|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Getuigenissen medium Catharina
mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
       
  Paranormale hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door mediums Daghoroscoop Stier door mediums Daghoroscoop Tweelingen door mediums Daghoroscoop Kreeft door mediums
Daghoroscoop Leeuw door mediums Daghoroscoop Maagd door mediums Daghoroscoop Weegschaal door mediums Daghoroscoop Schorpioen door mediums
Daghoroscoop Boogschutter door mediums Daghoroscoop Steenbok door mediums Daghoroscoop Waterman door mediums Daghoroscoop Vissen door mediums

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Mediums.nl-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

Getuigenissen van onze bezoekers


Wat vinden onze bezoekers van onze mediums?

Elke dag geven onze mediums inzicht en hulp in de meest diverse levensvragen. Hieronder kan u getuigenissen lezen over mediums door onze bezoekers.

Onze mediums appreciëren het enorm wanneer u een getuigenis over uw consult plaatst.Kies een medium:  

Getuigenissen van medium Catharina

medium Catharina


Echt alles maar dan ook alles wat ze verteld komt ook echtttttt uit. Super super dank medium Catharina.

Bel of e-mail met medium CatharinaGetuigenis van Shima voor medium Catharina     Getuigenis van Shima op 3 november 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Catharina

medium Catharina


Lieve Catharina ik heb je net gebeld en vond het een heel leuk positief gesprek. je kon alles goed benoemen en heel goed mensen beschrijven . ik ga je advies opvolgen en ga er van af nu heel anders in staan. als er verandering zijn plaatgevonden laat ik je het gelijk weten. veel liefst Angela.

Bel of e-mail met medium CatharinaGetuigenis van Angela voor medium Catharina     Getuigenis van Angela op 23 april 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Catharina

medium Catharina


Op 26 sep 2017 sprak de rechter mijn echtscheiding uit. Ik was moedeloos dat er allerlei problemen opdoken om deze te laten registreren waardoor niet aan men rechten kon. Ik belde Catharina hiervoor op en ze zei doodleuk, dinsdag is het in orde. Dinsdag? Idd donderdag weer een probleem vrijdag ook maandag niemand beschikbaar en nu10 min geleden krijg ik bevestigmail dat de echtscheiding is uitgesproken. Dit is de 2 de voorspelling op 2 weken tijd , nog 1 te gaan. Ik hou jullie op de hoogte. Voor mij is ze de enige echte medium en onbetaalbaar. Dankjewel voor er voor me te zijn . Liefs.

Bel of e-mail met medium CatharinaGetuigenis van It voor medium Catharina     Getuigenis van It op 27 februari 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Catharina

medium Catharina


Een week geleden vroeg ik haar of men pa zijn app snel verkocht zou zijn. Zonder aarzelen zei ze 3 . De derde bezichtiging. Op 2 dagen tijd (na weken te koop zonder enige vraag of interesse) en idd , de 3 de bezichtiging , compromis getekend. Ik ben spraakeloos maar jij een topper.

Bel of e-mail met medium CatharinaGetuigenis van It voor medium Catharina     Getuigenis van It op 22 februari 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Catharina

medium Catharina


Je bent echt goed. Had al eerder iets geplaatst over hoe mooi je mijn 3 kinderen beschreef maar dingen blijven maar uitkomen. Wauw. Iedereen heeft wel eens een goede voorspelling en bepaalde dingen komen nooit uit maar het meeste van jou komt gewoon uit. Wacht alleen nog op 2 voorspellingen die ook verder lagen. Volste vertrouwen in dat ze uit komen. Dank je wel.

Bel of e-mail met medium CatharinaGetuigenis van C voor medium Catharina     Getuigenis van C op 12 januari 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Catharina

medium Catharina


Wauw. Dit was voor mij de diepste maar echt mooiste Reading ooit. Je wist alles zo goed te beschrijven. Ook mijn drie kinderen. Ik ga zeker voor die mooie toekomst die me te wachten staat. Tijd om het verleden los te laten en dat wat niet bij mij hoort te laten waar het is. Dank je wel.

