telefoonconsult Medium WENDY

2806 MEDIUM WENDY IS NU IN GESPREK

Betrouwbaar medium Wendy geeft op dit ogenblik een paranormaal telefoonconsult. Bel daarom op een later tijdstip met medium Wendy, momenteel is dit medium in gesprek. Medium Wendy is zodadelijk terug beschikbaar.

BEZET medium Wendy

PIN 2806 MEDIUM WENDY

telefoonconsult  medium Wendy
Hallo ik ben medium Wendy. Ik ben een heldervoelende en leg de lenormandkaarten als kaartlegster. Ik help je graag om duidelijke inzichten te krijgen die jou helpen met bepaalde situaties. Deze geef ik ook door samen met hulp van mijn pendel en mijn engelen die altijd bij mij zijn. Geen vraag die onbeantwoord hoeft te blijven. Ik hoor je snel, liefs Wendy.
Medium - Lenormand kaarten - Gidscontact - Nederlands

MEDIUM WENDY - MEDIUM

MEDIUM WENDY - MEDIUM

Een medium zoals medium Wendy communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium Wendy en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium Wendy en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium Wendy is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

MEDIUM WENDY - LENORMAND KAARTEN

Om vragen over iemands leven te beantwoorden of om een blik in de toekomst te kunnen werpen, maakt medium Wendy gebruik van de Lenormand kaarten. Door Lenormand kaarten te leggen kan medium Wendy antwoord geven op vragen waar u mee zit of u advies geven met betrekking tot allerlei zaken die spelen in uw leven. U krijgt een direct en betrouwbaar antwoord van medium Wendy zonder dat u aan het lijntje gehouden wordt.

Hoe gaat het Lenormand kaarten leggen in zijn werk?
De Madame Lenormand kaarten zijn wereldwijd een enorm begrip. Het werd ontwikkeld door Marie Anne Lenormand aan het begin van de 19e eeuw. Het zijn in totaal 36 waarzegkaarten die afgeleid zijn van de normale speelkaarten. Zo zijn er in totaal ook vier kleuren te onderkennen die afgeleid zijn van de bekende klaveren, schoppen, ruiten en harten. De kaarten zijn opeenvolgend genummerd en hebben een symbolische tekening of boodschap, die overeenkomt met de boodschap van de kaart.

Wilt u ook antwoorden op vragen waar u mee zit? Bel dan met medium Wendy die Lenormand kaarten gebruikt om u op de juiste manier te adviseren over bijvoorbeeld liefdes- en relatieproblemen. Lenormand kaarten leggen is een paranormale gaven van veel van onze mediums. Krijg nu directe adviezen en antwoorden van medium Wendy op al je levensvragen.

 MEDIUM WENDY AGENDA JUNI MEDIUM WENDY

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA MEDIUM WENDY

DAG

medium Wendy heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Wendy heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Wendy, mailconsults met mediums, stel medium Wendy in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Wendy, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM WENDY

Geeft sinds 1 december 2022 paranormaal telefoonconsult op deze website.

MEDIUM

Medium Wendy gebruikt als
persoonlijke pincode 2806

LENORMAND KAARTEN

Wendy gaf laatste telefoonconsult op
15 juni 2024 om 19u44

glazen bol  medium Wendy Nederland

3 JAAR ERVARING

Wendy is al 3 jaar actief op mediums.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Wendy is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

Wendy is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.92 out of 5
12 getuigenissen

WENDY MEDIUM WENDY

Hallo ik ben medium Wendy.

Ik ben een heldervoelende en leg de lenormandkaarten als kaartlegster. Ik help je graag om duidelijke inzichten te krijgen die jou helpen met bepaalde situaties.

Deze geef ik ook door samen met hulp van mijn pendel en mijn engelen die altijd bij mij zijn. Geen vraag die onbeantwoord hoeft te blijven.

Ik hoor je snel, liefs Wendy.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM WENDY

TOP