telefoonconsult medium SID

2282MEDIUM SID IS OFFLINE VOOR TELEFOONCONSULT

Betrouwbaar medium Sid is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Sid, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Sid komt pas later online.

MEDIUM SID - MEDIUM

MEDIUM SID - MEDIUM

Een medium zoals medium Sid communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium Sid en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium Sid en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium Sid is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

MEDIUM SID - SPIRITUELE COACH

Een spirituele coach zoals medium Sid is vaak paranormaal begaafd. Een medium zoals medium Sid die ook spiritueel coach is kan hierdoor speciale energieën voelen en door zijn unieke gave aan u raad geven over relaties, de liefde, geld en werk.

Spirituele coaches gebruiken vooral hun communicatieve vaardigheden zoals luisteren, vragen stellen, verduidelijkingen, herformuleringen, om mensen te helpen om hun perspectieven te verschuiven en daarmee oplossingen te ontdekken voor hun problemen.


Coaching brengt U van waar U bent, naar waar U wil zijn. Onze getrainde en ervaren mediums helpen U om uw doelen te bereiken en om antwoorden te vinden op uw levensvragen.

Onze spirituele coaches gebruiken een scala aan technieken uit andere disciplines, zoals sociologie, psychologie, volwassenenontwikkeling, positief denken, hypnose, ... met het doel om mensen te helpen bij het identificeren en realiseren van hun persoonlijke objectieven.

Wil je weten hoe jij je doelen kan bereiken?

Bel nu met medium Sid om antwoorden te vinden op uw levensvragen en om uw vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen. medium Sid helpt U om ze te gebruiken naar het beste van uw vermogen.

 MEDIUM SID AGENDA APRIL MEDIUM SID

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA MEDIUM SID

DAG

medium Sid heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Sid heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Sid, mailconsults met mediums, stel medium Sid in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Sid, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM SID

Geeft sinds 8 juli 2014 paranormaal telefoonconsult op deze website.

MEDIUM

Medium Sid gebruikt als
persoonlijke pincode 2282

SPIRITUELE COACH

Sid gaf laatste telefoonconsult op
13 april 2024 om 04u47

glazen bol  medium Sid Nederland

11 JAAR ERVARING

Sid is al 11 jaar actief op mediums.nl

HEEL VAAK ONLINE

Medium Sid is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

TOP MEDIUM

Sid is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.62 out of 5
213 getuigenissen

SID MEDIUM SID

Medium en helderziende waarnemingen voor al uw vragen over verleden heden en toekomst.

Ook voor problemen op uw werk, familie en gezin. Begeleiding voor uw transformatie proces en uw eigen evolutie.

Uitleg van dromen, praten met uw begeleiders en verklaring van kosmische invloeden. Verwijderen van blokkades van trauma's en vastzittende patronen.

Graag wil ik u helpen en ondersteunen.

Sid.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM SID

TOP