Bel of e-mail met medium CatharinaGetuigenis van C voor medium Catharina     Getuigenis van C op 26 oktober 2017 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Catharina

medium Catharina


Heel veel Dank voor het weghalen van de blokkades paar uur geleden.
de betonblok is echt weg uit mijn buik.
en ik kreeg idd honger ; ) voel me stuk beter . Laat je nog weten als t gesprek heeft plaatsgevonden . xx.

Bel of e-mail met medium CatharinaGetuigenis van anoniem voor medium Catharina     Getuigenis van anoniem op 12 oktober 2017 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Catharina

medium Catharina


Catharina,
dank je wel voor het mooie consult, je hebt mij zoveel gegeven. Ben verbaasd over alles wat je wist, ik ga vol goede moed met mezelf aan de slag en hou je op de hoogte. iedereen raad ik jou aan . Dank Dank Dank .

Bel of e-mail met medium CatharinaGetuigenis van Juan voor medium Catharina     Getuigenis van Juan op 25 september 2017 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Catharina

medium Catharina


Tot 3 keer toe deed ze een voorspelling. Gedetailleerd binnen de week. Tot 3 keer toe exact zoals ze voorspelde binnen de dag. De derde zelfs binnen het uur. Ze is haar titel medium meer dan waard en behoord tot de toppers in de wereld.

Bel of e-mail met medium CatharinaGetuigenis van Italiana voor medium Catharina     Getuigenis van Italiana op 6 september 2017 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Catharina

medium Catharina


Catharina ik ben heel erg blij dat je op de lijn bent. Je voelt alles correct aan alleen wat jammer is dat je niet zo vaak online bent. Je bent zeker een aanrader .. Ik ben je zeer dankbaar dat je mij tot rust hebt gebracht. Je bent een TOPPER.

Bel of e-mail met medium CatharinaGetuigenis van Meral voor medium Catharina     Getuigenis van Meral op 13 augustus 2017 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Catharina

medium Catharina


GEWELDIG. Je bent moeilijk te bereiken maar uiteindelijk is het me gelukt om je te spreken Catharina. JE BENT TO THE POINT. Ik ben je zeer dankbaar dat je mijn angst hebt afgenomen. Meral.

Bel of e-mail met medium CatharinaGetuigenis van Meral voor medium Catharina     Getuigenis van Meral op 11 augustus 2017 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Catharina

medium Catharina


Catharina is echt mega getalenteerd. Ze had meteen door op welke energie ik zat en begon heel geleidelijk aan inzichten te geven. Hele bijzondere dingen heb je gezegd die ik in een doosje zal bewaren en op het moment dat ze uitkomen zal ik zeker aan je denken. Ze krijgt bij een naam beelden door en vandaar uit adviseert ze en geeft ze aan wat ze ziet. Wat ik heel fijn vindt is, dat aangeeft wat de spirituele betekenis is van gebeurtenissen, ontmoetingen en (ziels)verbinding. Ze heeft echt heel veel kennis en wat ik nog mooier vind, is dat ze heel puur spreekt; je soms ook tegenspreekt als ze het anders in beeld doorkrijgt incluis nieuwe inzichten. Het was een spiritueel fijn reisje met jou tijdens ons gesprek. Ik voelde me energetisch weer rijker en opgetild. Ik ben geneigd om vanavond al contact te maken, maar op jouw advies zal ik me inhouden. Ik zal goed op tekenen letten op ziels niveau en hem helpen waar ik kan. En nu maar hopen dat zijn innerlijke zielsbesef - ook op afstand - meer aandacht krijgt.

Bel of e-mail met medium CatharinaGetuigenis van zielenmeditatie voor medium Catharina     Getuigenis van zielenmeditatie op 4 april 2017 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Catharina

medium Catharina


Lieve Catharina , wat n fijne Reading vanmiddag. Vooral het contact wat je met mijn nichtje had. Dat doet me heel goed. Bedankt. Lfs. Julia.

Bel of e-mail met medium CatharinaGetuigenis van Julia voor medium Catharina     Getuigenis van Julia op 4 januari 2017 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Catharina

medium Catharina


Wat een topper ben je. Zoveel doorgekregen en echt alles precies hoe het is. Heeft me heel goed gedaan, en wacht af wat de toekomst brengt de komende tijd. Tot snel lieve schat xxxx.

