|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Medium Lina - Kaartleggen
mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
       
  Paranormale hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door mediums Daghoroscoop Stier door mediums Daghoroscoop Tweelingen door mediums Daghoroscoop Kreeft door mediums
Daghoroscoop Leeuw door mediums Daghoroscoop Maagd door mediums Daghoroscoop Weegschaal door mediums Daghoroscoop Schorpioen door mediums
Daghoroscoop Boogschutter door mediums Daghoroscoop Steenbok door mediums Daghoroscoop Waterman door mediums Daghoroscoop Vissen door mediums

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Mediums.nl-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

     
 
Stap 1 krediet opladen:

 
Stap 2 medium kiezen:

Klik op telefoon consultatie, vervolgens ziet u een overzicht van de op dat moment aanwezige mediums.
 
U bent nu in stap 3: start uw telefoon consultatie:

U gaat het gesprek starten met medium van uw keuze door te bellen naar het onderstaande lokale nummer. Geef vervolgens uw persoonlijke code en pin van medium in.
Mediums.nl - medium Lina

Mediums.nl - medium Lina infopagina


  0909 19 19 Bellen vanuit Nederland (90 cpm)
  0903 416 42 Bellen vanuit België (150 cpm)
  Maak account Goedkoper bellen (vanaf 80 cpm)
     
Een medium van deze paranormale hulplijn kan u helpen met inzichten en advies over uw toekomst, uw relatie of biedt u meer inzicht in een werkopportuniteit.

Onze mediums in het blauw die u hieronder kan vinden zijn op dit ogenblik online en beschikbaar voor u. U kan dus onmiddellijk contact maken en directe antwoorde krijgen op uw vragen.
Info over medium Lina.


Ben een helderziende met meer dan 20 jaar praktijkervaring.

Mijn Lenormandkaarten en de pendel zijn de instrumenten die mijn ingevingen bevestigen.

Graag beantwoord ik iedere vraag over relatie, werk, gezin Door mijn opleiding psychologie kan ik tevens steeds een luisterend oor bieden.medium Lina heeft volgende eigenschappen: Helderziend - Kaartleggen - Lenormand kaarten
Fotoanalyse Lees getuigenissen E-mailconsults Gratis account
       
  Laat uw foto analyseren door onze mediums. Stuur een foto van een geliefde of huisdier door naar Lina.  
  Lees getuigenissen over medium Lina, je krijgt een beeld van ervaringen van vorige bezoekers over Lina.  
  Stuur een vraag aan onze mediums via e-mail. Snel en op het tijdstip dat u het beste past.  
Bel met een account vanaf €0,80 naar onze mediums.
Gratis en slechts 1 min werk.
       
       

Getuigenissen

 

De ervaringen van onze bezoekers op mediums.nl over medium Lina

Dag Lina,

Ik wil u als eerste bedanken voor uw 2 voorspellingen die uit zijn gekomen. Ik heb gewonnen van de meubelzaak en mijn kind heeft haar rijbewijs behaald. Ik hoop dat u deze dagen online komt, want ik zou u het een en ander willen vragen. Volgens uw agenda kan u ons verrassen. Tot gauw. Groetjes.

    Getuigenis door Rachel

hey lina,
Helaas kan ik nergens een belverzoek plaatsen zoals u zei .
ik hoop u snel weer te spreken u bent geweldig .
liefs.

    Getuigenis door x

Meer als 5 sterren waard. Een lieve en warme medium. Ik ben blij dat U er bent.
MIJN Woning IS verkocht en en ik heb een nieuw contract op zakelijk gebied precies zoals je voorspeld had.
Je vent een aanrader.
Dank groet en tot snel.

    Getuigenis door Anoniem

Lieve Lina


Spot on je zag het gelijk zonder van mij kant te zeggen wat er speelde. Je wist mij te vertellen dat ik een bedrijfje runde dat medewerkers fraudeerde (dat kon jij niet weten maar ik wel).
Dat ik bij het gebouw me niet lekker in mijn vel voelde..en ga nog maar even door.
Dat ik binnenkort een nieuwe pand aangeboden kreeg met een huisvesting en dst het een andere gemeente was. Ik hoefde er zelf niets aan te doen maar, dat ik onverwachts een aanbod kreeg.
Ongelooflijk maar waar ik ga volgende week tekenen OMG >3
Tot SNEL LIEVE LIEVE LIEVE LINA.
GTZ M.

    Getuigenis door Xoxo

Wauw sprakeloos zoals ik u net al zei. Ben echt heel blij dat ik u gebeld heb. Duidelijkheid en rust gekregen terwijl ik erg verdrietig was/ben maar nu toch de hoop heb. Duizendmaal dank en u heeft bij deze zeker een klant erbij, nogmaals bedankt.

    Getuigenis door s

Lieve Lina, ik was verbaasd over alles was je wist. Ik dank je voor alles. Je bent gewoon een geweldige medium een lieve en betrokken vrouw. Ik moest het even laten bezinken wat je toen vertelde. Maar ik wilde je zeggen dat de aankoop van de woning is gebeurd, heb mijn promotie op mijn werk gekregen en mister B heeft contact gezocht. De laatste voorspelling die moet nog komen. Die komt zeker een vast hihihi. Ik raad iedereen jouw aan. Willen jullie de waarheid dan moeten jullie zeker Lina bellen. Die zegt niet wat je wilt horen maar vertelt wat ze doorkrijgt dat vindt ik fijn. Dikke dikke knuffel van A. (Ram).

    Getuigenis door A

Hallo Lina,

Sorry dat ik laatst naar tegen je deed omdat je slecht nieuws voor me had :(.
Ik wilde wat anders horen het is wel zo gegaan zoals je voorspeld had.
Toch bedankt voor je eerlijkheid en zuiverheid

.

    Getuigenis door Fad.

Dag Lina, wat een mooie reading heb jij mij gegeven over mijn zielsliefde. Heel fijn dat ik jou een keer heb mogen spreken en zo eerlijk van je wat je benoemde over een transformatieproces en tijd. Dank je wel, ik weet wat mij te doen staat.

    Getuigenis door S.

Ik MOET gewoon weer een recensie voor Lina achterlaten. Lieve Lina je zei me dat mijn contract bij mijn huidige opdrachtgever verlengd zou worden en dat ik daar schriftelijke bevestiging van zou krijgen nog voor einde jaar, maar dat het contract later zou komen. Klopt helemaal. Gisteren een email met bevestiging gehad maar het contract wordt ivm de feestdagen begin januari opgestuurd. Niet normaal jouw gaven.
In de laatste recensie schreef ik al dat je tijdens ons gesprek 2 maanden geleden had gezegd dat nadat de man van wie ik nog hou me weer wilde zien, dat ik zelf ervoor zou kiezen weer afstand te nemen totdat hij keuzes zou maken over zijn huidige situatie. Ik geloofde je niet want ik dacht als hij eindelijk terug is laat ik em echt niet meer gaan. Maar heb toch zelf ervoor gekozen hem weer terug zijn mancave in te sturen om na te gaan denken en keuzes te maken.
Wanneer hij nu terugkomt gaat t voor ons echt beginnen. Ik kan niet wachten.hoop je snel weer te spreken lieve Lina. Helaas ben je er niet zo vaak maar je bent echt super goed.

    Getuigenis door Anoniem

Lieve Lina, ben heel blij dat ik je weer even heb gesproken zojuist. Tot nu toe heb je in alles gelijk gehad. Van werk, tot en met financien en de man van wie ik hou. De laatste keer dat ik je sprak zei je dat hij zou terug komen maar dat ik zelf afstand zou nemen en hem zou vragen een keuze te maken. Vandaag zat je er weer zo knal bovenop met alles wat je doorkreeg. Je zei dat hij in zijn hart al een keuze heeft gemaakt en dat hij zelf weer contact opneemt en dat de relatie dan eindelijk voor ons gaat komen. Ik hoop het zo Lina, maar ik heb enorm veel vertrouwen in jou en je voorspellingen. Je bent super gedetailleerd en eerlijk en ook nog eens heel warm en begripvol. Ik waardeer dat zo aan jou. Ik houd je op de hoogte. Hele lieve knuffel van mij en alvast fijne feestdagen.

