telefoonconsult medium SABINA

2738MEDIUM SABINA IS OFFLINE

Betrouwbaar medium Sabina is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Sabina, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Sabina komt pas later online.

MEDIUM SABINA - HELDERVOELEND

MEDIUM SABINA - HELDERVOELEND

Door een heldervoelende geholpen worden. Een heldervoelende zoals medium Sabina voelt jouw energie (omgevingen, gevoelens, emoties), dit kan een spirituele indruk zijn, aanwezigheid van mensen of dieren. Een heldervoelende is vaak ook hooggevoelig.

Een heldervoelende kan door het verscherpte zintuig van het voelen anderen beter helpen bij bijvoorbeeld het benoemen en loslaten van emoties, gevoelens en blokkades.

Zit jij ook met onverwerkte gevoelens of blokkades? Start dan nu een consult met medium Sabina.

MEDIUM SABINA - MEDIUM

Een medium zoals medium Sabina communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium Sabina en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium Sabina en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium Sabina is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

 MEDIUM SABINA AGENDA MAART MEDIUM SABINA

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA MEDIUM SABINA

DAG

medium Sabina heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Sabina heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Sabina, mailconsults met mediums, stel medium Sabina in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Sabina, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM SABINA

Geeft sinds 30 september 2021 paranormaal advies op deze website.

HELDERVOELEND

Medium Sabina gebruikt als
persoonlijke pincode 2738

MEDIUM

Sabina gaf laatste consult op
26 februari 2024 om 14u57

glazen bol  medium Sabina Nederland

4 JAAR ERVARING

Sabina is al 4 jaar actief op mediums.nl

REGELMATIG ONLINE

Medium Sabina is regelamtig online, u kan een belverzoek indienen.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP MEDIUM

Sabina is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.67 out of 5
73 getuigenissen

SABINA MEDIUM SABINA

Medium Sabina, spiritueel adviseur en mensenfluisteraar .

Ik luister zonder te oordelen en geef antwoord op jouw vragen , inzichten in jouw issues,en hulp bij het doorbreken van blokkades en patronen op relatie,seksueel, financieel en professioneel vlak. Naast het werken met energieën,ben ik ook een natuurlijke healer.

Door het afstemmen op jouw aura met jouw toestemming, geef ik je mogelijkheden die je nodig hebt om verder te kunnen. Toch graag een bevestiging van de kaarten of de pendel, verkiest u een foto reading, of een mailconsult, ik hoor het graag.

Het antwoord op je vraag,ligt slechts 1 telefoongesprek je verder.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM SABINA

TOP