telefoonconsult medium ROOS

1954MEDIUM ROOS IS OFFLINE VOOR TELEFOONCONSULT

Betrouwbaar medium Roos is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Roos, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Roos komt pas later online.

MEDIUM ROOS - TAROTKAARTEN

MEDIUM ROOS - TAROTKAARTEN

Op verschillende manieren kunnen tarotkaarten gebruikt worden voor de waarzeggerij of toekomstvoorspelling. Een van de meest gebruikte manieren van tarotkaarten leggen is in de volgorde heden, verleden en toekomst. Door middel van deze methode kan medium Roos via de tarotkaarten veel vertellen over het hoe en waarom van je huidige situatie, probleem of uw specifieke vraag.

Een andere methode om de tarotkaarten te leggen is de driekaartenlegging, een snelle manier om antwoord te krijgen op een eenvoudige vraag. De kaarten vertegenwoordigen respectievelijk het verleden, het heden en de toekomst. De eerste kaart geeft aan wat de aanleidingen of oorzaken kunnen zijn voor je vraag. De tweede kaart geeft je inzicht in je situatie van vandaag en hoe je er nu mee omgaat. De derde kaart vertelt je hoe de situatie of het probleem kan aflopen in de toekomst.

Er bestaan ook meer uitgebreide leggingen voor belangrijke of moeilijke levensvragen zoals de Blinde Vlek Legging, de Blokkade, de Grote Arcana en het Keltisch Kruis.

Laat je tarotkaarten leggen door medium Roos. Door de jarenlange ervaring met de Tarot kan je zo te weten komen wat de tarotkaarten voor jou betekenen.

Wat kan de Tarot betekenen voor jou?

Stel zelf eens een vraag over uw toekomst, verleden of heden en laat de tarotkaarten u een antwoord bieden. Tarotkaarten kunnen ook voor jou verheldering bieden om oplossingen te vinden.

Bel nu met medium Roos! Stel een specifieke vraag over een concreet probleem, een bredere vraag over een belangrijke of moeilijke levenskwestie en laat de tarotkaarten je een antwoord bieden. De Tarot kan ook voor jou verheldering brengen!

MEDIUM ROOS - GIDSCONTACT

Een gids is een entiteit, een mens, energie of ziel zonder lichaam. Wanneer een ziel onze 'aardse leerschool' volledig heeft doorlopen, kan die ziel ervoor kiezen om hoofdgids van iemand te worden. Die ziel gaat een andere ziel begeleiden in de persoonlijke groei.

Je hoofdgids begeleidt jou dus in je persoonlijke groei, wat zeker niet de gemakkelijkste taak is. Laat medium Roos je begeleiden zodat je positieve beïnvloeding mag ontvangen van jouw gidsen.

Laat medium Roos je gids zijn.

 MEDIUM ROOS AGENDA JUNI MEDIUM ROOS

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA MEDIUM ROOS

DAG

medium Roos heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Roos heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Roos, mailconsults met mediums, stel medium Roos in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Roos, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM ROOS

Geeft sinds 22 juli 2016 paranormaal telefoonconsult op deze website.

TAROTKAARTEN

Medium Roos gebruikt als
persoonlijke pincode 1954

GIDSCONTACT

Roos gaf laatste telefoonconsult op
10 juni 2024 om 14u39

glazen bol  medium Roos Nederland

9 JAAR ERVARING

Roos is al 9 jaar actief op mediums.nl

VAAK ONLINE

Medium Roos is vaak online, dus normaal te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven, betrouwbaarheid & helderziendheid

ROOS MEDIUM ROOSMijn naam is Roos, een Heldervoelend Medium en al 30 jaar ervaring en bezig met het spirituele, samen met begeleiding van mijn gidsen kan ik u antwoord geven op de vragen die je heb, hierbij maak ik gebruik van de pendel en de tarotkaarten om zo een nog beter beeld te krijgen op je vragen, ook ben ik ervoor om je te coachen, ik doe dit met liefde en ik stuur je licht ,liefde en kracht Roos.


GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM ROOS

TOP