    Getuigenis door Anoniem

Lieve Lina,

Je staat me altijd te woord ongeacht hoeveel vragen ik stel. Ik ga door een hele moeilijke periode waarin ik wil vasthouden aan iemand maar het liefst loslaten. Die tweestrijd wist jij zo goed te bespreken. Gewoon alles tot aan mijn gedrag en gedrag van de andere persoon. Echt wonderbaarlijk wat jij ziet. Voorspellingen komen steeds uit. Contact is met mij opgenomen zoals jij het zag en zei: 'neem geen contact op, dat gaat diegene zelf doen'. You were right. Over meer, heb al eerder mijn ervaring hier gedeeld over andere voorspellingen. Dank je wel.

    Getuigenis door C.

Lieve Lina, wil u bedanken voor het gesprek van vanavond. Waarin u weer veel duidelijkheid hebt weten te verschaffen voor me. Ik waardeer het zeer dat u me zo lang te woord heeft gestaan terwijl u op punt stond om uit te loggen. Ik was van plan om even kort met u te praten, maar vind het wel erg fijn dat ik al mijn vragen heb kunnen stellen. U bent een bijzonder goede, prettige en lieve consulente en ik heb veel gehad aan mijn gesprekken met u. Een knuffel voor u en wat extra sterretjes :).

    Getuigenis door xs

Ervaring met paragnost Lina.2 voorspellingen zijn uitgekomen. Ik ben benieuwd naar de komende tijd en de voorspelling waar ik me nu nog niks bij kan voorstellen. Je bent gifted en meer dan 5 sterren waard.

    Getuigenis door C

Lina is een hele fijne, lieve, vriendelijke dame, die heel snel en goed is afgestemd. Zij verschaft veel helderheid en inzicht in je vraagstukken en doet dat op een hele eerlijke en vriendelijke manier.
Ik vind u een super consulente. Harstikke bedankt en veel liefs (consult van zondagavond 9-okt).

    Getuigenis door xs

Een heel lieve vrouw, eerlijk en veel informatie.
Zij bevestigde dingen die ik zelf ook voelde. Een aanrader.

    Getuigenis door Jj

Beste Lina, heb u net best lang gesproken over diverse kwesties, die vooral met het werk te maken hebben. Wat bent u toch een lieve en fijne dame om mee te praten. U kon heel goed invoelen op mijn vragen en dingen voor me ophelderen. Ik ben blij met de inzichten en de goede adviezen die ik gekregen heb.
Hartelijk dank Lina van de dame met de hele jonge energie die zo onrustig was. (zaterdagavond).

    Getuigenis door esscie

Liefste Lina, Dank je voor je steun en het juiste invoelen . Je hebt geen kaarten nodig en kan zo alles vertellen. Ook is het moeilijk jou vast te krijgen, je bent steeds bezet. Begrijp niet waarom de mensen niet even de tijd nemen om een getuigenis te plaatsen. Liefs en veel sterkte.

    Getuigenis door E.

Wat een goede , lieve, warme en eerlijk persoon. Ik put ongelooflijk veel kracht uit je wijze raad, Lina. Tot spoedig.

    Getuigenis door E.

Lina, ik heb je in Januari gesproken toen gaf je aan dat ik ten huwelijk gevraagd zou worden.
Ik was ongeloofelijk sceptisch omdat er toen al 5 maanden geen contact was. Ik dacht tuurlijk zal wel die ziet het totaal verkeerd.
Wat denk je 1e van maart was het eerste contact.
En vorige weekend (tripje naar Scheveningen) ben ik ten HUWELIJK gevraagd ja echt maar ik kan het niet geloven. Maar ik moet toch toegeven dat je gelijk had.
Je bent een super medium en een mooi mens.
Ik bel je binnenkort met de trouwdatum.

    Getuigenis door Op de wolken

Beste Lina, ik heb je laatst gebeld ivm liefde.
Je blijft zien dat hij terug gaat komen. Je blijft hetzelfde zien.
Je geeft mij weer hoop je help mij in moeilijke tijden. Je steun, advies en hulp waardeer ik enorm. Ook al blijf ik ongeduldig en vraag ik steeds dezelfde vragen.
Je blijft geduldig en geeft ook antwoorden op mijn vragen.
Je bent voor mij een heel bijzonder mens.
Je ziet het ook niet op korte termijn gebeuren.
Maar af en toe heb ik een bevestiging nodig en daarom ben ik blij dat jij er dan voor mij bent.
De andere voorpelling is ook uitgekomen dus weet ik ook dat dit ook nog gaat komen.
Alleen is geduld een schone zaak :)

Ik wil je hierbij ook erg bedanken voor je hulp.

Veel liefs van S uit Limburg.

    Getuigenis door S

Vond de voorspellingen heel frapant goed. zeker aan te raden . en wil terug bellen. tot een van die dagen.

    Getuigenis door marjan

Je had in Januari voorspeld dat ik een nieuwe baan zou krijgen. Ik kon het niet plaatsen toen want ik was er niet mee bezig. Hahaha wat denk je nu Lina. De baan is mij aangeboden en ik heb jaaaaaa gezegd. Je bent superrrrrr goed.
Veel dank.

    Getuigenis door An

Heyyyy Lina als ik je 10 sterren had mogen geven dan had ik dat gedaan. Jij was 1 van de weinige mediums die had voorspeld dat hij terug contact zou opnemen. En dat we daaruit rustig een vriendschap zouden opbouwen en dan een relatie zouden krijgen. Hierbij wil ik zeggen dat het inderdaad zo is gegaan en dat we nu rustig aan het opbouwen zijn. Graag wil ik je bedanken voor alle advies en geduld ook al was ik niet altijd even makkelijk :)) en zag ik het niet echt gebeuren, en jij bleef mij steunen en het vertrouwen geven dat het goed zou komen.
Van mij zal je blijven horen want je bent nog niet van me af hahahaha.
Want ik heb je nog sowieso nodig. Lieve Lina want je hebt een hart van GOUD en je probeerd er echt voor de mens te zijn.
En dat waardeer ik enorm.
Ik zou zeggen tot ziens en knuffel knuffel de groeten uit Antwerpen.

    Getuigenis door Patrica

Lieve Lina,

Je hebt mij in de afgelopen tijd veel gesteund en raad gegeven er is al veel van je voorspellingen uitgekomen nu de rest nog. Ik wacht met smart op je. hoop dat je snel weer op de lijn aanwezig bent.
Je grote fan :).

    Getuigenis door Wendy

Hoi Lina,
Ik vind u echt een schat van een vrouw, eerlijk en oprecht.
Sorry dat ik plotseling moest ophangen omdat hij belde.

Dikke knuf M.

    Getuigenis door Monique

Hey Lina ik kan alleen de getuigenissen van mensen bevestigen. De voorspelling ivm studie is uitgekomen zoals u zei . Puur en te vertrouwen. Voor mij ben je mijn grote zus, ik heb jou heel graag . Dikke kusjes.

    Getuigenis door antwerpen

dankje voor je gesprek net. ik ga het vertrouwen hebben dat hij terug komt maar nog even de tijd nodig heeft.
zoals je zei het rustig aan opbouwen. ik hoop dat dit gaat lukken en hij dit ook zeker gaat doen. ik bel je snel weer. bedankt voor een super fijn gesprek wat mijn onrustige gevoel weer rust heeft gebracht.x.

    Getuigenis door n.

Wat ben je super lief Lina.

dank je wel voor je inzichten en een prachtige consult.

Je hebt alles juist gezien alles klopte chapeau.

Ik bel je altijd om de twee dagen je blijf mij steunen en adviezen geven.

Ik wil je daar hartelijk voor bedanken.

    Getuigenis door A

Ik heb op je gewacht op de lijn. Om door te geven dat je voorspelling is uitgekomen :)))).
Je bent geweldig ga zo door Lina.
Vandaar mijn getuigenis ik kon niet wachten.
Ik hou je op de lijn in de gaten ik hoop tot snel.
Warme groet Iris.

    Getuigenis door iris

Linaaa. Je bent een van de beste, gaat alles goed met je?. Ik mis je op de site, ik wil je zo graag spreken. Hoop dat alles goed gaat.

    Getuigenis door Meisje

Hallo Lina, Wat fijn om me jou te praten. Ik heb je al eerder met jou gepraat en 1 van de voorstellingen, die je aan mij gaf, is uitgekomen. Je bet een Topper. Ik zal je zeker weer bellen.

    Getuigenis door N

Hartelijk dank voor uw inzichten. nogmaals bedankt.

    Getuigenis door M

Amai de voorspelling is uitgekomen.
Superrrrrrrrrrrrrrrr :).

    Getuigenis door Anoniem

Lieve Lina, je bent een lieve vrouw zalig om mee te praten. Er zijn al verschillende voorspellingen uitgekomen . Nu nog wachten op rest .je hoort me zeker nog terug . Dikke kus :).

    Getuigenis door Christa

Beste Lina, ik heb u net gesproken. Op weg naar huis vanuit de bus met een niet zo heldere verbinding. De toekomst moet ik afwachten, maar ik vond u wel een sympathieke dame om mee te praten die e.e.a. goed kon aanvoelen. Dat wilde ik even laten weten :).

    Getuigenis door s

Lina ik vind je een erg lieve en betrokken vrouw. Je doet erg je best om duidelijkheid te krijgen.wat je mij vertelde over mijn oude liefde bevestigde van wat ik eigenlijk zelf al wist. Heel knap en erg overtuigend. Dank je wel. Liefs jj.

    Getuigenis door jj

Bedankt lieve dame voor de prachtige consultatie. Ik ga ervoor en ga doen wat je me aangeraden hebt. Ik bel je spoedig terug en dan zal het met beter nieuws zijn. Veel liefs van mij en van mijn kinderen. Xxxx.

    Getuigenis door Iris van België ????

Lieve Lina, ik had jou aan de telefoon.
Ik had een fijn gesprek met jou.

Dank je wel. Lieve groet A.

    Getuigenis door Anita

Beste Lina,

Ik wil je bedanken voor de Reading. je bent een lief warm persoon en echt goed in invoelen . alles wat je omschreef klopte allemaal . ik zou iedereen aanraden om jouw te bellen je bent kei goed.
Groet Shal .

    Getuigenis door S


MicroBel | Privacy | Sitemap | Klacht | Alg. voorwaarden | Zelf medium? | Consulenten Copyright © 2006 - 2019 mediums.nl. Alle rechten voorbehouden.


mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
Medium Lina - KaartleggenTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 mediums.nl NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  mediums RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie mediums.nl mobiel.Mediums.nl


FACEBOOKPAGINA
  Mediums Facebook Mediums FB
 

Mediums.nl
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde mediums Paranormaal begaafd
  online mediums Online mediums
  Zelf medium worden Zelf medium worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door mediums Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

mediums
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel medium
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende mediums Helderziende mediums
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online mediums online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende mediums
  Bronnen mediums Bronnen mediums

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET mediums
  Telefoonconsult met mediums Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met mediums Consultatie via e-mail
  Fotoreading met mediums Fotoreading met mediums
  Goedkoper bellen met mediums Goedkoop bellen met mediums

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door mediums Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door mediums Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door mediums Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door mediums Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door mediums Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door mediums Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door mediums Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door mediums Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door mediums Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door mediums Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door mediums Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door mediums Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door mediums Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen