telefoonconsult medium AUDREY

2827MEDIUM AUDREY IS OFFLINE VOOR TELEFOONCONSULT

Betrouwbaar medium Audrey is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Audrey, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Audrey komt pas later online.


Notice: Undefined index: chatfunctie in /home/web/domains/mediums.lu/public_html/consulent.php on line 859

MEDIUM AUDREY - MEDIUM

MEDIUM AUDREY - MEDIUM

Een medium zoals medium Audrey communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium Audrey en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium Audrey en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium Audrey is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

MEDIUM AUDREY - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan medium Audrey je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze mediums zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont medium Audrey respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat medium Audrey je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft medium Audrey je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. medium Audrey herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met medium Audrey met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: medium Audrey leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

 MEDIUM AUDREY AGENDA JULI MEDIUM AUDREY

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA MEDIUM AUDREY

DAG

medium Audrey heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Audrey heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Audrey, mailconsults met mediums, stel medium Audrey in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Audrey, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM AUDREY

Geeft sinds 9 februari 2023 paranormaal telefoonconsult op deze website.
Notice: Undefined index: chatfunctie in /home/web/domains/mediums.lu/public_html/incl_infoblokconsulent.php on line 70

MEDIUM

Medium Audrey gebruikt als
persoonlijke pincode 2827

LUISTEREND OOR

Audrey gaf laatste telefoonconsult op
21 februari 2024 om 16u05

glazen bol  medium Audrey Nederland

2 JAAR ERVARING

Audrey is al 2 jaar actief op mediums.nl

ZELDEN ONLINE

Medium Audrey is heel zelden online.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

Audrey is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.57 out of 5
7 getuigenissen

AUDREY MEDIUM AUDREY

Hallo daar, ik ben medium Audrey.

Ik ben een geduldig mens en een luisterend oor en dat gaat maken dat wij heel snel een klik zullen hebben. Niks is te vreemd om te bespreken en ik respecteer altijd je privacy omdat wat wij bespreken ook echt tussen ons blijft.

Het is niet altijd even makkelijk iemand te vertrouwen, maar bij mij als medium mag u dat 100 procent verwachten. Bij ieder eerste gesprek bouwen wij een band op, zodat u zich beter kunt openstellen naar mij toe om meer helderheid voor u binnen te halen.

Aarzel niet zou ik zeggen, geef mij vandaag nog een belletje. Ik beschik over ruime levenservaring en heb een groot inlevingsvermogen.

Ik help je bij het maken van belangrijke keuzes.

Ik kan een blik in het verleden en de toekomst geven waardoor jij weer verder kan.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM AUDREY

TOP