|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Getuigenissen medium Anne
mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
       
  Paranormale hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door mediums Daghoroscoop Stier door mediums Daghoroscoop Tweelingen door mediums Daghoroscoop Kreeft door mediums
Daghoroscoop Leeuw door mediums Daghoroscoop Maagd door mediums Daghoroscoop Weegschaal door mediums Daghoroscoop Schorpioen door mediums
Daghoroscoop Boogschutter door mediums Daghoroscoop Steenbok door mediums Daghoroscoop Waterman door mediums Daghoroscoop Vissen door mediums

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Mediums.nl-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

Getuigenissen van onze bezoekers


Wat vinden onze bezoekers van onze mediums?

Elke dag geven onze mediums inzicht en hulp in de meest diverse levensvragen. Hieronder kan u getuigenissen lezen over mediums door onze bezoekers.

Onze mediums appreciëren het enorm wanneer u een getuigenis over uw consult plaatst.Kies een medium:  

Getuigenissen van medium Anne

medium Anne


Anne je bent een geweldig warm medium ik ervaar de gesprekken als zeer verhelderend en helend.

Bel of e-mail met medium AnneGetuigenis van Sylvia voor medium Anne     Getuigenis van Sylvia op 27 augustus 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anne

medium Anne


Ik wil je heel erg bedanken voor het fijne consult van gisterochtend. Ik was verdrietig omdat ik d.m.v een systeemopstelling van mijn kinderen iets te zien kreeg wat ik in de realiteit totaal niet kon plaatsen. Je hebt mij heel liefdevol gerustgesteld en mij een oefening meegeven om via mijn hogere zelf te gaan communiceren. Ons gesprek is ontzettend binnengekomen en heeft in de energie veel gedaan. Ik voel al twee dagen een echte verandering, een transformatie bij mezelf. Dank je wel lieve Anne.

Bel of e-mail met medium AnneGetuigenis van Anoniem voor medium Anne     Getuigenis van Anoniem op 12 juli 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anne

medium Anne


Lieve Anne, je hebt mij zo vaak tot rust gebracht wanneer de emoties mij teveel werden. Je hebt mij helderheid gebracht wanneer ik zelf het even niet meer wist. Dank je voor jouw energetische en spirituele begeleiding. Liefs M.

Bel of e-mail met medium AnneGetuigenis van M voor medium Anne     Getuigenis van M op 11 juli 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anne

medium Anne


Dank je wel lieve Anne. Jouw spirituele begeleiding is zo waardevol voor mij. Ik zal blijven doorschrijven.

Bel of e-mail met medium AnneGetuigenis van Malika voor medium Anne     Getuigenis van Malika op 22 januari 2021 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anne

medium Anne


Lieve Anne,
Hartelijk dank. Je hebt me weer geholpen een stuk uit mijn verleden achter mij te laten. Ik voel me sterker, en sta letterlijk en figuurlijk steviger in mijn schoenen. Jij helpt mensen vooral zichzelf te helen waardoor er nieuwe mogelijkheden komen. Dat is waar het om draait. Je bent een prachtvouw. Liefs, Else.

Bel of e-mail met medium AnneGetuigenis van Else voor medium Anne     Getuigenis van Else op 29 december 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anne

medium Anne


Ik heb het consult met Anne positief en prettig ervaren. Het mooie vond ik de wisseling tussen een goed gesprek en de ademhalingsoefening om dicht bij jezelf te komen, zodat je weer een boost krijgt om de situatie het hoofd te kunnen bieden. Enorm dankbaar. Ik gun iedereen een gesprek met Anne.

Bel of e-mail met medium AnneGetuigenis van Nicha voor medium Anne     Getuigenis van Nicha op 1 november 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anne

medium Anne


Dank je Anne voor je hulp bij het oplossen van mijn probleem. Ik heb het gevoel volledig bij de kern te zijn gekomen. Je was zorgvuldig, liet mij de ruimte en bleef geduldig. Hartegroet, Irene.

Bel of e-mail met medium AnneGetuigenis van Irene voor medium Anne     Getuigenis van Irene op 10 oktober 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anne

medium Anne


Duizendmaal dank voor de healings
Inge.

Bel of e-mail met medium AnneGetuigenis van Inge voor medium Anne     Getuigenis van Inge op 2 oktober 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anne

medium Anne


Dag Anne,

Had je vanmiddag aan de telefoon en wil je weer bedanken voor het prettige gesprek en de loepzuivere inzichten. Het is altijd een genot om met je te praten, lieve Anne. Xxxxx.

Bel of e-mail met medium AnneGetuigenis van Anoniem voor medium Anne     Getuigenis van Anoniem op 6 september 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anne

medium Anne


Lieve beste Anne, Jouw voorspelling over dat ene waar ik lang op zat te wachten is uitgekomen. Ongelofelijk wat goed van jou en ik ben ontzettend blij. Dank je wel, you are the best. Hele dikke knuffel.

Bel of e-mail met medium AnneGetuigenis van Anoniem voor medium Anne     Getuigenis van Anoniem op 7 juli 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anne

medium Anne


Dank je, lieve Anne

Je zei juist de dingen die ik moest horen. En je hebt gelijk. ik zal alles doen wat je zei. En ik hoop, van harte, dat de toekomst mooier mag zijn dan het verleden. Maar er moet dringend iets goeds gebeuren, iets wat me hoop geeft, want ik ben dood, doodmoe. Maar heel erg bedankt. Hopelijk was dit een eerst stap, veel liefs, wendy.

Bel of e-mail met medium AnneGetuigenis van Wendy voor medium Anne     Getuigenis van Wendy op 3 juli 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anne

medium Anne


Lieve Anne, Ik had je vanmiddag aan de lijn, maar het gesprek werd verbroken, tijd was om. Gelukkig had je al mijn vragen reeds beantwoord, waarvoor hartelijk dank. Voor mij ben jij de beste.
Liefs .

Bel of e-mail met medium AnneGetuigenis van Anoniem voor medium Anne     Getuigenis van Anoniem op 27 juni 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anne

medium Anne


Liefste Anne, ik heb je zopas gesproken (19/6/2020) en heb een uitgebreid consult gehad. Anne jij bent echt zo accuraat en dit zeg ik niet om je te plezieren. Het contact met de overleden dierbaren is ook zo hartverwarmend. Aan alle mensen, indien je bevestiging nodig hebt ivm overledenen, Anne is het meest aangewezen kanaal en zij staat ook in de juiste verbinding met hen. Ik vind het prachtig hoe jij jouw spirituele gaven gebruikt hebt om mij die informatie te verstrekken die ik echt zocht. Als ik in de toekomst nog met bepaalde dilemma?s zit, ben jij diegene die ik opnieuw contacteer. Dank je liefste Anne. Ik draag jou in mijn hart. Liefs, Iris .

Bel of e-mail met medium AnneGetuigenis van Iris voor medium Anne     Getuigenis van Iris op 19 juni 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anne

medium Anne


Soms heb je gewoon een luisterend oor nodig. Ik voelde me echt gehoord door Anne. Ze herkende mijn blokkade op mijn studie en wist me in de juiste richting te sturen. Mijn gedachtegang die vastliep door overthinking is eindelijk voorbij. Ik ga me vastbijten op de juiste richting, zodat ik met vol enthousiasme me scriptie kan afronden. Dank je Anne voor het duwtje in de juiste richting.

Bel of e-mail met medium AnneGetuigenis van Anoniem voor medium Anne     Getuigenis van Anoniem op 28 april 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anne

medium Anne


Hartelijk dank voor de hulp die je net gaf met het doorbreken van de geldpatronen in mijn familie lijn. Ik ga weer met vertrouwen de toekomst in.

Bel of e-mail met medium AnneGetuigenis van Nathalie voor medium Anne     Getuigenis van Nathalie op 11 februari 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anne

medium Anne


Yeetje wat ben je goed en wat ben ik je dankbaar voor hoe goed jij een Reading kan geven. Geweldige inzichten geef je. Waardeer het heel erg.

Bel of e-mail met medium AnneGetuigenis van N. Dankbaar voor medium Anne     Getuigenis van N. Dankbaar op 2 februari 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anne

medium Anne


Lieve Anne, Ik had je zojuist (01-01-20) aan de lijn, maar moest plotseling ophangen. Sorry daarvoor.
Dank je voor de altijd juiste inzichten. Ik bel je snel weer terug.

Lieve groeten van een tevreden beller.

Bel of e-mail met medium AnneGetuigenis van Anoniem voor medium Anne     Getuigenis van Anoniem op 1 januari 2020 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anne

medium Anne


Lieve Anne, heel veel dank voor je hulp van zojuist. Je weet mij altijd precies naar de oorzaak van het probleem te brengen en hebt altijd de juiste woorden om mij te helpen weer een stuk in mijzelf te helen. Jij bent een prachtig, liefdevol mens en een supergoed medium. Dank je. Lieve groet, Else.

Bel of e-mail met medium AnneGetuigenis van Else voor medium Anne     Getuigenis van Else op 19 december 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anne

medium Anne


Anne kan je als geen ander weer terug in je eigen kracht zetten. Je een spiegel voorhouden zonder je bekritiseerd te voelen. Een heel fijn medium die ik al een aantal jaren spreek.

Bel of e-mail met medium AnneGetuigenis van Marloes voor medium Anne     Getuigenis van Marloes op 14 december 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anne

medium Anne


Anne is een Lief en warm persoon. ze gaf me in een telefoongesprek het inzien waar op het bij mij vast loopt en hoe ermee om te gaan, gaf me rust terug en handvaten hoe er verder mee om te gaan, dank je wel hiervoor .

Bel of e-mail met medium AnneGetuigenis van Eef voor medium Anne     Getuigenis van Eef op 24 september 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anne

medium Anne


Anne brengt je bij jezelf .en belooft geen gouden bergen. maar is realistisch en helpt je te helen.

Bel of e-mail met medium AnneGetuigenis van Ria voor medium Anne     Getuigenis van Ria op 12 juli 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anne

medium Anne


Lieve Anne, ik ben heel blij dat u zo goed bent.

Nogmaals bedankt voor het fijne gesprek. Ik blijf vertrouwen houden in jou.

Bel of e-mail met medium AnneGetuigenis van Chantalle voor medium Anne     Getuigenis van Chantalle op 4 juli 2019 - waardering van 4.

Getuigenissen van medium Anne

medium Anne


Echt een bijzondere vrouw. Wil je rust en helderheid in zaken bel Anne. Ik bel haar sinds 2 jaar jammer dat ik haar niet eerder opmerkte op deze site. Oprecht, eerlijk, rustgevend, liefdevol, heel heldervoelend. Heb er net gesproken in de 3 min tijd heeft ze me zo fantastisch geholpen. Heb weer wat hoop.

Bel of e-mail met medium AnneGetuigenis van S voor medium Anne     Getuigenis van S op 23 juni 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anne

medium Anne


Thanks Anne for your patience today. This has been such a long and difficult road. Your kindness and support, as ever, is much appreciated. X.

Bel of e-mail met medium AnneGetuigenis van Wendy voor medium Anne     Getuigenis van Wendy op 10 juni 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anne

medium Anne


Lieve Anne, je hebt me weer zo gigantisch goed geholpen om los te laten. Ik voel me sterker, heb letterlijk meer lucht en ik voel nu ruimte voor nieuwe dingen. Dank je, ook namens mijn schoonmoeder. Je hebt ons na haar overgaan dichter bij elkaar gebracht. Met veel liefde en dank.

Bel of e-mail met medium AnneGetuigenis van Else voor medium Anne     Getuigenis van Else op 23 april 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anne

medium Anne


Dank u mevrouw Anne. Was zeer duidelijk en ik ga dit ook echt doen. Uw bevestiging was heel fijn. Nogmaals dank.

Bel of e-mail met medium AnneGetuigenis van San voor medium Anne     Getuigenis van San op 3 maart 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anne

medium Anne


Gisteren weer een zeer mooie en waardevolle reading gehad van Anne.
Dingen die zij zegt komen uit en zij kan zeer goed invoelen op personen en situaties. Altijd fijn om met Anne te praten.

Bel of e-mail met medium AnneGetuigenis van Anoniem voor medium Anne     Getuigenis van Anoniem op 18 februari 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anne

medium Anne


Dank u voor het gesprek. Het was fijn te horen wat je wist dank u gr.

Bel of e-mail met medium AnneGetuigenis van Lydia voor medium Anne     Getuigenis van Lydia op 10 februari 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anne

medium Anne


Hallo Anne, dank je wel voor de healing afgelopen vrijdagavond.
Ik ben weer een stuk verder in mijn genezingsproces. Stap voor stap.
Groeten van Ine.

Bel of e-mail met medium AnneGetuigenis van Ine voor medium Anne     Getuigenis van Ine op 3 februari 2019 - waardering van 4.

Getuigenissen van medium Anne

medium Anne


Helaas had ik te weinig beltegoed om u langer te spreken. U kwam op mij zeer rustgevend en vriendelijk over met veel begrip. Ik zal uw advies opvolgen en proberen rustig en vriendelijk te blijven. Echter is het vertrouwen naar deze mensen wel weg, want het voelde wederom als een mes in mijn rug, zoals ik u al zei. Dank u wel.

Bel of e-mail met medium AnneGetuigenis van L. voor medium Anne     Getuigenis van L. op 24 januari 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anne

medium Anne


Anne

U gaf een geweldige reading. Dank hiervoor. Fantastische ervaring.Het was een heel mooi gesprek dank je voor jou inzichten.
Groetjes Noa.

Bel of e-mail met medium AnneGetuigenis van Noa voor medium Anne     Getuigenis van Noa op 3 januari 2019 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anne

medium Anne


Het is niet helemaal wat ik wilde horen, maar ik ga zien of het uitkomt. Bedankt.

Bel of e-mail met medium AnneGetuigenis van Cindy voor medium Anne     Getuigenis van Cindy op 19 november 2018 - waardering van 3.

Getuigenissen van medium Anne

medium Anne


Anne helpt mij enorm met haar goede inzichten. Ik word heel rustig als ik met haar in gesprek ben. Zij ziet heel goed wat er aan de hand is . Dankjewel anne.

Bel of e-mail met medium AnneGetuigenis van Margot voor medium Anne     Getuigenis van Margot op 24 oktober 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anne

medium Anne


Lieve Anne,
Hartelijk dank voor je hulp vandaag. Ik sta weer met mn voeten op de grond en kan weer blij zijn met alles. Je bent een topper. Dikke kus, Else.

Bel of e-mail met medium AnneGetuigenis van Else voor medium Anne     Getuigenis van Else op 22 oktober 2018 - waardering van 5.

Getuigenissen van medium Anne

medium Anne


Anne is de 1e die precies kon aangeven, waar ik last van had zonder dat ik er over begon. Weet je hoe fijn het voelt als die bevestigd wordt. Ik ben heel blij met je consult. Harstikke bedankt.

Bel of e-mail met medium AnneGetuigenis van joy voor medium Anne     Getuigenis van joy op 22 september 2018 - waardering van 5.
Lees de getuigenissen van onze leden over onze mediums en laat u overtuigen
Hieronder kan u een waardering geven voor 1 van onze mediums:

                 
 
 
 
 


 


MicroBel | Privacy | Sitemap | Klacht | Alg. voorwaarden | Zelf medium? | Consulenten Copyright © 2006 - mediums.nl. Alle rechten voorbehouden.


mediums.nl - Paranormale Hulplijn: mediums geven inzicht en betrouwbaar antwoord op je vragen
Getuigenissen medium AnneTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 mediums.nl NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  mediums RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie mediums.nl mobiel.Mediums.nl


FACEBOOKPAGINA
  Mediums Facebook Mediums FB
 

Mediums.nl
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde mediums Paranormaal begaafd
  online mediums Online mediums
  Zelf medium worden Zelf medium worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door mediums Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

mediums
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel medium
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende mediums Helderziende mediums
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online mediums online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende mediums
  Bronnen mediums Bronnen mediums

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET mediums
  Telefoonconsult met mediums Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met mediums Consultatie via e-mail
  Fotoreading met mediums Fotoreading met mediums
  Goedkoper bellen met mediums Goedkoop bellen met mediums

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door mediums Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door mediums Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door mediums Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door mediums Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door mediums Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door mediums Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door mediums Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door mediums Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door mediums Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door mediums Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door mediums Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door mediums Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door mediums Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen