telefoonconsult medium GABRIELLA

2635MEDIUM GABRIELLA IS OFFLINE VOOR TELEFOONCONSULT

Betrouwbaar medium Gabriella is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Gabriella, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Gabriella komt pas later online.


Notice: Undefined index: chatfunctie in /home/web/domains/mediums.lu/public_html/consulent.php on line 859

MEDIUM GABRIELLA - HELDERWETEND

MEDIUM GABRIELLA - HELDERWETEND

Een medium zoals medium Gabriella met de paranormale gave helderwetendheid geeft antwoorden op belangrijke levensvragen. Deze antwoorden komen bij medium Gabriella binnen zonder dat daar auditief iets van te merken is. Iemand die helderwetend is, krijgt een bepaald gevoel of weet ineens dat iets klopt zonder dat daar een wetenschappelijke verklaring voor gegeven kan worden. Het komt niet voort uit intuïtie, maar lijkt eigenlijk uit het niets bij medium Gabriella binnen te komen.

Een medium zoals medium Gabriella die helderwetend is, krijgt eerlijke en objectieve antwoorden door op vragen die u heeft met betrekking tot uw leven. Helderwetend wordt ook wel paranormaal weten, helder weten of innerlijke weten genoemd. Woorden en beelden komen binnen bij medium Gabriella in de vorm van een universele energie. Dat vertaalt medium Gabriella dan weer naar uw wereld en in uw taal.

MEDIUM GABRIELLA - HELDERHOREND

Iemand zoals medium Gabriella die helderhorend is, hoort bepaalde stemmen of kan geluiden, gedachten, gevoelens en herinneringen van een ander persoon opvangen. Al die informatie vertelt de helderhorende dan weer meer over een bepaald persoon of over bepaalde situaties.

Een helderhorend medium is in staat om boodschappen op te vangen van onzichtbare entiteiten of om gesprekken te horen van personen bij wie ze helemaal niet aanwezig zijn. Iemand die helderhorend is, is ook vaak hooggevoelig of hoogsensitief .

Laat medium Gabriella u helpen met betrekking tot uw werk, uw financiële situatie of uw relatie! U krijgt dan direct advies en nieuwe inzichten en bovendien wordt u een luisterend oor geboden. Het enige wat u hoeft te doen is een gratis account aan te maken en vervolgens te bellen met medium Gabriella.

Ook jij kan geholpen worden door onze helderhorenden! Bel nu met medium Gabriella met jaren ervaring in de paranormale wereld. Ontvang advies op het vlak van werk, liefde of financiën.

 MEDIUM GABRIELLA AGENDA JULI MEDIUM GABRIELLA

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA MEDIUM GABRIELLA

DAG

medium Gabriella heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Gabriella heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Gabriella, mailconsults met mediums, stel medium Gabriella in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Gabriella, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM GABRIELLA

Geeft sinds 14 augustus 2019 paranormaal telefoonconsult op deze website.
Notice: Undefined index: chatfunctie in /home/web/domains/mediums.lu/public_html/incl_infoblokconsulent.php on line 70

HELDERWETEND

Medium Gabriella gebruikt als
persoonlijke pincode 2635

HELDERHOREND

Gabriella gaf laatste telefoonconsult op
17 juni 2020 om 21u24

glazen bol  medium Gabriella Nederland

6 JAAR ERVARING

Gabriella is al 6 jaar actief op mediums.nl

ZELDEN ONLINE

Medium Gabriella is heel zelden online.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

Gabriella is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.65 out of 5
20 getuigenissen

GABRIELLA MEDIUM GABRIELLA

Dag lieve mensen, mijn naam is Gabriella.

Ik heb een gave ontwikkeld waarbij ik helder wetend, horend, voelend en helderziend ben. Wilt u antwoord op bepaalde vragen? Dit kan gaan over Liefde, werk, de toekomst en meer.

Wilt u advies over bepaalde onderwerpen. Geen vraag is mij te gek, schaamte is niet nodig.

Ik zal zo goed mogelijk mijn best doen om u vragen te beantwoorden en sta voor u klaar. Samen kunnen we eventueel zoeken naar oplossingen voor problemen en of andere mogelijkheden.

Aarzel dan niet en neem gerust contact met mij op Ik ben er.

Veel liefs Gabriella.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM GABRIELLA

TOP