telefoonconsult medium MADELEINE

2814MEDIUM MADELEINE IS OFFLINE VOOR TELEFOONCONSULT

Betrouwbaar medium Madeleine is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Madeleine, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Madeleine komt pas later online.

MEDIUM MADELEINE - MEDIUM

MEDIUM MADELEINE - MEDIUM

Een medium zoals medium Madeleine communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium Madeleine en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium Madeleine en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium Madeleine is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

MEDIUM MADELEINE - HELDERVOELEND

Door een heldervoelende geholpen worden. Een heldervoelende zoals medium Madeleine voelt jouw energie (omgevingen, gevoelens, emoties), dit kan een spirituele indruk zijn, aanwezigheid van mensen of dieren. Een heldervoelende is vaak ook hooggevoelig.

Een heldervoelende kan door het verscherpte zintuig van het voelen anderen beter helpen bij bijvoorbeeld het benoemen en loslaten van emoties, gevoelens en blokkades.

Zit jij ook met onverwerkte gevoelens of blokkades? Start dan nu een consult met medium Madeleine.

 MEDIUM MADELEINE AGENDA JUNI MEDIUM MADELEINE

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA MEDIUM MADELEINE

DAG

medium Madeleine heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Madeleine heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Madeleine, mailconsults met mediums, stel medium Madeleine in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Madeleine, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM MADELEINE

Geeft sinds 9 januari 2023 paranormaal telefoonconsult op deze website.

MEDIUM

Medium Madeleine gebruikt als
persoonlijke pincode 2814

HELDERVOELEND

Madeleine gaf laatste telefoonconsult op
15 juni 2024 om 18u01

glazen bol  medium Madeleine Nederland

2 JAAR ERVARING

Madeleine is al 2 jaar actief op mediums.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Madeleine is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

Madeleine is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.82 out of 5
17 getuigenissen

MADELEINE MEDIUM MADELEINE

Hoi lieve mensen.

Als ervaren en gecertificeerd spiritueel coach help ik jou bij je spirituele ontwikkeling in deze moeilijke tijden. Tevens kan ik je bij staan en leren omgaan met pijn, verlies en rouw.

Ik geef kort en bondig antwoorden op je specifieke vragen. Via mijn tarot en de woorden die ik hoor, het doorgegeven door mijn gidsen en door mijn heldervoelendheid en weten, krijg ik inzichten in je situaties en relaties (Ik zie geen beelden, ik hoor woorden).

Ik een healer en coach op persoonlijk en spiritueel vlak. In alle soorten relaties geef ik inzichten en leer ik je op de juiste manier te communiceren.

Veel liefs, medium Madeleine.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM MADELEINE

TOP