telefoonconsult Medium WEN

2865 MEDIUM WEN IS NU IN GESPREK

Betrouwbaar medium Wen geeft op dit ogenblik een paranormaal telefoonconsult. Bel daarom op een later tijdstip met medium Wen, momenteel is dit medium in gesprek. Medium Wen is zodadelijk terug beschikbaar.

BEZET medium Wen

PIN 2865 MEDIUM WEN

telefoonconsult  medium Wen
Van harte welkom ... Mijn intentie is om jou te helpen wanneer dit nodig is. zodat er weer meer balans kan zijn voor je in jou situatie. Heb je behoefte aan een luisterend oor . Heb je behoefte aan duidelijkheid in een bepaalde situatie. We kijken wat er aangereikt kan worden vanuit de hogere wereld dat voor jou in het nu belangrijk is. Ik werk met mijn lenormandkaarten en ben heldervoelend en helderwetend. Graag ben ik er voor jou.. Liefs medium Wen.
Medium - Intuitief - Lenormand kaarten - Nederlands

MEDIUM WEN - MEDIUM

MEDIUM WEN - MEDIUM

Een medium zoals medium Wen communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium Wen en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium Wen en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium Wen is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

MEDIUM WEN - INTUITIEF

Wil je inzicht krijgen in de dingen die je bezig houden of waar je het moeilijk mee hebt? Laat je dan begeleiden door medium Wen.

Intuïtie is niet hetzelfde als instinct of gevoel, dat hoewel correct, wordt beïnvloed door het denken. Een intuïtief medium heeft een directe ingeving als gevolg van een waarneming of inzicht, in tegenstelling tot andere mensen die waarnemen en op basis van kennis gaan nadenken en tot besluiten of beslissingen komen. Biologen situeren intuïtie vooral in onze rechtse hersenhelft en het bewuste nadenken in onze linkse hersenhelft.

Intuïtiviteit moet je ontwikkelen, het is een aangeleerde manier van automatische en onbewuste verwerking van informatie. Het is een complexe vaardigheid, zoals autorijden, die aanvankelijk veel inspanning en concentratie vraagt, maar naarmate men meer ervaring heeft, makkelijker wordt.

Dit verklaart waarom de intuïtie van een ontwikkeld medium, dwz ouder, meer ervaren, meer belezen medium zoals medium Wen... juister is.

Bel nu met medium Wen! Door het hoogontwikkeld intuïtief vermogen ontvang je extra inzicht in je eigen persoonlijke situatie, in je relaties met anderen en in al de problemen die je zorgen baren.

Een intuïtie wordt dikwijls een ingeving genoemd. Onze mediums die intuïtief zijn, beheersen een vorm van direct weten zonder dat zij er moeten over nadenken. Zij nemen feiten waar of hebben inzichten die ze niet uit vroegere kennis kunnen afleiden, medium Wen is zo een medium met deze bijzondere intuïtieve gave.

 MEDIUM WEN AGENDA APRIL MEDIUM WEN

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA MEDIUM WEN

DAG

medium Wen heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Wen heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Wen, mailconsults met mediums, stel medium Wen in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Wen, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM WEN

Geeft sinds 14 augustus 2023 paranormaal telefoonconsult op deze website.

MEDIUM

Medium Wen gebruikt als
persoonlijke pincode 2865

INTUITIEF

Wen gaf laatste telefoonconsult op
13 april 2024 om 16u52
Wen gaf laatste chatconsult op
11 april 2024 om 19u34

glazen bol  medium Wen Nederland

2 JAAR ERVARING

Wen is al 2 jaar actief op mediums.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Wen is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

Wen is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.75 out of 5
52 getuigenissen

WEN MEDIUM WEN

Van harte welkom Mijn intentie is om jou te helpen wanneer dit nodig is.

zodat er weer meer balans kan zijn voor je in jou situatie. Heb je behoefte aan een luisterend oor .

Heb je behoefte aan duidelijkheid in een bepaalde situatie. We kijken wat er aangereikt kan worden vanuit de hogere wereld dat voor jou in het nu belangrijk is.

Ik werk met mijn lenormandkaarten en ben heldervoelend en helderwetend.

Graag ben ik er voor jou Liefs medium Wen.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM WEN

TOP