telefoonconsult medium SOZAN

2894MEDIUM SOZAN IS OFFLINE

Betrouwbaar medium Sozan is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Sozan, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Sozan komt pas later online.

MEDIUM SOZAN - MEDIUM

MEDIUM SOZAN - MEDIUM

Een medium zoals medium Sozan communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium Sozan en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium Sozan en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium Sozan is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

MEDIUM SOZAN - HELDERVOELEND

Door een heldervoelende geholpen worden. Een heldervoelende zoals medium Sozan voelt jouw energie (omgevingen, gevoelens, emoties), dit kan een spirituele indruk zijn, aanwezigheid van mensen of dieren. Een heldervoelende is vaak ook hooggevoelig.

Een heldervoelende kan door het verscherpte zintuig van het voelen anderen beter helpen bij bijvoorbeeld het benoemen en loslaten van emoties, gevoelens en blokkades.

Zit jij ook met onverwerkte gevoelens of blokkades? Start dan nu een consult met medium Sozan.

 MEDIUM SOZAN AGENDA MAART MEDIUM SOZAN

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA MEDIUM SOZAN

DAG

medium Sozan heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Sozan heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Sozan, mailconsults met mediums, stel medium Sozan in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Sozan, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM SOZAN

Geeft sinds 12 februari 2024 paranormaal advies op deze website.

MEDIUM

Medium Sozan gebruikt als
persoonlijke pincode 2894

HELDERVOELEND

Sozan gaf laatste consult op
2 maart 2024 om 18u28

glazen bol  medium Sozan Nederland

1 JAAR ERVARING

Sozan is al 1 jaar actief op mediums.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Sozan is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

SOZAN MEDIUM SOZAN

Hallo, ik ben Sozan.

Sinds mijn geboorte ben ik gezegend met een sterke heldervoelendheid en helderwetendheid. Ik kan me moeiteloos inleven in anderen, voel me betrokken bij verschillende situaties en heb een diep begrip van wat er speelt.

Mensen voelen zich vaak op hun gemak bij mij, omdat ze weten dat ik een luisterend oor bied en intuitief aanvoel wat ze nodig hebben. Mijn helderwetendheid stelt me als medium in staat om informatie en inzichten te ontvangen die anderen kunnen helpen bij het vinden van oplossingen.

Ik ben hier om anderen te ondersteunen en te begeleiden tijdens hun reis. Mijn missie is om een positieve impact te hebben op het leven van anderen door mijn empathie, heldervoelendheid en helderwetendheid te gebruiken.

Ik ben dankbaar voor mijn gaven en zal altijd klaarstaan om jullie te helpen op jullie pad naar groei en welzijn.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM SOZAN

TOP