telefoonconsult medium JEANNET

2223MEDIUM JEANNET IS OFFLINE VOOR TELEFOONCONSULT

Betrouwbaar medium Jeannet is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Jeannet, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Jeannet komt pas later online.

MEDIUM JEANNET - HELDERVOELEND

MEDIUM JEANNET - HELDERVOELEND

Door een heldervoelende geholpen worden. Een heldervoelende zoals medium Jeannet voelt jouw energie (omgevingen, gevoelens, emoties), dit kan een spirituele indruk zijn, aanwezigheid van mensen of dieren. Een heldervoelende is vaak ook hooggevoelig.

Een heldervoelende kan door het verscherpte zintuig van het voelen anderen beter helpen bij bijvoorbeeld het benoemen en loslaten van emoties, gevoelens en blokkades.

Zit jij ook met onverwerkte gevoelens of blokkades? Start dan nu een consult met medium Jeannet.

MEDIUM JEANNET - HELDERWETEND

Een medium zoals medium Jeannet met de paranormale gave helderwetendheid geeft antwoorden op belangrijke levensvragen. Deze antwoorden komen bij medium Jeannet binnen zonder dat daar auditief iets van te merken is. Iemand die helderwetend is, krijgt een bepaald gevoel of weet ineens dat iets klopt zonder dat daar een wetenschappelijke verklaring voor gegeven kan worden. Het komt niet voort uit intuïtie, maar lijkt eigenlijk uit het niets bij medium Jeannet binnen te komen.

Een medium zoals medium Jeannet die helderwetend is, krijgt eerlijke en objectieve antwoorden door op vragen die u heeft met betrekking tot uw leven. Helderwetend wordt ook wel paranormaal weten, helder weten of innerlijke weten genoemd. Woorden en beelden komen binnen bij medium Jeannet in de vorm van een universele energie. Dat vertaalt medium Jeannet dan weer naar uw wereld en in uw taal.

 MEDIUM JEANNET AGENDA JULI MEDIUM JEANNET

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA MEDIUM JEANNET

DAG

medium Jeannet heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Jeannet heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Jeannet, mailconsults met mediums, stel medium Jeannet in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Jeannet, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM JEANNET

Geeft sinds 26 oktober 2015 paranormaal telefoonconsult op deze website.

HELDERVOELEND

Medium Jeannet gebruikt als
persoonlijke pincode 2223

HELDERWETEND

Jeannet gaf laatste telefoonconsult op
18 juli 2024 om 15u11

glazen bol  medium Jeannet Nederland

10 JAAR ERVARING

Jeannet is al 10 jaar actief op mediums.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Jeannet is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

Jeannet is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.67 out of 5
110 getuigenissen

JEANNET MEDIUM JEANNET

Mijn naam is medium jeannet, ik ben heldervoelend, wetend medium en kan je helpen op je spirituele pad.

Ik krijg soms symbolen door met betrekking tot situaties waar je in zit en of boodschappen, ik heb door situaties veel inzichten gekregen waar ik misschien in kan helpen of dingen aanreiken wat bij jou aansluit op je levenspad. Ik leg kaarten zoals zigeunerkaarten, rider white en lenormand en de Journey le lenormand, deze kaarten zijn speciaal voor zielsconnecties en tweelingzielen.

Tevens kan ik kijken waar je tegen aanloopt en als het om liefde gaat waar de ander in zijn proces zit. Mijn motto is het gaat niet om de bestemming maar de weg er naar toe.

Wat voorbestemd is komt, maar de weg er naar toe met betrekking tot je eigen leerprocessen daar kan ik je in ondersteunen.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM JEANNET

TOP