telefoonconsult medium YASMIJN

2928MEDIUM YASMIJN IS OFFLINE VOOR TELEFOONCONSULT

Betrouwbaar medium Yasmijn is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Yasmijn, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Yasmijn komt pas later online.

MEDIUM YASMIJN - MEDIUM

MEDIUM YASMIJN - MEDIUM

Een medium zoals medium Yasmijn communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium Yasmijn en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium Yasmijn en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium Yasmijn is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

MEDIUM YASMIJN - HELDERVOELEND

Door een heldervoelende geholpen worden. Een heldervoelende zoals medium Yasmijn voelt jouw energie (omgevingen, gevoelens, emoties), dit kan een spirituele indruk zijn, aanwezigheid van mensen of dieren. Een heldervoelende is vaak ook hooggevoelig.

Een heldervoelende kan door het verscherpte zintuig van het voelen anderen beter helpen bij bijvoorbeeld het benoemen en loslaten van emoties, gevoelens en blokkades.

Zit jij ook met onverwerkte gevoelens of blokkades? Start dan nu een consult met medium Yasmijn.

 MEDIUM YASMIJN AGENDA JUNI MEDIUM YASMIJN

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA MEDIUM YASMIJN

DAG

medium Yasmijn heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Yasmijn heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Yasmijn, mailconsults met mediums, stel medium Yasmijn in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Yasmijn, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM YASMIJN

Geeft sinds 27 mei 2024 paranormaal telefoonconsult op deze website.

MEDIUM

Medium Yasmijn gebruikt als
persoonlijke pincode 2928

HELDERVOELEND

Yasmijn gaf laatste telefoonconsult op
15 juni 2024 om 13u25

glazen bol  medium Yasmijn Nederland

1 JAAR ERVARING

Yasmijn is al 1 jaar actief op mediums.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Yasmijn is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

YASMIJN MEDIUM YASMIJN

Hoi lieve mensen, ik ben medium Jasmijn en ik help je graag.

Samen met mijn kaarten en gevoel help ik je met al je vragen over de liefde en andere dingen waar u in vast loopt in het leven. Ook voor vragen die opvoeding gerelateerd zijn kan ik je helpen.

Veel liefs, Yasmijn.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM YASMIJN

TOP