telefoonconsult medium MARIE

2447MEDIUM MARIE IS OFFLINE VOOR TELEFOONCONSULT

Betrouwbaar medium Marie is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Marie, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Marie komt pas later online.

MEDIUM MARIE - PENDELEN

MEDIUM MARIE - PENDELEN

Met behulp van een pendel beantwoordt medium Marie al uw levensvragen. Stel je specifieke vraag aan medium Marie om inzicht te krijgen in de dingen die je bezig houden of waar je het op dit ogenblik moeilijk mee hebt.

Een pendel is een metalen, glazen of houten voorwerp, meestal in de vorm van een druppel, dat aan een touw, draad of ketting hangt van 5 tot 10 centimeter lengte. Bij het pendelen houdt medium Marie het uiteinde van het touwtje vast en bij het beantwoorden van een vraag beweegt de pendel op een zodanige wijze dat hij bevestigend of ontkennend antwoord. De vraag moet daarom zorgvuldig gesteld worden en wel op die manier dat er met ja of nee kan geantwoord worden.

Het werken met de pendel wordt ook radiëstesie genoemd, van het Latijnse radius of straal en het Griekse aisthesis of waarnemen. Met de pendel voelt medium Marie eveneens stralen of trillingen van al wat leeft of bestaat. De opgevangen vibraties worden door de pendelbewegingen vertaald en geven op deze manier een antwoord aan de pendelende medium. Pendelaars zoals medium Marie schakelen hun bewustzijn uit, m.a.w. ze zetten hun eigen gedachten, gevoelens en wensen opzij om de pendel niet te beïnvloeden zodat deze altijd een eerlijk antwoord geeft.

Bel nu met medium Marie en laat de pendel je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld of werk.

MEDIUM MARIE - LENORMAND KAARTEN

Om vragen over iemands leven te beantwoorden of om een blik in de toekomst te kunnen werpen, maakt medium Marie gebruik van de Lenormand kaarten. Door Lenormand kaarten te leggen kan medium Marie antwoord geven op vragen waar u mee zit of u advies geven met betrekking tot allerlei zaken die spelen in uw leven. U krijgt een direct en betrouwbaar antwoord van medium Marie zonder dat u aan het lijntje gehouden wordt.

Hoe gaat het Lenormand kaarten leggen in zijn werk?
De Madame Lenormand kaarten zijn wereldwijd een enorm begrip. Het werd ontwikkeld door Marie Anne Lenormand aan het begin van de 19e eeuw. Het zijn in totaal 36 waarzegkaarten die afgeleid zijn van de normale speelkaarten. Zo zijn er in totaal ook vier kleuren te onderkennen die afgeleid zijn van de bekende klaveren, schoppen, ruiten en harten. De kaarten zijn opeenvolgend genummerd en hebben een symbolische tekening of boodschap, die overeenkomt met de boodschap van de kaart.

Wilt u ook antwoorden op vragen waar u mee zit? Bel dan met medium Marie die Lenormand kaarten gebruikt om u op de juiste manier te adviseren over bijvoorbeeld liefdes- en relatieproblemen. Lenormand kaarten leggen is een paranormale gaven van veel van onze mediums. Krijg nu directe adviezen en antwoorden van medium Marie op al je levensvragen.

 MEDIUM MARIE AGENDA JUNI MEDIUM MARIE

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA MEDIUM MARIE

DAG

medium Marie heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Marie heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Marie, mailconsults met mediums, stel medium Marie in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Marie, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM MARIE

Geeft sinds 1 november 2016 paranormaal telefoonconsult op deze website.

PENDELEN

Medium Marie gebruikt als
persoonlijke pincode 2447

LENORMAND KAARTEN

Marie gaf laatste telefoonconsult op
15 juni 2024 om 18u19

glazen bol  medium Marie Nederland

9 JAAR ERVARING

Marie is al 9 jaar actief op mediums.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Marie is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

Marie is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.87 out of 5
134 getuigenissen

MARIE MEDIUM MARIE

Hallo, ik ben Marie.

Medium en al jaren sta ik mensen bij waar ik kan door middel van de Lenormand kaarten, mijn pendel en mijn ervaringen als Reikimaster en therapeute. Dankzij mijn nauwe samenwerking met en bescherming van de Aartsengenlen en Moeder Meera, kan ik uw harteroerselen bereiken en begrijpen.

Mijn invoelend vermogen en vele jaren levenservaring zijn voor mij een extra hulpmiddel bij het vertalen van uw vragen en of problemen. Vraag en u zal gehoord worden .

Van harte veel liefs Marie.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM MARIE

TOP