telefoonconsult Medium LILI

2136 MEDIUM LILI IS NU IN GESPREK

Betrouwbaar medium Lili geeft op dit ogenblik een paranormaal telefoonconsult. Bel daarom op een later tijdstip met medium Lili, momenteel is dit medium in gesprek. Medium Lili is zodadelijk terug beschikbaar.

BEZET medium Lili

PIN 2136 MEDIUM LILI

telefoonconsult  medium Lili
Ik ben Lili reeds veel jaren bezig met het spirituele. Zit je dringende vragen of ben je nieuwsgierig wat de toekomst jou zal brengen ik breng jou verhelderende inzichten over verschillende aspecten van het leven aan de hand van de Lenormand kaarten en astrologie en wat ik doorkrijg van mijn gidsen. Groetjes. Medium Lili.
Lenormand kaarten - Astroloog - Orakelkaarten - Nederlands

MEDIUM LILI - LENORMAND KAARTEN

MEDIUM LILI - LENORMAND KAARTEN

Om vragen over iemands leven te beantwoorden of om een blik in de toekomst te kunnen werpen, maakt medium Lili gebruik van de Lenormand kaarten. Door Lenormand kaarten te leggen kan medium Lili antwoord geven op vragen waar u mee zit of u advies geven met betrekking tot allerlei zaken die spelen in uw leven. U krijgt een direct en betrouwbaar antwoord van medium Lili zonder dat u aan het lijntje gehouden wordt.

Hoe gaat het Lenormand kaarten leggen in zijn werk?
De Madame Lenormand kaarten zijn wereldwijd een enorm begrip. Het werd ontwikkeld door Marie Anne Lenormand aan het begin van de 19e eeuw. Het zijn in totaal 36 waarzegkaarten die afgeleid zijn van de normale speelkaarten. Zo zijn er in totaal ook vier kleuren te onderkennen die afgeleid zijn van de bekende klaveren, schoppen, ruiten en harten. De kaarten zijn opeenvolgend genummerd en hebben een symbolische tekening of boodschap, die overeenkomt met de boodschap van de kaart.

Wilt u ook antwoorden op vragen waar u mee zit? Bel dan met medium Lili die Lenormand kaarten gebruikt om u op de juiste manier te adviseren over bijvoorbeeld liefdes- en relatieproblemen. Lenormand kaarten leggen is een paranormale gaven van veel van onze mediums. Krijg nu directe adviezen en antwoorden van medium Lili op al je levensvragen.

MEDIUM LILI - ASTROLOOG

Een astroloog zoals medium Lili kan op basis van de dag, de plaats en het uur van je geboorte voor u een persoonlijke geboortehoroscoop opstellen.

Een astroloog maakt op basis van deze gegevens en de stand van de hemellichamen (zon, maan en planeten) en uw ascendant op dat ogenblik een persoonlijke karakterbeschrijving, analyseert mogelijke problemen en maakt eveneens toekomstvoorspellingen. Het gebruik van astrologie kan door medium Lili voor u duidelijkheid geven over veel vragen, onzekerheden en gebeurtenissen in uw leven.

Een astroloog zoals medium Lili kan aan de hand van astrologie, de sterren, hemellichamen en je geboortedatum dus inzicht geven in verschillende zaken zoals uw karakter, levensloop en toekomst. Aan de hand van Astrologie kunnen er veranderingen waargenomen worden in je relatie, financiën, geluk en toekomst.

Een astroloog zoals medium Lili kan je dus meer inzicht geven in wat de sterren voor jou in petto hebben.

 MEDIUM LILI AGENDA MAART MEDIUM LILI

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA MEDIUM LILI

DAG

medium Lili heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Lili heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Lili, mailconsults met mediums, stel medium Lili in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Lili, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM LILI

Geeft sinds 25 april 2012 paranormaal advies op deze website.

LENORMAND KAARTEN

Medium Lili gebruikt als
persoonlijke pincode 2136

ASTROLOOG

Lili gaf laatste consult op
2 maart 2024 om 16u31

glazen bol  medium Lili Nederland

13 JAAR ERVARING

Lili is al 13 jaar actief op mediums.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Lili is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP MEDIUM

Lili is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.34 out of 5
86 getuigenissen

LILI MEDIUM LILI

Ik ben Lili reeds veel jaren bezig met het spirituele.

Zit je dringende vragen of ben je nieuwsgierig wat de toekomst jou zal brengen ik breng jou verhelderende inzichten over verschillende aspecten van het leven aan de hand van de Lenormand kaarten en astrologie en wat ik doorkrijg van mijn gidsen. Groetjes.

Medium Lili.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM LILI

TOP