|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Getuigenissen medium Anouk
mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
       
  Paranormale hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door mediums Daghoroscoop Stier door mediums Daghoroscoop Tweelingen door mediums Daghoroscoop Kreeft door mediums
Daghoroscoop Leeuw door mediums Daghoroscoop Maagd door mediums Daghoroscoop Weegschaal door mediums Daghoroscoop Schorpioen door mediums
Daghoroscoop Boogschutter door mediums Daghoroscoop Steenbok door mediums Daghoroscoop Waterman door mediums Daghoroscoop Vissen door mediums

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Mediums.nl-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

Getuigenissen van onze bezoekers


Wat vinden onze bezoekers van onze mediums?

Elke dag geven onze mediums inzicht en hulp in de meest diverse levensvragen. Hieronder kan u getuigenissen lezen over mediums door onze bezoekers.

Onze mediums appreciëren het enorm wanneer u een getuigenis over uw consult plaatst.Kies een medium:  

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Beste Anouk,

Ik bel regelmatig en telkens sla je de nagel op de kop.
Ook de minder leuke dingen worden gewoon op tafel gegooid en dat is top. Ik weet telkens weer waar ik sta, positief of negatief.
Bedankt voor de adviezen wat betreft mijn liefdesleven, ik haal er altijd enorm veel kracht en wijsheid uit.
.

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van Anoniem voor medium Anouk     Getuigenis van Anoniem op 15 januari 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Bedankt voor de empowerment, kracht en duidelijkheid voor de dagen dat ik het nodig had. Ik heb dankzij jouw mijn verwarde gevoelens kunnen ontcijferen. Je bent een echte aanrader, pure ziel en eerlijk. Je hebt me tools gegeven om in te zetten en je hand uitgereikt tijdens momenten dat ik het even niet meer wist. Beste lezer, wil je eerlijk advies en antwoorden op je vragen..? Aarzel niet om haar te bellen. X.

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van W. voor medium Anouk     Getuigenis van W. op 3 januari 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Hoi Anouk, als eerst, de aller beste wensen voor 2029 met veel liefde en gezondheid.
Ik heb jou paar weken geleden gebeld betreft E.
Zoals je al voorspelde is het contact idd gestopt wauw. Ik kon het me niet voorstellen maar helaas waar.
Ik heb vele mediums gesproken maar jij hebt telkens gelijk.
En met die andere jonge M. heb je ook gelijk gehad dat het geen relatie wordt.
Dus lieve mensen Anouk is 't zeker waard om te bellen.

Liefs Daphne.

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van Daphne voor medium Anouk     Getuigenis van Daphne op 1 januari 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Aan al mijn bellers dank jullie voor het vertrouwen en een gezond en liefdevol 2020. Blijf vertrouwen in jezelf xxx.

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van anouk voor medium Anouk     Getuigenis van anouk op 31 december 2019 - waardering van 3.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Anouk nog bedankt voor altijd de juiste voorspellingen. Soms minder leuke maar altijd juist. Dankjewel.

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van Nelly voor medium Anouk     Getuigenis van Nelly op 19 december 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Anouk, ik zat met zoveel vragen en onduidelijkheden. Ik voelde me heel alleen. Maar stilletjes aan raak ik er weer bovenop en komt er stap voor stap uit wat jij hebt voorspeld. Enorme dank hiervoor. Een echte aanrader.

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van Anoniem voor medium Anouk     Getuigenis van Anoniem op 18 december 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Ik bel al vaak eens met Anouk, en ze is zo verschrikkelijk goed. Ik sta er alle keren versteld van. Ze vertelde dat mijn date de eerste keer niet door ging en de tweede keer wel. Nou ze had het weer helemaal goed. Ik vind haar top.

