telefoonconsult medium DINAH

2651MEDIUM DINAH IS OFFLINE VOOR TELEFOONCONSULT

Betrouwbaar medium Dinah is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Dinah, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Dinah komt pas later online.


Notice: Undefined index: chatfunctie in /home/web/domains/mediums.lu/public_html/consulent.php on line 859

MEDIUM DINAH - SPIRITUELE COACH

MEDIUM DINAH - SPIRITUELE COACH

Een spirituele coach zoals medium Dinah is vaak paranormaal begaafd. Een medium zoals medium Dinah die ook spiritueel coach is kan hierdoor speciale energieën voelen en door zijn unieke gave aan u raad geven over relaties, de liefde, geld en werk.

Spirituele coaches gebruiken vooral hun communicatieve vaardigheden zoals luisteren, vragen stellen, verduidelijkingen, herformuleringen, om mensen te helpen om hun perspectieven te verschuiven en daarmee oplossingen te ontdekken voor hun problemen.


Coaching brengt U van waar U bent, naar waar U wil zijn. Onze getrainde en ervaren mediums helpen U om uw doelen te bereiken en om antwoorden te vinden op uw levensvragen.

Onze spirituele coaches gebruiken een scala aan technieken uit andere disciplines, zoals sociologie, psychologie, volwassenenontwikkeling, positief denken, hypnose, ... met het doel om mensen te helpen bij het identificeren en realiseren van hun persoonlijke objectieven.

Wil je weten hoe jij je doelen kan bereiken?

Bel nu met medium Dinah om antwoorden te vinden op uw levensvragen en om uw vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen. medium Dinah helpt U om ze te gebruiken naar het beste van uw vermogen.

MEDIUM DINAH - LENORMAND KAARTEN

Om vragen over iemands leven te beantwoorden of om een blik in de toekomst te kunnen werpen, maakt medium Dinah gebruik van de Lenormand kaarten. Door Lenormand kaarten te leggen kan medium Dinah antwoord geven op vragen waar u mee zit of u advies geven met betrekking tot allerlei zaken die spelen in uw leven. U krijgt een direct en betrouwbaar antwoord van medium Dinah zonder dat u aan het lijntje gehouden wordt.

Hoe gaat het Lenormand kaarten leggen in zijn werk?
De Madame Lenormand kaarten zijn wereldwijd een enorm begrip. Het werd ontwikkeld door Marie Anne Lenormand aan het begin van de 19e eeuw. Het zijn in totaal 36 waarzegkaarten die afgeleid zijn van de normale speelkaarten. Zo zijn er in totaal ook vier kleuren te onderkennen die afgeleid zijn van de bekende klaveren, schoppen, ruiten en harten. De kaarten zijn opeenvolgend genummerd en hebben een symbolische tekening of boodschap, die overeenkomt met de boodschap van de kaart.

Wilt u ook antwoorden op vragen waar u mee zit? Bel dan met medium Dinah die Lenormand kaarten gebruikt om u op de juiste manier te adviseren over bijvoorbeeld liefdes- en relatieproblemen. Lenormand kaarten leggen is een paranormale gaven van veel van onze mediums. Krijg nu directe adviezen en antwoorden van medium Dinah op al je levensvragen.

 MEDIUM DINAH AGENDA MEI MEDIUM DINAH

WO

DO

VR

ZA

ZO

MA

DI

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA MEDIUM DINAH

DAG

medium Dinah heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Dinah heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Dinah, mailconsults met mediums, stel medium Dinah in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Dinah, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM DINAH

Geeft sinds 23 januari 2020 paranormaal telefoonconsult op deze website.

SPIRITUELE COACH

Medium Dinah gebruikt als
persoonlijke pincode 2651

LENORMAND KAARTEN

Dinah gaf laatste telefoonconsult op
26 mei 2024 om 15u41

glazen bol  medium Dinah Nederland

5 JAAR ERVARING

Dinah is al 5 jaar actief op mediums.nl

VAAK ONLINE

Medium Dinah is vaak online, dus normaal te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

Dinah is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.87 out of 5
39 getuigenissen

DINAH MEDIUM DINAH

Lieve mensen, mijn naam is Dinah.

Ik ben een heldervoelend, helderhorend en helderwetend medium. Al vele jaren maak ik gebruik van mijn Lenormand kaartjes en krijg ik beelden door van wat er in het verleden, heden speelt en wat er in de toekomst nog te wachten staat.

Door mijn levenservaring en lessen op zoveel verschillende vlakken is elke vraag welkom. Vaak gaat het over de liefde, het stukje waarin we de minste controle over hebben en wat ons vaak onzeker maakt.

Ik kan je daarbij inzicht geven en aangeven hoe je hiermee om kan gaan. Zielsverwantschap en Tweelingzielen.

Ook op het gebied van werk, of dit nu in dienstverband is of als zelfstandige kan ik je tools geven en laten zien wat er om je heen speelt. Zodat je hierin de juiste keuzes kan en mag gaan maken.

Maar misschien zijn er andere vragen zoals; thuissituatie, financiën, huisvestiging, psychische problemen, kinderen, HSP. Of weet je even niet meer hoe het verder moet.

Geen vraag is mij vreemd. Het leven is een reis waarin we graag willen zien hoe we met situaties leren om te gaan en wat ons nog te wachten staat.

Graag help ik je een stukje verder op je levenspad en probeer inzicht te geven zodat je weer vertrouwen krijgt en in je kracht mag komen te staan.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM DINAH

TOP