven.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM DAISY

TOP