telefoonconsult medium MARIAN

2154MEDIUM MARIAN IS OFFLINE VOOR TELEFOONCONSULT

Betrouwbaar medium Marian is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Marian, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Marian komt pas later online.


Notice: Undefined index: chatfunctie in /home/web/domains/mediums.lu/public_html/consulent.php on line 859

MEDIUM MARIAN - HELDERVOELEND

MEDIUM MARIAN - HELDERVOELEND

Door een heldervoelende geholpen worden. Een heldervoelende zoals medium Marian voelt jouw energie (omgevingen, gevoelens, emoties), dit kan een spirituele indruk zijn, aanwezigheid van mensen of dieren. Een heldervoelende is vaak ook hooggevoelig.

Een heldervoelende kan door het verscherpte zintuig van het voelen anderen beter helpen bij bijvoorbeeld het benoemen en loslaten van emoties, gevoelens en blokkades.

Zit jij ook met onverwerkte gevoelens of blokkades? Start dan nu een consult met medium Marian.

MEDIUM MARIAN - LENORMAND KAARTEN

Om vragen over iemands leven te beantwoorden of om een blik in de toekomst te kunnen werpen, maakt medium Marian gebruik van de Lenormand kaarten. Door Lenormand kaarten te leggen kan medium Marian antwoord geven op vragen waar u mee zit of u advies geven met betrekking tot allerlei zaken die spelen in uw leven. U krijgt een direct en betrouwbaar antwoord van medium Marian zonder dat u aan het lijntje gehouden wordt.

Hoe gaat het Lenormand kaarten leggen in zijn werk?
De Madame Lenormand kaarten zijn wereldwijd een enorm begrip. Het werd ontwikkeld door Marie Anne Lenormand aan het begin van de 19e eeuw. Het zijn in totaal 36 waarzegkaarten die afgeleid zijn van de normale speelkaarten. Zo zijn er in totaal ook vier kleuren te onderkennen die afgeleid zijn van de bekende klaveren, schoppen, ruiten en harten. De kaarten zijn opeenvolgend genummerd en hebben een symbolische tekening of boodschap, die overeenkomt met de boodschap van de kaart.

Wilt u ook antwoorden op vragen waar u mee zit? Bel dan met medium Marian die Lenormand kaarten gebruikt om u op de juiste manier te adviseren over bijvoorbeeld liefdes- en relatieproblemen. Lenormand kaarten leggen is een paranormale gaven van veel van onze mediums. Krijg nu directe adviezen en antwoorden van medium Marian op al je levensvragen.

 MEDIUM MARIAN AGENDA JULI MEDIUM MARIAN

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA MEDIUM MARIAN

DAG

medium Marian heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Marian heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Marian, mailconsults met mediums, stel medium Marian in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Marian, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM MARIAN

Geeft sinds 15 augustus 2012 paranormaal telefoonconsult op deze website.

HELDERVOELEND

Medium Marian gebruikt als
persoonlijke pincode 2154

LENORMAND KAARTEN

Marian gaf laatste telefoonconsult op
17 juli 2024 om 14u34

glazen bol  medium Marian Nederland

13 JAAR ERVARING

Marian is al 13 jaar actief op mediums.nl

VAAK ONLINE

Medium Marian is vaak online, dus normaal te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

Marian is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.54 out of 5
68 getuigenissen

MARIAN MEDIUM MARIAN

Hallo, mijn naam is Marian.

Jaren geleden, bijna teveel om te tellen, ben ik als medium begonnen met het leren van de Tarot en Lenormand kaarten en uw vraag of vragen zal ik dan met behulp van deze kaarten beantwoorden.

In de tussentijd heb ik mijn kennis uitgebreid met andere orakelsystemen die ik dan ook gebruik voor het telefonisch consult.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM MARIAN

TOP