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van carolien voor medium Anouk     Getuigenis van carolien op 10 december 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Flabergasted je pikte direct de essentie op en wist exact waar het over ging. Geen algemeenheden maar to the point. Sommige dingen zijn mindet leuk om te horen maar eerlijk en zoals het in realiteit is. Geen sprookjes maar met de voeten op de grond. Hard om horen maar zoveel beter dan verwachtingen scheppen om mij naar de mond te praten. Bedankt Anouk voor je eerlijkheid .

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van Anoniem voor medium Anouk     Getuigenis van Anoniem op 7 december 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Anouk, dank je wel voor het gesprek of de gesprekken je brengt me iedere keer weer tot rust, je bent echt een super woman jammer dat mn bel tegoed op was, kan uren met je praten zo rustgevend ben je.dank jewel nogmaals.

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van anneke voor medium Anouk     Getuigenis van anneke op 24 november 2019 - waardering van 3.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Anouk je voorspelling is uitgekomen. Ik heb het appartement gekregen. Je bent top.

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van X voor medium Anouk     Getuigenis van X op 4 november 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Lieve Anouk, jouw zojuist gesproken. Weer een voorspelling van jou uitgekomen betreft de man(nen). Je blijft bij je eerdere voorspellingen. Je bent ongekend goed en lief.

.

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van A voor medium Anouk     Getuigenis van A op 1 november 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Mijn vriendinnen en ik bellen Anouk op een regelmatige basis en dat is niet voor niets. Geen sprookjesverhalen maar de keiharde waarheid. Soms krijg je een antwoord van Anouk en dan denk je neeeee dat kan niet, om haar vervolgens te moeten bellen en vertellen dat ze gelijk had. Geen vraag is te gek voor Anouk. Van liefde tot gezondheid tot werk Anouk is een ontzettend lieve vrouw die je verteld hoe het zit en wat er gaat gebeuren. Het zijn geen sprookjesverhalen. Mijn vriendin S belt al lange tijd over haar ex vriend die tot 2x toe verloofd is met een andere vrouw geweest en telkens zag Anouk de bruiloft niet doorgaan en dat klopte. Bij mij had ze over mijn gezondheid gelijk gehad ondanks dat de dokters wat anders zeiden. Nu gisteren een vast contract gekregen wat Anouk ook had voorspeld. Anouk we kunnen niet meer zonder je. Bedankt voor je eerlijkheid en oprechtheid. Groetjes S&A.

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van A en S voor medium Anouk     Getuigenis van A en S op 12 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Heel aangenaam medium, al 2 dingen uitgekomen en hopelijk die andere ook nog. Hoor je zeker nog. Dank u super, zeker een aanrader.

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van Sonia voor medium Anouk     Getuigenis van Sonia op 1 oktober 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Heel erg goed. Geen onzinverhalen, to the point, waardevolle adviezen en praat absoluut niet met je mee. Er zijn al heel veel dingen die Anouk heeft verteld uitgekomen. Ik bel Anouk zeker terug. Dank je wel lieve Anouk.

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van E voor medium Anouk     Getuigenis van E op 18 september 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Lieve Anouk, je bent ongekend goed in jouw voorspellingen. Zojuist jou gesproken en er is weer een voorspelling van jou uitgekomen mbt het contract. Altijd juist en lief. Liefs.

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van A voor medium Anouk     Getuigenis van A op 5 september 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Lieve Anouk,

Ik spreek jou nu al een tijdje en je bent zo eerlijk, lief maar vooral je maakt niks mooier dan dat het is. Zojuist weer een mooie voorspelling van jou uitgekomen van het contract. Liefs A.

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van A voor medium Anouk     Getuigenis van A op 9 augustus 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Anouk is FANTASTICH. Mijn vriendinnen bellen haar al enige tijd en zijn altijd enthousiast. Ik had dit nog nooit eerder gedaan en heb het geprobeerd. Ik belde haar terwijl ik in een hopeloze situatie zat zonder enkel goed vooruitzicht. Zij wist mij te kalmeren en te vertellen wat ik moest doen om mijn doel te behalen. 1 week verder en het doel is behaald door haar advies. Anouk je bent een ontzettend lieve vrouw. Bedankt.

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van Jamila voor medium Anouk     Getuigenis van Jamila op 8 augustus 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Al wat je mij hebt verteld is uitgekomen. Bedankt.

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van Sima voor medium Anouk     Getuigenis van Sima op 11 juli 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Snel en correct, houd je niet onnodig lang in de draai zoals velen. Top. Dank je wel.

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van Anoniem voor medium Anouk     Getuigenis van Anoniem op 11 juli 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Lieve Anouk, je zat er weer boven op. Je zag zijn onzuivere intentie. Fijn weer met je gesproken te hebben, nu kan ik rustig slapen. Veel liefs. xx.

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van Xx voor medium Anouk     Getuigenis van Xx op 31 mei 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Anouk, ik sprak je net over de mensen op de boerderij. Je bent steengoed, en een lieve vrouw, je houdt mij niet aan het lijntje. Mij ga je vaker horen, ik hoop zo dat jouw voorspellingen uitkomen. Mijn liefdevolle groet, xx.

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van xx voor medium Anouk     Getuigenis van xx op 29 mei 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Anouk, consequent en juist. Vooral het begeleiden naar verandering en de dingen op de juiste manier helpen begrijpen zijn een hele hulp voor mij. Bovendien zijn je voorspellingen correct en duidelijk, dank je wel.

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van Femke voor medium Anouk     Getuigenis van Femke op 28 mei 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Dankjewel lieve Anouk voor het mij met beide benen op de grond zetten. Anouk is direct en eerlijk en laat je goed naar jezelf kijken: iemand waar je echt iets aan hebt. Ik ben blij dat ik je gesproken heb. Liefs S.

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van S voor medium Anouk     Getuigenis van S op 25 april 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Anouk bedankt weer voor je steun en advies. Weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Je helpt mij al een tijdje door een hele moeilijke periode. Ik spreek je snel dikke knuffel.

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van X voor medium Anouk     Getuigenis van X op 13 april 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Anouk, bijna 2 jaar bleef je volhouden dat mijn ex bij zijn nieuwe liefde weg zou gaan. Ik dacht soms dat je t uit je duim zoog, en dat heb ik je ook verweten. Sorry daarvoor want je had al die tijd gelijk, we hebben terug contact met elkaar en het loopt opnieuw fijn, dank je wel.

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van Anoniem voor medium Anouk     Getuigenis van Anoniem op 10 april 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Meer dan 1 jaar heb ik contact met Anouk. Ik had meer dan anderhalf jaar had ik geen contact met mijn ex-partner. Anouk bleef volhouden dat er contact zou komen en dat het rustig aan weer de goede richting op zal gaan. Momenteel zit ik in deze fase en kan het gewoon niet geloven. Anouk is iemand die je niet naar je mond praat maar je met beide benen op de grond zet. Het is niet altijd wat je wilt horen maar daardoor krijg je geen sprookjesverhalen waar je niets aan hebt. Anouk ik bedank je vanuit de grond van mijn hart voor al je correcte waarnemingen het afgelopen jaar en advies. Door jou heb ik de hoop niet opgegeven. Je hebt een gave. Dikke knuffel.

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van X voor medium Anouk     Getuigenis van X op 22 februari 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Er ging iets mis met de verbinding. Krijg je nu niet meer te pakken :-( bedankt voor je advies. Spreek je snel weer. Groetjes.

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van Sofia voor medium Anouk     Getuigenis van Sofia op 17 februari 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Maanden lang hield Anouk vol dat ik contact zou krijgen met mijn ex. VANDAAG IS HET GEBEURD.
Anouk je bent de allerbeste. Hopelijk komt het weer volledig goed.

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van S voor medium Anouk     Getuigenis van S op 9 februari 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Lief medium die geen onzin verteld.
Scherp en weet dingen die ik haar niet vertelde.
Nu wachten tot je voorspellingen uit gaan komen maar ik heb daar het volste vertrouwen in.
Bedankt.

