telefoonconsult medium MARJA

2730MEDIUM MARJA IS OFFLINE

Betrouwbaar medium Marja is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Marja, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Marja komt pas later online.

MEDIUM MARJA - MEDIUM

MEDIUM MARJA - MEDIUM

Een medium zoals medium Marja communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium Marja en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium Marja en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium Marja is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

MEDIUM MARJA - SOCIAAL INVOELEND

Meevoelend zijn, medium Marja kan zich inleven in uw situatie en u op die manier helpen en oplossingen aanreiken. Bel nu met medium Marja en vraag hulp van een sociaal invoelend medium!

Een medium zoals medium Marja is meevoelend, ruimhartig en medelevend met uw huidige levensfase en situatie. Op die manier kan medium Marja je handvaten geven om je te helpen in het dagelijkse leven.

 MEDIUM MARJA AGENDA MAART MEDIUM MARJA

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA MEDIUM MARJA

DAG

medium Marja heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Marja heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Marja, mailconsults met mediums, stel medium Marja in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Marja, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM MARJA

Geeft sinds 29 juli 2021 paranormaal advies op deze website.

MEDIUM

Medium Marja gebruikt als
persoonlijke pincode 2730

SOCIAAL INVOELEND

Marja gaf laatste consult op
2 maart 2024 om 22u24

glazen bol  medium Marja Nederland

4 JAAR ERVARING

Marja is al 4 jaar actief op mediums.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Marja is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP MEDIUM

Marja is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.72 out of 5
46 getuigenissen

MARJA MEDIUM MARJA

Welkom ik ben Marja een ervaren spiritueel tekenaar.

Ik werk daarmee tijdens het gesprek om je verder te helpen in je bewustwordingsproces. Het werkt snel en helend.

Ik ben gespecialiseerd in emotiemagement en ervaringsdeskundige op vele gebieden, onder andere zielsverwantschap, rouw, trauma, burn-out. In het leven lopen we soms vast en er ontstaan complexe en onvoorziene situaties, die ons onzeker maken om een volgende - of nieuwe stap in ons leven te zetten.

Van complex naar eenvoud. Van zwaar naar licht.

Van chaos naar overzicht. Open je hart voor nieuwe kansen.

Ik nodig je uit om kennis te maken met mijn inzichten en ervaringen. Graag verken ik met jou alle mogelijkheden, onder andere aan de hand van mijn helende tekeningen, om nieuwe inzichten te krijgen en andere keuzes te kunnen maken.

Terwijl ik voor je teken krijg je puzzel stukken aangereikt die je proces in werking zetten en je in het heden en de toekomst de juiste inzichten geven.

Je kunt tijdens het consult al intense veranderingen ervaren.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM MARJA

TOP