Bel of e-mail met medium CatharinaGetuigenis van Sanne voor medium Catharina     Getuigenis van Sanne op 19 oktober 2016 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Catharina

medium Catharina


Beste Catharina,
Ik had u vorig jaar gesproken. En alles wat u mij verteld heeft is uit gekomen. Daarom heb ik u weer gebeld en ik ben benieuwd dank u voor de haarscherpe consult. U bent een goed medium.

Bel of e-mail met medium CatharinaGetuigenis van Josje voor medium Catharina     Getuigenis van Josje op 31 januari 2016 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Catharina

medium Catharina


Hi Catharina.

Ik spreek je sinds maart 2014 en wat jij tot nu toe tegen mij hebt gezegd is alles uitgekomen. Ik heb heel veel mediums gesproken op de lijn maar niemand kon mij zo zuiver dingen vertellen zowel op werk en liefdesgebied. Je bent echt een aanwinst op de lijn en ben je heel erg dankbaar voor.

Jouw favoriete beller.

Bel of e-mail met medium CatharinaGetuigenis van R.R voor medium Catharina     Getuigenis van R.R op 14 januari 2016 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Catharina

medium Catharina


Hi lieve Catharina :-) hoe is het met jou? Graag wil ik je laten weten dat wat jij hebt voorspeld, is uitgekomen. Je had in 2013 gezegd dat een jongeman (jonger) dan ik en iemand die ik goed ken, me een opdracht zou geven. Werk gerelateerd. En ook dat ik het heel goed ga vinden met een man voor wie ik ga werken. M'n achterneefje heeft me voorgesteld aan een voorzitter van een bedrijf. Hij is een jaar ouder dan ik. Ik werk nu voor hem en we zijn aan elkaar gewaagd. En bizar ook uitgekomen. Ik werk nu in een zwart/grijs gebouw. Ik ben verbijsterd. Dankjewel.

Bel of e-mail met medium CatharinaGetuigenis van Reshma voor medium Catharina     Getuigenis van Reshma op 14 september 2015 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Catharina

medium Catharina


Lieve Catharine, voor mij ben je de beste.
Dankjewel voor je engelengeduld.

Bel of e-mail met medium CatharinaGetuigenis van J.Kampen voor medium Catharina     Getuigenis van J.Kampen op 24 juli 2015 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Catharina

medium Catharina


Ik moet je echt bedanken voor het gesprek van gister. Sinds je de entiteiten hebt weggestuurd gaat mijn hond eindelijk weer op de achterbank zitten in de auto. Ze is ook in huis weer een heel stuk rustiger. Super bedank daarvoor. Het huis en de auto zal ik deze week wel nog even zuiveren. Maar het heeft al enorm veel geholpen.

Ook voor de rest van het gesprek super bedankt. Je bent een hele eerlijke vrouw die het ook gewoon zegt als het niet zo is.

Op liefdes vlak is het nog afwachten hoe het zal aflopen. Maar ook daar zie je in dat het goed gaat komen en dat hij eindelijk maar mij toe zal komen. Maar ook voor zichzelf rustiger zal gaan worden en minder onzeker.

Super bedankt voor alles. Ik hou je zeker op de hoogte. Snap goed waarom iedereen je wilt spreken.

Bel of e-mail met medium CatharinaGetuigenis van me voor medium Catharina     Getuigenis van me op 19 juli 2015 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Catharina

medium Catharina


Je bent echt heel erg goed. Je gaf aan bij me. Je hoort op een dinsdag wat van hem. Maar je wist niet precies wanneer. Het heeft 3 weken geduurd. Maar afgelopen dinsdag heb ik eindelijk een berichtje gekregen. En aankomende dinsdag hebben we de date gepland.

Nu is het even nog afwachten op de rest. Maar daar maak ik me niet heel zorgen om.
Hopelijk spreek ik je snel weer. Om te kijken wat je nog meer te vertellen hebt. Helaas ben je bijna niet te pakken te krijgen.

