telefoonconsult Medium RASHIEDA

2638 MEDIUM RASHIEDA IS BESCHIKBAAR

Betrouwbaar medium Rashieda staat klaar voor u, verkrijg directe antwoorden en paranormale inzichten. Bel nu met medium Rashieda, er zijn nu geen wachtenden voor u.

VRIJmedium Rashieda

PIN 2638 MEDIUM RASHIEDA

telefoonconsult  mediums
Vanuit liefde en zachtheid help ik je graag in een persoonlijk gesprek. Ik ben praktisch en spiritueel en kan je een helpend advies geven dat gericht is op jouw specifieke vraag of probleem. Doormiddel van mijn mediamieke gaven kan ik een verband leggen tussen verleden, heden en toekomst, waardoor het voor jouw duidelijk wordt welke weg je uit kan gaan. Ook kan ik je helpen met rouw en verliesverwerking en coaching. Ik kan contact maken met dierbare overledenen. Ik lees speel, karmakaarten en trek als het nodig is kaarten van de opgestegen meesters. Foto lezen hoort ook tot de mogelijkheden evenals afstandshealing. Ik geef consulten in het Nederlands, Surinaams en Engels. Vriendelijk groet, medium Rashieda.
Medium - Contact overledenen - Kaartleggen - Nederlands

MEDIUM RASHIEDA - MEDIUM

MEDIUM RASHIEDA - MEDIUM

Een medium zoals medium Rashieda communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium Rashieda en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium Rashieda en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium Rashieda is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

MEDIUM RASHIEDA - CONTACT OVERLEDENEN

Bij het verlies van een dierbare komen er vaak allerlei vragen over de dood naar boven in zo’n periode of je wou die persoon nog een vraag stellen. Heb je ook vragen aan medium Rashieda over de dood of over een dierbare die je aan de dood verloren bent? Blijf dan niet langer met deze vragen in u hoofd zitten maar bel nu met medium Rashieda.

Ben je in de rouw door het verlies van een dierbare? Laat medium Rashieda je helpen met je rouw te verwerken.

Rouw kan in veel verschillende situaties voorkomen, de meest voorkomende is de rouw bij het overlijden van een dierbare. Maar iemand kan bijvoorbeeld ook in de rouw zijn door een scheiding of ziekte. Ben jij ook in de rouw? Laat medium Rashieda je dan steunen en adviseren hoe met rouw om te gaan.

 MEDIUM RASHIEDA AGENDA JUNI MEDIUM RASHIEDA

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA MEDIUM RASHIEDA

DAG

medium Rashieda heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Rashieda heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Rashieda, mailconsults met mediums, stel medium Rashieda in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Rashieda, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM RASHIEDA

Geeft sinds 26 september 2019 paranormaal telefoonconsult op deze website.

MEDIUM

Medium Rashieda gebruikt als
persoonlijke pincode 2638

CONTACT OVERLEDENEN

Rashieda gaf laatste telefoonconsult op
15 juni 2024 om 14u07

glazen bol  medium Rashieda Nederland

6 JAAR ERVARING

Rashieda is al 6 jaar actief op mediums.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Rashieda is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

Rashieda is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.61 out of 5
46 getuigenissen

RASHIEDA MEDIUM RASHIEDA

Vanuit liefde en zachtheid help ik je graag in een persoonlijk gesprek.

Ik ben praktisch en spiritueel en kan je een helpend advies geven dat gericht is op jouw specifieke vraag of probleem. Doormiddel van mijn mediamieke gaven kan ik een verband leggen tussen verleden, heden en toekomst, waardoor het voor jouw duidelijk wordt welke weg je uit kan gaan.

Ook kan ik je helpen met rouw en verliesverwerking en coaching. Ik kan contact maken met dierbare overledenen.

Ik lees speel, karmakaarten en trek als het nodig is kaarten van de opgestegen meesters. Foto lezen hoort ook tot de mogelijkheden evenals afstandshealing.

Ik geef consulten in het Nederlands, Surinaams en Engels.

Vriendelijk groet, medium Rashieda.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM RASHIEDA

TOP