telefoonconsult medium RIENE

2751MEDIUM RIENE IS OFFLINE VOOR TELEFOONCONSULT

Betrouwbaar medium Riene is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Riene, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Riene komt pas later online.


Notice: Undefined index: chatfunctie in /home/web/domains/mediums.lu/public_html/consulent.php on line 859

MEDIUM RIENE - MEDIUM

MEDIUM RIENE - MEDIUM

Een medium zoals medium Riene communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium Riene en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium Riene en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium Riene is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

MEDIUM RIENE - HELDERWETEND

Een medium zoals medium Riene met de paranormale gave helderwetendheid geeft antwoorden op belangrijke levensvragen. Deze antwoorden komen bij medium Riene binnen zonder dat daar auditief iets van te merken is. Iemand die helderwetend is, krijgt een bepaald gevoel of weet ineens dat iets klopt zonder dat daar een wetenschappelijke verklaring voor gegeven kan worden. Het komt niet voort uit intuïtie, maar lijkt eigenlijk uit het niets bij medium Riene binnen te komen.

Een medium zoals medium Riene die helderwetend is, krijgt eerlijke en objectieve antwoorden door op vragen die u heeft met betrekking tot uw leven. Helderwetend wordt ook wel paranormaal weten, helder weten of innerlijke weten genoemd. Woorden en beelden komen binnen bij medium Riene in de vorm van een universele energie. Dat vertaalt medium Riene dan weer naar uw wereld en in uw taal.

 MEDIUM RIENE AGENDA JUNI MEDIUM RIENE

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA MEDIUM RIENE

DAG

medium Riene heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Riene heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Riene, mailconsults met mediums, stel medium Riene in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Riene, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM RIENE

Geeft sinds 11 januari 2022 paranormaal telefoonconsult op deze website.

MEDIUM

Medium Riene gebruikt als
persoonlijke pincode 2751

HELDERWETEND

Riene gaf laatste telefoonconsult op
15 juni 2024 om 16u46

glazen bol  medium Riene Nederland

3 JAAR ERVARING

Riene is al 3 jaar actief op mediums.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Riene is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

Riene is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.86 out of 5
7 getuigenissen

RIENE MEDIUM RIENE

Lieve mensen, Ik ben Riene, intuïtief medium en coach.

Graag ondersteun ik jou, in het pad dat je hier op aarde mag bewandelen. Geef ik jou inzicht in levensvragen, die jou bezighouden.

Ik vind het belangrijk om in mijn werk, mijn connectie met het universum te verbinden met het aardse.

Vanuit deze connectie help ik jou graag verder.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM RIENE

TOP