Bel of e-mail met medium CatharinaGetuigenis van me voor medium Catharina     Getuigenis van me op 30 mei 2015 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Catharina

medium Catharina


Hallo Catharina,
Vandaag heb ik je weer gesproken en ik ben iedere keer verbaasd van je wat je allemaal kan en wat je allemaal zei. Vandaag ben je helemaal tot mij doorgedrongen wat ik alleen wist en ik ben jou ook dankbaar dat je mij vandaag hebt geholpen. Ik wens jou heel veel liefde en veel licht toe.

Bel of e-mail met medium CatharinaGetuigenis van Anoniem voor medium Catharina     Getuigenis van Anoniem op 27 mei 2015 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Catharina

medium Catharina


Goedemiddag, ik belde woensdag 6 mei toen vertel u mij dat het allemaal goed zou komen en dat ik een van die dagen gebeld zou worden en ik werd nog die woensdag gebeld. U zei me de moed niet op te geven. Catharina u bent wel goed via de telefoon u bent een aanwinst.

Bel of e-mail met medium CatharinaGetuigenis van josje voor medium Catharina     Getuigenis van josje op 10 mei 2015 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Catharina

medium Catharina


Kan alleen maar zeggen. Je bent een topper. Heel fijn om met jou te praten. Je hebt ookal dingen verteld die je echt niet kon weten.
Je bent een aanwinst voor deze lijn :).

Bel of e-mail met medium CatharinaGetuigenis van me voor medium Catharina     Getuigenis van me op 9 mei 2015 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Catharina

medium Catharina


Beste Catharina,
Ik heb u vanmiddag gesproken en was erg blij met ons gesprek. Het heeft mij veel duidelijkheid gegeven over mijn situatie en ik weet nu beter wat ik moet doen en waardoor het proces stagneert.
Heel hartelijk dank daarvoor. Ik heb waarschijnlijk nog wel wat vragen, maar zal daar later nog voor terugbellen.
Heel erg bedankt,
Natasja.

Bel of e-mail met medium CatharinaGetuigenis van Natasja voor medium Catharina     Getuigenis van Natasja op 23 april 2015 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Catharina

medium Catharina


Bedankt voor het hele fijne gesprek gisteren. Ik zal zeker doen wat u zei en me er meer in gaan verdiepen in mijn eigen spiritualiteit.
Ben ondertussen nog steeds aan het wachten op zijn antwoord. Maar je gaf al aan dat het snel zou zijn.
Ik laat je wat weten.

Bel of e-mail met medium CatharinaGetuigenis van M. voor medium Catharina     Getuigenis van M. op 23 april 2015 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Catharina

medium Catharina


Wat is zij goed! Zonder te zeggen wist zij alles hoe in elkaar zat. Ik vind je echt een topper en een aanrader voor iedereen.

Bel of e-mail met medium CatharinaGetuigenis van Anoniem voor medium Catharina     Getuigenis van Anoniem op 21 april 2015 - waardering van 5.
Lees de getuigenissen van onze leden over onze mediums en laat u overtuigen
Hieronder kan u een waardering geven voor 1 van onze mediums:

                 
 
 
 
 


 


MicroBel | Privacy | Sitemap | Klacht | Alg. voorwaarden | Zelf medium? | Consulenten Copyright © 2006 - mediums.nl. Alle rechten voorbehouden.


mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
Getuigenissen medium CatharinaTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 mediums.nl NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  mediums RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie mediums.nl mobiel.Mediums.nl


FACEBOOKPAGINA
  Mediums Facebook Mediums FB
 

Mediums.nl
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde mediums Paranormaal begaafd
  online mediums Online mediums
  Zelf medium worden Zelf medium worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door mediums Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

mediums
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel medium
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende mediums Helderziende mediums
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online mediums online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende mediums
  Bronnen mediums Bronnen mediums

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET mediums
  Telefoonconsult met mediums Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met mediums Consultatie via e-mail
  Fotoreading met mediums Fotoreading met mediums
  Goedkoper bellen met mediums Goedkoop bellen met mediums

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door mediums Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door mediums Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door mediums Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door mediums Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door mediums Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door mediums Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door mediums Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door mediums Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door mediums Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door mediums Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door mediums Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door mediums Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door mediums Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen