telefoonconsult medium WAFFA

2917MEDIUM WAFFA IS OFFLINE VOOR TELEFOONCONSULT

Betrouwbaar medium Waffa is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Waffa, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Waffa komt pas later online.

MEDIUM WAFFA - MEDIUM

MEDIUM WAFFA - MEDIUM

Een medium zoals medium Waffa communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium Waffa en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium Waffa en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium Waffa is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

MEDIUM WAFFA - SPIRITUELE COACH

Een spirituele coach zoals medium Waffa is vaak paranormaal begaafd. Een medium zoals medium Waffa die ook spiritueel coach is kan hierdoor speciale energieën voelen en door zijn unieke gave aan u raad geven over relaties, de liefde, geld en werk.

Spirituele coaches gebruiken vooral hun communicatieve vaardigheden zoals luisteren, vragen stellen, verduidelijkingen, herformuleringen, om mensen te helpen om hun perspectieven te verschuiven en daarmee oplossingen te ontdekken voor hun problemen.


Coaching brengt U van waar U bent, naar waar U wil zijn. Onze getrainde en ervaren mediums helpen U om uw doelen te bereiken en om antwoorden te vinden op uw levensvragen.

Onze spirituele coaches gebruiken een scala aan technieken uit andere disciplines, zoals sociologie, psychologie, volwassenenontwikkeling, positief denken, hypnose, ... met het doel om mensen te helpen bij het identificeren en realiseren van hun persoonlijke objectieven.

Wil je weten hoe jij je doelen kan bereiken?

Bel nu met medium Waffa om antwoorden te vinden op uw levensvragen en om uw vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen. medium Waffa helpt U om ze te gebruiken naar het beste van uw vermogen.

 MEDIUM WAFFA AGENDA JULI MEDIUM WAFFA

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA MEDIUM WAFFA

DAG

medium Waffa heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Waffa heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Waffa, mailconsults met mediums, stel medium Waffa in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Waffa, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM WAFFA

Geeft sinds 19 april 2024 paranormaal telefoonconsult op deze website.

MEDIUM

Medium Waffa gebruikt als
persoonlijke pincode 2917

SPIRITUELE COACH

Waffa gaf laatste telefoonconsult op
18 juli 2024 om 18u51

glazen bol  medium Waffa Nederland

1 JAAR ERVARING

Waffa is al 1 jaar actief op mediums.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Waffa is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

Waffa is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.79 out of 5
24 getuigenissen

WAFFA MEDIUM WAFFA

Al van jongs af aan ben ik heldervoelend en ik een ben gespecialiseerd medium, spiritueel coach en tarotist.

Ook maak ik gebruik van engelenkaarten sigaarreadings. Mijn gidsen geven informatie door die voor jou nu belangrijk is.

Voel je jezelf onrustig, verdrietig of heb je onbeantwoorde vragen? Ik help je met liefde, ongeacht of het een zielsverbinding, werk, relatie of welke probleem-situatie betreft.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM WAFFA

TOP