tarotkaart paranormale  medium

tarotkaart mediums TAROTKAART ZWAARDEN NEGEN

tarot Zwaarden negen tarot Zwaarden negen

De Tarotkaart Zwaarden Negen verwijst naar innerlijke angsten gedurende de nacht, meer specifiek nachtmerries. Het is niet omdat je je naar de buitenwereld sterk opstelt, dat je 's nachts geen verantwoording aan jezelf aflegt. 's Nachts zal je immers met je eigen in het reine moeten komen en je angsten onder ogen leren zien. Hoe vaak wordt je niet 's nachts wakker omdat je je zorgen maakt over dingen die misschien kunnen mislopen? Ga ik wel slagen voor dat examen? Ga ik die promotie krijgen? Gaat mijn partner de relatie verbreken? Ga ik volgende week voldoende geld hebben? Tijdens de nacht kunnen je grootste angsten, verschrikkingen en zorgen door je geest spoken, maar vaak zien we deze 's nachts ook door een vergrootglas. Het is in onze natuur om onze problemen uit te vergroten, zeker in ons onderbewustzijn gedurende de nacht.

De Tarotkaart Zwaarden Negen kondigt een periode aan waarin je de klok zou willen terugdraaien, omdat je denkt dat bepaalde zaken die nu fout lopen hun oorzaak vinden bij jezelf. Leer aanvaarden dat je de klok niet kan terugdraaien, doe je ogen toe en slaap verder... aanvaard de dromen die je tegemoetkomen, want gedane zaken nemen geen keer.

De Tarotkaart Zwaarden Negen wil je eveneens laten zien dat je vooral niet nog meer angsten moet ondergaan voor de zorgen die je denkt te zullen gaan hebben, want dan creëer je een sneeuwbaleffect. Aanvaard de kleine zorgen die je nu hebt en maak van een mug geen olifant, want anders zal je pas echt zorgen en problemen krijgen omdat je niet meer helder kan nadenken.

Vaak denken we Wat als? Wat zal die persoon van me denken? We maken ons veel te veel zorgen over problemen die er nog niet eens zijn. Deze tarotkaart wil je er op wijzen dat je de problemen pas moet aanpakken als ze zich voordoen, want als je je zorgen maakt over problemen die er nog niet zijn, dan ga je je geest te veel belasten. De meeste van de tijd, de Negen van zwaarden niet zien wat er bestaat op het moment, maar wat zou kunnen zijn als de situatie voortduurt. Er is een kwetsbare plek in uw leven die gemakkelijk kunnen worden doorboord door een van de negen zwaarden - zelfs degenen die er niet zijn. Het eerste ding om te doen is dan om te stoppen met het zien van problemen die niet bestaan. Ook in spreekwoorden komt het symbool van het zwaard naar boven : Het zwaard van Damocles hangt boven je hoofd : het onbehagelijke gevoel hebben dat er ongekend gevaar dreigt, terwijl er eigenlijk niets aan de hand is.

Denk niet langer aan problemen die er (nog) niet zijn! Pak enkel de echte problemen in je leven aan en probeer deze op te lossen.

tarot mediumsUW PERSOONLIJKE TAROTLEGGING

Onze betrouwbare mediums staan klaar voor u, zij kunnen u ook een heel persoonlijke tarotlegging voor u geven. Wilt u weten wat u te wachten staat op het gebied van de liefde, vriendschap, werk, carrière of financiën?

Of heeft u zelf de tarotkaart Zwaarden negen getrokken en wil je weten wat deze tarotkaart voor u vandaag te betekenen heeft? Bel dan vandaag met een medium en kom nog meer te weten over de betekenis van de tarotkaart Zwaarden negen op jouw leven.


DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Bel goedkoper met mediums, e-mail met paranormale mediums, geniet van tal van ledenvoordelen.


TOP