telefoonconsult medium ARWEN-IMARA

2722MEDIUM ARWEN-IMARA IS OFFLINE VOOR TELEFOONCONSULT

Betrouwbaar medium Arwen-Imara is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Arwen-Imara, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Arwen-Imara komt pas later online.

MEDIUM ARWEN-IMARA - MEDIUM

MEDIUM ARWEN-IMARA - MEDIUM

Een medium zoals medium Arwen-Imara communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium Arwen-Imara en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium Arwen-Imara en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium Arwen-Imara is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

MEDIUM ARWEN-IMARA - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan medium Arwen-Imara je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze mediums zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont medium Arwen-Imara respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat medium Arwen-Imara je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft medium Arwen-Imara je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. medium Arwen-Imara herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met medium Arwen-Imara met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: medium Arwen-Imara leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

 MEDIUM ARWEN-IMARA AGENDA JULI MEDIUM ARWEN-IMARA

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA MEDIUM ARWEN-IMARA

DAG

medium Arwen-Imara heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Arwen-Imara heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Arwen-Imara, mailconsults met mediums, stel medium Arwen-Imara in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Arwen-Imara, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM ARWEN-IMARA

Geeft sinds 20 mei 2021 paranormaal telefoonconsult op deze website.

MEDIUM

Medium Arwen-Imara gebruikt als
persoonlijke pincode 2722

LUISTEREND OOR

Arwen-Imara gaf laatste telefoonconsult op
17 juli 2024 om 10u24

glazen bol  medium Arwen-Imara Nederland

4 JAAR ERVARING

Arwen-Imara is al 4 jaar actief op mediums.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Arwen-Imara is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

ARWEN-IMARA MEDIUM ARWEN-IMARA

Toen ik kind was besefte ik dat ik anders was dan de meeste rondom mij.

Ik ben heldervoelend, helderhorend en helderziend dit in het verleden,heden en toekomst, tevens ben ik ervaringsdeskundige parapsychologie. Mijn intuitie is mijn leidraad in ons gesprek.

Tijdens ons gesprek krijg ik beelden en berichtgevingen door. Deze ondersteun ik met mijn kaarten de Tarot oracle kaarten en the Shamans dream oracle, om u een zo gedetailleerd mogelijk antwoord te kunnen bieden.

Ook kan in de pendel laten spreken op uw vraag.

Na 15 jaar ervaring kan ik zeggen dat ik eerlijkheid het belangrijkst vind en dat u een eerlijk antwoord op uw vraag van mij kan verwachten.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM ARWEN-IMARA

TOP