telefoonconsult medium PHAEDRA

2259MEDIUM PHAEDRA IS OFFLINE VOOR TELEFOONCONSULT

Betrouwbaar medium Phaedra is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Phaedra, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Phaedra komt pas later online.


Notice: Undefined index: chatfunctie in /home/web/domains/mediums.lu/public_html/consulent.php on line 859

MEDIUM PHAEDRA - LENORMAND KAARTEN

MEDIUM PHAEDRA - LENORMAND KAARTEN

Om vragen over iemands leven te beantwoorden of om een blik in de toekomst te kunnen werpen, maakt medium Phaedra gebruik van de Lenormand kaarten. Door Lenormand kaarten te leggen kan medium Phaedra antwoord geven op vragen waar u mee zit of u advies geven met betrekking tot allerlei zaken die spelen in uw leven. U krijgt een direct en betrouwbaar antwoord van medium Phaedra zonder dat u aan het lijntje gehouden wordt.

Hoe gaat het Lenormand kaarten leggen in zijn werk?
De Madame Lenormand kaarten zijn wereldwijd een enorm begrip. Het werd ontwikkeld door Marie Anne Lenormand aan het begin van de 19e eeuw. Het zijn in totaal 36 waarzegkaarten die afgeleid zijn van de normale speelkaarten. Zo zijn er in totaal ook vier kleuren te onderkennen die afgeleid zijn van de bekende klaveren, schoppen, ruiten en harten. De kaarten zijn opeenvolgend genummerd en hebben een symbolische tekening of boodschap, die overeenkomt met de boodschap van de kaart.

Wilt u ook antwoorden op vragen waar u mee zit? Bel dan met medium Phaedra die Lenormand kaarten gebruikt om u op de juiste manier te adviseren over bijvoorbeeld liefdes- en relatieproblemen. Lenormand kaarten leggen is een paranormale gaven van veel van onze mediums. Krijg nu directe adviezen en antwoorden van medium Phaedra op al je levensvragen.

MEDIUM PHAEDRA - INTUITIEF

Wil je inzicht krijgen in de dingen die je bezig houden of waar je het moeilijk mee hebt? Laat je dan begeleiden door medium Phaedra.

Intuïtie is niet hetzelfde als instinct of gevoel, dat hoewel correct, wordt beïnvloed door het denken. Een intuïtief medium heeft een directe ingeving als gevolg van een waarneming of inzicht, in tegenstelling tot andere mensen die waarnemen en op basis van kennis gaan nadenken en tot besluiten of beslissingen komen. Biologen situeren intuïtie vooral in onze rechtse hersenhelft en het bewuste nadenken in onze linkse hersenhelft.

Intuïtiviteit moet je ontwikkelen, het is een aangeleerde manier van automatische en onbewuste verwerking van informatie. Het is een complexe vaardigheid, zoals autorijden, die aanvankelijk veel inspanning en concentratie vraagt, maar naarmate men meer ervaring heeft, makkelijker wordt.

Dit verklaart waarom de intuïtie van een ontwikkeld medium, dwz ouder, meer ervaren, meer belezen medium zoals medium Phaedra... juister is.

Bel nu met medium Phaedra! Door het hoogontwikkeld intuïtief vermogen ontvang je extra inzicht in je eigen persoonlijke situatie, in je relaties met anderen en in al de problemen die je zorgen baren.

Een intuïtie wordt dikwijls een ingeving genoemd. Onze mediums die intuïtief zijn, beheersen een vorm van direct weten zonder dat zij er moeten over nadenken. Zij nemen feiten waar of hebben inzichten die ze niet uit vroegere kennis kunnen afleiden, medium Phaedra is zo een medium met deze bijzondere intuïtieve gave.

 MEDIUM PHAEDRA AGENDA APRIL MEDIUM PHAEDRA

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA MEDIUM PHAEDRA

DAG

medium Phaedra heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Phaedra heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Phaedra, mailconsults met mediums, stel medium Phaedra in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Phaedra, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM PHAEDRA

Geeft sinds 25 april 2017 paranormaal telefoonconsult op deze website.

LENORMAND KAARTEN

Medium Phaedra gebruikt als
persoonlijke pincode 2259

INTUITIEF

Phaedra gaf laatste telefoonconsult op
12 april 2024 om 03u35

glazen bol  medium Phaedra Nederland

8 JAAR ERVARING

Phaedra is al 8 jaar actief op mediums.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Phaedra is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

Phaedra is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.40 out of 5
30 getuigenissen

PHAEDRA MEDIUM PHAEDRA

Mijn naam is Pheadra en ben er voor u om samen met de lenormandkaarten, naar antwoorden op al uw vragen te zoeken.

Ook voor een luisterend oor ben ik hier voor u.

Medium Phaedra.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM PHAEDRA

TOP