|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Medium Joke - Medium
mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
       
  Paranormale hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door mediums Daghoroscoop Stier door mediums Daghoroscoop Tweelingen door mediums Daghoroscoop Kreeft door mediums
Daghoroscoop Leeuw door mediums Daghoroscoop Maagd door mediums Daghoroscoop Weegschaal door mediums Daghoroscoop Schorpioen door mediums
Daghoroscoop Boogschutter door mediums Daghoroscoop Steenbok door mediums Daghoroscoop Waterman door mediums Daghoroscoop Vissen door mediums

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Mediums.nl-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

     
 
Stap 1 krediet opladen:

 
Stap 2 medium kiezen:

Klik op telefoon consultatie, vervolgens ziet u een overzicht van de op dat moment aanwezige mediums.
 
U bent nu in stap 3: start uw telefoon consultatie:

U gaat het gesprek starten met medium van uw keuze door te bellen naar het onderstaande lokale nummer. Geef vervolgens uw persoonlijke code en pin van medium in.
Mediums.nl - medium Joke

Mediums.nl - medium Joke infopagina


  0909 19 19 Bellen vanuit Nederland (90 cpm)
  0903 416 42 Bellen vanuit België (150 cpm)
  Maak account Goedkoper bellen (80 cpm)
     
Een medium van deze paranormale hulplijn kan u helpen met inzichten en advies over uw toekomst, uw relatie of biedt u meer inzicht in een werkopportuniteit.

Onze mediums in het blauw die u hieronder kan vinden zijn op dit ogenblik online en beschikbaar voor u. U kan dus onmiddellijk contact maken en directe antwoorde krijgen op uw vragen.
Info over medium Joke.
Ik ben een Kaartlegster en sta je graag bij met raad voor de toekomst, liefde en de algemene problemathiek.
medium Joke heeft volgende eigenschappen: Helderziend - Medium - Kaartlegster
Fotoanalyse Lees getuigenissen E-mailconsults Gratis account
       
  Laat uw foto analyseren door onze mediums. Stuur een foto van een geliefde of huisdier door naar Joke.  
  Lees getuigenissen over medium Joke, je krijgt een beeld van ervaringen van vorige bezoekers over Joke.  
  Stuur een vraag aan onze mediums via e-mail. Snel en op het tijdstip dat u het beste past.  
Bel met een account aan slechts 80 cpm naar onze mediums.
Gratis en slechts 1 min werk.
       
       

Getuigenissen

 

De ervaringen van onze bezoekers op mediums.nl over medium Joke

Lieve Joke, onze poes al 3 weken weg. Eerder gebeurt maar duurde nu wel erg lang. Jij zei geen zorgen ze viert vakantie, ze komt terug. Ik vertrouwde op je woorden en inderdaad 2 dagen daarna was ze er ineens weer. Gezond en wel alsof er niks gebeurt was. Dank je wel lieverd en dikke smok van mij.

    Getuigenis door monique

Lieve Joke wat ben ik blij met jou. Hoop je snel weer te spreken. X.

    Getuigenis door Mark

Ik wil je bedanken voor je meeleven en fijn consult. Niikkie mijn kat gaat nu wel 8x per dag kijken in de katten ren. Hij springt ook op de planken die helemaal tot het plafond gaan. Hopelijk is hij tevreden in de toekomst als dat niet is dan hoor je van mij.

    Getuigenis door wendy

Hoi Joke, ik had je zondag aan de tel over mijn kat dat hij binnen moest voor de buurt. Ik wil je laten weten dat ik ma en di mijn serre in de tuin gelukkig heb. Ik die in de tuin om te bouwen tot kattenren met veel speeltjes en planten heel erg bedankt xx.

    Getuigenis door wendy

Bedankt Joke. Die afgunst merk ik al bij familie. Je hebt gelijk. Veel liefs, Jeena.

    Getuigenis door Jeena

Lieve Joke, al maanden voorspel je me dat ik in de zomer weer gelukkig zal zijn in de liefde. Eerst zien, dan geloven. Maar je hebt gelijk gekregen. Enorm gelukkig met. Dank je wel. Een aanrader dus lieve mensen.

    Getuigenis door Loesje

Hi Joke, het was weer een feestje om gister met je te spreken. Het was in het begin een vraag antwoord gesprek, waarbij je heel snel bevestigingen gaf en duidelijkheid. Dit scheelt zoveel tijd als je een onderneming runt. Dank daarvoor. Heel fijn gesprek met je en je hebt echt een uitzonderlijke gave en specialiteit. Als het een puzzel betreft en oplossingen gevonden moeten worden voor onontgonnen situaties en zaken, dan moet je Joke hebben.

    Getuigenis door M

Lieve Joke, ik ga zeker van het zonnetje genieten wat jij zei. Ik weet nu echt wat ik moet doen. Bedankt voor alles en spreek je zeker als het zover is. X.

    Getuigenis door Mark

Lieve Joke.
Je brengt zoveel rust over me heen,je hebt dingen verteld die niemand weet en jij verteld het.En de mooie dingen die je over de liefde van mij verteld,wouw. Ga de toekomst vrolijk tegemoet.Dankjewel Joke dat je er bent.

    Getuigenis door Mark

Lieve Joke,

Wat ben jij goed.
Ik spreek je al een aantal maanden en vanaf het begin af aan heb je me aangegeven dat ik in de zomer een nieuwe baan zou gaan krijgen. Maar ook mijn vakantie zou gaan verplaatsen. Je hebt helemaal gelijk gekregen. Mijn vakantie is verzet en ik heb eindelijk mijn droombaan gekregen.
Nu alleen nog wachten totdat mijn droomvent ooit eens langs komt gelopen. Maar ook daarin gaf je al aan dat de rust moet terugkeren bij me en dat het dan vanaf komt en ik nu eigenlijk alleen maar de verkeerde personen aantrek.

Eigenlijk alles wat jij verteld komt uit. Of je nu lang moet wachten of niet, je hebt altijd gelijk gekregen. Geduld is soms moeilijk bij me zoals je weet. Maar geen vraag is te gek bij je en ookal herhaal je ze 10.000 keer. Je blijft erbij wat je zegt.
Je bent de topper van de lijn. Dankjewel voor alles.

    Getuigenis door M

Joke heeft inzake de zoektocht naar de vermiste Nino, verteld dat Nino zeker gevonden zou worden. Zelfs het tijdsbestek had ze goed. Nino zou in juli of 1e week augustus gevonden worden. Op 31 juli werd Nino gevonden en is herenigd met zijn baasje.

    Getuigenis door Aimée

Joke is de TOPPER van deze lijn.
Ik spreek Joke al ruim een half jaar en ik kan met hart en ziel zeggen "Joke ik ben blij met een medium als jij".
Je bent open en eerlijk, geeft vertrouwen, kan mijzelf zijn bij je met een lach, een geintje, maar ook met een traan.
Inmiddels door alle gesprekken die ik al met je heb gehad komen er gesproken dingen uit.
Ik hoop dat jou en mijn wensen mogen uitkomen en heb daar echt alle vertrouwen.
Soms ben ik wat onzeker, maar weet dat de toekomst veel moois gaat brengen en dat het hoort bij het groeiproces.
Ik ben erg blij met jou en mag van geluk spreken dat ik jou heb leren kennen ook al is het via de lijn.
Dikke knuffel, A.

    Getuigenis door A.

Joke heeft mij nu al een paar keer goed geholpen. met jou aanwijzingen zijn er al heel wat hondjes terug gekomen. bedankt voor je hulp.

    Getuigenis door Patje

Lieve lieve Joke, bedankt voor gisteravond. Het gesprek van gisteravond was een mooie afsluiting van een prachtige dag. Ik heb vertrouwen dat alles wat je hebt voorspelt gaat uitkomen. Bedankt dat je er bent. Dikke kus, Jeena.

    Getuigenis door Jeena

Diverse mediums heb ik gesproken en Joke behoort echt tot de top mediums. Zeer oprecht en accuraat. En volhardend in wat zij door krijgt. Diverse zaken zijn inmiddels ook gegaan zoals Joke aangaf.

    Getuigenis door M.

Lieve Joke, heel dankbaar ben ik over je eerlijkheid. De dubbele handschrift (namaak persoon) is uitgekomen. De eerste keer kreeg je door dat het betrouwbaar was maar de 2e keer, de dubbele handschrift. Ik voelde ook dat er iets niet klopte. xxx.

    Getuigenis door Jeena

Dank je wel lieve joke. Ik ging van vraag naar vraag en jij ging van antwoord naar antwoord over iets zakelijks in de toekomst. Dankbaar dat ik jou even heb gebeld en zo fijn dat je nog even een hele goede tip tussendoor gaf.

    Getuigenis door Moma

Lieve Joke,
Ik vind je bijzonder persoontje,
Altijd als ik je bel moet ik lachen omdat ik denk als dit uitkomt Haha. en het bijzondere is dat mijn nieuwe baan voorspellingen zijn uit gekomen. Je hebt de weg er naar toe zo onwijs goed gezien echt zo bijzonder en de details.
Ik heb beloofd als er iets uit zou komen ik dit ook laat weten. Mijn nieuwe baan is er nu de liefde nog maar door jou heb ik er wel vertrouwen in. Je bent echt een bijzondere lady, met een hele mooie gave. Dank je wel voor me steeds te woord te staan met de zelfde vragen.
Nogmaals dank, grtjs Petra.

    Getuigenis door Petra

Lieve Joke,

Wat ben jij een bijzondere en lieve vrouw met een hele mooie gave.
De "Klok" tikt richting de zomer.., wat voor mij en mijn gezin heel spannend gaat worden.
Zodra je voorspelling is uitgekomen (en deze komt echt uit, dat weet ik.) zal ik weer een recensie schrijven met alle ins en outs zodat jou lijn overbelast zal raken.
Ik hou je op de hoogte.
Dikke knuffels, A.

    Getuigenis door A.

Dank je wel lieve Joke voor je mooie en steengoede reading. Wij vinden je heel erg goed. We bellen je snel weer. En over dat ontbrekende schakeltje gaan we heel goed nadenken en om ons heen kijken.
Liefs van ons beide.

    Getuigenis door G en A

Lieve Joke,

Ik had je gevraagd of ik geslaagd zal zijn en je zei ja, gister de uitslag gekregen en ik heb een 8. Je bent echt een topper op alle vlakken alles wat je zegt dat klopt en dat kun je niet weten. je bent 10 sterren waard .Liefs Monique.

    Getuigenis door Monique

Joke, je zei "afstand nemen", en je kon het zelf niet plaatsen. Ik moest het opschrijven. De liefde is waar ik afstand van heb genomen. Ik zie het niet meer gebeuren. Daarom krijg je geen antwoord wanneer ik exact de vraag stel of hij het is. thanks.

    Getuigenis door Jeena

Lieve Joke,

Ik spreek je al sinds vorig jaar en tot nu toe zijn al je voorspellingen uitgekomen. Ookal wou ik het toen niet echt geloven. Datgene is nu toch werkelijkheid geworden. Joke is top .

Groetjess.

    Getuigenis door Anoniem

Diep respect voor deze vrouw. Ik had haar al een tijdje niet gesproken en je gaf heel rustig en in cryptische stijl antwoord op mijn zakelijke vragen. Het gaf meteen een overzicht en zoveel rust, doordat je dingen zei die je gewoonweg niet kon weten met daarbij informatie over de toekomst. Ik ben zo onder de indruk over haar talent om in te tunen. Tot slot stelde ik een algemene vraag over aankomende zomer en ik kan je vertellen dat ik oprecht een brok in mijn keel heb (in de positieve zin) wat je allemaal kon oplepelen en aan nieuwe informatie naar boven bracht. Dank je wel lieve Joke. Fijn je weer na lange tijd gesproken te hebben. Je bent echt een topper. Juist vanwege je eigen stijl van invoelen die wel erg spot on is.

    Getuigenis door Zomertijd

Lieve Joke, ik wil graag weer een mooie review voor je schrijven. Je hebt gelijk, tijd is moeilijk en dat is ook zo. Het is inderdaad de tijd niet om mijn dromen die ik heb waar te maken. Dank je wel Joke. Xxx Jeena.

    Getuigenis door Jeena

Lieve Joke, bedankt voor je voorspellingen. Je hebt gelijk gehad dat ik iets afsluit wat niet op mijn pad behoort. Ik ga stoppen met de opdracht. Ook heb je gelijk gekregen over de financiën. Het moet eerst op orde komen. Bedankt xxx.

    Getuigenis door Jeena

Lieve Joke,
Ik heb 2 weken terug gebelt over een liefde M over het kontakt. Joke voorspelde dat het heel dichtbij was het kontakt. NOU JOKE ER IS NU WEER KONTAKT.Bedankt Joke voor je goede voorspelling
.

    Getuigenis door Anoniem

Hoi Joke,
Ik heb je hiervoor 2x gebeld over de liefde. Iedere keer begon je over een verhuizing. Ik zou eerst verhuizen en dan pas zou de liefde komen. Ik dacht nog, vgls mij moet ik je hierna nooit meer bellen.maar wat blijkt.ik ga verhuizen. De verhuisplannen had ik niet en toch zag jij het. Supergoed. En nu hopen dat de liefde komt zoals jij had gezegd. Als de liefde er is bel ik je weer om het je te laten weten.

    Getuigenis door Anoniem

Lieve Joke,

Wat ben jij goed. Tijdje terug heb ik een vervelende situatie op het werk gehad. Jij hebt vanaf het 1ste moment aangegeven dat deze persoon niet meer zou terugkomen. Afgelopen week kreeg ik dus inderdaad te horen dat hij niet meer terug zou komen op het werk, maar ook dat er nog een leuk staartje aan zou komen bij hem. Dat is momenteel nog bezig.

Nu nog even wachten op de nieuwe baan. Maar ook dat blijf je al maanden aangeven dat ik er dit jaar nog ga werken.

Maar ook met de man die ik erg leuk vind. Dat komt ook allemaal dichtbij nu.

Lieve mensen als jullie met een topper willen spreken waar geen enkele vraag te gek is. Dan zit je bij Joke echt helemaal goed.

Je hoort van me zodra er weer veranderingen zijn. Liefs.

    Getuigenis door Mad

Lieve Joke, ik denk dat je gelijk hebt gekregen. Hij heeft contact opgenomen. Dikke kus, Jeena.

    Getuigenis door Jeena

Heey Joke,ik heb je net gesproken en ik wil je heel erg bedanken voor je warme energie. Je voorspellingen zijn allemaal uitgekomen, alles wat ik heb mogen wensen. Je had me voorspelt dat ik zou trouwen met een getinte man en een warme schoonfamilie zou hebben en het is precies zo gegaan. Ik ben nu erg blij en geloof voor 100% dat je voorspellingen weer uitkomen.
Met veel liefde,
Tevreden dame.

    Getuigenis door Anoniem

Joke je bent een topper. Ik bel je regelmatig over diverse onderwerpen. Tot nu toe elke keer als je een voorspelling doet komt het uit. Sommige zaken duren helaas nog iets langer en moet ik nog even geduld mee hebben. Zoals werk en liefde.
Je bent recht dood zee en zegt dat wat men soms niet wilt horen. Maar elke keer weer krijg je gelijk.

    Getuigenis door M

Lieve Joke, dank voor het gesprek. Je draait er niet omheen, zegt hoe jij het ziet. Ook al is het niet altijd wat ik wil horen. Inmiddels weet ik dat jij gelijk had ;).

