telefoonconsult medium NOUR

2701MEDIUM NOUR IS OFFLINE

Betrouwbaar medium Nour is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met medium Nour, momenteel is dit medium offline. Betrouwbaar medium Nour komt pas later online.

MEDIUM NOUR - MEDIUM

MEDIUM NOUR - MEDIUM

Een medium zoals medium Nour communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan medium Nour en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met medium Nour en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals medium Nour is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

MEDIUM NOUR - PARAGNOST

Een paragnost zoals medium Nour beschikt over 1 of meerdere paranormale gaven en er wordt op zoek gegaan naar directe antwoorden op jouw vragen. Zo krijgt u direct duidelijkheid en dienen oplossingen zich aan.

Een paragnost zoals medium Nour neemt zaken waar die andere mensen niet waar kunnen nemen binnen de normale zintuiglijke mogelijkheden. Een paragnost kan dus gevoelens, herinneringen, gedachten en visualisaties oproepen en die voor jou omzetten in begrijpelijke taal en antwoorden. U krijgt altijd een eerlijk en zuiver advies van medium Nour. Het maakt niet uit wat u precies wilt weten, medium Nour staat altijd voor u klaar.

Neem voor een consult contact op met medium Nour. U zal zien dat u snel duidelijkheid krijgt over de situatie.

 MEDIUM NOUR AGENDA MAART MEDIUM NOUR

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA MEDIUM NOUR

DAG

medium Nour heeft aangegeven aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DAG

medium Nour heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op mediums.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN MEDIUMSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een mediums-account. Goedkoper telefoonconsult met een betrouwbaar medium zoals Nour, mailconsults met mediums, stel medium Nour in als favoriet, bel goedkoper en langer met medium Nour, geniet van tal van ledenvoordelen.

MEDIUM NOUR

Geeft sinds 15 januari 2021 paranormaal advies op deze website.

MEDIUM

Medium Nour gebruikt als
persoonlijke pincode 2701

PARAGNOST

Nour gaf laatste consult op
28 februari 2024 om 22u49

glazen bol  medium Nour Nederland

4 JAAR ERVARING

Nour is al 4 jaar actief op mediums.nl

VAAK ONLINE

Medium Nour is vaak online, dus normaal te bereiken.

ERKEND MEDIUM

Uitgebreid getest op paranormale gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP MEDIUM

Nour is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.92 out of 5
25 getuigenissen

NOUR MEDIUM NOUR

Beste mensen, mijn naam is Nour en ik ben medium.

Ik werk vanuit mijn gidsen en ik ben een ervaren pendelaar. Sinds jongs af aan voelde ik al dat ik anders was en begon ik ook dingen aan te voelen wat er nog aan zat te komen.

Ik zat er ook nooit naast.

Ik ben het beste in relatie, liefde, financiën, werk, familie en kinderen.

GETUIGENISSEN RECENTSTE GETUIGENISSEN OVER MEDIUM NOUR

TOP