telefoonconsult medium MAY KENSLEY

2658MEDIUM MAY KENSLEY IS OFFLINE VOOR TELEFOONCONSULT

Betrouwbaar medium May Kensley is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium May Kensley, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium May Kensley komt pas later online.


Notice: Undefined index: chatfunctie in /home/web/domains/mediums.lu/public_html/consulent.php on line 859

MEDIUM MAY KENSLEY - MEDIUM

MEDIUM MAY KENSLEY - MEDIUM

Een medium zoals medium May Kensley communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium May Kensley en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium May Kensley en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium May Kensley is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

MEDIUM MAY KENSLEY - HELDERVOELEND

Door een heldervoelende geholpen worden. Een heldervoelende zoals medium May Kensley voelt jouw energie (omgevingen, gevoelens, emoties), dit kan een spirituele indruk zijn, aanwezigheid van mensen of dieren. Een heldervoelende is vaak ook hooggevoelig.

Een heldervoelende kan door het verscherpte zintuig van het voelen anderen beter helpen bij bijvoorbeeld het benoemen en loslaten van emoties, gevoelens en blokkades.

Zit jij ook met onverwerkte gevoelens of blokkades? Start dan nu een consult met medium May Kensley.

 MEDIUM MAY KENSLEY AGENDA JUNI MEDIUM MAY KENSLEY

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA MEDIUM MAY KENSLEY

DAG

medium May Kensley heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium May Kensley heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals May Kensley, mailconsults met mediums, stel medium May Kensley in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium May Kensley, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM MAY KENSLEY

Geeft sinds 13 maart 2020 paranormaal telefoonconsult op deze website.

MEDIUM

Medium May Kensley gebruikt als
persoonlijke pincode 2658

HELDERVOELEND

May Kensley gaf laatste telefoonconsult op
23 november 2023 om 10u36

glazen bol  medium May Kensley Nederland

5 JAAR ERVARING

May Kensley is al 5 jaar actief op mediums.nl

ZELDEN ONLINE

Medium May Kensley is heel zelden online.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

May Kensley is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.94 out of 5
34 getuigenissen

MAY KENSLEY MEDIUM MAY KENSLEY

Hallo mijn naam is May kensley.

Ervaren heldervoelend, ziend en wetend medium al meer dan 25 jaar. Ik wil u graag bijstaan met alle vragen die u heeft over liefde, werk, relaties enz.

Ben voor u een luisterend oor en heb veel levenswijsheid waardoor ik heel goed kan invoelen in situaties. Ik heb mijn gave van kinds af aan en heb velen mogen helpen in de meer dan 25 jaar dat ik dit werk mag doen.

Tracht altijd eerlijk en nuchter mijn consulten te geven.

Kom je er zelf niet meer uit, of ben je de weg even kwijt, ik wil er voor je zijn om je te helpen weer te gaan geloven in jezelf en in je eigen kracht te gaan staan.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM MAY KENSLEY

TOP