telefoonconsult medium LIEN

2933MEDIUM LIEN IS OFFLINE VOOR TELEFOONCONSULT

Betrouwbaar medium Lien is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Lien, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Lien komt pas later online.

MEDIUM LIEN - MEDIUM

MEDIUM LIEN - MEDIUM

Een medium zoals medium Lien communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium Lien en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium Lien en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium Lien is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

MEDIUM LIEN - LENORMAND KAARTEN

Om vragen over iemands leven te beantwoorden of om een blik in de toekomst te kunnen werpen, maakt medium Lien gebruik van de Lenormand kaarten. Door Lenormand kaarten te leggen kan medium Lien antwoord geven op vragen waar u mee zit of u advies geven met betrekking tot allerlei zaken die spelen in uw leven. U krijgt een direct en betrouwbaar antwoord van medium Lien zonder dat u aan het lijntje gehouden wordt.

Hoe gaat het Lenormand kaarten leggen in zijn werk?
De Madame Lenormand kaarten zijn wereldwijd een enorm begrip. Het werd ontwikkeld door Marie Anne Lenormand aan het begin van de 19e eeuw. Het zijn in totaal 36 waarzegkaarten die afgeleid zijn van de normale speelkaarten. Zo zijn er in totaal ook vier kleuren te onderkennen die afgeleid zijn van de bekende klaveren, schoppen, ruiten en harten. De kaarten zijn opeenvolgend genummerd en hebben een symbolische tekening of boodschap, die overeenkomt met de boodschap van de kaart.

Wilt u ook antwoorden op vragen waar u mee zit? Bel dan met medium Lien die Lenormand kaarten gebruikt om u op de juiste manier te adviseren over bijvoorbeeld liefdes- en relatieproblemen. Lenormand kaarten leggen is een paranormale gaven van veel van onze mediums. Krijg nu directe adviezen en antwoorden van medium Lien op al je levensvragen.

 MEDIUM LIEN AGENDA JULI MEDIUM LIEN

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA MEDIUM LIEN

DAG

medium Lien heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Lien heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Lien, mailconsults met mediums, stel medium Lien in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Lien, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM LIEN

Geeft sinds 12 juni 2024 paranormaal telefoonconsult op deze website.

MEDIUM

Medium Lien gebruikt als
persoonlijke pincode 2933

LENORMAND KAARTEN

Lien gaf laatste telefoonconsult op
18 juli 2024 om 23u57

glazen bol  medium Lien Nederland

1 JAAR ERVARING

Lien is al 1 jaar actief op mediums.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Lien is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

LIEN MEDIUM LIEN

Hallo, Ik ben medium Lien.

Samen met mijn Lenormand kaarten kan ik al jou vragen beantwoorden. Heb je vragen over je relatie, de liefde, je werk of in het algemeen? Of ben je opzoek naar een luisterend oor? Aarzel dan niet om contact op te nemen met mij.

Geen enkele vraag is mij te veel.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM LIEN

TOP