|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Getuigenissen medium Olga
mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
       
  Paranormale hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door mediums Daghoroscoop Stier door mediums Daghoroscoop Tweelingen door mediums Daghoroscoop Kreeft door mediums
Daghoroscoop Leeuw door mediums Daghoroscoop Maagd door mediums Daghoroscoop Weegschaal door mediums Daghoroscoop Schorpioen door mediums
Daghoroscoop Boogschutter door mediums Daghoroscoop Steenbok door mediums Daghoroscoop Waterman door mediums Daghoroscoop Vissen door mediums

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Mediums.nl-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

Getuigenissen van onze bezoekers


Wat vinden onze bezoekers van onze mediums?

Elke dag geven onze mediums inzicht en hulp in de meest diverse levensvragen. Hieronder kan u getuigenissen lezen over mediums door onze bezoekers.

Onze mediums appreciëren het enorm wanneer u een getuigenis over uw consult plaatst.Kies een medium:  

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Lieve Olga.

Je bent de beste, de liefste en de fijnste om mee te praten, jou gevoel, jou gedachtes het helpt mij en iedereen. Bedankt dat je ervoor mij bent.
Liefs NY.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van NY voor medium Olga     Getuigenis van NY op 4 november 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Lieve Olga,

Bedankt dat je altijd naar mij luistert naar alle zorgen, wijzend naar de positieve dingen en het beetje hoop in morgen.
Bedankt dat je er altijd voor mij bent tijdens mijn felste regenbuien en in mijn mooiste zonneschijn,
Dankjewel dat je er altijd bent met wijze raad, voor al die keren dat je met mij praat.
Liefs NY.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van NY voor medium Olga     Getuigenis van NY op 18 oktober 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Heb al jaren contact met olga en al haar voorspellingen komen altijd uit ze is erg geduldig en luister altijd naar me dat geeft me veel steun en moed om weer door te gaan je bent de beste en heel waardevol voor mij spreek je snel weer liefs mandy.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van Mandy voor medium Olga     Getuigenis van Mandy op 29 september 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Ze weet waar ze over praat ze heeft altijd gelijk echt een topper. Ga je zeker vaker bellen.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van Jessica voor medium Olga     Getuigenis van Jessica op 29 september 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Lieve Lieve Olga,

Altijd fijn je stem te horen, altijd fijn je advies te horen, altijd fijn dat je naar me luisterd, altijd dat je er voor mij en iedereen bent, je probeert iedereen altijd te helpen en te steuen je bent van grote waarde voor mij. Liefs NY.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van NY voor medium Olga     Getuigenis van NY op 14 augustus 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Lieve Olga heel erg bedankt voor al je goede advies. Je hebt me super goed geholpen ben je heel erg dankbaar voor alles. Ga je zeker weer snel bellen.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van Lisa voor medium Olga     Getuigenis van Lisa op 13 augustus 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Lieve Olga,

Al zoveel jaren dag in dag uit mijn allerbeste medium die zoveel betekent voor mij en voor zoveel andere mensen, je hulp, steun, luisterend oor en je gevoel spreken meer dan duizend woorden.
Liefs NY.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van NY voor medium Olga     Getuigenis van NY op 9 juli 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Ik was enorm onder de indruk. Zij wist precies er speelde en heeft mij een mooie voorspelling gedaan en weer hoop gegeven. Superbedankt Olga. Ik ga zeker weer eens bellen voor een update en voor een nieuwe reading.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van L voor medium Olga     Getuigenis van L op 2 juni 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Olga, een luisterend oor voor ben je gezellig, open en eerlijk. Laat je weten als ze contact met mij hebben opgenomen. Hopelijk is dit al sneller dan ik wil :-)
Astrid.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van astrid van berkom voor medium Olga     Getuigenis van astrid van berkom op 20 mei 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Lieve Olga,

Er bestaat er maar 1 dat ben jij, zoveel kracht, wijsheid, kennis en liefde geef jij de mensen, je bent altijd eerlijk en positief wat er ook gebeurd ik kan altijd bij jou terecht en met mij nog zoveel andere mensen. Je bent een waarevol persoon die de mensen helpt en steunt in moeilijke tijden je bent voor mij de beste die er bestaat de mooiste woorden die wij samen hebben besproken zal ik nooit vergeten.
Liefs NY.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van NY voor medium Olga     Getuigenis van NY op 5 mei 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Lieve Olga,

Al jaren ben jij voor mij de beste, de enigste die alles weet, ziet, voelt en juist verteld. Onze gesprekken zijn waardevol, zoveel kracht geef jij mij, je zit voor altijd in mijn hartje, want jou woorden neem ik eindeloos met mij mee. Je bent een lieve warme, dierbare en krachtige vrouw.
Liefs NY.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van NY voor medium Olga     Getuigenis van NY op 19 april 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Olga, 1 van mijn topfavorieten. Al ben ik ff vh pad af zij praat je wel weer het goeie pad op. Altijd vriendelijk en geduldig. Fijn om mee te praten. Dank Olga.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van Carolien voor medium Olga     Getuigenis van Carolien op 17 april 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Lieve Olga, je bent echt een topper. Ik bel al jaren met jou en jij zorgt ervoor dat er rust komt bij mijn. De gesprekken die we voeren zijn echt goed.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van Davey voor medium Olga     Getuigenis van Davey op 12 februari 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Lieve lieve Olga,

Al zoveel jaren spreek ik jou en heb ik een band met jou die niet in woorden uit te leggen is, alles bespreken we met elkaar en ik heb zo'n enorme grote steun aan jou, je bent zo lief en eerlijk persoon, alles kan ik zeggen, we kunnen lachen en ik kan bij jou uithuilen mijn zorgen bespreken werkelijk waar alles. Met pijn in me hart moet ik je nu even wat minder bellen dat is niet omdat ik het niet wil maar je weet de reden, ik wil het juist heel graag van alles wil ik het liefste jou elke dag spreken, maar voor de komende weken moet dit even anders en dat pijn omdat ik even niet anders kan, ik ben er verdrietig over en ik zal het heel heel moeilijk vinden want het liefste ben ik er morgen weer maar ik spreek je maandagochtend.(hoe graag ik het ook gewoon zoals altijd elke dag zou willen want dat wil ik het liefste)
Ik kan mij geen beter iemand wensen dan jij je bent en blijft de beste.
Liefs NY.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van NY voor medium Olga     Getuigenis van NY op 22 januari 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Lieve Olga, de liefste, leukste, beste, eerlijkste. Olga staat voor alles en iedereen klaar bijna 365 dgn per jaar dat zijn ontelbare uren en minuten. Het hele jaar door ben jij ervoor al die mensen die jou bellen een steun en een helpende hand. Liefs NY.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van NY voor medium Olga     Getuigenis van NY op 29 december 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Lieve Olga, de liefste en de beste het hele jaar door dus voor altijd. Liefs NY.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van NY voor medium Olga     Getuigenis van NY op 28 december 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Wat ontzettend fijn om met je gesproken te hebben deze morgen. Ik voel me echt beter. Dank je wel Olga.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van Richard voor medium Olga     Getuigenis van Richard op 28 december 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Lieve Olga,

Dat alle sterren in het nieuwe jaar weer voor jou mogen schijnen. Jou lichtpuntjes die je geeft aan andere mensen die zoveel aan jou hebben door wat je ons weet te vertellen. Bijna is het jaar om en start het nieuwe jaar ik wens jou alle goeie gezondheid toe, ondanks de bizare tijd waar heel de wereld in zit toch warme mooie kerstdagen en lieve kerstgroet van mij.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van NY voor medium Olga     Getuigenis van NY op 24 december 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Lieve Olga,

Je bent na al die jaren nog steeds de liefste beste persoon als medium.
Omdat je altijd naast mij staat,
luistert naar al mijn zorgen, wijzend naar de positieve dingen in het leven en de toekomst, en om mijn elke dag weer de hoop te geven die ik zo hard nodig heb nu.
In deze donkere dagen ben en kun jij een lichtpuntje zijn voor vele mensen,
dus ook voor mij, je bent nog altijd de aller aller beste en liefste Olga.
Liefs NY.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van NY voor medium Olga     Getuigenis van NY op 21 december 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


lieve Olga ,
Altijd sta jij mij klaar al ik twee keer per dag
Aan de telefoon heeft ze altijd gelijk en komt het ook uit.
Liefs Jeannette.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van Jeannette voor medium Olga     Getuigenis van Jeannette op 18 november 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Olga, heel erg bedankt. Je bent een hele lieve vrouw om mee te praten. Je inzichten en levenswijsheid hebben mij enorm geholpen. Liefs, M.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van M. voor medium Olga     Getuigenis van M. op 5 november 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Wat een goeie. De beste die ik gehad heb.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van Anouk voor medium Olga     Getuigenis van Anouk op 1 oktober 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Lieve Olga,

De liefste ,leukste, eerlijkste, grappigste, gezelligste, vrolijkste, aller beste medium die ik maar kan bedenken lieve mensen als je iemand zoekt bel Olga want ze is de beste Liefs NY.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van NY voor medium Olga     Getuigenis van NY op 11 september 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Lieve Olga,

Als ik je nodig heb ben jij er altijd ik kan altijd op je bouwen.
Je bent in alles te vertrouwen.
Onze fijne en mooie gesprekken, Ik bewaar en onthou ieder moment, bedankt dat je er voor mij bent.
Liefs NY.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van NY voor medium Olga     Getuigenis van NY op 8 september 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Lieve Lieve Olga,

Wat fijn om je stem weer te horen. Het is altijd zo vertrouwd met jou, ik kan al zoveel jaren alles met jou bespreken over werkelijk waar alles, je bent mijn steun en toeverlaat in moeilijke tijden, jou woorden zijn goud waard in alle opzichten je bent de allerbeste ik kan mijn geen beter iemand wensen zoals een lieve olga dan jij Liefs NY.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van NY voor medium Olga     Getuigenis van NY op 22 augustus 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Lieve Olga,

Al zoveel jaar bel ik jou elke dag, wat kunnen we samen lachen en diepgaande gesprekken hebben, ik ben je erg dankbaar ik ken niemand die zo fijn en vertrouwelijk is als jou, liefs NY.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van NY voor medium Olga     Getuigenis van NY op 14 juli 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Ik bel bijna elke dag. Ze geeft super advies en luistert naar jou. Liefs Jeannette.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van Jeannette voor medium Olga     Getuigenis van Jeannette op 14 juli 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


En mijn Binki is dus goed voor me bezig. Liefs D.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van Maria voor medium Olga     Getuigenis van Maria op 1 juli 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Het dossier is terecht. Dus de Held is in wording. En nu even rustig afwachten op het vervolg wat volgens jou positief zal zijn. Laat ik ervan uitgaan dat jouw voorspelling uitkomt en dat de goede tijden eindelijk gaan aanbreken. Liefs Maria.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van M voor medium Olga     Getuigenis van M op 30 juni 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Lieve Olga,

Bedankt dat je er altijd voor me bent. Ik kan mij geen beter iemand wensen, zolang en zo vaak spreken we elkaar al ook al voel ik me soms verdrietig jou steun is goud waard op dit moment Liefs NY.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van NY voor medium Olga     Getuigenis van NY op 30 juni 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Olga je bent een topper
Bedankt veel liefst Desi.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van Desi voor medium Olga     Getuigenis van Desi op 30 juni 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Nog even afwachten. Ik krijg steeds meer bewondering voor hem dat staat vast En ik ga een zuurkooltaart maken. Dat wilde je weten. Lieve groetjes.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van Maria voor medium Olga     Getuigenis van Maria op 15 juni 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Topper, lekker nuchter en kundig. Heel erg goed. Dank daarvoor.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van Maria voor medium Olga     Getuigenis van Maria op 7 juni 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Lieve Lieve Olga,

Ik wil gewoon even zeggen hoe enorm ik jou waardeer, elke dag ben je aanwezig en help je mensen vooral mij. Met veel liefde warmte eerlijkheid en ontzettend veel begrip ben jij een ongelooflijk goed medium. Jij weet als geen ander hoe je mij helpt enorme dank hiervoor ik waardeer je echt. Liefs NY.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van NY voor medium Olga     Getuigenis van NY op 13 mei 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Olga

medium Olga


Dank je wel lieve collega voor het gesprek van daarnet. Ik neem jouw advies en inzichten ter harte. In vertrouwen, Ysis.

Bel of e-mail met medium OlgaGetuigenis van Ysis voor medium Olga     Getuigenis van Ysis op 7 mei 2020 - waardering van 5.
Lees de getuigenissen van onze leden over onze mediums en laat u overtuigen
Hieronder kan u een waardering geven voor 1 van onze mediums:

                 
 
 
 
 


 


MicroBel | Privacy | Sitemap | Klacht | Alg. voorwaarden | Zelf medium? | Consulenten Copyright © 2006 - mediums.nl. Alle rechten voorbehouden.


mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
Getuigenissen medium OlgaTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 mediums.nl NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  mediums RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie mediums.nl mobiel.Mediums.nl


FACEBOOKPAGINA
  Mediums Facebook Mediums FB
 

Mediums.nl
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde mediums Paranormaal begaafd
  online mediums Online mediums
  Zelf medium worden Zelf medium worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door mediums Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

mediums
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel medium
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende mediums Helderziende mediums
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online mediums online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende mediums
  Bronnen mediums Bronnen mediums

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET mediums
  Telefoonconsult met mediums Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met mediums Consultatie via e-mail
  Fotoreading met mediums Fotoreading met mediums
  Goedkoper bellen met mediums Goedkoop bellen met mediums

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door mediums Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door mediums Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door mediums Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door mediums Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door mediums Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door mediums Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door mediums Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door mediums Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door mediums Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door mediums Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door mediums Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door mediums Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door mediums Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen