telefoonconsult medium ISHA

2710MEDIUM ISHA IS OFFLINE VOOR TELEFOONCONSULT

Betrouwbaar medium Isha is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Isha, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Isha komt pas later online.

MEDIUM ISHA - MEDIUM

MEDIUM ISHA - MEDIUM

Een medium zoals medium Isha communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium Isha en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium Isha en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium Isha is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

MEDIUM ISHA - HELDERZIEND

We kennen allemaal de term helderziendheid, maar het is voor velen vaak lastig om deze paranormale gave precies uit te leggen. Sommigen denken bij helderziendheid aan het kunnen zien en voorspellen van de toekomst. Anderen hebben eerder associaties met het kunnen zien van geesten of iemands aura. Het is in elk geval een onderdeel van iemands zesde zintuig. Een helderziende zoals medium Isha ontvangt informatie van binnenuit in de vorm van beelden of symbolen die zij hebben geleerd te interpreteren. Het kan ook dat een helderziend persoon informatie van buitenaf ontvangt. Ze zien dan bijvoorbeeld een geest of een bepaalde subtiele energie bij een persoon.

Laat u helpen door medium Isha, of u nu hulp of antwoorden nodig heeft op het gebied van werk, liefde of financiën: de helderziendheid van medium Isha is voor al dit soort zaken inzetbaar.

Uiteraard gaat medium Isha zeer discreet om met de informatie die u doorgeeft.

 MEDIUM ISHA AGENDA JUNI MEDIUM ISHA

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA MEDIUM ISHA

DAG

medium Isha heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Isha heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Isha, mailconsults met mediums, stel medium Isha in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Isha, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM ISHA

Geeft sinds 13 april 2021 paranormaal telefoonconsult op deze website.

MEDIUM

Medium Isha gebruikt als
persoonlijke pincode 2710

HELDERZIEND

Isha gaf laatste telefoonconsult op
15 juni 2024 om 17u32
Isha gaf laatste chatconsult op
30 april 2024 om 18u02

glazen bol  medium Isha Nederland

4 JAAR ERVARING

Isha is al 4 jaar actief op mediums.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Isha is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

Isha is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.87 out of 5
257 getuigenissen

ISHA MEDIUM ISHA

Medium Isha Intuitief, helderwetend, voelend en helderziend kaartlegster.

Isha maakt uw levensvragen of maatschappelijke vraagstukken inzichtelijk. Antwoorden krijgt u op een aardse en spirituele wijze met de juiste inzichten, tips en tools.

Isha beschikt over een aanvullend zesde zintuig oa op het gebied van multiculturele antropologie en/of bestuurskunde. Stel uw vraag kort, inhoudelijk en duidelijk.

Inzicht op korte termijn maar ook inzicht in het effect op langere termijn. De gesprekken zijn helder en duidelijk.

Isha werkt met duidelijke gerichte vragen rond uw vraagstelling of vraagstukken.

(voor niet concrete of algemene vragen raadpleeg een collega) Motto: Openbaringen beginnen met een nieuw begin van leven, wat licht in de duisternis mag brengen.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM ISHA

TOP