telefoonconsult medium NAOMIE

2734MEDIUM NAOMIE IS OFFLINE VOOR TELEFOONCONSULT

Betrouwbaar medium Naomie is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Naomie, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Naomie komt pas later online.

MEDIUM NAOMIE - MEDIUM

MEDIUM NAOMIE - MEDIUM

Een medium zoals medium Naomie communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium Naomie en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium Naomie en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium Naomie is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

MEDIUM NAOMIE - HELDERZIEND

We kennen allemaal de term helderziendheid, maar het is voor velen vaak lastig om deze paranormale gave precies uit te leggen. Sommigen denken bij helderziendheid aan het kunnen zien en voorspellen van de toekomst. Anderen hebben eerder associaties met het kunnen zien van geesten of iemands aura. Het is in elk geval een onderdeel van iemands zesde zintuig. Een helderziende zoals medium Naomie ontvangt informatie van binnenuit in de vorm van beelden of symbolen die zij hebben geleerd te interpreteren. Het kan ook dat een helderziend persoon informatie van buitenaf ontvangt. Ze zien dan bijvoorbeeld een geest of een bepaalde subtiele energie bij een persoon.

Laat u helpen door medium Naomie, of u nu hulp of antwoorden nodig heeft op het gebied van werk, liefde of financiën: de helderziendheid van medium Naomie is voor al dit soort zaken inzetbaar.

Uiteraard gaat medium Naomie zeer discreet om met de informatie die u doorgeeft.

 MEDIUM NAOMIE AGENDA JUNI MEDIUM NAOMIE

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA MEDIUM NAOMIE

DAG

medium Naomie heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Naomie heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Naomie, mailconsults met mediums, stel medium Naomie in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Naomie, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM NAOMIE

Geeft sinds 26 augustus 2021 paranormaal telefoonconsult op deze website.
Naomie is eveneens beschikbaar voor chatconsult en mailconsult.

MEDIUM

Medium Naomie gebruikt als
persoonlijke pincode 2734

HELDERZIEND

Naomie gaf laatste telefoonconsult op
15 juni 2024 om 10u37
Naomie gaf laatste chatconsult op
15 juni 2024 om 17u25

glazen bol  medium Naomie Nederland

4 JAAR ERVARING

Naomie is al 4 jaar actief op mediums.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Naomie is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

Naomie is als excellent beoordeeld.
Excellent 5.00 out of 5
5 getuigenissen

NAOMIE MEDIUM NAOMIE

Mijn naam is Naomie en ik ben een helderziend medium.

Ik wil je graag verder helpen met jouw levensvragen. Met mijn gave kan ik snel en nauwkeurig antwoorden krijgen op de vragen die je hebt.

Of het nu gaat om de liefde, je werk of je toekomst, ik bied je een direct en eerlijk antwoord. Door mijn intuïtie en helderziende vermogens kan een gesprek met mij korter zijn dan verwacht.

Ik pik namelijk snel op wat het antwoord op je vraag is. Hierdoor krijg je snel duidelijkheid en kun je weer vol vertrouwen verder op jouw levenspad.

Ik sta voor je klaar om je te begeleiden en je inzichten te geven die je verder kunnen helpen. Neem gerust contact met me op voor een kort en krachtig gesprek, waarin je direct helderheid krijgt.

Samen zorgen we ervoor dat je weer met vertrouwen en duidelijkheid verder kunt op jouw levenspad. Met warme groeten, Naomie Ben ik niet online of heb je geen gelegenheid om direct contact met me op te nemen.

Geen probleem! Vraag gewoon een e-mailconsult aan voor snelle en krachtige antwoorden op je levensvragen. Stuur een e-mail met je heldere vraag, inclusief je naam, geboortedatum en eventueel een foto.

Ik zal je snel een uitgebreid en betekenisvol antwoord sturen, zodat je direct duidelijkheid hebt.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM NAOMIE

TOP