telefoonconsult medium JOS

2299MEDIUM JOS IS OFFLINE VOOR TELEFOONCONSULT

Betrouwbaar medium Jos is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Jos, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Jos komt pas later online.

MEDIUM JOS - HELDERVOELEND

MEDIUM JOS - HELDERVOELEND

Door een heldervoelende geholpen worden. Een heldervoelende zoals medium Jos voelt jouw energie (omgevingen, gevoelens, emoties), dit kan een spirituele indruk zijn, aanwezigheid van mensen of dieren. Een heldervoelende is vaak ook hooggevoelig.

Een heldervoelende kan door het verscherpte zintuig van het voelen anderen beter helpen bij bijvoorbeeld het benoemen en loslaten van emoties, gevoelens en blokkades.

Zit jij ook met onverwerkte gevoelens of blokkades? Start dan nu een consult met medium Jos.

MEDIUM JOS - INVOELEND

Meevoelend zijn, zich kunnen inleven in uw situatie en u op die manier helpen en oplossingen aanreiken.

Invoelen, meevoelen of ook nog empathie genoemd, is het vermogen van medium Jos om zich in te leven in de gevoelens van anderen.

Zonder empathie praten mensen langs elkaar heen en kunnen er meningsverschillen ontstaan. Invoelen is niet alleen het goed verstaan van verbale communicatie maar ook het zien en begrijpen van niet verbale boodschappen van anderen.

Meevoelen komt bij medium Jos automatisch en op deze manier kunnen we helpen en oplossingen aanreiken. Invoelen is een onderdeel van onze emotionele en verstandelijke ontwikkeling en ontwikkelt zich al tijdens onze kleutertijd. Zelfs bij dieren bestaat er empathie.

Sommige mensen hebben een verminderd vermogen om zich in te leven in de gevoelens van anderen, zoals autisten of mensen met het syndroom van Asperger. Psychopaten zijn schijnbaar in staat om mee te voelen met anderen, en zelfs op een overtuigende manier, maar zij gebruiken deze vaardigheid om te charmeren of te manipuleren.

Empathie is een van de belangrijkste voorwaarden om een goed hulpverlener te zijn. Bel nu met medium Jos en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Hoe kan een invoelend medium jou helpen?

Onze mediums zoals medium Jos hebben een intens inlevingsvermogen, zij voelen de dingen die U voelt, die U bezighouden en waar U last van heeft. Zij herkennen uw problemen, helpen U om ze te begrijpen en om ze aan te pakken. Bel nu met medium Jos.

 MEDIUM JOS AGENDA JULI MEDIUM JOS

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA MEDIUM JOS

DAG

medium Jos heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Jos heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Jos, mailconsults met mediums, stel medium Jos in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Jos, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM JOS

Geeft sinds 24 november 2014 paranormaal telefoonconsult op deze website.

HELDERVOELEND

Medium Jos gebruikt als
persoonlijke pincode 2299

INVOELEND

Jos gaf laatste telefoonconsult op
4 juli 2024 om 18u09

glazen bol  medium Jos Nederland

11 JAAR ERVARING

Jos is al 11 jaar actief op mediums.nl

ZELDEN ONLINE

Medium Jos is heel zelden online.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

Jos is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.58 out of 5
174 getuigenissen

JOS MEDIUM JOS

Hallo ik ben Jos, en ik kan beelden ontvangen door met je te praten.

Dit word ook wel medium, helderziende of telepathisch genoemd. De beelden kunnen van alles zijn, op elk gebied, zoals relatie, werk enz.

Bel me gerust en kijk wat ik voor je kan zien.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM JOS

TOP