    Getuigenis door Loes

sorry joke moeten 5 sterren zijn en dat is nog te weinig jij bent veel meer waard .is niet in woorden uit te drukken .groetjes marga.

    Getuigenis door marga

lieve joke nogmaals bedankt voor het gesprek van vanmiddag.ik dacht dat ik maar 1 vraag had na het gesprek van afgelopen dinsdag maar uiteindelijk waren dat er meer.nu is het bij mij nog duiderlijker geworden nu ik de hele waarheid ,en hoop ik dat ik alles snel los kan laten en mijn eigen leven weer kan leiden.ik heb 100% vertrouwen in u omdat ik met meerder mediums gesproken heb en mij alleen maar mooie dingen voorspellen,maar u ziet en hoort het anders,u zegt niet wat ik wil horen,u praat niet met mij mee,u hoort mij niet uit,u zegt wat u ziet en hoort namelijk de waarheid.ook al komt die hard aan.duizend maal dank voor uw hulp,advies,geduld,en het fijne gesprek.ik bel u zeker terug.groetjes marga 17-03-2017 13030 uur.

    Getuigenis door marga

heel hartelijk bedankt voor de waarheid was niet fijn om dat te horen . u bent eerlijk .velen gesproken maar ze praten allemaal met je mee .niemand was zo zuiver en lief nogmaals bedankt . 14-3-2017 12.00 uur.

    Getuigenis door marga

Lieve Joke, je voorspelling voor vandaag is uitgekomen. Ik kreeg vandaag uitslag van het ziekenhuis en had jou gevraagd of het negatief of positief zou zijn. Jij zei positief, en het was positief, ik ben superblij lieverd. Liefs Bianca dankjewel xxx.

    Getuigenis door Bianca

Joke
Bedankt voor je verhelderende readings.
Helaas was mijn tegoed op.
Ik bel zeker nog een keer terug.
Mvg,
Fran.

    Getuigenis door Fran

Lieve joke. Wat heb je veel voor ons betekent. Soms was ik je even kwijt qua tips die je ons gaf omdat we niet meer wisten waar we moesten zoeken. Het mooiste van alles was wel dat mijn moeder tevoorschijn kwam en zij achter Eros stond en zij erbij vertelde dat hij wel kwam. Op dat moment dat jij dat zei kwam Eros aangelopen. Mijn hartverzakking heb je gehoord aan de telefoon. Alle spanning moest er even uit. Joke je bent een lief, leuk mens met het hart op de goede plaats voor mens en vooral dier, en met de nodige droge humor. En daar houden wij rotterdammers wel van. Mensen die hun huisdier kwijt zijn zullen wij zeker naar jou doorsturen. Nogmaals bedankt en een dikke kus van ons en een pootje van Eros.

    Getuigenis door Sonja

Je had weer gelijk,mijn zoon is geslaagd voor zijn brommer rijbewijs. je bent echt super goed.

    Getuigenis door monique


MicroBel | Privacy | Sitemap | Klacht | Alg. voorwaarden | Zelf medium? | Consulenten Copyright © 2006 - 2017 mediums.nl. Alle rechten voorbehouden.


mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
Medium Joke - MediumTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 mediums.nl NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  mediums RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie mediums.nl m.Mediums.nl


PARAGNOSTEN
  Toekomst door paragnost Paragnost
 

Mediums.nl
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde mediums Paranormaal begaafd
  online mediums Online mediums
  Zelf medium worden Zelf medium worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door mediums Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

mediums
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel medium
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende mediums Helderziende mediums
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online mediums online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende mediums
  Bronnen mediums Bronnen mediums

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET mediums
  Telefoonconsult met mediums Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met mediums Consultatie via e-mail
  Fotoreading met mediums Fotoreading met mediums
  Goedkoper bellen met mediums Goedkoop bellen met mediums

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door mediums Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door mediums Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door mediums Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door mediums Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door mediums Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door mediums Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door mediums Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door mediums Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door mediums Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door mediums Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door mediums Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door mediums Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door mediums Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen