telefoonconsult Medium SYLVIA

2839 MEDIUM SYLVIA IS NU IN GESPREK

Betrouwbaar medium Sylvia geeft op dit ogenblik een paranormaal telefoonconsult. Bel daarom op een later tijdstip met medium Sylvia, momenteel is dit medium in gesprek. Medium Sylvia is zodadelijk terug beschikbaar.

BEZET medium Sylvia

PIN 2839 MEDIUM SYLVIA

telefoonconsult  medium Sylvia
Ik ben medium Sylvia, helderhorend en heldervoelend medium en werk met de lenormand kaarten. Reiki, pendelen, fotolezen en magnetiseren behoren tot mijn specialiteiten. Als kind zijnde heb ik mijn gave onderdrukt. Op het pad dat ik nu bewandel heb ik bevestiging gekregen dat ik met mijn gave mensen kan helpen. Een luisterend oor en een rustgevende energie kun je bij me vinden. Veel liefs en tot snel!
Medium - Helderhorend - Lenormand kaarten - Nederlands

Notice: Undefined index: chatfunctie in /home/web/domains/mediums.lu/public_html/consulent.php on line 859

MEDIUM SYLVIA - MEDIUM

MEDIUM SYLVIA - MEDIUM

Een medium zoals medium Sylvia communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium Sylvia en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium Sylvia en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium Sylvia is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

MEDIUM SYLVIA - HELDERHOREND

Iemand zoals medium Sylvia die helderhorend is, hoort bepaalde stemmen of kan geluiden, gedachten, gevoelens en herinneringen van een ander persoon opvangen. Al die informatie vertelt de helderhorende dan weer meer over een bepaald persoon of over bepaalde situaties.

Een helderhorend medium is in staat om boodschappen op te vangen van onzichtbare entiteiten of om gesprekken te horen van personen bij wie ze helemaal niet aanwezig zijn. Iemand die helderhorend is, is ook vaak hooggevoelig of hoogsensitief .

Laat medium Sylvia u helpen met betrekking tot uw werk, uw financiële situatie of uw relatie! U krijgt dan direct advies en nieuwe inzichten en bovendien wordt u een luisterend oor geboden. Het enige wat u hoeft te doen is een gratis account aan te maken en vervolgens te bellen met medium Sylvia.

Ook jij kan geholpen worden door onze helderhorenden! Bel nu met medium Sylvia met jaren ervaring in de paranormale wereld. Ontvang advies op het vlak van werk, liefde of financiën.

 MEDIUM SYLVIA AGENDA MEI MEDIUM SYLVIA

WO

DO

VR

ZA

ZO

MA

DI

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA MEDIUM SYLVIA

DAG

medium Sylvia heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Sylvia heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Sylvia, mailconsults met mediums, stel medium Sylvia in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Sylvia, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM SYLVIA

Geeft sinds 19 april 2023 paranormaal telefoonconsult op deze website.

MEDIUM

Medium Sylvia gebruikt als
persoonlijke pincode 2839

HELDERHOREND

Sylvia gaf laatste telefoonconsult op
28 mei 2024 om 12u44

glazen bol  medium Sylvia Nederland

2 JAAR ERVARING

Sylvia is al 2 jaar actief op mediums.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Sylvia is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

Sylvia is als excellent beoordeeld.
Excellent 5.00 out of 5
17 getuigenissen

SYLVIA MEDIUM SYLVIA

Ik ben medium Sylvia, helderhorend en heldervoelend medium en werk met de lenormand kaarten.

Reiki, pendelen, fotolezen en magnetiseren behoren tot mijn specialiteiten. Als kind zijnde heb ik mijn gave onderdrukt.

Op het pad dat ik nu bewandel heb ik bevestiging gekregen dat ik met mijn gave mensen kan helpen.

Een luisterend oor en een rustgevende energie kun je bij me vinden.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM SYLVIA

TOP