telefoonconsult medium GRACITA

2856MEDIUM GRACITA IS OFFLINE VOOR TELEFOONCONSULT

Betrouwbaar medium Gracita is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Gracita, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Gracita komt pas later online.

MEDIUM GRACITA - MEDIUM

MEDIUM GRACITA - MEDIUM

Een medium zoals medium Gracita communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium Gracita en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium Gracita en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium Gracita is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

MEDIUM GRACITA - HELDERWETEND

Een medium zoals medium Gracita met de paranormale gave helderwetendheid geeft antwoorden op belangrijke levensvragen. Deze antwoorden komen bij medium Gracita binnen zonder dat daar auditief iets van te merken is. Iemand die helderwetend is, krijgt een bepaald gevoel of weet ineens dat iets klopt zonder dat daar een wetenschappelijke verklaring voor gegeven kan worden. Het komt niet voort uit intuïtie, maar lijkt eigenlijk uit het niets bij medium Gracita binnen te komen.

Een medium zoals medium Gracita die helderwetend is, krijgt eerlijke en objectieve antwoorden door op vragen die u heeft met betrekking tot uw leven. Helderwetend wordt ook wel paranormaal weten, helder weten of innerlijke weten genoemd. Woorden en beelden komen binnen bij medium Gracita in de vorm van een universele energie. Dat vertaalt medium Gracita dan weer naar uw wereld en in uw taal.

 MEDIUM GRACITA AGENDA JUNI MEDIUM GRACITA

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA MEDIUM GRACITA

DAG

medium Gracita heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Gracita heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Gracita, mailconsults met mediums, stel medium Gracita in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Gracita, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM GRACITA

Geeft sinds 10 juli 2023 paranormaal telefoonconsult op deze website.

MEDIUM

Medium Gracita gebruikt als
persoonlijke pincode 2856

HELDERWETEND

Gracita gaf laatste telefoonconsult op
14 juni 2024 om 22u17

glazen bol  medium Gracita Nederland

2 JAAR ERVARING

Gracita is al 2 jaar actief op mediums.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Gracita is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

Gracita is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.69 out of 5
35 getuigenissen

GRACITA MEDIUM GRACITA

Maak kennis met Medium Gracita , geboren kaartlegster, helderziend, helderwetend, heldervoelend en kaartlegster Veelzijdig medium, zeer hoogsensitief! Helderziend heldervoelend kan op afstand energie voelen en blokkades wegnemen zielsverwanten relatie problemen gids doet inzichtlegging en ervaren luisteraar en fluisteraar! Ik zal u van dienst zijn over de persoonlijke zaken waarmee u zit.

Ik ben een geboren medium wat me in staat stelt om met kaarten een reading te geven. Ik ben een empathisch persoon en zal mij direct tijdens ons gesprek kunnen invoelen op jouw energie.

Wanneer het gesprek vloeit krijg ik steeds meer door hoe u verder te helpen.

Dankjewel voor het lezen van mijn profiel en hopelijk spreken wij elkaar binnenkort voor het aanhoren van uw persoonlijke zaken.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM GRACITA

TOP