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van Lacoste voor medium Anouk     Getuigenis van Lacoste op 27 januari 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Van verschillende artsen in meerdere landen kreeg ik te horen dat mijn pink geamputeerd moest worden vanwege een infectie. Anouk heeft mij maandenlang geadviseerd om dit niet te laten doorgaan omdat het geen infectie is. Het was bijna zover en mijn pink werd bijna geamputeerd totdat op het laatste moment de arts besloot om het niet te doen omdat het geen infectie is maar hoogstwaarschijnlijk reuma. Het is ongelofelijk wat voor een bijzondere gave deze vrouw heeft. Ze is heel direct en soms geloof je het niet op dat moment wat ze verteld maar de tijd leert je dat Anouk altijd gelijk heeft. Mercikes.

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van A&S voor medium Anouk     Getuigenis van A&S op 10 december 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Anouk jij bent echt een topper. Zo ontzettend goed in je werk. Keurige waarnemingen, ze kloppen allemaal. Ik mis je :) bel je als ik terug ben van vakantie xxx.

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van S voor medium Anouk     Getuigenis van S op 3 december 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Anouk je bent een topper. Wat je voorspelt had met de vorige vriend waar ik zo gek van was is uitgekomen dat het niks zou worden. Ik heb het even heel moeilijk gehad, maar heeft nu een plek gekregen. Alvast bedankt voor je geweldige voorspellingen. H.

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van Horia voor medium Anouk     Getuigenis van Horia op 1 december 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Alles wat ik met jouw heb besproken, is ook uitgekomen. Bedankt voor de enorme hulp.

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van Onbekend voor medium Anouk     Getuigenis van Onbekend op 28 oktober 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Ik heb Anouk vaker gesproken, ze verteld het hele verhaal echt zoals het is, ontzettend goed. Ik denk dat zij echt de beste is. Stil van groet C.

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van Carolien voor medium Anouk     Getuigenis van Carolien op 26 oktober 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anouk

medium Anouk


Lieve Anouk, ik heb je net gesproken over o.a. autos en mijn partner,dan weet je denk ik wel wie ik ben:). Ik stuur je dit bericht omdat je me altijd zo goed helpt. Ik heb zoveel vertrouwen in jou,alles wat je zegt klopt en komt uit. Je bent streng en eerlijk, dat waardeer ik heel erg want daar heb ik het meeste aan. Je geeft heldere,directe en kernachtige antwoorden. En daarbij vind ik je ook erg lief. Kortom een supergoed medium. Liefs S.

Bel of e-mail met medium AnoukGetuigenis van S voor medium Anouk     Getuigenis van S op 23 oktober 2018 - waardering van 5.
Lees de getuigenissen van onze leden over onze mediums en laat u overtuigen
Hieronder kan u een waardering geven voor 1 van onze mediums:

                 
 
 
 
 


 


MicroBel | Privacy | Sitemap | Klacht | Alg. voorwaarden | Zelf medium? | Consulenten Copyright © 2006 - mediums.nl. Alle rechten voorbehouden.


mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
Getuigenissen medium AnoukTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 mediums.nl NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  mediums RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie mediums.nl mobiel.Mediums.nl


FACEBOOKPAGINA
  Mediums Facebook Mediums FB
 

Mediums.nl
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde mediums Paranormaal begaafd
  online mediums Online mediums
  Zelf medium worden Zelf medium worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door mediums Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

mediums
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel medium
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende mediums Helderziende mediums
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online mediums online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende mediums
  Bronnen mediums Bronnen mediums

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET mediums
  Telefoonconsult met mediums Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met mediums Consultatie via e-mail
  Fotoreading met mediums Fotoreading met mediums
  Goedkoper bellen met mediums Goedkoop bellen met mediums

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door mediums Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door mediums Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door mediums Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door mediums Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door mediums Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door mediums Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door mediums Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door mediums Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door mediums Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door mediums Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door mediums Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door mediums Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door mediums Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen